Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie chalet, dak binnen en buiten:

Renovatie chalet, dak binnen en buiten

Er is onlangs 2x een boom op ons dak gevallen. Roofing is er vanbuiten terug opgebrand maar langs binnenkant (aan zolder zijn er planken gebroken en volledig vochtig) gevolg hiervan is dat gipsplaten naar beneden komen.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Tremelo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie chalet, dak binnen en buiten uit heel België:

Renovatie van chalet

Houten chalet renoveren te Wenduine. Werken uit te voeren: vervangen van houten vloer, wandbekleding, uitbreiding slaapkamer, bijzetten van ruimte douche, vernieuwen badkamer en keuken. Gaat om een totaal oppervlakte is 32 m² Geen plan aanwezig.

Renovatie houten chalet 80 m²

De chalet is een woonhuis en werd gebouwd in 1960 , heeft een oppervlakte van 80 m². Graag hadden we hem opgefrist en aangepast aan de huidige tijd - moderniseren. De keuken renoveren , een nieuwe keukenblok plaatsen , en een nieuwe badkamer plaatsten met douche, toilet en badkamermeubel. De oude vloer eruit , en nieuwe vloer leggen, nu is het een oude linoleum vloer. Ook verven , en andere aanpassingen in de chalet.

Chalet renoveren

Mijn chalet is aan renovatie toe. Ik wil graag het zadeldak laten verhogen en ook laten renoveren. Onder het dak wil ik nieuwe kamers maken en dus ook de indeling van de chalet veranderen. Hiernaast moet men ook de badkamer vernieuwen.

Chalet volledig renoveren

Volledige renovatie van een chalet. Nieuwe keuken , badkamer, vloeren, isolatie ,.....

Renovatie houten chalet

Ik wil graag een offerte laten maken voor enkele renovatiewerken aan mijn chalet. Zo wil ik ook de staat van het hout weten, en of dit kan hersteld worden indien nodig. Er moet verwarming voorzien worden en het huis moet geïsoleerd worden. Belangrijk is dat u een vakman bent op vlak van houten chalets.

Renovatie houten chalet met waterschade

Renovatie houten chalet met waterschade. Binnenmuren en draagstructuur is rot.

Renoveren van chalet

De chalet die ik pas gekocht heb is eigenlijk dringend aan renovatie toe vooral het dak en de vloer, daarna de buitenwanden Ik zou hier graag meer informatie over hebben en een prijsofferte De gemeente vraagt eigenlijk dringend een prijsofferte zodat mijn inschrijving in de gemeente dit jaar nog kan doorgaan

Badkamer renovatie in chalet

Betegelen van wand en vloer in badkamer van een houten chalet woning. Plaatsen van inloopdouche, hangtoilet. Stopcontact plaatsen, afvoerleidingen en waterleiding plaatsen, badkamer meubel ophangen.