Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
217 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing renovatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

woensdag 21 november 2018

Zolder renoveren

De zolder is langs de buitenkant geïsoleerd. Nu langs de binnenkant op zolder is de gyproc aan het beschimmelen. Uitbreken van gyproc, terug isoleren en toemaken. Op te meten door vakman.
zondag 18 november 2018

Renovatiewerken in een appartement uitvoeren

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 76 m². Uitbreken badkamer en toilet + nieuwe badkamer en toilet plaatsen, verplaatsen deur in de gang, nieuwe radiator in living, nieuwe elektriciteitskast in functie van herkeuring. Kast op maat maken voor in de gang. Schilderen volledig appartement + binnendeuren.
donderdag 1 november 2018

Complete renovatie appartement 85 m²

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 85 m² : Ruwbouw werken. Uitbreken muur tussen  keuken en living Uitbreken tegels en vloer in WC, badkamer, inkomgang uitbreken linoleum vloer in living en slaapkamers leggen. Plaatsen schuifraam tussen living en terras. Elektriciteit vernieuwen. Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren plaatsen. Verbeteren loodgieterij waar nodig . Nieuwe bepleistering - stuccen van het appartement. Nieuwe vloer leggen in gans het appartement ( laminaat  en  tegel  )  Nieuwe badkamer nieuwe WC. Nieuwe keuken plaatsen. Schilderen van het appartement inclusief schilderen deuren. Plaatsen van een branddeur. Diverse ( keuring, enz...
zaterdag 27 oktober 2018

Verstevigen houten roostering tussen verdieping en zoldervloer

Verstevigen van houten roostering tussen verdieping en zolder voor gebruik als woonruimte. De houten vloer moet verstevigd worden, oppervlakte is ongeveer 80 m².
zondag 21 oktober 2018

Totaalrenovatie uitvoeren

Ik ben op zoek naar een vakman voor de totaalrenovatie van mijn huis. Dit omvat de grote werken tot de afwerking: dak isoleren en gipsplaat plaatsen, bovenverdieping in laminaat leggen, badkamer en beneden chapen/isoleren/vloeren, elektriciteit/water/afvoer vernieuwen, zonnepanelen, muren uitbreken en draagbalken plaatsen, ramen vervangen en schuifraam plaatsen + 2 dakvensters plaatsen, nieuwe voordeur, buitenmuur isoleren, plaasteren binnenmuren en plafonds.
vrijdag 19 oktober 2018

Muur en schouw uitbreken

Muur uitbreken. Een stuk van 125 CM breed x250 CM hoog en een stuk van 40 CM hoog x105 CM breed. En alles terug netjes afwerken. Betegeling onder de muur,plakwerk en schilderen. Er zitten stopcontacten in die muur. Ik kan deze zelf verwijderen. Ik weet niet zeker of dit een draagmuur is... er is een deurgat voorzien in die muur. En eventueel ook sierschouw afbreken. Er komt een nieuwe pelletkachel in de plaats. Plannen zijn beschikbaar.
donderdag 18 oktober 2018

Asbest verwijderen van een schuur 170 m²

Asbest van schuur verwijderen ongeveer 170 m² oppervlakte.
vrijdag 5 oktober 2018

Betonmuurtjes plaatsen met chemische verankering

Het aanmaken van 2 betonmuurtjes van elk ongeveer 130 x 120 cm. Ook chemische verankering te voorzien. Oude muren doe ik zelf weg.
donderdag 4 oktober 2018

Fundering plaatsen tuinhuis

Wij hebben een fundering nodig voor ons tuinhuis. De afmetingen van het tuinhuis zijn 3,5 meter x 3 meter. Wij kunnen eventueel de put al graven, maar de bekisting en dergelijke moet door jullie geplaatst worden.
woensdag 3 oktober 2018

Zolderrenovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer voor een totaalrenovatie van de zolder. Vaste trap aanwezig. Opp 40m² dat onderverdeeld moet morden in slaap-en badkamer. Alle voorzieningen van elektriciteit en waterleidingen aanwezig. Het gaat dus om het plaatsen van De tussenmuren, het isoleren van het dak (isolatie en folie reeds aangekocht) De afwerking met gyproc + plakken, inbouwkasten en plaatsen van het sanitair.
dinsdag 25 september 2018

Opening maken in muur en ventilatierooster plaatsen

Gat in muur naar binnenkoer voor verkrijgen van natuurlijke ventilatie (bestemd voor oppervlakte van 120 m met gasverwarming) zonder verlies van warmte.
zondag 23 september 2018

