Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
241 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, restauratie verbouwing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

vrijdag 16 augustus 2019

Schoorsteen herstellen of afbreken

Afbreken en/of herstellen schoorsteen. Schoorsteen op een hellend pannendak.
zaterdag 10 augustus 2019

Herstellen betonrot

Herstellen betonrot aan bovenste balkon. En nazicht balkon eronder.
maandag 5 augustus 2019

Appartement renoveren

Appartement : 80 m². Volledig te vernieuwen : gang, keuken badkamer, nieuwe vloeren, schilderwerken, betegeling.
woensdag 17 juli 2019

Steunmuur afbreken en steunbalk plaatsen

Steunmuur moet worden afgebroken en steunbalk geplaatst worden. Muurafval moet niet weg. 3m50 breed en 3m hoogte.
maandag 15 juli 2019

Poutrel plaatsen

Wij zoeken dringend iemand die een kleine poutrel kan steken. Het gaat over de muur tussen de keuken en de woonkamer. De breedte die er moet komen is 2m80. Wij hadden iemand maar deze persoon is niet meer bereikbaar. Helaas voor de werken die erna wel doorgaan, moeten wij dringend vervanging zoeken die deze week of volgende week dit kan komen doen.
maandag 15 juli 2019

Bijgebouw plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor bijgebouwtjes af te smijten en een nieuwe bijbouw te plaatsen. Het nieuwe stuk zou een keuken met patio zijn, een wasplaats, garage en op de 1ste verdieping een badkamer. Ook zou er een grondplaat gegoten moeten worden en de rioleringbuizen moeten allemaal opnieuw gelegd worden.
maandag 8 juli 2019

Muren uitbreken en schuifraam steken

Wij hebben een woning aangekocht en zouden achteraan een groot schuifraam willen steken. Dit is momenteel 1 raam en een deur. Hiernaast ook 2 muren uitbreken, niet zeker of het om steunmuren gaat.
vrijdag 14 juni 2019

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Er is een steunmuur tussen de keuken en de living die we graag willen verwijderen. De plafond is 260cm hoog, breedte muur 390cm, diepte 14cm
maandag 10 juni 2019

Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer die de ruwbouwwerken van een totaalrenovatie zouden willen uitvoeren van een woning uit 1952. Er zou een aanbouw moeten bijkomen van ca. 30m². Volgende zaken zouden moeten gebeuren: - Bouwklaar maken van het terrein - Rioleringen (incl. nieuwe Septische put, regenwaterput, bufferput) - maken van nieuwe opening in bestaande structuur - funderingsplaat - opmetsen dragende en niet dragende muren - plaatsen poutrellen
zondag 9 juni 2019

Afbreken en heroptrekken van bijgebouw

Afbreken en heroptrekken van bijgebouw. Het gaat om een klein bijgebouw van 20 à 25 m².