Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Oisquercq, Ottignies, Rixensart, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw zolderverbouwing in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Waals-Brabant:

maandag 18 juni 2018

Trapgat maken voor zolder + oude gat dichten

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - Toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich betonnen welfsels.
maandag 7 mei 2018

Scheur bijgebouw herstellen

Op zoek naar een vakman die een scheur kan herstellen. Is een vrij grote scheur aan de buitenkant van een bijgebouw van een oud huis.
maandag 19 maart 2018

Ruwbouw zetten

Betreft nieuwbouw woning (plannen in bijlage)
maandag 19 februari 2018

Zolder volledig renoveren

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 3 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken, een badkamer met inloopdouche en lavabo en een berging. Hiernaast moet er een vaste trap komen, de vloer worden gelegd, het dak isoleren, gyproc plaatsen, inbouwkasten maken en sanitair en electriciteit leggen. Het gaat om een zolder in een puntdak van ongeveer 10,5 x 7,5 meter.
zondag 23 juli 2017

Garage met puntdak bijbouwen

Een garage voor 2 auto achter elkaar bijbouwen met puntdak, geen isolatie, wel elevtriciteit voorzien, geen water.
zaterdag 13 mei 2017

Aanleggen wachtbuis riolering

We zouden graag een offerte voor het openen van de straat voor aanleg wachtbuis riolering, zodat wij ons op die wachtbuis kunnen aansluiten.
dinsdag 7 juni 2016

Garage verbouwen tot keuken

Garage moet verbouwd worden tot keuken. Er moet een tussenmuur worden uitgebroken en een nieuw dak worden aangelegd. Samen met het leggen van het sanitair en elektriciteit.
zondag 14 februari 2016

Kleine renovatie in bestaande woning

Plaatsen vaste trap naar zolder + nieuwe vloer zolder Nieuwe vloer hal + living. Schuren en eventueel schilderen van eiken keuken. Schuren van eiken deuren
dinsdag 10 november 2015

Steunmuren te verwijderen

Om budgettering van het plaatsen van een nieuwe keuken op te stellen heb ik nood om prijsindicatie te krijgen om 2 steunmuren te verwijderen, poutrel te steken en puin op te ruimen. Elke steunmuur is 2m lang. Graag had ik ook jullie indicatie v mogelijke start werken gehad
maandag 26 oktober 2015

Plaatsen kelder van 120 m² in gewapend beton

Wij zijn op zoek naar een aannemer om onze kelder in gewapend beton te plaatsen voor onze nieuwbouwwoning te Graven. Het gaat over een volledige onderkeldering van een nieuwbouwwoning Oppervlakte ongeveer 120 m². Plan in bijlage.
zaterdag 6 juni 2015

Extra etage + afwerking dak

Wij willen weten wat de opties en kosten zijn verbonden aan de eventuele bijbouw van één etage, en eventuele verruiming van bestaande kamers.
woensdag 1 april 2015

Prijsofferte Nieubouwwoning Rixensart

Graag prijsofferte voor het optrekken van een nieuwbouwwoning, open bebouwing. Werken idealiter aan te vangen half mei. Plannen en meetstaten beschikbaar. Eenvoudige constructie volgens klassiek bouwconcept. Woning wordt gebouwd in Rixensart.
dinsdag 17 februari 2015

Nieuwbouwwoning : sanitair-elektriciteitswerken -ventilatie

Wij zoeken een bedrijf die alle technieken voor zijn rekening gaat nemen. -Warmtepomp (lucht - water of geo) -Elektriciteitswerken (excl. Verlichtingsarmaturen) -Ventilatie (D systeem met warmte-recuperatie) -Sanitair
maandag 15 december 2014

Veranda uit te bouwen

Keuken uitvergroten via een veranda uitbouw. Uitbouw van ongeveer 3 op 10 m. Nog geen plan ter beschikking. Gemetselde aanbouw met schuifraam.
dinsdag 14 oktober 2014

Verbouwing zolder naar slaapkamer

Plaatsen velux, isoleren dak, plaatsen tussenschot, electriciteit, verwarming, afwerken. Zolder 4 op 12 m.
zondag 15 december 2013

