Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tremelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Tremelo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Tremelo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in Tremelo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tremelo:

Renovatie chalet, dak binnen en buiten

Er is onlangs 2x een boom op ons dak gevallen. Roofing is er vanbuiten terug opgebrand maar langs binnenkant (aan zolder zijn er planken gebroken en volledig vochtig) gevolg hiervan is dat gipsplaten naar beneden komen.

Garage bouwen in achtertuin

Wij zouden graag een garage willen bouwen in onze tuin . Het zal bakstenen garage zijn 4 op 6 meter 3 meter hoog . Met 3 op 2. 5 poort .

Opnieuw monteren Ikea kastdeur + plinten remonteren

Een deur van een lade kast ( zie foto 4) is losgekomen. Het systeem is kapotgegaan mettertijd. Er zou een nieuwe ikea deur moeten gemonteerd worden + nieuwe onderste lade in de kast. Tevens zouden er overal nieuwe clips op de plinten moeten komen ( schuif - clip systeem, zwarte clips) die op de poten clippen. Materiaal door vakman te bestellen en mee te brengen. Indien oude deur kan geremonteerd worden ook goed, onderste lade is wel verbogen.

Renovatie uit te voeren

Renovatie uit te voeren in een bedrijf en huis algemene aannemer voor: Schilderswerken-schrijnwerkerij en gyproc werken-elektriciteitswerken. Tegelwerken in badkamer en andere ruimtes. Keuken plaatsen. Maatwerken.

Nieuwbouw - ruwbouw tweewoonst

We willen graag een offerte laten maken voor de ruwbouw (winddicht) van onze woning. Het betreft een tweewoonst. Er zal echter maar 1 deel van de woning gebouwd worden. De offerte moet dus enkel gemaakt worden voor het linkse gedeelte van het bouwplan (de kleinste woning op op de hoek). Plannen ter beschikking.

Plaatsen pergola voor zonnepanelen

Ik wens in mijn tuin in Tremelo een houten constructie te plaatsen, waarop 20 zonnepanelen kunnen geplaatst worden en die verder als pergola kan dienen. Ik denk de zonnepanelen landscape te leggen, dan worden de afmetingen van het schuine dak ongeveer 4,5 x 10m. Het dak heeft een helling van 20°, de hoogte van voorzijde is 2m van de achterzijde 3,5m. Ook zullen er beton sokkels onder de steunpalen moeten gegoten worden. Graag een prijsofferte. Foto als voorbeeld ter beschikking.

Opbouw van achterbouw

Het is voor opbouw van een achterbouw van ongeveer 8 op 4 en 2. 50 hoog er moeten 2 tussenmuren tussen. In de achterkant van de opgebouwde muur moet er een groot schuifraam komen

Renovatie van gelijkvloers

Nieuwe condensatieketel verwarming en warm water op gas (nog deze zomer te plaatsen) hele huis ongeveer 120m2 vloeroppervlakte. In het voorjaar aanbouw tuinkamer (in keuken en living zijn reeds 2 van de 3 muren waartegen radiators stonden verwijderd. Eventueel vloerverwarming of gedeeltelijke vloerverwarming

Plaatsen van poutrel

Poutrel van 4m plaatsen tussen woonkamer en keuken.

Kelder verbouwen tot praktijkruimte

Wij willen onze kelder/garage verbouwen tot een praktijkruimte. To do: - de keldermuren dienen vochtvrij gemaakt te worden. - gyproc werken + schilderen - vloer leggen - garagepoort vervangen - electriciteit + chauffage is aanwezig => enkel verplaatsingen te doen