Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw zolderverbouwing in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Waals-Brabant:

zondag 31 mei 2020

Betonnen trap gieten

Trap naar zolder gieten. Het betreft een ruwbouwwoning.
vrijdag 2 augustus 2019

Ruwbouwwerken uit te voeren

We zijn opzoek naar een ruwbouw aannemer die het ondergrondsewerk en de ruwbouw neerzet. meer niet het dak de ramen en binnenafwerking wordt volledig door ons zelf uitgevoerd . Bij de documenten zitten de plannen de meetstaat en de ingenieurs berekeningen
donderdag 18 oktober 2018

Zolder en bovenverdieping afwerken

Verdieping : valse wand en meubilair moet gemaakt worden. Wand van 4 m met deur erin. Opdeling kamer tot kamer met bureau Zolder : isolatiewerken- inrichting tot slaapkamer met badkamer en veluxen steken. Zolderoppervlakte : 35 m²
maandag 18 juni 2018

Trapgat maken voor zolder + oude gat dichten

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - Toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich betonnen welfsels.
maandag 7 mei 2018

Scheur bijgebouw herstellen

Op zoek naar een vakman die een scheur kan herstellen. Is een vrij grote scheur aan de buitenkant van een bijgebouw van een oud huis.
maandag 19 maart 2018

Ruwbouw zetten

Betreft nieuwbouw woning (plannen in bijlage)
maandag 19 februari 2018

Zolder volledig renoveren

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 3 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken, een badkamer met inloopdouche en lavabo en een berging. Hiernaast moet er een vaste trap komen, de vloer worden gelegd, het dak isoleren, gyproc plaatsen, inbouwkasten maken en sanitair en electriciteit leggen. Het gaat om een zolder in een puntdak van ongeveer 10,5 x 7,5 meter.
zondag 23 juli 2017

Garage met puntdak bijbouwen

Een garage voor 2 auto achter elkaar bijbouwen met puntdak, geen isolatie, wel elevtriciteit voorzien, geen water.
zaterdag 13 mei 2017

Aanleggen wachtbuis riolering

We zouden graag een offerte voor het openen van de straat voor aanleg wachtbuis riolering, zodat wij ons op die wachtbuis kunnen aansluiten.
dinsdag 7 juni 2016

Garage verbouwen tot keuken

Garage moet verbouwd worden tot keuken. Er moet een tussenmuur worden uitgebroken en een nieuw dak worden aangelegd. Samen met het leggen van het sanitair en elektriciteit.