Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
219 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

maandag 11 februari 2019

Uitbouw maken

Een uitbouw doen van ongeveer 10 m², aan keuken/eetkamer. Uitbreken van muren en opnieuw metselen van ruimte met daarin eens schuifraam.
maandag 11 februari 2019

Betonrot vensterbanken herstellen

Er is een stuk vensterbank door betonrot afgebrokkeld, en vertoont de vensterbank beneden scheuren op ong 0,5 meter.
dinsdag 5 februari 2019

Uitbreken draagmuur en plaatsen poutrel

Wij zijn op zoek naar een aannemer om bij onze verbouwing ons bij te staan voor het verwijderen van twee dragende muren. Eén muur bevindt zich binnenin de woning, een andere is een gevel. Wij zijn zeker zelf bereid om ook enkele werken uit te voeren hierbij. Als de voorbereidende werken bijvoorbeeld door u kunnen voorzien worden (schoren plaatsen, eerste stenen wegkappen,…) dan kunnen wij bijvoorbeeld de rest van de muur uitbreken zodat de werf klaarstaat voor het plaatsen van de stalen liggers dat door u zou gebeuren.
dinsdag 5 februari 2019

Problemen fundering oplossen

De funderingen van de zijgevel van mijn woning vertonen verzakkingen. Barsten rond de poort.
woensdag 30 januari 2019

Zolderrenovatie en een vaste trap plaatsen

Totaalrenovatie zolder: een opening maken met vaste trap, de bestaande opening dicht maken. Uitlatten vloer ( 50 vierkante meter). Isoleren dak. Wand plaatsen met deur. Bezetten met Gyproc.
woensdag 23 januari 2019

Lek in veranda herstellen

In de veranda zijn er kleine lekken boven de schuifdeur die we willen laten herstellen. Verder gaat de schuifdeur moeilijk open en dicht en is er veel last van condensatie. Dak op veranda is met plastiek.
zaterdag 19 januari 2019

Zolder inrichten

Installatie zoldertrap en plaatsen vloer en wandafwerking zolderruimte. Zolder van 8 op 3 m;
zondag 13 januari 2019

Plaatsen van een poutrel

Ik heb een vraag ivm stabiliteitswerken. Ik heb een woning aangekocht waarvan de bovenverdieping niet naar behoren is ingedeeld. Ik had graag een muur (ik denk een draagmuur) van 9 meter laten vervangen door een steunbalk. Dit wel in 2 gedeelten, dwz dat er het midden van deze muur ongeveer 200 cm behouden blijft en de rest aan weerszijden (rechts 320 en links 380 cm) zou moeten verdwijnen. Ook op de benedenverdieping wens ik een schouw te verwijderen die geen dienst meer zal doen.
maandag 7 januari 2019

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.
woensdag 2 januari 2019

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Appartement op de 4 de verdieping . Uitbreken muur tussen keuken en living muur is 10 cm dik lengte 3.70 m plaatsen van poutrel. Wegbreken muur badkamer 2.0m wegvoeren bouw puin.