Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
238 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verandabouw verbouwing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

vrijdag 6 december 2019

Studio deels renoveren

Graag zou ik de huidige vloer laten weghalen en nieuwe laten leggen, gaat dus over de vloer van de hele studio. Dat is zo'n 45m². Ook kleine badkamer en toilet laten betegelen. In keukentje muur terug bepleisteren dat is een vrij kleine ruimte zo'n 2,5 op 1,5 meter.
vrijdag 6 december 2019

Lek in veranda opsporen en herstellen

Mijn veranda van mijn restaurant zou een lek hebben. Graag laat ik iemand komen om deze te detecteren en herstellen. De ruimte is zo'n 120 m².
vrijdag 6 december 2019

Lek in veranda te herstellen

Veranda met golfpaten, polycarbonaatplaten. In de hoek is er een lekkage. Op zoek naar een stielman om de nodige herstelling te maken.
woensdag 4 december 2019

Schouw afbreken en een doorkijkhaard plaatsen

Ik wil graag een doorkijkhaard plaatsen maar de bestaande schouw moet eerst afgekapt worden.
woensdag 4 december 2019

Poutrellen steken

Er moeten 1 of 2 poutrellen gestoken worden om de bovengevel achteraan op te vangen. Lengte is ongeveer 4 meter.
donderdag 28 november 2019

Deurgat verplaatsen

Ik zou graag het aanwezig deurgat laten dichten om in een andere muur een nieuw gat en deur te plaatsen.
maandag 25 november 2019

Mezzanine op zolder maken

Graag wil ik een mezzanine/ tussenverdieping laten bouwen op de zolder, liefst uit hout, maar andere materialen kunnen ook. Oppervlakte ongeveer 20 vierkante meter. De zolder is 5m hoog.
maandag 25 november 2019

Balkon vergroten

Bestaand balkon vergroten, betreft een bel-etage woning. Momenteel is het 5m op 1,20m. Ik zou het graag nog 2,5 meter bijkrijgen.
vrijdag 22 november 2019

Vervangen glazen dak van veranda

We hebben last van waterinsijpeling via het dak van de veranda dus het dak dient te worden vervangen. Foto's op aanvraag. Niet in de originele setting.
zondag 17 november 2019

Renovatie van chalet

Houten chalet renoveren te Wenduine. Werken uit te voeren: vervangen van houten vloer, wandbekleding, uitbreiding slaapkamer, bijzetten van ruimte douche, vernieuwen badkamer en keuken. Gaat om een totaal oppervlakte is 32 m² Geen plan aanwezig.