Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
237 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Menen, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

donderdag 17 oktober 2019

Bijgebouw plaatsen

Wij willen het achterste deel van ons huis heropbouwen met daarin een keuken, berging en badkamer het gaat om 40m² ongeveer.
maandag 14 oktober 2019

Lekken aan boord veranda herstellen

De goot zit langs buitenzijde uiteraard maar het regenwater sijpelt blijkbaar via intern profiel binnen.
donderdag 10 oktober 2019

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Het tuinhuis van 3m op 3m dient afgebroken te worden en doorgevoerd geworden naar containerpark.
maandag 7 oktober 2019

Grondige renovatie uitvoeren

Ik wil graag een offerte vragen voor een grondige renovatie. - nieuwe ramen: PVC - nieuwe uitbouw (fundering, betonplaat, vloer, muren , schuifraam, plat dak,....) - nieuwe elektrische installatie - nieuwe sanitaire voorziening - nieuwe centrale verwarming - nieuwe tegelvloeren gelijkvloers - nieuwe laminaat vloeren 1 etage Onderhandeling tot kopen.
maandag 7 oktober 2019

Deurgat laten maken in draagmuur

Ik wil een gat laten maken in de muur tussen de living en de veranda om zo beter zicht te kunnen krijgen op de tuin. Ik vermoed dat deze muur een draagmuur is. Ik zou er dan graag een stalen schuifraam willen installeren zoals op foto. Er zou een gat moeten gemaakt worden tussen de hal en de garage. Om hier een deur te plaatsen.
woensdag 2 oktober 2019

Fundering herstellen

Dringend opzoek naar vakman om herstellingen uit te voeren aan de fundering. Onze muren vertonen reeds scheuren en bakstenen grote openingen. Raam kan niet meer dicht. Dringende interventie
dinsdag 1 oktober 2019

Tuinaanleg met grondopvulling rond te bouwen zwembad

ik zoek iemand die mij METEEN kan helpen met de opbouw van zwembad in polystyreen blokken en volstorten met beton. de grond en muur van de buurman staan op instorten door de hevige regenval. DRINGEND hulp gezocht dus.
donderdag 5 september 2019

Zolder ombouwen tot leefruimte

Zolder te renoveren. Men moet een trap en twee dakramen steken. Extra isoleren en afwerken met gyproc wanden. Ruimte van 35 m².
woensdag 4 september 2019

Draagmuur afbreken en plaatsen van poutrel

In de garage wil ik een draagmuur laten verbreden of verwijderen om ruimte te maken voor een grotere wagen. Het gaat om een boogconstructie met dragende muren aan weerszijden.
woensdag 4 september 2019

Verwijderen steunmuur van 4m

Voor mijn woning ben ik van plan om mij steunmuur tussen de keuken en woonkamer te verwijderen. Muur is 4 meter. Graag zou ik een afspraak willen maken om het muur te komen bekijken en prijs te krijgen. De werken zijn zeer dringend! Poutrel dient geplaatst te worden.