Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tremelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Tremelo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Tremelo of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken woning, herstellen betonrot appartementsgebouw, totale verbouwing van open bebouwing, vloer vernieuwen en dak renoveren, woning verder afwerken + volledige inrichting zolder, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, renovatiewerken uitvoeren, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, zolderrenovatie uitvoeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw renovatie in Tremelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tremelo:

Garage bouwen in achtertuin

Wij zouden graag een garage willen bouwen in onze tuin . Het zal bakstenen garage zijn 4 op 6 meter 3 meter hoog . Met 3 op 2. 5 poort .

Opnieuw monteren Ikea kastdeur + plinten remonteren

Een deur van een lade kast ( zie foto 4) is losgekomen. Het systeem is kapotgegaan mettertijd. Er zou een nieuwe ikea deur moeten gemonteerd worden + nieuwe onderste lade in de kast. Tevens zouden er overal nieuwe clips op de plinten moeten komen ( schuif - clip systeem, zwarte clips) die op de poten clippen. Materiaal door vakman te bestellen en mee te brengen. Indien oude deur kan geremonteerd worden ook goed, onderste lade is wel verbogen.

Renovatie uit te voeren

Renovatie uit te voeren in een bedrijf en huis algemene aannemer voor: Schilderswerken-schrijnwerkerij en gyproc werken-elektriciteitswerken. Tegelwerken in badkamer en andere ruimtes. Keuken plaatsen. Maatwerken.

Nieuwbouw - ruwbouw tweewoonst

We willen graag een offerte laten maken voor de ruwbouw (winddicht) van onze woning. Het betreft een tweewoonst. Er zal echter maar 1 deel van de woning gebouwd worden. De offerte moet dus enkel gemaakt worden voor het linkse gedeelte van het bouwplan (de kleinste woning op op de hoek). Plannen ter beschikking.

Plaatsen pergola voor zonnepanelen

Ik wens in mijn tuin in Tremelo een houten constructie te plaatsen, waarop 20 zonnepanelen kunnen geplaatst worden en die verder als pergola kan dienen. Ik denk de zonnepanelen landscape te leggen, dan worden de afmetingen van het schuine dak ongeveer 4,5 x 10m. Het dak heeft een helling van 20°, de hoogte van voorzijde is 2m van de achterzijde 3,5m. Ook zullen er beton sokkels onder de steunpalen moeten gegoten worden. Graag een prijsofferte. Foto als voorbeeld ter beschikking.

Opbouw van achterbouw

Het is voor opbouw van een achterbouw van ongeveer 8 op 4 en 2. 50 hoog er moeten 2 tussenmuren tussen. In de achterkant van de opgebouwde muur moet er een groot schuifraam komen

Renovatie van gelijkvloers

Nieuwe condensatieketel verwarming en warm water op gas (nog deze zomer te plaatsen) hele huis ongeveer 120m2 vloeroppervlakte. In het voorjaar aanbouw tuinkamer (in keuken en living zijn reeds 2 van de 3 muren waartegen radiators stonden verwijderd. Eventueel vloerverwarming of gedeeltelijke vloerverwarming

Plaatsen van poutrel

Poutrel van 4m plaatsen tussen woonkamer en keuken.

Kelder verbouwen tot praktijkruimte

Wij willen onze kelder/garage verbouwen tot een praktijkruimte. To do: - de keldermuren dienen vochtvrij gemaakt te worden. - gyproc werken + schilderen - vloer leggen - garagepoort vervangen - electriciteit + chauffage is aanwezig => enkel verplaatsingen te doen

Aanbouw keuken

We willen aan de achterkant van de woning een aanbouw plaatsen aan de keuken, afmetingen ongeveer 5 bij 6 m.

Aanbouw bestaande, vrijstaande ...

Aanbouw bestaande, vrijstaande woning: - verwijderen houten veranda - aanbouw: metselwerken, buitenschrijnwerk, (plat) dak, binnenafwerking (waaronder vloeren, electriciteit, verwarming...) leeftijd woning: 14 jaar oppervlakte aanbouw: ong. 35 m²

Een moderne woning volledig onderkelderd ...

