Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor binnenmuur weghalen en balken plaatsen:

Binnenmuur weghalen en balken plaatsen

We zijn op zoek naar werknemers om een binnenmuur (1ste verdieping, ongeveer 4,5 m lang) tussen twee kamers te laten verdwijnen en metalen balken (3*HEA 180) in plaats van het muur te zetten om de bovenste vloerbalk en twee zijmuren te ondersteunen. We hebben het plan en berekening van een stabiliteitsingenieur. We willen graag zo snel mogelijk beginnen. Het huis is gelegen te Zemst
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Zemst (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuur weghalen en balken plaatsen uit heel België:

Berekening maken voor afbraak binnenmuur

Ik zou graag een analyse laten maken om in een bestaande woning de binnenmuur te laten weghalen en in de buiten gevel grotere ramen te laten plaatsen. Afmeting muur : 3 m op een hoogte van 4 m.

Binnenmuur weghalen en poutrel plaatsen

Een binnenmuur weghalen en een steunbalk plaatsten en eventueel pleisteren indien mogelijk. Poutrel plaatsen.

Herstellen scheur in binnenmuur onder draagbalk

Onder de draagbalk in de woonkamer zagen wij scheuren in het stucwerk: na het weghalen van een gedeelte zijn er enkele scheuren in het metselwerk net onder de draagbalk (ongeveer een meter lang). Graag ook de oorzaak van de scheur.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Binnenmuur metsen

Mijn zijgang wil ik gebruiken als hoofdingang omdat ik via voordeur in salon kom. De gang is te smal, En moet verbreed worden. De bestaande muur is reeds in het midden uitgebroken, daar stond de haard tegen. Dus te metsen muur is 2m35, en 3m hoog. Hier komt ook een deur in. Een hoek van 90° Ong 30cm op 3M hoog. Deze moet dan in verband gebracht worden met de rest van de muur van de gang. Het stuk dat er nu nog staat zal ik zelf weghalen. Dit kan als de gasmeter verplaatst is, heb dit aangevraagd. Ook kan ik voor voldoende stenen zorgen. Liefst zo snel mogelijk, nu ik alles ontruimd heb voor de openbaart ter vervanging stoof.

Renovatie badkamer en keuken op gelijkvloers

-water- en elektriciteitsleidingen verleggen en bijleggen -verplaatsen twee bestaand verwarmingselementen -schoorsteen weghalen -nieuwe binnenmuur metsen -vloer egaliseren -gezamenlijke ventilatieschacht maken voor dampkap+boiler in keuken en badkamerverluchting (ruimtes naast elkaar) -nieuwe boiler installeren -verplaatsen bestaande badkamer- en keukenmeubelen (alles blijft op gelijkvloers maar verhuist naar andere plek)

Muur weghalen en poutrels steken

Muren weghalen:1 binnenmuur van 5m lang x 2. 8m hoog weghalen en poutrels steken , buitenmuur en binnen van 3. 5m weghalen en poutrels steken.

Renovatie

Weghalen van een deel van een binnenmuur en ondersteunen van het bovenste stuk door middel van een stalen balk. Dikte muur = ergens tussen de 20 en 30 cm en lengte van de draagwijde zal rond de 4,5 meter komen. De muur is een steunmuur midden in het huis waarvan ene kant gelijkvloers en zolder is en andere kant gelijkvloers, verdieping en zolder is. Het deel op het gelijkvloers zou ik graag weg willen om de ruimte te vergroten.