Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wespelaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wespelaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wespelaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw verandabouw in Wespelaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wespelaar:

Inrichten privésauna en welness

Ik heb een grote garage met werkplaats. Hier kan volgens mij een wellness voor verhuur worden gemaakt. Het gebouw zal naar schatting ongeveer 50 a 60m² zijn.

Plaatsen van 2 poutrellen

Er wordt 1 draagmuur binnen in het huis verwijderd , en een groot deel van de achtergevel waar dan een poutrel geplaatst moet worden. Dus 2 poutrellen in totaal .

Beton gieten voor paviljoen op te zetten

Ik zou graag beton laten gieten, er is een ruimte voorzien. Uitgegraven, afgebakend met boordstenen, plastic gelegd en betonnetten liggen klaar. De oppervlakte is ongeveer 8 m 70 op 4 m 15 en de betonplaat zou 10 cm dik moeten worden dat komt uit ergens tussen de 3,5 en 4 m 3. Ik denk dat het beste is om deze met kruiwagens naar vanachter de tuin te vervoeren. Na de betonlaag zou ik er zelf nog een kleine laag chape op leggen gevolgd door klinkers.

Ruwbouw en dakwerken uitvoeren

Nieuwbouwwoning. Halfopen bebouwing van 8m op 10m, kroonlijsthoogte 6m. Plannen beschikbaar, bouwaanvraag ingediend. Start april/mei 2018 Aannemer gezocht voor ruwbouw en dakwerken.

Afwerken zolder

Het gaat om een nieuwbouwwoning waar de zolder wel afgewerkt is met isolering maar niet meer dan dat. Een zadelvormig dak en afmetingen van 750 cm op ongeveer 1000 cm. De bedoeling is dat er mits gyproc of iets dergelijks een opdeling gemaakt wordt met een berging die ongeveer 40% van de oppervlakte bedraagt en een slaapkamer/leefkamer voor de resterende 60%. Op deze kamer moet naast de afwerking van de wanden er ook nog vloer gelegd worden. Nu beton. Verwarming en elektriciteit zijn aanwezig maar elektriciteit moet nog verder uitgebreid worden.

Maken van houten aanbouw

Houten aanbouw met veel glas. Het zou een veranda zijn . Afmetingen 4 bij 8. Vergunning zal nodig zijn.

Grote garage verbouwen tot appartement

We hebben een garage die we willen ombouwen tot appartement, hierin moet er plaats gemaakt worden voor een badkamer, keuken, living, en 2 slaapkamers. Er moet ook een verlengstuk gemaakt worden, van het dak van de garage naar het huis zodat er een doorloop tussen de garage en het huis kan gemaakt worden. (Paarse gedeelte op de foto) ook moeten enkele balken van het dak uit het huis vervangen worden want deze zijn rot. Foto ter beschikking.

Muur uitbreken in de keuken naar de ...

Muur uitbreken in de keuken naar de achterliggende opbergplaats, raam vergroten en nieuw raam plaatsen, muren bepleisteren en plafond plaatsen. Overal oude vloeren uitbreken, stabiliseren en nieuwe vloeren plaatsen. Schoorsteen bepleisteren en oude trap afbreken en, nieuwe trap plaatsen. Badkamer vernieuwen, muren douche, wc. Muren gang bepleisteren nieuwe deur plaatsen, nieuwe wc.

Plan teken huis , poutrellen steken en ...

Plan teken huis , poutrellen steken en andere, wenst beroep te doen op een architect

een halfopbebouwing voor 3/4de reoveren

een halfopbebouwing voor 3/4de reoveren