Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw - ruwbouw tweewoonst:

Nieuwbouw - ruwbouw tweewoonst

We willen graag een offerte laten maken voor de ruwbouw (winddicht) van onze woning. Het betreft een tweewoonst. Er zal echter maar 1 deel van de woning gebouwd worden. De offerte moet dus enkel gemaakt worden voor het linkse gedeelte van het bouwplan (de kleinste woning op op de hoek). Plannen ter beschikking.
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Tremelo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw - ruwbouw tweewoonst uit heel België:

Warmtepomp installeren in nieuwbouw

Een warmtepomp installeren in een nieuwbouw. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Start ruwbouw 1 maart 2018.

Installeren van badkamer in nieuwbouw

Voor een nieuwbouw, badkamer te installeren. Badkamer is 3 m op 4 m. Inloopdouche plaatsen ,betegeling en bevloering, radiator en sanitair aanleggen. Lavabomeubel van ongeveer 1m20 plaatsen. Ruwbouw is bijna af.

Elektriciteit leggen en aansluiten nieuwbouw

De ruwbouw is geregeld, nu opzoek naar iemand die elektriciteit over de volledige nieuwbouw woning kan leggen en keuren. Voorzien van stopcontacten en verlichting. In bijlage een foto van de beneden en eerste verdiep. Er is ook nog een zolder.

Warmtepomp installeren in nieuwbouw

Nieuwbouwproject : start ruwbouw mei 2018. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.

Nieuwbouwwoning fundering en ruwbouw

Voor nieuwbouw fundering, putten en ruwbouw. Huis in de rij 5 m gevelbreedte 17 m diep. Plannen op aanvraag.

Betontrap storten van gelijkvloers naar eerste verdieping

In onze nieuwbouw te Maldegem zijn we aan het uitkijken voor een betontrap. We zitten op dit moment aan het eerste verdiep ruwbouw bezig, aldus zou een trap makkelijk zijn. Dit mag in ruwe beton zijn, en bevat 2 wentelingen 1 aan de opstap beneden, dan recht omhoog en dan nogmaals 90 graden draaien boven.

Bouwen van eengezinswoning met carport

Nieuwbouw. Enkel gelijkvloers. 14m X 10m. Geen kelder, geen zolder. Muur in ruwbouw, later doet een firma isolatie met crepi. Alles eenvoudig strak zonder gekke hoeken. Ben zelf aanwezig om te helpen. Materialen van Bouwpunt Elen.

Composiet afsluiting plaatsen

Het gaat over een nieuwbouw koppelwoning. De ruwbouw is pas klaar eind dit jaar. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 53 lopende meters.

Partners

Partners van Casius