Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in West-Vlaanderen.

144 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht, renoveren bijgebouw, meergezinswoning bouwen, gemetselde aanbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe, afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw, renovatie halfopenbebouwing, verbouwing uitvoeren, ruwbouwwerken uit te voeren, bijgebouw ombouwen naar Poolhouse, renoveren huis, gemetste bijbouw plaatsen, garage in L-vorm bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

dinsdag 23 mei 2017

Barst in muur herstellen

Wij hebben een grote barst in de muur van de keuken.
zaterdag 20 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen graag te bespreken met de vakman. Het is een klassiek zadeldak.
woensdag 17 mei 2017

Aanbouw uitvoeren

Gemetselde aanbouw met veel glas. Uitbouw achteraan is een uitbreiding van living en keuken. Er bestaan al plannen. Oppervlakte 4 op 8 m. Materiaalkeuze te bespreken.
zondag 14 mei 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Mijn polycarbonaatplaten zijn op verschillende plaatsen gekraakt en water doorlatend. Ze zijn ongeveer 20 jaar oud. De houten structuur waar ze op liggen is nog in goede staat. Het zijn 10 platen van ongeveer 1 meter breed en 3 meter lang. Het regent binnen liefst zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
woensdag 10 mei 2017

Klusjes uit te voeren

Afwerkingslijstjes plafond ophangen. Plintjes vloer afwerken. Stopcontacten plaatsen (spotjes reeds ingepleisterd). Regenpomp nakijken. Plafond steken in wc.
dinsdag 9 mei 2017

Ruwbouwwerken uit te voeren

Het betreft: - Bungalow bouw van een ééngezinswoning; - Oppervlakte hoofdgebouw van 120 m²; - oppervlakte bijgebouw van 30 m² ; - Kelder van 35 m² te voorzien onder het nachtgedeelte van het hoofdgebouw; - 1 bouwlaag met hoogte van 3,35 m; Aaanemer voor ruwbouwwerken
dinsdag 9 mei 2017

Dragende muur uitbreken en poutrel steken

Hieronder de inhoud van een kopij van de mail van de ingenieur naar de architect. Het gaat om de te plaatsen poutr die op het plan omcirkeld werd met een wolkeffect. Indien de resterende muur over een lengte van 2. 05 wordt verwijderd (opening is dan 4. 55m), dan moet er een poutrel onder de predallen komen HEB220 ( hoogte profiel = 22 cm) Kant van de afgebroken muur: een kokerkolom te voorzien voor opleg poutrel HEB220 Ander kant zijgevel, een betonslof lengte 60cm Aan de fundering moet er niets gewijzigd worden Ondertekend : Lieven Van Geluwe (ingenieur).
woensdag 3 mei 2017

Uitgraven vloergedeelte, gieten gewapend beton en plaatsen chape

Oppervlakte : 32,64 m² grond 30 cm diep uitgraven binnen in de woning. 32,64 m² funderingslaag in gewapend beton 20 cm dikte dubbele wapening gieten. (Fundering beton sterkte klasse isolerende chape 10 cm dikte aanleggen vlak om vloertegels op te lijmen.
woensdag 26 april 2017

Rioleringswerken binnen en buitenshuis

Rioleringswerken binnenshuis voor vuilwater (afvoer wasmachine, keuken, 2 wc's, en voorziening voor de badkamer) alsook buitenshuis voor regenwater en klaarleggen gescheiden stelsel, ook het steken van een septische put 2500 liter.
zaterdag 22 april 2017

Aanbouw in metselwerk

Gemetselde aanbouw met veel glas 30 m²
zondag 16 april 2017

Steunmuur weghalen

Wij willen onze keuken uitbreiden door veranda erbij te nemen daar moet een steunmuur worden weggehaald /bestaande schouw. Vloer veranda ligt 12 cm dieper of keuken en verluchting rooster ligt erin van de kelder.
zaterdag 15 april 2017

Beton gieten in keuken

Gieten van betonplaat van 6. 7 x 8. 4 dikte 20 cm voorzien met wapeningnetten.
woensdag 12 april 2017

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Graven sleuf tot aan rooilijn 24 meter. Plaatsen wachtbuis.
maandag 10 april 2017

Beton storten voor tuinhuis

Plateau tuinhuis van 3 m*4 m*10 cm beton komen gieten, bekisting is reeds klaar.
dinsdag 4 april 2017

