Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
231 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

dinsdag 25 februari 2020

Betonrot herstellen aan balkon

Mijn balkon op het tweede verdiep is 3m80 lang een 15cm hoog dat moet hersteld worden. Ik denk dat er beton rot is.
dinsdag 25 februari 2020

Afbraakwerken woning

Het huis dat wij hebben gekocht heeft nog enkele elementen die wij graag zouden verwijderd zien om de woning naar de 21e eeuw te lanceren. Niet dragende muur uitbreken (+- 25m²) schouw uitbreken op gelijkvloers. Tevens dient de woonruimte te worden voorzien van 1 schuifraam, 1 groot raam (tot op vloer), in de keuken tevens het raam (+-2.5m²) vernieuwen alsook in de berging en gastentoilet (laatste 2 zijn 1m²).
zondag 23 februari 2020

Afbreken schoorsteen

Ik wil graag schoorsteen in mijn zolder willen weg doen en de deel ervan boven het dak ook wegdoen en dan dak toe afwerken.
maandag 17 februari 2020

Plaatsen sandwichpanelen en afwerken garage

Afwerken staalbouw met sandwishpanelen 30 vierkante meter , dak reeds deels afgewerkt.
donderdag 13 februari 2020

Metsen van garages

60m3 snelbouw en 250m2 facade.
woensdag 12 februari 2020

Herstellen scheur aan binnenzijde onder de dakconstructie

Scheuren en barsten onder draagbalk aan binnenzijde nakijken voor dakrenovatie. Metselwerken uitvoeren. Afbraakwerken kot vanachter.
dinsdag 11 februari 2020

Herstellen betonrot boven raam

Uit kappen van betonrot boven raam van 3-4m op de 5de verdieping van een appartementsgebouw. Bewapening vrij maken en ontroesten.
zondag 9 februari 2020

Garage ombouwen tot praktijk

Garage ombouwen met vooraan raam en deur en binnen kleine wachtruimte, bureau en toilet.
dinsdag 4 februari 2020

Plaatsen van keerwanden + wegscheppen van grond

Ons huis is een alleenstaande woning met als gelijksvloer de kelder en garage. Rondom de woning hebben ze grond gelegd. Wij zouden graag een klein deel daarvan willen weg scheppen om parking van te maken (de grond zullen we behouden voor de tuin dus geen container nodig). Het gaat over ongeveer 2m breedte X 1m à 1.5m hoogte X 2m diepte. Er zullen keerwanden moeten geplaatst worden. ( 2m breedte op 1.5 of 2m hoog). De afwerking hadden wij graag zelf gedaan.
zondag 2 februari 2020

Verzakking woning herstellen

Tijdens het openbreken van de terras om een regenwaterput aan te sluiten, stootten wij op een verzakking van onze woning. U kan de situatie op bijgevoegde foto's bekijken. Wij zoeken een aannemer die deze kan herstellen