Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
224 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

zondag 12 juli 2020

Veranda afbreken en mooi afwerken

Het zou gaan om de afbraak van een bestaande veranda. Die moet helemaal afgebroken worden en de muur moet dan afgewerkt worden met een schuifraam. De riolering moet ook nog wat aangepast worden aangezien er daar een toilet in verwerkt zat.
vrijdag 3 juli 2020

Carport ombouwen tot garage

Carport van 21 m² dichtbouwen zodat het een garage word. Momenteel staat deze aan zijkant woning. Vermoedelijk kunnen bestaande draagpalen gebruikt worden om wandconstructie aan vast te maken. Hulp bieden bij bouwaanvraag met een constructie- en inbeddingsplan.
donderdag 2 juli 2020

Poutrel plaatsen in draagmuur

Poutrel plaatsen in draagmuur. Het betreft over een HEA 220 van 3.5m. Muur is oude buitenmuur waar nog een bijgebouw aangebouwd is . Poutrel L02. Onderkant van poutrel zou moeten komen op hoogte van de ramen.
vrijdag 26 juni 2020

Living uitbreken

Steunmuur tussen living en keuken uitbreken om zo een open ruimte te creëren. Poutrel steken.
donderdag 25 juni 2020

Afbraak bestaand systeemplafond en nieuw systeemplafond plaatsen

Huidig systeemplafond van ong. 66m² afbreken. Nieuw systeemplafond plaatsen. Nieuwe plafondtegels moeten bestand zijn om verlichting aan te hangen.
woensdag 24 juni 2020

Verbouwingen uitvoeren

Muur die afgebroken is opnieuw opbouwen en dak plaatsen.
dinsdag 23 juni 2020

Herstellingswerken na waterschade

Dakgoot zat vorige week verstopt waardoor er het letterlijk binnen regende. Veel schade als gevolg in 3 kamers. Vermoedelijk zitten plafond en vloeren vol water. Er is ook al wat schimmelvorming en kraken in de muren.
maandag 22 juni 2020

Fundering leggen voor caravan

We gaan op onze camping (Polderpark) een wooncaravan plaatsen en het bestaande vlot is 10 bij 4 meter. De caravan is 11 meter lang. Het is daarom nodig om het bestaande vlot met 1 m bij 4 m te verlengen. En effet, nous allons installer une caravane résidentielle sur notre terrain de camping (Polder Park) et le radier existant est de 10 m sur 4m. Or la caravane a une longueur de 11m. Il faudrait donc rallonger le radier exister de 1m sur 4m.
zaterdag 20 juni 2020

Renovatiewerken uitvoeren

Dakgoten vernieuwen. Plafond met panelen vernieuwen. Muren vernieuwen. Van 1 muur komt bepleistering los en moet opnieuw bepleisterd worden. 2 Kleine ramen vernieuwen. 1 Deur vernieuwen. Electriciteit vernieuwen. Sanitair vernieuwen.
woensdag 17 juni 2020

Diverse renovatiewerken uitvoeren

Nieuwe ramen plaatsen, niet in het hout, liefst pvc. Ontmossen zijgevel van het dak. Ook het dak van een zolderkamer recht te trekken.