Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in West-Vlaanderen.

146 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: uitbreiding in houtskeletbouw, nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen, extra slaapkamer en badkamer bijbouwen, grote verbouwingswerken uitvoeren, woning uitbreiden en kamers vernieuwen, verbouwen oude boerderij, garage met bovenverdiep bouwen, bouw van een aanbouw en betonplaat/riolering bestaande woning, diverse renovatiewerken uit te voeren, garage aanbouwen met zadeldak en zolder, betonrot herstellen in appartementsgebouw, optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg, nokverhoging van de woning, renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder, aanbouw renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

woensdag 20 september 2017

Renovatie van zolderkamer

Ik zou graag mijn zolder verbouwen: - Het steken van 3 veluxen. - Het steken van wat stopcontacten. (en aansluiten op reeds gekeurde installatie) - Het afbreken van wat houten structuren op zolder. - En het koppelen van sanitaire kranen alsook het plaatsen en koppelen van 3 chauffages.
zaterdag 16 september 2017

Garage aanbouwen met zadeldak en zolder

Ik wil een garage van 10x4 mtr met zadeldak en zolder willen bouwen aan mijn huis. Aan voor en achterkant een garagedeur en aan een zijde een inloop deur. Ook overweeg ik zonnepanelen te intergreren in het dak. De garage moet aan het huis aangebouwd worden.
vrijdag 15 september 2017

Funderingspalen plaatsen

Wij willen bouwen maar zouden eerst funderingspalen moeten laten plaatsen.
maandag 11 september 2017

2 steunmuren afbreken

Keuken en living omvormen tot 1 open ruimte.2 steunmuren waarvan 1 buitenmuur afbreken en poutrellen plaatsen.
vrijdag 8 september 2017

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een nieuwe regenwaterput laten steken (graven en plaatsen inbegrepen) naast een oude die er reeds zit. De twee regenputten zouden aan elkaar gekoppeld moeten worden. De put zal veel gewicht moeten kunnen dragen aangezien er tijdens de verbouwingen nog vrachtwagens zullen over moeten rijden en er later een carport op geplaatst zal worden.
donderdag 7 september 2017

Betonrot herstellen in appartementsgebouw

1)herstellen van het betonrot 2)de loshangende cementering (op zicht of na bekloppen) herstellen 3)of coating of bepleisterde isolatie aan brengen De te herstellen achtergevel is 18 m breed en 7 bouwlagen boven het gelijkvloers (garage poorten) bij de achterliggende garagen is ook betonrot en bepleistering te herstellen 14 appartementen en 7 studio's
woensdag 6 september 2017

Herstellen betonrot aan balk

Een draagbalk op ca 6 meter hoogte aan de voorgevel vertoont betonrot. Dit moet hersteld worden en de balk terug in wit geschilderd. Schilderen betonnen steen rond voordeur. Kuisen dakgoot en alle kunststof rolluiken aan de voorgevel.
woensdag 6 september 2017

3 Balkons met betonrot herstellen

Bij een appartement met 3 verdiepingen is er aan de balkons betonrot. (6 delen van ca 50 cm² zijn losgekomen). Ter plekke komen kan vanaf 25 september.
woensdag 6 september 2017

Dak reiniging zadeldak met veluxen

Ontmossen van het dak, dit is een zadeldak. Oppervlakte van het dak niet geweten. Er zitten 6 veluxen in.
dinsdag 5 september 2017

Grote verbouwingswerken uitvoeren

Ophogen van het dak en nieuw plat dak: Voorlopig is enkel het gelijkvloers (100 m²) bewoonbaar, maar we hadden graag het dak verwijderd en op de helft van de woning een volume bijgeplaatst, zodat we boven nog een gang, 2 slaapkamers en een badkamer kunnen maken. Zo wordt onze woning heel wat ruimer.
vrijdag 1 september 2017

Garage met bovenverdiep bouwen

Deel bijbouwen aan de woning: Het deel zou gaan om een garage met verdiep erboven. Dak type plat. De afmetingen zouden 6 meter (straatkant) op 10 meter zijn. 1 garagepoort opening van 5 meter vooraan en 1 achteraan van 3 meter. Verdiep er boven met trap binnen en 2 raamopeningen vooraan en 2 raamopeningen achteraan. Regenput achter het gebouw plaatsen. Grondwerken ook laten uitvoeren. Sanitaire aansluitingen naar bovenverdiep voorzien. Wat zou dit ongeveer kosten ?
maandag 28 augustus 2017

Bouw van een aanbouw en betonplaat/riolering bestaande woning

We zijn op zoek naar een aannemer om een aanbouw te plaatsen waarop een terras moet komen. Er staat een aanbouw achter het huis maar die breken we zelf af. De aanbouw is ongeveer 25 m² a 30 m². Tevens dienen er een 3-tal extra poutrellen geplaatst te worden.
woensdag 23 augustus 2017