Afwerken ruwbouw

Het betreft een ruwbouw van 10 jaar oud die wind en waterdicht is. Woning is volledig onderkelderd en bestaat uit leefruimte, keuken met berging, bureau en WC op het gelijkvloers, 4 slaapkamers een douchekamer en een badkamer op het 1e verdiep en 2 slaapkamers en een toilet op de bovenverdieping onder dak. Dient voorzien te worden: isolatie, chape, vloeren, elektriciteit, verwarming, sanitair, keuken, bepleistering, afwerking trappen, . . .
vrijdag 30 augustus 2013

Ter plaatse gegoten betontrap

Ter plaatse gegoten betontrap op volle grond(helling +- 30)tussen voordeur en straat( hoogteverschil +- 2,30m) Aantal treden :13 st Breedte trede: 29 cm Opstand trede : 17 cm Breedte trap : 1,20 meter Trap wordt bekleed met blauwe steen Uitvoering: mogelijk vanaf heden
donderdag 20 juni 2013

Dekstenen herplaatsen

De dekstenen in blauwe hardsteen van de zijmuren van mijn oprit komen los Deze moeten opnieuw gekleefd worden. Totale lengte ongeveer 14 meter. De datum van uitvoering is flexibel.
zondag 7 oktober 2012

Graven en storten fundering te TUBIZE

Voor onze verbouwing zoek ik dringend een aannemer die me met machines en ervaring kan helpen om de fundering te graven en het storten van de fundering te overzien. De funderingssleuven zijn grotendeels gegraven, maar ik beschik over onvoldoende tijd om alles alleen te doen, noch over de nodige graafmachines.
dinsdag 22 mei 2012

Renovation de salle de bain

Nous sommes a la recherche d'un entrepreneur pour une renovation complete de salle de bain (isolation thermique,carrelage,etc..)
donderdag 9 februari 2012

Nieuwbouw

nieuwbouw: betonkelder (woonruimte: slaapkamers en badkamer) bovenste deel (keuken + lving): houtskelet, cellenbeton of traditionele bouw
zondag 6 maart 2011

1. keuken achteraan het huis: ...

1. keuken achteraan het huis: buitengevel achteraan openwerken met schuifraam - uitkomend op aan te leggen terras - momenteel is er alleen achterdeur in de buitenmuur. Inrichten van ruimte: vloer, muren en plafond + nieuwe keuken 2. badkamer: optrekken badkamermuur - installatie badkamer + aanleg septische put vooraan het huis met aansluiting op riolering 3. woonruimte en tv-ruimte: afwerken muren en plafonds 4. algemeen: mogelijkheid onderzoeken voor centrale verwarming benedenverdieping + systeem warm water (met bvb ondergrondse gastank - vooraan in te graven. Momenteel is er elektrische verwarming. 5. aanleg tuin vooraan met bvb grastegels
zondag 24 oktober 2010

Badkamer: - 3 stopcontacten plaatsen in ...

Badkamer: - 3 stopcontacten plaatsen in badkamer (wasmachine, droger + 3e). Stoppenkast bevind zich in wc naast badkamer. - Watertoevoer en afvoer van badkuip omzetten voor gebruik voor wasmachine (badkuip wordt verwijderd, wasmachine komt hier te staan). - Vloer afgevoerde badkuip opvullen en egaliseren. - Muren egaliseren (tegels van muur zijn verwijderd). - Tegels plaatsen vloeroppervlakte (op bestaande tegels) 5,58m2. - Tegels plaatsen douchewand (2x 90cm-195cm) + mozaikstrip. - Plaatsen douchebak en glazen deuren. - Plaatsen douchekop. WC: - Verwijder huidige toilet. - Plaatsen hangend toilet. - Muurafwerking achter nieuw toilet. - Tegels plaatsen vloeroppervlakte (op bestaande tegels) 1,26m2. Keuken - Tegels plaatsen vloeroppervlakte (op bestaande tegels) 7,96m2.
dinsdag 17 augustus 2010

Herstelling/reparatie van een Mini Flat ...

Herstelling/reparatie van een Mini Flat veranda. 14 jaar oud. Waterinsijpeling na de storm van 14 Juni. Verzekeraar is op de hoogte. Stormschadedossier is aangemaakt.
woensdag 28 april 2010

hebben iemand nodig die kan uitrekenen ...

hebben iemand nodig die kan uitrekenen welke steunbalken we nodig hebben. We willen 1 steunmuur uitbreken, 2 deuropeningen maken en 2 ramen steken.

Partners

Partners van Casius