Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
233 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

woensdag 1 april 2020

Schouw verwijderen

Ik heb in mijn keuken een schouw met open haard die ik graag zou verwijderen. Die loopt door de badkamer omhoog naar een plat dak echter heb ik nog geen budget om de badkamer en het dak te vernieuwen/herstellen. Het zou dus gaan over enkel het deel in de keuken te verwijderen als dit mogelijk is. Indien nodig kan het bovenste deel van het dak wel al weg.
zaterdag 28 maart 2020

Plaatsen poutrel

Een versteviging laten aanbrengen, die de veiligheid ondersteund van de leef omgeving.
donderdag 26 maart 2020

Betonplaat gieten

Ik zou graag een nieuw tuinhuis zetten en wil hiervoor een betonplaat laten gieten. Afmeting bedraagt 4m x 5m en graag zeker 20cm dik. Ik kan zelf uitgraven maar ik ben op zoek naar iemand om de bekisting (inclusief plastiek folie tegen vorst & wapening), gieten van de plaat en de afwerking. Plaats in de tuin is makkelijk bereikbaar via de oprit die doorloopt naar de tuin.
dinsdag 24 maart 2020

Deurgat binnen dichtmetsen en ander deurgat maken

Muur binnen deurgat toe mesten en buiten deurgat maken en plaatsen deur.
maandag 16 maart 2020

Uitbreken muur in living

I want to break a wall inside my living room
woensdag 11 maart 2020

Vloer met chappe + valse wand plaatsen

Graag zouden wij een valse witte wand hebben in gyproc hebben in onze handelsruimte van ongeveer 6 meter lang en 3 meter hoog (exacte afmetingen heb ik nog niet). Er dient geen elektriciteit in de wand verwerkt te worden. Daarnaast moet de chappe en de vloer worden gelegd met een oppervlakte van ongeveer 280 m². De tinten van de winkel zullen beige/ licht roze zijn, dus de vloer zou daarbij moeten aansluiten. Graag willen we een tegelvloer.
maandag 2 maart 2020

Betonplaat gieten

Betonplaat voor tuinhuis +/- 24m² op een dikte van 20 cm of dus 4,8 m3 beton --- met afzetten met baddings/plastic/blokken/netten/beton/on,kisten/...
zondag 1 maart 2020

Oude aanbouw renoveren

Te doen; betonnen voet (2,5m × 0,8m x 0,015 m) weghakken + onderliggende gas-en waterleiding verwijderen. Nieuwe laminaat/vinyl leggen (15 m2) + plinten plaatsen.
donderdag 27 februari 2020

Gieten van betonplaat

Graag betonplaat gieten van 5 op 7m en 20 cm diepte. Alsook opzetten van houten opzetzwembad.
donderdag 27 februari 2020

Plaatsen poutrel

Vakman voor het plaatsen van een poutrel tussen keuken en living lengte 380cm