Een moderne woning volledig onderkelderd van 10 op 14 meter (tweede verdieping 10 x 12 meter)Plat dak/witte crepie.Drie slaapkamers/twee badkamers.Veel open ruimtes (loft gevoel en strak)Living met open keuken (met berging)en open bureau.Origeel ontwerp en heel functioneel.

Wij willen een half open woning bouwen ...

Wij willen een half open woning bouwen te Tremelo, in moderne stijl, met 3 slaapkamers, volledig onderkelderd.

Mijn vrouw en ik hebben een vrijstaande ...

Mijn vrouw en ik hebben een vrijstaande woning gekocht (akte wordt normaal gezien getekend in September09). We willen : - 2 binnendraagmuren gedeeltelijk verwijderen om de living en de keuken open te trekken - 1 buitenmuur gedeeltelijk verwijderen en een glasraam plaatsen Het project zou zich dus enkel beperken tot de ruwbouw (ondersteuningsbalken plaatsen en muren verwijderen). We zouden dit zelf via een geregistreerde aannemer willen uitvoeren, maar aangezien dit structurele verbouwingswerken zijn, zijn we wettelijk verplicht om hiervoor een bouwvergunning via een architect aan te vragen.

Bijbouwen aan de leefruimte van 3m op 8m ...

Bijbouwen aan de leefruimte van 3m op 8m op basis van ontwerp van onze architect. plat dak met koepel, buiten raampartij; rest bestaat uit pleisterwerken. bestaande achterzijde van het huis moet worden uitgeslagen om zodoende meer leefruimte te ontwikkelen.

garage van 30m² invoegen, ongeveer 3 m ...

garage van 30m² invoegen, ongeveer 3 m hoog alle andere werken zijn reeds uitgevoerd

Wij zijn op zoek naar een aannemer die ...

Wij zijn op zoek naar een aannemer die een nieuwbouw kan uitvoeren. Wij willen een overzicht krijgen (met referenties) van aannemers. De nieuwbouw is gepland te Tremelo/Baal. Architect is reeds onder contract en is bezig met de voorstudie. Ten vroegste start bouw na de zomervakantie, of na het verkrijgen van vergunningen. Stijl van de nieuwbouw ongeveer idem als volgende: Voornamelijk geinteresseerd in referenties gekoppeld aan kostprijzen (budget)

Ik zoek een archtitect om een plan te ...

Ik zoek een archtitect om een plan te tekenen van de uitbreiding van de woning + bouwaanvraag. Type uitbreiding: modern en strak.

de woning is winddicht maar moet verder ...

de woning is winddicht maar moet verder afgewerkt worden in verschillende fasen. electriciteit moet worden nagekeken en eventueel aangepast worden. er dienen chape werken te worden gedaan voor de volledige oppervlakte van de woning. volledige oppervlakte dient voorzien te worden van vloeren. isolatie van het dak dient nog uitgevoerd te worden. keuken en badkamer moeten worden geplaatst verwarming tuin en terraswerken ......

Cementering van gevel + schilderen. Hier ...

Cementering van gevel + schilderen. Hier en daar zou de cement tussen de bakstenen gerenoveerd moeten worden. Alsook op een paar plaatsen (ramen) is er een groot verschil tussen baksteen en betonblok dat moet opgevuld worden.

Houtskelet , Amerikaans landhuis New ...

Houtskelet , Amerikaans landhuis New England Style

hedendaagse post-moderne woning

hedendaagse post-moderne woning

oude hoeven van 1904 moet gerenoveerd ...

oude hoeven van 1904 moet gerenoveerd worden. Enkel ruwbouw, wind en waterdicht + buitenschrijnwerk. vooral nieuwe ramen en deuren uitslaan, bestaande dichtmetselen, leggen van betonvloer, verdiep met potten en balken. nieuw dak en ramen, buitendeuren. leggen van de riolering, waterput en andere. De ingenieur-architect is bezig met het lastenboek aan te maken.

VERBOUWING VAN EEN 100 JAAR OUDE ...

VERBOUWING VAN EEN 100 JAAR OUDE HOEVE.VOLLEDIG NIEUW DAK IS NODIG. RUWBOUWWERK. EVENTUEEL FUNDERINGEN. GEEN BESTAAND PLAN VAN HET HUIS. DUS HEB OOK EEN ARCHITECT NODIG

uitbreiding van bestaande woning met ...

uitbreiding van bestaande woning met garage/carport en zolder