Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
212 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing restauratie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

donderdag 9 augustus 2018

Keerwand plaatsen

Plaatsen van een keerwand 11 meter lang op 70 cm hoogte
dinsdag 7 augustus 2018

Chalet volledig renoveren

Volledige renovatie van een chalet. Nieuwe keuken , badkamer, vloeren, isolatie ,.....
maandag 6 augustus 2018

Betonplaat leggen voor gelijkvloers en twee steunmuren verwijderen plus poutrelles plaatsen

In een renovatie project gaan we de vloer zelf uitbreken en dan zou er 15 cm betonplaat moeten komen over een oppervlakte van 100 m² Ook het plaatsen van 2 poutrelles plaatsen, en de twee steunmuren verwijderen.
zondag 5 augustus 2018

Werken uitvoeren in kruipkelder

De leiding in de kruipkelder die van achteraan naar de riool gaat moet hersteld worden. Ook een volledige reiniging van de kruipkelder nodig + elektriciteitskabels in een goot leggen. Ook controle van regenput - werking nog ok? Is momenteel niet aangesloten. 1. Reinigen van kruipkelder 2. Vrijmaken opening voorzijde 3. Maken van opening in huis onder trap 4. Leveren en plaatsen van nieuwe buis PVC 5. Aansluiten van buis 6. Leveren en plaatsen van controle put 7. Controle regenput
zondag 5 augustus 2018

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.
dinsdag 31 juli 2018

Draagmuren uitbreken en poutrellen plaatsen

Graag zou ik 2 openingen willen vergroten en 2 poutrellen plaatsen dit zijn draagmuren. Dit is om een open ruimte te creëren. Van eetplaats naar living en van eetplaats naar de keuken.
maandag 30 juli 2018

Renovatie van een open bebouwing

Nieuwe badkamer te plaatsen plus vloeren en betegelen, totaal renovatie. Nieuwe trap plaatsen plus het trapgat plaatsen dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping graag een eiken trap. Halve muur uitbreken en dan nieuwe ramen plaatsen van keuken naar woonkamer.
dinsdag 17 juli 2018

Gieten van chape in appartement

Appartement 100 m². Op 3 de verdiep living, keuken, gang, wc, badkamer, 3 slaapkamers. Oude vloer is uitgebroken, chappe plaatsen en plaatsen laminaat.
zaterdag 14 juli 2018

Verbouwing van benedenverdieping

Volledig renoveren van beneden verdieping.Badkamer opschuiven naar achteren en dan uitbreiden naar keuken toe. Living en eetplaats één geheel te maken door muren aan de zijkanten weg te halen. Bevloering aanpassen , stukadoorwerken, elektricteit aanpassen ook sanitair.
donderdag 5 juli 2018

Plaatsen van stalen profielen

Begin september moet op het gelijkvloers 2 draagmuren (in totaal 10m) uitgebroken worden. Ik zoek iemand voor de ondersteuning van het verdiep erboven, en voor de plaatsing van de profielen. Het gaat over 2 balken, een met overspanning 6. 20m en een met overspanning 4. 16m. Ik zal voor de balken zorgen, de overige materialen komen van de vakman.
woensdag 4 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis en lounge

Er zouden in mijn tuin 2 betonnen platformen moeten gegoten worden. Één van 3 m x 3 m en ene van 3 m x 5 m. Beide van 15 cm dik. Het gaat vooral om het plaatsen van bekisting, doek, wapening,... Er kan met een betonmolen tot op 2 meter van de locatie gereden worden.
woensdag 4 juli 2018

Uitbreiding terras appartement

Uitbreiding terras: Appartement op 2 de verdiep. Door de living een terras maken van 2,70 m breed en 1,70 m diep en dit op een soort steunbalken in de muur aan de achterkant van het gebouw. Geen straatkant. 1 kant is muur aan de zijkant en de andere kant is open. Leuning ongeveer 1 m hoogte.
dinsdag 3 juli 2018

Nieuwbouw plaatsen

Wij willen een nieuwbouwwoning plaatsen. Van A tot Z, niet enkel de ruw bouwwerken. Dit is een alleenstaande woning. De bewoonbare oppervlakte is ongeveer 200 m².
zondag 1 juli 2018

Herstellingswerken na waterschade

Door een breuk in de afvoerleidingen is waterschade ontstaan in de kelders. De werken bestaan uit het openmaken van de afvoerleidingen, het herstellen van de leidingen, vernieuwen van het terras (ca 25 M²) en het renoveren van de kelder.
zondag 24 juni 2018

Garage opbouwen

Opbouwen van een garage.
vrijdag 22 juni 2018

Herstellen vals plafond ( tegels) na waterinsijpeling

Herstellen vals plafond ( tegels) na waterinsijpeling: De rotswol-isolatie was nat alsook de isolerende plafondtegels. Die moeten vervangen en hersteld worden. (Eventueel heropbouw van het terras boven die kamer)
dinsdag 19 juni 2018

Betonrot herstellen aan balkon appartement

Mijn terras toont afbrokkeling van beton het is een boort van 10 cm een lengte 3 m 50. Dit is betonrot aan het balkon, op het tweede verdieping.
zaterdag 16 juni 2018

Herstellen plafond/muren en dak door waterschade

Door de waterschade aan het dak heb ik schade aan plafond en muren. Het onderdak is eveneens beschadigd. Het plafond is in gyproc. Hoogte van het plafond is 2.5 meter. Ongeveer 40 m² te herstellen.
donderdag 14 juni 2018

Totalerenovatie opstarten

Wij wensen een 4-gevelwoning volledig te renoveren en deels uit te breiden. Uitbreiding bedraagt ca. 60 m². Alles dient vernieuwd te worden oa. Elektrische leidingen, sanitiare leidingen, buitenschrijnwerk, dakconstructie, vloeren, ... Plannen en meetstaat in bijlage. Af te breken en bij te bouwen gedeelte betreft het grijze gedeelte op de funderingsplannen. De totale bebouwde oppervlakte is 145m²
woensdag 13 juni 2018

Herstellen van muren en dak door waterschade

Te herstellen van muren beschadigd door water. Het gaat over ongeveer 6 m². Pleisterwerk, gyproc, schilderwerken. Ook zien naar de oorzaak dak/dakgoot herstellen eventueel.
dinsdag 5 juni 2018

Afwerken en graszoden aanleggen binnenkoer

Binnenkoer afwerken: - afdekkap muur rechts (zodat er geen waterinfiltratie is) - afwerking in grenen latjes rondom rond - plaatsen zand en helmgras voor tuintje - graag ook graszoden aanleggen.
maandag 4 juni 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een steunmuur (40 cm dik) uitbreken om een doorgang te maken van 2 m. Die is momenteel 80 cm breed.
donderdag 31 mei 2018

Renovatie living en keuken

Living uitbreiden door muren uit te breken en poutrel te steken. Vernieuwing van vloeren , plafond, schilderwerken. Plan word topgemaakt doore en architect
woensdag 30 mei 2018

Poutrel plaatsen

Slopen van twee draagmuren en vervangen door poutrels om de ruimte te vergroten. Enkel de berekeningen en plaatsen van de poutrels, sloopwerken van de muren (muren neerhalen , voorbereiding plaatsen, enz) wensen we zelf te doen.
woensdag 30 mei 2018

Herstelingswerken uitvoeren in de keuken na waterschade

Stuk muur bepleisteren. Deur vervangen. Plafond bekleden met planchetten. Behang en schilderwerken.

Partners

Partners van Casius