Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
214 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

vrijdag 5 oktober 2018

Betonmuurtjes plaatsen met chemische verankering

Het aanmaken van 2 betonmuurtjes van elk ongeveer 130 x 120 cm. Ook chemische verankering te voorzien. Oude muren doe ik zelf weg.
donderdag 4 oktober 2018

Fundering plaatsen tuinhuis

Wij hebben een fundering nodig voor ons tuinhuis. De afmetingen van het tuinhuis zijn 3,5 meter x 3 meter. Wij kunnen eventueel de put al graven, maar de bekisting en dergelijke moet door jullie geplaatst worden.
woensdag 3 oktober 2018

Zolderrenovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer voor een totaalrenovatie van de zolder. Vaste trap aanwezig. Opp 40m² dat onderverdeeld moet morden in slaap-en badkamer. Alle voorzieningen van elektriciteit en waterleidingen aanwezig. Het gaat dus om het plaatsen van De tussenmuren, het isoleren van het dak (isolatie en folie reeds aangekocht) De afwerking met gyproc + plakken, inbouwkasten en plaatsen van het sanitair.
dinsdag 25 september 2018

Opening maken in muur en ventilatierooster plaatsen

Gat in muur naar binnenkoer voor verkrijgen van natuurlijke ventilatie (bestemd voor oppervlakte van 120 m met gasverwarming) zonder verlies van warmte.
zondag 23 september 2018

Stuccen van een studio, schilderen en laminaat leggen

Bij het verwijderen is het plamuur van de muur gekomen. Eens egaal bijgeplamuurd moet de studio van 21 m² geschilderd worden en laminaat gelegd worden. Oude tapijt moet nog wel verwijderd worden.
zondag 23 september 2018

Garage en tuinhuis aanbouwen

We zijn op zoek naar een vakman voor aanbouw garage, die ook deels als tuinhuis zal dienen. Voorlopige afmeting 8m op 3. 5 m.
zondag 23 september 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken doorheen heel het huis: nieuwe keuken plaatsen zonder een kookeiland, zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak, Inloopdouche bijplaatsen en het bad verplaatsen in badkamer + nieuwe vloer leggen enkel in de badkamer dit betreft een laminaat, trapleuning tegen de muur plaatsen ,een trap naar zolder plaatsen ook een trapgat maken + isolatie indien nodig enkel van de zolder , nieuwe ramen boven op eerste verdieping plaatsen, nieuwe binnendeuren plaatsen ongeveer een 6 tal nieuwe deuren.
dinsdag 11 september 2018

Afbreken en heropbouwen van garage

Wij wensen onze garage te vernieuwen naar een garage voor 2 wagens. Het perceel is beperkt qua diepte tot zo'n 8m. Met een elektrische garagepoort
maandag 3 september 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Binnenkort een woning die totaal gerenoveerd moet worden. Om te beginnen zoeken we iemand die een muur kan wegdoen en een poutrel kan steken. Iemand die advies kan geven voor eventueel een deuropening te veranderen/verplaatsen.
zaterdag 1 september 2018

Betonnen keerwand plaatsen

Plaatsen van ongeveer 9 meter keerwand in een rechte lijn
zondag 26 augustus 2018

Ruwbouwwerken appartementsgebouw uitvoeren

Ik wil een appartement bouwen in oostende met 5 verdiepingen met een voorgevel 5. 5m en een diepte van 20 m. Bouw in centrum van stad. plan is gemaakt en opvolging door architect. Afbreekwerken bestaande woning in september.
woensdag 22 augustus 2018

Deurgat maken in steunmuur

Ik wil graag een deurgat maken in een steunmuur onder de trap. Afmetingen van een standaard deurgat. Het is voor een toiletruimte te maken.
maandag 20 augustus 2018

Deuropening toemetsen en nieuwe opening maken

Ik wil een deuropening laten toemetselen, wel nog ruimte laten voor plaatsen van een raam. Het gaat om een opening met standaard afmetingen van ongeveer 90x210 cm. Hiernaast moet men ook een nieuwe deuropening maken op een andere plaats en hier ook een dorpel voorzien.
zaterdag 18 augustus 2018

