Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wijgmaal (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wijgmaal (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wijgmaal (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in Wijgmaal (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wijgmaal (Vl Br):

Bijgebouw renoveren

Volledige renovatie van bijgebouw van 30 m² in L vorm. 1 verdiep hoog met licht hellend dak. Licht hellend dak kan worden omgevormd naar plat dak met epdm. Golfplaten moeten worden vervangen door volwaardig dak met isolatie en dampscherm. Bestaande muren met crêpi en isolatie moeten worden vervangen door betere isolatie met waterkering. Raamkozijnen moeten correct en vakkundig worden herplaatst. De schoorsteen van de ketel moet vakkundig door het dak worden geplaatst. 1 deur, 3 kleine ramen en 1 schuifraam zijn reeds aanwezig.

Steunmuren verwijderen en poutrellen steken

Beneden ruimte: Ruimte tussen de keuken en de living een grote opening maken van 2,5x2m in een draagmuur Tussen de living en de zitruimte een poutrel hoger steken Boven verdieping Opening maken in een draagmuur in de badkamer van 1,5x2m Tussen 2 slaapkamers een deuropening maken in een draagmuur Tussen de slaapkamer en de badkamer een opening maken van 1,5x2m Het gaat over 2 huizen naast elkaar

Aanleggen water, elektriciteit en afvoer

Wij hebben momenteel containerklassen staan in onze school. Deze hebben aansluitingen voor water, afvoer en elektriciteit. De containerklassen zullen enkele meters moeten verplaatst worden om te kunnen starten met een nieuwbouw. We zullen dus deze leidingen opnieuw moeten aanleggen.

Veranda plaatsen

Wij willen aan de zijkant van ons huis een veranda laten plaatsen van 190 x 470. Hiervoor moet een deuropening worden gemaakt waar nu een raam zit, de radiator onder het raam moet dan verplaats worden. We zouden ook graag verwarming willen in de veranda. Qua startperiode hebben we geen voorkeur. Na geïnformeerd te hebben bij de gemeente hoeven we dit alleen te melden (geen vergunning nodig).

Achterbouw afwerken en zolder inrichten

Er moet een hele achterbouw worden afgewerkt. Staat in ruwbouw. Afgewerkt worden om later te vrehuren als studio. badkamer, keuken, sanitaair, elektriciteit, verwarming. Ook de kamers onder de zolder moeten worden afgewerkt.Alles is geisoleerd en kinderkamer af te werken. Nieuwe ijzeren trap en nog enkele klussen in de badkamer.

Verandering aan veranda

We hebben een oude veranda die helemaal niet warm genoeg is in de winter. We willen hier een plat dak met eventueel een koepel in. Als muur zouden we graag een schuifraam of een groot raam dat open kan met een deur ernaast. De oppervlakte is ongeveer 20m².

Volledige renovatie achterbouw

Graag hadden wij onze achterbouw willen renoveren en herindelen met een verhoogd nieuw plat dak met 2 lichtstraten en 1 dakkoepel erin. In dit woongedeelte (ong 48M2) zijn nu keuken, toilet in waskot, chauffagekot, inkomhal, gang en pergola. Met deze renovatie is het de bedoeling om de keuken te vergroten (de keukenkasten willen we wel behouden mits verplaatsing)en een grotere lichtinval te verkrijgen. Daarbij moeten de binnenmuren afgebroken worden en andere in gipsplaat terug opgebouwd worden. Tussen de living en keuken willen we ook graag een grotere doorgang, nu staat er enkel een raamopening tussen. Verder zou er een apart toilet moeten komen en een ingebouwde vestiairekast. De chauffageketel moet verplaatst worden evenals enkele radiatoren die vervangen moeten worden.

Aanbouw aan woning (achtergevel ...

Aanbouw aan woning (achtergevel openbreken en aanbouw van 3m op 6m zetten) Bedoeling is er ook een keuken in te maken? Met groot schuifraam en dak.

Zolderverdiep onder dak dient te worden ...

Zolderverdiep onder dak dient te worden omgebouwd naar 2/3 volwaardige kamers. Isolatie reeds aanwezig.

Verbouwing/uitbreiding kleine rijwoning. ...

Verbouwing/uitbreiding kleine rijwoning. Bijbouw van 4.20m op 4.30m, wordt zithoek aan tuinkant. plan uitgetekend en reeds goedkeuring