Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zemst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Zemst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Zemst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing verandabouw in Zemst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zemst:

Trapgat maken in betonnen vloerplaat

Momenteel heb ik een trapgat van 112x69cm naar de zolder maar zou daar een volwaardige trap willen plaatsen, dit maakt dat dit gat groter zou moeten gemaakt worden. Ik dacht aan 200 x 88cm.

Renoveren zolder

Zolder volledig isoleren en uitwerken in gyproc, nieuwe trap plaatsen. Trapgat is aanwezig, maar momenteel gaan we naar boven met een ladder. De oppervlakte van de zolder bedraagt ongeveer 178 m².

Afbraak façadesteen aan gevel

Afbraak façadesteen vrijstaande woning met een totale massa van 25m³. Open bebouwing, huis met één verdiep + zolder.

Fundering nakijken van rijhuis

Wij hebben een oud huis gekocht dat tekenen vertoont van verzakking (i.e. scheuren ad voorgevel, vloer dit niet meer recht ligt op het eerste verdiep en een raam dat niet meer opengaat. Ons huis is blijkbaar gebouwd op moerasgebied en is beginnen verzakken na de bouw van de appartementen naast ons (40-50 jaar geleden) en is verergerd toen ze water uit de grond hebben gepompt (10 jaar geleden). Ons huis is een rijhuis, dus wij zouden graag eens weten wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn van verzakkingen en hoe we bijvoorbeeld het raam probleem kunnen oplossen.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik wil graag zolder laten afwerken als bureau en slaapkamer. Totaal 35m². 2x velux , gyprocwerken, ingemaakte kasten, afwerken elektriciteit en verwarming Laminaat ligt al alsook vaste trap en hal met twee deuren. Voorziening verwarming, elektriciteit aanwezig. Isolatie is gedaan.

Woning verbouwen

Op zoek naar een aannemer die een aangebouwde koterij kan afbreken achter onze halfopen bebouwing. Dit is verbonden aan een steunmuur, deze moet men uitbreken en een poutrel plaatsen. Hiernaast moet men ook een stuk in ruwbouw van twee verdiepingen bijbouwen en dit zou ongeveer 6 x 5 meter zijn. Ook moet men dit gedeelte ook chappen, bepleisteren en dergelijke.

Onderstutten gevels renovatieproject hoeve

Ik ben een oude hoeve aan het renoveren en ga een nieuwbouw plaatsen binnen de bestaande gevels. Hierbij blijven twee gevels in L-vorm behouden die tijdens de werken onderstut moeten worden. Het betreft een lage gevel van 11.7 m lang en 3.25 m hoog, en een puntgevel van 8.5 m lang, dakgoot 3,25 m hoog en nokhoogte 6.5 m. Ook is er nog een klein muurtje van 4.5 m lang en ongeveer 2.5 m hoog. Binnenin wordt een vloerplaat gegoten, waar men de nieuwbouw op gaat bouwen. De stutting dient enkel langst buiten aan één kant te worden gedaan.

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Ik wil een steunmuur weghalen. Heb de poutrel van 4 meter.

Herstellen platen van veranda

Vervangen van platen veranda die zijn beschadigd. Ongeveer een stuk of 4 die beschadigd zijn, het zijn al oude platen. Misschien best allemaal vervangen. Een groot aantal zijn door hagel beschadigd.

Binnenmuur weghalen en balken plaatsen

We zijn op zoek naar werknemers om een binnenmuur (1ste verdieping, ongeveer 4,5 m lang) tussen twee kamers te laten verdwijnen en metalen balken (3*HEA 180) in plaats van het muur te zetten om de bovenste vloerbalk en twee zijmuren te ondersteunen. We hebben het plan en berekening van een stabiliteitsingenieur. We willen graag zo snel mogelijk beginnen. Het huis is gelegen te Zemst