Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vilvoorde:

Raam aanpassen

Wij hebben momenteel 1 raam in de living van 220cm h x 260cm b We zouden graag dit raam aanpassen naar een raam van 50cm h x 260cm b en de muur dan laten opmetsen en binnen laten plamuren. Samenvatting: - Plaatsen nieuw raam 50cm x 260cm - opmetsen buitenmuur bakstenen - opmetsen binnenmuur snelbouw - isolatie spouwmuur voorzien - plamuren binnenmuur.

Renovatie van een volledige woning

Wij zijn op zoek naar een aannemer ruwbouw voor uitvoering van verbouwingswerken. Het betreft de verbouwing van een rijwoning ( gevelbreedte 9m, bouwdiepte 9 m, 3 bouwlagen en hellend dak), naar een meergezinswoning (5 bouwlagen met plat dak, bouwdiepte 12m)Bouwvergunning, uitvoeringsplannen, studie ingenieur en EPB zijn in ons bezit.

Poutrel steken

Ik zoek iemand die een poutrel kan steken. De breede van deze muur is 1m80. De afbraakwerken van de muur zelf kan ik zelf doen zolang ik de zekerheid heb dat de zolder niet naar beneden komt.

Volledige renovatie appartement

Het betreft een volledige renovatie: vervangen leidingen, chappen, nieuwe vloeren leggen, elektriciteit vernieuwen/vervangen, installatie nieuwe badkamer (bad, inloopdouche, meubel, vloer), installatie nieuwe keuken, plaatsen nieuwe muren, bepleisteren. Volledige renovatie appartement 80 m².

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik wil een draagmuur verwijderen en hierbij dus ook een draagbalk laten plaatsen. Ik heb door een ingenieur reeds een stabiliteitsplan laten opstellen. Doordat het een brede muur is zouden er 2 balken naast elkaar moeten komen (type HEB160) van 363 cm waarbij de balken langs beide kanten 40 cm in de muur komen. Deze zou op een betonslof moeten komen. Het steenpuin zou ook moeten weggenomen worden. In bijlage het stabiliteitsplan. Het zou enkel gaan voor de draagbalken met het kenmerk LO.01.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Een muur deels laten weg nemen van de keuken. De muur zelf is 3,5m lang met nog een deur opening er in van 85cm . Het deel dat zou weg moeten genomen worden is 2m lang en 2,5m hoog. de muur zelf is 14 cm van dikte, dus zal waarschijnlijk wel een poutrel moeten gestoken worden. Het is in een appartement op het 3de verdiep.

Doorgang maken tussen 2 depots

Ik zou een doorgang willen creëren tussen mijn 2 depots. Het zou een doorgang zijn van 3m op 3m.

betonnen plafond in de garage herstellen

Er is een stuk beton uit het plafond gevallen in de parkeergarage . 1mX1m We hadden wateroverlast gehad misschien is dit daardoor gekomen . We vermoeden betonrot

Muren uitbreken en poutrels plaatsen

Achterkant van huis bestaat uit een keuken en veranda dit is een oppervlakte van 4 op 4.50 ongeveer 18 a 20 m². Dit zou ik graag in een salon omzetten die zicht geeft op de tuin. Er zouden 2 muren moeten worden uitgebroken en poutrels plaatsen. Plannen al ter beschikking.

Renoveren van klein winkelpand

Mijn winkelpand (40m²) moet worden gerenoveerd: Herstellen en schilderen van plafond, schilderen/behangen van muren, installeren van blinde wandplanken, hangen van verlichting, opschuren en oliën van parket.