Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in West-Vlaanderen.

134 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning, waterdicht maken renovatie balkon appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, renovatie verbouwing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

woensdag 18 januari 2017

Trapgat en trap laten maken naar zolder

We zouden in de zolder graag een trapgat (beton) laten maken. Het oude trapgat moet dicht en er zou ook een nieuwe vaste trap in hout moeten komen.
zaterdag 14 januari 2017

Balkon herstellen

Terras op eerste verdiep is lek op 2 plaatsen en moet structureel veranderd worden en balustrades renoveren. 6m x 1m ongeveer.
dinsdag 10 januari 2017

Betonrot garage herstellen

Dak van garage in gewapend beton. Is verzakt er rot. Oplossing gewenst. Oppervlakte garage is ongeveer een 30 m². Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 9 januari 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen ter vervanging van velux

Plaatsen van een dakkapel door vervanging van velux. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 9 januari 2017

Dakkapel kunststof

Dakkapel plaatsen. Ter plaatse komen kijken door de vakman voor prijsofferte en advies.
dinsdag 3 januari 2017

Huis onderkelderen

Ik wil mijn huis onderkelderen, 250 vierkante meter oppervlakte om oa voertuigen in te plaatsen
zondag 18 december 2016

Steunmuur vervangen door poutrel

Er zou een poutrel van om en bij de 9 m of 2 poutrels van 5 en 4 m geplaatst moeten worden. Het verdiep dat er rust is gemaakt van houten balken. Afbreken van de muur en afvoeren van de materialen doen we zelf.
dinsdag 13 december 2016

Huis renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die 3 valse plafonds kan uitbreken, een siermuur in baksteen kan afbreken, parket schuren, houten trap herstellen, badkamer plaatsen en chauffageketel verplaatsen. Ik zorg zelf voor de materialen.
maandag 5 december 2016

Renovatie na waterschade

Wegens waterschade moet de badkamer (8 à 9m²) gerenoveerd worden. Kraanleiding was gesprongen (reeds gerepareerd) waardoor water gedureende een aantal uur bleef stromen -> Vloer badkamer te vernieuwen evenals het vals plafond van de onderliggende verdieping (momenteel houten panelen) Graag een afspraak ter plaatse.
donderdag 1 december 2016

Stuttingswerken en plaatsen van een steunbalk

Voor een project op de zeedijk ben ik dringend op zoek naar een aannemer die deze maand kan aanvangen met schoringswerken en afbraakwerken in een restaurant. Die zouden nog eind deze maand klaar moeten zijn. De werken kunnen van start gaan na prijsofferte vanaf maandag 5 december.
zondag 27 november 2016

Renovatie appartement

Muur herbepleisteren Vals plafond plaatsen in living en keuken met ingebouwde verlichting ( oppervlakte 20 m²) Laminaat leggen ( living , inkom, 20 m²) Schuifdeur slaapkamer plaatsen in glas Badkamermeubel verwijderen Schilderwerken optioneel
zondag 27 november 2016

Nieuwe balken

Tussen mijn vloer en plafond heb ik rotte steunbalken. Het betreft een huis van 1935. Deze balken zijn verwerkt in de gevel en in een tussenmuur. Ik zou willen dat iemand andere balken kan steken van een zeer duurzaam type zodat ze niet vlug opnieuw gaan doorzakken of rotten. Het zijn 13 balken van 8cm hoogte en 3m80 lengte (in de 1e kamer), en 13 balken van 8cm hoogte en 3m70 lengte (in de 2e kamer), tussen de 2 kamers is er een muur waar de balken ook in verwerkt zitten. Op de zoldervloer hetzelfde verhaal, dus in totaal 26 balken te vernieuwen tussen gelijkvloers en 1e verdiep en ook nog eens 26 balken te vernieuwen tussen 1e verdiep en zolder. Het plafond verwijderen en alle planken verwijderen kan ik zelf doen. Verder moet er niets anders gebeuren dan nieuwe balken te plaatsen
maandag 21 november 2016