Stuccen van een studio, schilderen en laminaat leggen

Bij het verwijderen is het plamuur van de muur gekomen. Eens egaal bijgeplamuurd moet de studio van 21 m² geschilderd worden en laminaat gelegd worden. Oude tapijt moet nog wel verwijderd worden.
zondag 23 september 2018

Garage en tuinhuis aanbouwen

We zijn op zoek naar een vakman voor aanbouw garage, die ook deels als tuinhuis zal dienen. Voorlopige afmeting 8m op 3. 5 m.
zondag 23 september 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken doorheen heel het huis: nieuwe keuken plaatsen zonder een kookeiland, zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak, Inloopdouche bijplaatsen en het bad verplaatsen in badkamer + nieuwe vloer leggen enkel in de badkamer dit betreft een laminaat, trapleuning tegen de muur plaatsen ,een trap naar zolder plaatsen ook een trapgat maken + isolatie indien nodig enkel van de zolder , nieuwe ramen boven op eerste verdieping plaatsen, nieuwe binnendeuren plaatsen ongeveer een 6 tal nieuwe deuren.
dinsdag 11 september 2018

Afbreken en heropbouwen van garage

Wij wensen onze garage te vernieuwen naar een garage voor 2 wagens. Het perceel is beperkt qua diepte tot zo'n 8m. Met een elektrische garagepoort
maandag 3 september 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Binnenkort een woning die totaal gerenoveerd moet worden. Om te beginnen zoeken we iemand die een muur kan wegdoen en een poutrel kan steken. Iemand die advies kan geven voor eventueel een deuropening te veranderen/verplaatsen.
zaterdag 1 september 2018

Betonnen keerwand plaatsen

Plaatsen van ongeveer 9 meter keerwand in een rechte lijn
zondag 26 augustus 2018

Ruwbouwwerken appartementsgebouw uitvoeren

Ik wil een appartement bouwen in oostende met 5 verdiepingen met een voorgevel 5. 5m en een diepte van 20 m. Bouw in centrum van stad. plan is gemaakt en opvolging door architect. Afbreekwerken bestaande woning in september.
woensdag 22 augustus 2018

Deurgat maken in steunmuur

Ik wil graag een deurgat maken in een steunmuur onder de trap. Afmetingen van een standaard deurgat. Het is voor een toiletruimte te maken.
maandag 20 augustus 2018

Deuropening toemetsen en nieuwe opening maken

Ik wil een deuropening laten toemetselen, wel nog ruimte laten voor plaatsen van een raam. Het gaat om een opening met standaard afmetingen van ongeveer 90x210 cm. Hiernaast moet men ook een nieuwe deuropening maken op een andere plaats en hier ook een dorpel voorzien.
zaterdag 18 augustus 2018

Zolder omvormen naar slaapkamer en zoldderruimte

Zolder van een nieuwbouw omvormen met scheidingswanden naar een grote slaapkamer met dressing en zolderruimte. Het gaat om een zolder van ongeveer 30-35 m². Hiervoor moet men eerst de huidige trapladder verwijderen en het trapgat vergroten om vervolgens een nieuwe draaitrap te plaatsen. De slaapkamer moet ongeveer 4,80 x 4,20 meter worden, met hierin ook een aangebouwde dressing. Elektriciteit is aanwezig maar men moet wel een aantal nieuwe punten leggen. Men moet ook in de slaapkamer een velux plaatsen.
donderdag 16 augustus 2018

Afwerken van nieuwbouw handelspand

We zijn op zoek naar een aannemer voor de binnen- en buitenafwerking van onze nieuwbouw. Meetstaat is beschikbaar op aanvraag. We hebben al een aannemer voor de ruwbouw. We zijn dus nog opzoek naar een vakman voor alles van dakwerken, loodgieterij, elektriciteit, bevloering,...
zaterdag 11 augustus 2018

Renovatie van betonplaten van hangar

Gevel en wand van hangar te resaureren. hangar :van 30 meter lengte en 3. 60 m hoogte Herstel dakgoten Hangar van 50 jaar oud
dinsdag 7 augustus 2018

Chalet volledig renoveren

Volledige renovatie van een chalet. Nieuwe keuken , badkamer, vloeren, isolatie ,.....
maandag 6 augustus 2018

Betonplaat leggen voor gelijkvloers en twee steunmuren verwijderen plus poutrelles plaatsen

In een renovatie project gaan we de vloer zelf uitbreken en dan zou er 15 cm betonplaat moeten komen over een oppervlakte van 100 m² Ook het plaatsen van 2 poutrelles plaatsen, en de twee steunmuren verwijderen.

Partners

Partners van Casius