Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bavikhove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Bavikhove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Bavikhove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Bavikhove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bavikhove:

Garage met bovenbouw bouwen

Garage bouwen. Garage onderbouw 3m80 op 22 m. Vrijstaande garage. Plan beschikbaar. Plateau gieten, zijmuren en gewelven plaatsen

Een veranda bijbouwen

De veranda moet binnen hoek van achtergevel staan en de terras vloer volgen deze is deels halfrond. de lengte is ongeveer 5. 5 m. de breedte 3. 5m. de hoogte 2. 7 en loopt af naar 2. 35.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Wij hebben nood aan een extra slaapkamer en willen graag de zolder ombouwen. Er is nog geen vaste trap aanwezig. De ruimte is redelijk beperkt doordat het dak langs 3 zijden schuin is en er nog 2 muurtjes staan ter ondersteuning van het dakgebinte. Leidingen voor elektriciteit en verwarming liggen wel al klaar.

wij willen onze living en keuken ...

wij willen onze living en keuken uitbreiden en 1 geheel van maken dus er moeten ramen en deuren weg het stuk dat we willen uitbouwen is 4m op 7m we zouden eens willen weten hoeveel dat zou kosten

Wij willen een nieuwe keuken plaatsen ...

Wij willen een nieuwe keuken plaatsen maar daarvoor moet een hele stuk bouw afgebroken worden, achter de keuken zou nog een bergruimte en een toilet komen.Wij zouden ook ons dak willen laten isoleren

Het gaat hem hier over een prachtige ...

Het gaat hem hier over een prachtige woning waar er iets moois van te maken is, de indeling is niet echt juist. Moest daar een achitect een naar kijken zou die daar een heel ander gedacht kunnen over geven dan da wij er nu over denken. Boven moet er niet echt iets veranderen juist de badkamer her inrichten.

Het wegnemen van oude keuken en berging ...

Het wegnemen van oude keuken en berging en terug vernieuwen binnen de opgelegde oppervlakte die mag bebouwd worden volgens ligging van het huis . Dit aansluitend aan de bestaande living door reststreekse verbinding langs verdwenen raam .