Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor hangterras plaatsen:

Hangterras plaatsen

Hangterras installeren op 1ste verdiep. 4m x 4m Indien mogelijk. Terras kan hangen aan gebouw en aan andere kant steunen op de garagebox.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Wilsele (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor hangterras plaatsen uit heel België:

Bouwen van hangterras

Ik wil graag een hangterras laten plaatsen aan de achtergevel van mijn appartement gelegen op de derde verdieping. De ramen zijn reeds tot op de grond gemaakt, het gaat enkel over het plaatsen van het terras zelf. 5x2m zou het ongeveer moeten worden.

Hangterras maken achterzijde appartement

Ik wil in de achterzijde van ons appartement op de tweede verdieping een terras laten plaatsen. Het gaat over een breedte van ongeveer 2m tussen twee muren. Er zouden balken komen tussen de muren en een houten vloer die verwijderd kan worden (bijvoorbeeld opzij gevouwd met scharnieren). Het terras zou enkel af en toe gebruikt worden.

Zwevend terras plaatsen

Graag wens ik een zwevend hangterras plaatsen aan de noordkant van mijn appartement. Ik beschik over de muur/gevel en ook een zijgevel/muur wat zeker een pluspunt is voor het plaatsen.

Bouwen van hangterras

- Fase 1: Verwijderen van bestaand balkon en plaatsen van hangterras. (337cm breed, 250cm diep) - Fase 2: Voorzien van balustrade met poortje voor trap - Fase 3: Plaatsen van metalen trap die in tuin uitkomt Geen vergunning nodig.

Hangterras plaatsen

Ik zou een hangterras willen laten plaatsen aan een slaapkamer aan de achtergevel van mijn huis Erg groot moet het niet zijn ongeveer 2m x 1m.

Hangterras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het maken van een hangterras. Nu is er geen terras maar zouden aan de achtergevel van het eerste verdiep 1 willen hangen.

Hangterras in staal plaatsen

Ik wens een terras te plaatsen aan onze appartement. Afmetingen :1,5 m breed en 4 m lang. Wij wonen in centrum Brussel in een appartementsgebouw op de 2de verdiep. Toelating van mede eigenaars bekomen.

Hangterras plaatsen

Ik woon in Wommelgem in een appartement op het 2de verdiep. Graag zou ik mijn huidig terras (in beton) laten afbreken en een nieuw terras (stalen) plaatsen.