Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
217 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie aan-, uit en opbouw in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

dinsdag 19 juni 2018

Betonrot herstellen aan balkon appartement

Mijn terras toont afbrokkeling van beton het is een boort van 10 cm een lengte 3 m 50. Dit is betonrot aan het balkon, op het tweede verdieping.
zaterdag 16 juni 2018

Herstellen plafond/muren en dak door waterschade

Door de waterschade aan het dak heb ik schade aan plafond en muren. Het onderdak is eveneens beschadigd. Het plafond is in gyproc. Hoogte van het plafond is 2.5 meter. Ongeveer 40 m² te herstellen.
donderdag 14 juni 2018

Totalerenovatie opstarten

Wij wensen een 4-gevelwoning volledig te renoveren en deels uit te breiden. Uitbreiding bedraagt ca. 60 m². Alles dient vernieuwd te worden oa. Elektrische leidingen, sanitiare leidingen, buitenschrijnwerk, dakconstructie, vloeren, ... Plannen en meetstaat in bijlage. Af te breken en bij te bouwen gedeelte betreft het grijze gedeelte op de funderingsplannen. De totale bebouwde oppervlakte is 145m²
woensdag 13 juni 2018

Herstellen van muren en dak door waterschade

Te herstellen van muren beschadigd door water. Het gaat over ongeveer 6 m². Pleisterwerk, gyproc, schilderwerken. Ook zien naar de oorzaak dak/dakgoot herstellen eventueel.
dinsdag 5 juni 2018

Afwerken en graszoden aanleggen binnenkoer

Binnenkoer afwerken: - afdekkap muur rechts (zodat er geen waterinfiltratie is) - afwerking in grenen latjes rondom rond - plaatsen zand en helmgras voor tuintje - graag ook graszoden aanleggen.
maandag 4 juni 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een steunmuur (40 cm dik) uitbreken om een doorgang te maken van 2 m. Die is momenteel 80 cm breed.
donderdag 31 mei 2018

Renovatie living en keuken

Living uitbreiden door muren uit te breken en poutrel te steken. Vernieuwing van vloeren , plafond, schilderwerken. Plan word topgemaakt doore en architect
woensdag 30 mei 2018

Poutrel plaatsen

Slopen van twee draagmuren en vervangen door poutrels om de ruimte te vergroten. Enkel de berekeningen en plaatsen van de poutrels, sloopwerken van de muren (muren neerhalen , voorbereiding plaatsen, enz) wensen we zelf te doen.
woensdag 30 mei 2018

Herstelingswerken uitvoeren in de keuken na waterschade

Stuk muur bepleisteren. Deur vervangen. Plafond bekleden met planchetten. Behang en schilderwerken.
maandag 28 mei 2018

Plaatsen aanbouw

Ik wil een aanbouw laten zetten op korte termijn. Ongeveer 24 m². Fundering, grondplaat, isolatie, muren.
zaterdag 26 mei 2018

Balkon restaureren

Ik wil graag mijn balkon terug waterdicht maken. Het betreft een balkon van 6 m op 1,5 m en is momenteel bedekt met tegels (dalen). Ik zou er een stevige waterdichte laag rubber of epoxy over willen. Ik weet niet of het nodig is om de tegels te verwijderen (dat kan ik eventueel zelf doen). Het zou de bedoeling zijn er dan zelf een afwerking voor te voorzien met behandeld hout.
donderdag 24 mei 2018

Plaatsen van betonnen L keerwanden

Plaatsten van L profielen achterin de tuin (goed bereikbaar) 14 meter lengte. Hoogte keerwanden 150 cm
maandag 21 mei 2018

Fundering voor een veranda leggen

Fundering voor veranda 6 x 4 m op zandgrond.
maandag 14 mei 2018

Herstellen van plafond en vloer na waterschade

Er is waterinsijpeling geweest van het appartement boven. Herstellen van plafond en vloer. Oppervlakte ongeveer 30 m². Ter plaatse komen kijken.
maandag 7 mei 2018

Volledige zolderrenovatie uitvoeren met badkamer

Volledige zolderrenovatie tot een slaapkamer (mss met badkamer) plus plaatsen van toegankelijke trappen. Afwerking zolder. Totaal oppervlakte niet echt geweten , komen kijken ter plaatse.
maandag 7 mei 2018

Zolderrenovatie met een vaste trap

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient aangepast te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, (inbouwkasten maken) en sanitair en elektriciteit leggen en ramen plaatsen. Oppervlakte ken ik niet exact. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 3 mei 2018

Keuken bijbouwen aan bestaande rijwoning

Ik ben bezig met verbouwingen en ik wil een extra ruimte, nl. Keuken, bijbouwen. Daarnaast wil ik nog een nieuwe vloer leggen in de living, een bestaande arc in de living afbreken en poutrel in de plaats steken, de riolering vernieuwen en nog paar andere dingen. Ik heb een architect die de nieuwe plannen heeft getekend en ze zijn reeds ingediend voor de bouwaanvraag.
woensdag 2 mei 2018

Grote slaapkamer in twee verdelen

Wij hebben 1 grote kamer en zouden deze graag in 2 verdelen maar weten niet hoe we dit het beste aanpakken. Onze trap zou moeten draaien maar we weten niet of dit mogelijk is. Best ter plaatse komen kijken. Moest het niet lukken graag een opbouw om een extra slaapkamer van te maken.
zondag 29 april 2018

Poutrel plaatsen

Poutrel plaatsen tussen living en eetplaats. Dikte muur 20cm, lengte vier meter
donderdag 26 april 2018

Muur verwijderen en poutrel steken

Het gaat om een muur (ongeveer 4m) die dient uitgebroken te worden tussen keuken en living, met poutrel. Erboven bevindt zich plat dak.
woensdag 25 april 2018

Badkamer vernieuwen met inloopdouche

Ik zou de bestaande badkamer bestaande uit WC - Douche en bad willen vernieuwen.
woensdag 25 april 2018

Buitentrap appartementsgebouw renoveren en armleuningen plaatsen

Het renoveren of vernieuwen van de buitentrap van ons appartementsgebouw met 8 loskomende treden. Totale lengte per trede: 2,36 m x 25 cm breedte x 13 cm hoogte. Alsook loskomende platen van de voorgevel rondom de ingang. Graag hadden wij ook 4 nieuwe ronde armleuningen laten plaatsen in roestvrije inox.
vrijdag 20 april 2018

Zolder ombouwen tot kamer

Ik zou graag de zolder ombouwen tot een volwaardige (speel)kamer. Er ligt al een vaste trap en de zolder is grotendeels geisoleerd. Men moet nog een deel isoleren en de zolder verder volledig afwerken. Plafonds plaatsen, chauffage zetten, verlichting plaatsen enzovoort.
vrijdag 13 april 2018

Woning deels renoveren

Wij willen verscheidene renovatiewerken laten uitvoeren aan onze woning. Enerzijds de totaalinrichting van de zolder deze is 85 m². Hiernaast moet men ook de hal plamuren, dit is een vrij grote ruimte. Ook aanpakken van de voegwerken aan onze voorgevel.
woensdag 11 april 2018

Onderkappen muren living

Schimmel en afbrokkelend gyproc op binnenmuur. Men moet de muren onderkappen, enkel in de living.

Partners

Partners van Casius