Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
235 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

donderdag 16 januari 2020

Vervangen riolering

In garage loopt riolering (nu baksteen vergaring) , wil dit wijzigen naar afvoer met pvc collectors. Volgende zaken moeten uitgevoerd worden: tegels uitbreken , riolering plaatsen (8 à 9 meter ) en eventueel, betonvloer gieten.
zondag 5 januari 2020

Volledige renovatie uitvoeren benedenverdieping

Volledige renovatie benedenverdiep, inclusief vloerverwarming, nieuwe keuken en sanitair, uitbouw. Pand is aangekocht 2018 en bovenverdieping is reeds gerenoveerd.
zondag 5 januari 2020

Deuropening in draagmuur maken

Ons huis bestaat uit twee woningen die één werden gemaakt (vroeger winkel en woongemeente). Nu zouden we graag een opening van 1 meter 50 breed e, 2 meter 20 hoog maken in de steunmuur tussen de 2 woningen zodat het vroegere winkelgedeelte verbonden wordt met het woongedeelte.
vrijdag 3 januari 2020

Enkele renovatie- en herstellingswerken uitvoeren

Op zoek naar een vakman om enkele werken uit te voeren. De boiler van buiten moet men naar binnen verplaatsen. Hiernaast ook beschadigde muur opnieuw bepleisteren. Ook nog een aantal andere klussen uit te voeren.
maandag 23 december 2019

Kamer op zolder maken

Graag willen wij een slaapkamer op onze zolder maken. Oppervlakte 15m². Er moet gyproc geplaatst worden en elektriciteit gelegd worden. De zolder is al geïsoleerd.
zaterdag 21 december 2019

Poutrels plaatsen

Plaatsen van 1 poutrel in draagmuur voor een binnenmuur. Hiernaast ook voor een buitenmuur een poutrel te steken.
woensdag 18 december 2019

Woning deels binnen en deels buiten renoveren

Wij wensen een klein gedeelte, 20 m², van ons dak te vernieuwen ter voorbereiding voor zonnepanelen. Graag zouden wij ook een extra douche en wastafel voorzien en deze ruimte zou ook moeten betegeld worden. Graag ook vernieuwing goten aangezien wij een klein lek hebben. Wij wensen ook een wandmeubel van 300 CM x 260 CM te creëren in de woonkamer.
zaterdag 14 december 2019

Toesteken met plexiglas /polycarbonaat van vide/mezzanine

Graag hadden we onze 3 zijden van de vide/mezzanine toe laten steken met plexiglas/polycarbonaat vanaf de opstaande boord tot aan het schuine dakplafond. +- 3m op 3m en +-3m hoog. We staan open voor verschillende voorstellen.
vrijdag 13 december 2019

Verzakking herstellen

In onze leefruimte en op het terras is een barst ontstaan over de totale lengte. De leefruimte is 8 meter en 2 meter op het terras. Een raam kan niet meer open, schade aan de buitenmuur,... Kortom, duidelijk een verzakking. We zijn op zoek naar de oorzaak en een duurzame oplossing.
vrijdag 6 december 2019

Studio deels renoveren

Graag zou ik de huidige vloer laten weghalen en nieuwe laten leggen, gaat dus over de vloer van de hele studio. Dat is zo'n 45m². Ook kleine badkamer en toilet laten betegelen. In keukentje muur terug bepleisteren dat is een vrij kleine ruimte zo'n 2,5 op 1,5 meter.