Zolder omvormen naar slaapkamer en zoldderruimte

Zolder van een nieuwbouw omvormen met scheidingswanden naar een grote slaapkamer met dressing en zolderruimte. Het gaat om een zolder van ongeveer 30-35 m². Hiervoor moet men eerst de huidige trapladder verwijderen en het trapgat vergroten om vervolgens een nieuwe draaitrap te plaatsen. De slaapkamer moet ongeveer 4,80 x 4,20 meter worden, met hierin ook een aangebouwde dressing. Elektriciteit is aanwezig maar men moet wel een aantal nieuwe punten leggen. Men moet ook in de slaapkamer een velux plaatsen.
donderdag 16 augustus 2018

Afwerken van nieuwbouw handelspand

We zijn op zoek naar een aannemer voor de binnen- en buitenafwerking van onze nieuwbouw. Meetstaat is beschikbaar op aanvraag. We hebben al een aannemer voor de ruwbouw. We zijn dus nog opzoek naar een vakman voor alles van dakwerken, loodgieterij, elektriciteit, bevloering,...
zaterdag 11 augustus 2018

Renovatie van betonplaten van hangar

Gevel en wand van hangar te resaureren. hangar :van 30 meter lengte en 3. 60 m hoogte Herstel dakgoten Hangar van 50 jaar oud
dinsdag 7 augustus 2018

Chalet volledig renoveren

Volledige renovatie van een chalet. Nieuwe keuken , badkamer, vloeren, isolatie ,.....
maandag 6 augustus 2018

Betonplaat leggen voor gelijkvloers en twee steunmuren verwijderen plus poutrelles plaatsen

In een renovatie project gaan we de vloer zelf uitbreken en dan zou er 15 cm betonplaat moeten komen over een oppervlakte van 100 m² Ook het plaatsen van 2 poutrelles plaatsen, en de twee steunmuren verwijderen.
zondag 5 augustus 2018

Werken uitvoeren in kruipkelder

De leiding in de kruipkelder die van achteraan naar de riool gaat moet hersteld worden. Ook een volledige reiniging van de kruipkelder nodig + elektriciteitskabels in een goot leggen. Ook controle van regenput - werking nog ok? Is momenteel niet aangesloten. 1. Reinigen van kruipkelder 2. Vrijmaken opening voorzijde 3. Maken van opening in huis onder trap 4. Leveren en plaatsen van nieuwe buis PVC 5. Aansluiten van buis 6. Leveren en plaatsen van controle put 7. Controle regenput
zondag 5 augustus 2018

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.
dinsdag 31 juli 2018

Draagmuren uitbreken en poutrellen plaatsen

Graag zou ik 2 openingen willen vergroten en 2 poutrellen plaatsen dit zijn draagmuren. Dit is om een open ruimte te creëren. Van eetplaats naar living en van eetplaats naar de keuken.
maandag 30 juli 2018

Renovatie van een open bebouwing

Nieuwe badkamer te plaatsen plus vloeren en betegelen, totaal renovatie. Nieuwe trap plaatsen plus het trapgat plaatsen dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping graag een eiken trap. Halve muur uitbreken en dan nieuwe ramen plaatsen van keuken naar woonkamer.
dinsdag 17 juli 2018

Gieten van chape in appartement

Appartement 100 m². Op 3 de verdiep living, keuken, gang, wc, badkamer, 3 slaapkamers. Oude vloer is uitgebroken, chappe plaatsen en plaatsen laminaat.
zaterdag 14 juli 2018

Verbouwing van benedenverdieping

Volledig renoveren van beneden verdieping.Badkamer opschuiven naar achteren en dan uitbreiden naar keuken toe. Living en eetplaats één geheel te maken door muren aan de zijkanten weg te halen. Bevloering aanpassen , stukadoorwerken, elektricteit aanpassen ook sanitair.
donderdag 5 juli 2018

Plaatsen van stalen profielen

Begin september moet op het gelijkvloers 2 draagmuren (in totaal 10m) uitgebroken worden. Ik zoek iemand voor de ondersteuning van het verdiep erboven, en voor de plaatsing van de profielen. Het gaat over 2 balken, een met overspanning 6. 20m en een met overspanning 4. 16m. Ik zal voor de balken zorgen, de overige materialen komen van de vakman.

Partners

Partners van Casius