Steunmuur verwijderen en poutrel plaatsen

We willen graag een steunmuur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Daar moet een draagbalk komen en ook opnieuw een propere afwerking zou moeten voorzien worden. Het gaat over 4 m muur ongeveer. Verder willen we ook graag de muur onder een normaal raam laten weghalen en het raam vervangen door een terrasdeur.
dinsdag 22 augustus 2017

Betonrot herstellen aan draagbalk

Uit de betonnen draagbalk boven mijn schuifdeur in de living zijn langs de buitenkant al heel wat stukken beton verdwenen. Ik zou dit willen laten herstellen vooraleer ik nieuwe ramen steek.
dinsdag 22 augustus 2017

Stuccen van toiletruimte

Stucwerken: Ons toilet dient opnieuw gepleisterd te worden, het stuk boven de faience. Ook zou er een nieuw vals plafond moeten gestoken worden in het toilet. (kleine ruimte)
donderdag 17 augustus 2017

Gelijkvloers uitbreiden met gemetste aanbouw

Kleine aanbouw van 2 op 7 meter. Gemetselde aanbouw. Extra dakvenster voorzien. Soort van veranda.
donderdag 17 augustus 2017

Geluidsisolerende binnenramen plaatsen

Binnenraam plaatsen ( van raam langs de straatkant) plaatsen om het geluid van de straat tegen te houden. Nu reeds dubbele beglazing aanwezig met beide kanten gelaagd glas. Oppervlakte raam 235 op 210 cm. Er is wel een rolluikkast aanwezig. Ramen moeten open kunnen.
woensdag 9 augustus 2017

Schoorsteen herstellen of afbreken

Ik heb een schoorsteen die volledig aan het scheuren is. Deze komt onderaan helemaal los en toont ernstige gebreken en grote scheuren in de zijwand. (enkele centimers!!! ) Tijdens renovatiewerken is de schoorsteen ontdaan van alle gyproc errond en is gebleken dat de schoorsteen volledig instabiel is. Dit betreft een schoorsteen in een oud huis en hier wordt nog gebruik gemaakt van houten draagbalken om het bovenverdiep te dragen. Graag had ik deskundig advies en hulp indien deze nog hersteld kan worden of dat deze zou moeten worden afgebroken.
dinsdag 8 augustus 2017

Betonrot herstellen aan linteel

Herstelling van betonrot aan een linteel boven een raam (1e verdieping)
maandag 7 augustus 2017

Houten aanbouw plaatsen

Aanbouw van 5 op 5 met plat dak en 2 zijwanden waarvan 1 met deur in. Houten aanbouw. Geen vergunning nodig wegens kleine aanbouw. Bedoeling is een lounge te maken.
maandag 7 augustus 2017

Deuropening maken en bekleden met gyproc

Ter verruiming van de wc-ruimte ben ik van plan om nog een bijkomende binnendeur te laten plaatsen in de nachthal . De binnendeur (inclusief omlijsting en kozijn) werd reeds besteld. De levering en plaatsing is voorzien begin oktober. De ruimte tussen die binnendeur en het plafond zou echter nog eerst moeten worden opgevuld. Ik zoek een vakman voor het aanbrengen van een balk , bij voorkeur bekleed met gyproc, boven de te plaatsen binnendeur ? De hal waar de binnendeur zou moeten worden geplaatst is +/- 81 cm breed en +/- 236 cm hoog. Rekening houdend met een deurlengte van 211,5 cm en de omlijsting zal de breedte (of hoogte) van de balk wellicht +/- 21 cm moeten bedrage
maandag 31 juli 2017

Scheiden regenwater en afvalwater

Binnenkort zijn hier wegenwerken en bij deze moeten wij als eigenaar van een woning kijken om werkzaamheden te laten uitvoeren betreffende scheiding afval en regenwater... Ik vind het zelf moeilijk om te zeggen wat moet gebeuren want, soms moeten nog buizen gezocht worden in de grond, in de tuin is een poolhouse en wc, lavabo, douche moet gescheiden worden van dakregenwater, vloergootregenwater, overloop zwembad... Nu is dit allemaal op 1 buis maar zwembadwater en regenwater moet gescheiden worden van douche en toilet.
zaterdag 29 juli 2017

Zolderkamers maken

Op zolder twee kamers maken. Wanden in gyproc, plafond afwerken, laminaat leggen. De zolder is geïsoleerd. Twee veluxen al geplaatst. Elektrische leidingen liggen er, wel enkel verplaatsen.
vrijdag 28 juli 2017

Metsen van muren en plaatsen poutrel

Er dient een poutrel of L profiel geplaatst te worden in de achtergevel. Alsook dient er wat metselwerk verricht te worden en plaatsen dorpel voor plaatsen raam in de achtergevel.
vrijdag 28 juli 2017

Hangbalkon plaatsen

Hangbalkon ( alu- glas- composiet Bangkirai grijs ) . Afmetingen100 * 300. Gevel zuid : baksteen/ snelbouw-beton / zonder spouw. Na plaatsing balkon volgt isolatie 10 cm + crepic afwerking 2 cm. Half open bebouwing . Parking aanwezig.

Partners

Partners van Casius