Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in West-Vlaanderen.

134 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, renovatie woning tot 2 wooneenheden, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur, creeren duplex ruimte in dakappartement, garage te metsen, grondig opfrissen van appartement, aanleg van kaderment voor dakterras, kelder onder bestaande woning maken, bouwen geïsoleerde garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

dinsdag 21 februari 2017

Grondig opfrissen van appartement

Er zou moeten geschilderd worden (muren), de oude keuken moet uitgebroken worden en een nieuwe (van Ikea) geplaatst, inclusief aansluiten kranen, enz, faiencen plaatsen boven aanrecht van de keuken, eventueel enkele stopcontacten bijzetten. Eventueel ook vinyl vloerbekleding leggen in de 2 slaapkamers.
maandag 20 februari 2017

Voorbereidende werken nodig voor het plaatsen van veranda

Voor een veranda van +/- 40m² zijn wij op zoek om te helpen met grondwerken, gieten van fundering, betonplaat plaatsen, voorbereiding vloeren en terras (nog bijkomende 50 m²) aanleggen, plaatsen van arduin, afwatering. Ik zou graag meewerken en helpen waar kan.
vrijdag 17 februari 2017

Plat dak isoleren langs buitenzijde

Appartement met koepel en twee schouwen waarvan een wordt afgebroken. Dak isoleren , soort dak is een plat dak. Langs de buitenzijde isoleren.
dinsdag 14 februari 2017

Aanleg van kaderment voor dakterras

Ik zou graag een stalen gebinte met poutrellen laten installeren waarop een dakterras kan komen. Grootte van het dak is +- 50m²; B*L =8*6m. Er kan gesteund worden op de 2 buitenmuren en er is in het midden een draagmuur die kan dienen als ondersteuning.
maandag 13 februari 2017

Aanbouwen terras bel-etage + buitentrap

Wij zouden graag achteraan in onze tuin een terras laten aanbouwen, aan onze bel-etage woning (op eerste verdiep) inclusief een buitentrap. Graag hadden wij een offerte voor zowel waterdichte als niet-waterdichte constructie. Liever ander materiaal dan hout.
zaterdag 11 februari 2017

Toilet

Vervangen toiletpot
vrijdag 10 februari 2017

Nieuwbouw woning zetten na slopen van bestaand huis

Slopen van bestaand huis, 2 verdiepingen, grondoppervlak 42m². Het zetten van een nieuwbouwwoning (gesloten bebouwing), moderne of klassieke stijl. Breedte gevel 7 meter, 6 meter diep. Plat dak.
donderdag 9 februari 2017

Beton herstellen aan 4 balkons

Appartement met betonrot aan de ballustrades herstellen. Dit betreft 4 balkons. Graag prijsofferte.
vrijdag 3 februari 2017

Boven terras uitbouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Aan de achterzijde van het huis, ongeveer een 30 m². Boven terras uitbouwen. Graag vanaf de zomer de werken kunnen uitvoeren. Advies en prijsofferte, ter plaatse komen kijken naar de mogelijkheden.
donderdag 2 februari 2017

Extra kamer maken

Ik wil mijn dak op eerste verdiep laten doortrekken en er een extra kamer van maken. Graag had ik wat professioneel advies gekregen over hoe en wat. Onder waar de kamer moet opkomen is mijn nu al ingerichte keuken.
woensdag 1 februari 2017

Zolder inrichten/afwerken

Graag offerte voor: '- plaatsen tussenwand in zolder '- plaatsen vloerbedekking en plafond in zolder '- plaatsen kasten op zolder voor speelka Het zou gaan om een gedeelte van de zodler in te richten , alles is afhankelijk van het budget.
maandag 30 januari 2017

Poutrel steken in een steunmuur in de living--> Dringend!

Er zou een poutrelle in de steunmuur geplaatst moeten worden. De overspanning bedraagt 4. 2m. Breedte van de muur 20cm. Er is al reeds een opening van 2m maar wil deze volledig opentrekken. Zou heel snel moeten gebeuren. Ik kan u een foto opsturen van het project. Hebben jullie een richtprijs?
zondag 29 januari 2017

Houtskeletbouw

Totaal renovatie.
zaterdag 28 januari 2017

Zonwering plaatsen

Zonnescherm met knikarm (boven terras). Electrisch met schakelaar
woensdag 25 januari 2017

Betonrot herstellen aan het terras

Ik heb op verschillende plaatsen aan ons huis kleine en grote plekken betonrot vastgesteld . Daarboven komt er in de onderliggende woning vocht binnen via het bovenliggende terras. Graag prijsofferte en advies rond eventuele premie.
maandag 23 januari 2017

Aanbouw in hout

Houten aanbouw met veel glas - Oopervlakte 2.5mx7m - uitbreiding van de woning (keuken) aan voorzijde woning
zondag 22 januari 2017

Totaalrenovatie

Ik woon in een bel etage met op mijn woonverdiep een kleine veranda die dringend moet geïsoleerd worden. Dwz trap weg ; een nieuw dak (golfplaten verwijderen) en een nieuw raam met dubbel glas.
zondag 22 januari 2017

Renovatie appartement : nieuwe vloeren/deuren/badkamer/verwarming

Ik wil voor een appartement 52m² vloeren laten lijmen op een bestaande vloer en 32m² parket lijmen op een bestaande vloer. Verder moeten er nog 5 nieuwe binnendeuren en een dubbele schuifdeur vervangen worden. Voor de badkamer dient de bestaande douche te vervangen worden door een inloopdouche en een badkamermeubel worden opgehangen. De bestaande verwarmingen dienen vervangen te worden door nieuwe radiatoren.
zondag 22 januari 2017

Plafonds verlagen

Renovatie van een appartement. Alle plafonds dienen verlaagd met isolatie.Oppervlakte 100m².Materiaalkeuze voor isolatie nog te bepalen.
zaterdag 21 januari 2017

Draagmuur ingooien en poutrel plaatsen

Wij willen graag de draagmuur tussen keuken en living afbreken en een poutrel plaatsen. De muur is ongeveer 7m lang. Er moet een deurgat gedicht worden en een nieuwe opening van ongeveer 3,5m gemaakt worden. Hoeveel zou dit in totaal kosten?
woensdag 18 januari 2017

Trapgat en trap laten maken naar zolder

We zouden in de zolder graag een trapgat (beton) laten maken. Het oude trapgat moet dicht en er zou ook een nieuwe vaste trap in hout moeten komen.
zaterdag 14 januari 2017

Balkon herstellen

Terras op eerste verdiep is lek op 2 plaatsen en moet structureel veranderd worden en balustrades renoveren. 6m x 1m ongeveer.
dinsdag 10 januari 2017

Betonrot garage herstellen

Dak van garage in gewapend beton. Is verzakt er rot. Oplossing gewenst. Oppervlakte garage is ongeveer een 30 m². Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 9 januari 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen ter vervanging van velux

Plaatsen van een dakkapel door vervanging van velux. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 9 januari 2017

Dakkapel kunststof

Dakkapel plaatsen. Ter plaatse komen kijken door de vakman voor prijsofferte en advies.

Partners

Partners van Casius