Herstellen schoorsteen

De schouw is aan de bovenkant aan het splijten en moet dringend hersteld worden. Zie bijlage foto.
maandag 21 november 2016

Zolder afwerken

Aannemer gezocht : de zolder is al geïsoleerd+ elektriciteit ligt klaar, maar moet nog verder afgewerkt worden. Graag gyproc afgewerkt overal 100 m², schilders klaar. Stopcontacten plaatsen. Osb plaat doortrekken aan zijkanten onder schuin dak. Vloerbekleding leggen over osb.
woensdag 9 november 2016

Reparatie na waterschade

Doordat de dakgoot van het leegstaande buurappartememnt vervuild staat, dringt het water in mijn slaapkamermuur. Muur binnenkant en muur gevel te herstellen. Dus eerst zou het probleem buitenuit moeten opgelost worden vooraleer mijn binnenmuur kan hersteld worden.
vrijdag 4 november 2016

Wegnemen van 2 muren + nieuwe zolderroostering plaatsen

Onze vloer op het 1e verdiep is een beetje doorgezakt, reden is dat er een stenen muur op de houten roostering staat die niet gedragen is eronder. Die muur zouden we weg willen samen met nog een valse wand. De roostering van de zolder is wel te licht uitgevoerd om zo te laten en we zouden opteren om deze volledig te vernieuwen. Opp. Zolder = ± 5*6m. Daarna zou er ook gekeken moeten worden om de vloer op het 1e verdiep weer pas te krijgen.
woensdag 2 november 2016

Verbouwing voorgevel en kelders

Ik ben opzoek naar een aannemer die volgende werken zorgvuldig zou kunnen uitvoeren aan mijn woning. - Het volstorten van de kelders met bijhorende nieuwe gepolierd beton bovenlaag of plateau’s insteken - Verbreden van de raamopeningen in de gevel met behoud van de gebogen gewelven, en blauwsteen - Al dan niet steken van de garagepoorten met groot bovenraam. - Herindeling kelder om doorgang te creëren
vrijdag 28 oktober 2016

Renovatie balkons in appartementsgebouw

Er zijn 3 of 6 balkons(middelmatig van grootte) die dringend nood hebben aan een renovatie in ons appartementsgebouw. Beton is gesplit en brokkelt af. Is redelijk dringend omdat we volop in de renovaties zitten nu. Liefst binnen de 3 weken, maximum binnen 1 maand om dit uit te voeren. Er zitten enkele foto's bij van mijn balkon alleen.
woensdag 26 oktober 2016

Geluidsisolatie binnenramen plaatsen

Hebben jullie een oplossing om ramen langs binnen te isoleren tegen geluidsoverlast ? Ter plaatse komen kijken dit is een nieuwbouw.
maandag 24 oktober 2016

Trapgat zolder

Ik wil een trapgat in de zolder, gepaard met het nodige stabiliteitswerk.
zondag 23 oktober 2016

Verbouwen garage

Garage verbouwen naar speelkamer en bergruimte. Scheiding in twee ruimtes. Isoleren ,ramen en verwarming voorzien.
zaterdag 22 oktober 2016

Totaalrenovatie appartement

Wij kochten een appartement op de zeedijk van Oostende van 116 vierkante meter. Wij hebben zelf een architect aangesteld voor de verbouwingsplannen, maar zijn nu al op zoek naar een aannemer voor de totaalrenovatie. Wij willen starten begin januari en afronden voor de zomervakantie.
zaterdag 22 oktober 2016

Verbouwen loods

Loods, 13,5m op 20m . Totale renovatie en isolatie : muren , dak (verwijderen asbest) , eventueel vloer, plaatsen poort/deur.
zaterdag 22 oktober 2016

Renovatie appartement

Oppervlakte : 65m²/te vernieuwen : vloeren, chauffage, keuken, badkamer.
zaterdag 15 oktober 2016

Carbonaatplaten veranda

Plaatsen van nieuwe carbonaat platen op een bestaande veranda (oude verwijderen) (4m x 15m). platen van 60cm breedte op 4m.

Partners

Partners van Casius