Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor veranda plaatsen:

Veranda plaatsen

Wij willen aan de zijkant van ons huis een veranda laten plaatsen van 190 x 470. Hiervoor moet een deuropening worden gemaakt waar nu een raam zit, de radiator onder het raam moet dan verplaats worden. We zouden ook graag verwarming willen in de veranda. Qua startperiode hebben we geen voorkeur. Na geïnformeerd te hebben bij de gemeente hoeven we dit alleen te melden (geen vergunning nodig).
Offertes van aannemers voor verandabouw uit Wijgmaal (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor veranda plaatsen uit heel België:

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Vakman voor een eventuele plaatsing v/e warmtepomp in een veranda met volgende afmetingen 5.4 m op 3m op 2.82m hoog voorzien van polycarbonaat als dakbedekking en beglazing(dubbel) hoogrendement.

Ramen vervangen en keuken uitbreiden

Ik heb een huis dat opnieuw gerenoveerd moet worden. Verkleinen van ramen en nieuw plaatsen. Keuken verlengen met een nieuwe veranda.

Plat dak vernieuwen en nieuwe lichtkoepel plaatsen

Plat dak van de veranda met lichtkoepel vernieuwen. Gaat om een dak van 25 m² met een lichtkoepel van ongeveer 3 op 2.5 meter. Nieuwe bedekking plaatsen en ook een nieuwe koepel steken.

Veranda plaatsen

Ik zou graag een veranda plaatsen. Materiaal nog te bespreken met de vakman zelf. 8 m².

Korte tuinafsluiting plaatsen

Over een lengte van 4 meter moet men een afsluiting plaatsen. Deze moet komen op plaats waar vroeger een veranda heeft gestaan. Type materiaal in overleg met vakman.

Leidingwerk leggen in keuken

Wij hebben een oud huis gekocht dat we nu willen renoveren. We willen onze keuken verplaatsen naar achteraan het huis (waar nu onze veranda is) en hier moeten we nog een waterleiding en -afvoer voor voorzien. We willen dan ook een nieuwe badkamer met wc plaatsen waar onze keuken nu staat. Hier is dus al wel waterleiding en -afvoer aanwezig, maar we weten niet of dat voldoende is voor het plaatsen van een lavabo, douche en wc.

Houten trap plaatsen

Er wordt tegen onze bestaande woning een veranda aangebouwd en die wordt onderkelderd. Hoogte kelder is 2m40. Muurlengte waar de trap tegenkomt is 5m. Een rechte trap zonder leuning.

Aluminium platen plaatsen

Plaatsen van aluminium platen tegen waterinsijpeling tussen mijn veranda en de deksteen van een aansluitend platdak van de buren . Lengte circa 4mx50cm. Dikte aluminium 2 mm met Ralkleur.