Isoleren en afwerken van zolder nieuwbouwwoning

Ik wil mijn zolder inrichten. Er moet een vaste trap geplaatst worden, zolder moet geïsoleerd en afgewerkt worden, er ligt ook nog geen draagvloer, laat staan een afwerkingsvloer. Ook het plaatsen van minimum twee velux ramen. Daarna kan gekeken worden hoe de ruimtes ingedeeld worden. Alvast een extra slaapkamer en/of bureau en een kleine bergruimte voor kerstgerief, skimateriaal, valiezen en typische zaken die op zolder belanden.
maandag 3 april 2017

Poutrel steken

Poutrel laten steken onder een bestaand houten vloer waar ik graag de balken extra had ondersteund zou dat nodig zijn ? De balken overspannen 5m40 op een hart-op-hart afstand van +/- 0,50 m afstand op een breedte van 7 m de balken zijn 18 cm breed en zou graag een badkamer plaatsen mettertijd en een kamer nu dat allemaal tezamen gaat dat stilaan een gewicht worden. En voel ook aan dat het wel durft daveren wanneer je er op loopt nu dat is normaal het is nog altyd hout maar ik zou graag eventueel doorzakking willen vermijden.
zondag 2 april 2017

Verbouwen van de woning

Ik wil mijn woning verbouwen: op de gelijkvloers (oppervlakte : 80 m²): metsel- et pleisterwerk muren, installatie CV, sanitair, chape et vloerbetegeling.
zondag 2 april 2017

Herinrichten zolder in 3 kinderkamers

Afwerken van de zolder: Het voorzien van platen aan de wanden en plafond, evenals de tussenwanden. Voorzien van deuren en beperkt elektriciteitswerk en geen sanitair Oppervlakte zolder : 47 m² en daarvan 3 volwaardige kamers maken.
vrijdag 31 maart 2017

Bijkomende kamer boven op keuken bouwen

We zouden graag een bijkomende kamer maken, achter het huis, boven de keuken. Ongeveer een 16 m².
donderdag 30 maart 2017

Renoveren en isoleren vakantiewoningen

Met de nieuwe normen van 2020 op komst zijn we geïnteresseerd in renovatie van ons vakantiehuisje. We maken deel uit van een vakantiepark. Alle huisjes moeten er gelijk blijven uitzien. De syndic zal de gezamenlijke isolatie van de daken regelen, maar zegt dat zij niet gemachtigd zijn om ALLE eigenaars te contacteren om gezamenlijke totaalrenovatie voor te stellen. Blijkbaar is er een premie voor renovatieprojecten: ONTWIKKELAARS/ENERGIEDESKUNDIGEN - BURENPREMIE - genoemd. Dit is nieuw en Infrax heeft nog geen lijst met goedgekeurde project begeleiders. Premie per huisje en voor een vakantiepark éénmaal werk om voor de 2 soorten huisjes (rijen van 4 met 2 gelijke binnenhuisjes en 2 gelijke buitenhuisjes is dat interessant voor zowel de projectbegeleider als de eigenaars. Hier een paar websites met meer info over die premie en de BENOvatie coach (er is nu reeds meer info over, maar ik vind nog steeds geen lijst van zo'n coaches op Infrax). Er zijn 58 x 4 huisjes in een rij dus 58 x 2 zijkanthuisjes en 58 x 2 binnenkant huisjes.
vrijdag 24 maart 2017

Gemetselde aanbouw plaatsen

Ik zoek een vakman voor een aanbouw te metselen met veel glas 7x 6 m
donderdag 23 maart 2017

Betonrot balkons herstellen

Herstellen betonrot. 2 Balkonnen te herstellen.
woensdag 22 maart 2017

Afwerken zolder

Afwerken zolder van ongeveer 150 vierkante meter. Wat moet het worden; 2 slaapkamers, badkamer, ontspanningsruimte. Momenteel is er op de vloer een isolatiechappe, en zijn de wanden en plafond geïsoleerd !
maandag 20 maart 2017

Garage aanbouwen met automatische poort

Wij zouden graag een garage aanbouwen van 6. 5 breed op 6 garagepoort,1 deur en raam langs achter,1 raam langs de zijkant,en 1 deur tussen het huis en de garage. Deze komt aan de zijkant. Advies en prijs , hout of baksteen, 40 m².
donderdag 16 maart 2017

Airco plaatsen in living

Airco plaatsen in de living 50 m². Verwarming en airco samen.

Partners

Partners van Casius