Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bredene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Bredene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Bredene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing aan-, uit en opbouw in Bredene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bredene:

Zolder volledig renoveren

Zolder te verbouwen. Men moet een zoldervloer, dakramen en isolatie plaatsen. Hiernaast ook wanden afdekken, inbouwkasten voorzien. Deel van de zolder ook inrichten als badkamer. Elektriciteit en verwarming voorzien. Ook een trapgat en vaste trap plaatsen in een houten vloer.

Diverse werken uitvoeren

Afbraak muurtje 2stuks. Plaatsen nieuw muurtje oprit huis met plaatsen van brievenbus. Brievenbus is reeds aangekocht. Achteraan opening op te vullen met grond en plaatsen van ongeveer 10 tegels. Stenen kolenbak stenen is reeds afgebroken; vandaar grond dichtmaken en tegels.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken doorheen heel het huis: nieuwe keuken plaatsen zonder een kookeiland, zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak, Inloopdouche bijplaatsen en het bad verplaatsen in badkamer + nieuwe vloer leggen enkel in de badkamer dit betreft een laminaat, trapleuning tegen de muur plaatsen ,een trap naar zolder plaatsen ook een trapgat maken + isolatie indien nodig enkel van de zolder , nieuwe ramen boven op eerste verdieping plaatsen, nieuwe binnendeuren plaatsen ongeveer een 6 tal nieuwe deuren.

Uitbouw aan woonruimte

Graag uitbouw aan mijn woonruimte, is nu terras dat uitbouw mag worden. Ongeveer 3 m x 5 m Houten aanbouw met veel glas. Dit is voor aan de achterzijde van het huis. Dit zou voor een soort veranda zijn. Ongeveer een 15 m².

Aanbouw achteraan de woning bijbouwen

Aanbouw achterkant huis door veranda door te trekken tot één geheel.

Schoorsteen afbreken

Renovatie woning, waaruit 2 schoorstenen moeten afgebroken worden

Stacaravan aan de onderzijde dicht te maken

Mijn nieuwe stacaravan word in september geleverd en wil die laten onderaan afwerken. Stacaravan meet 10m x3m70 en hoogte is ongv 50cm. Afdichten met PVC planchetten of houtwerk.

Betonrot herstellen aan onderkant van terras

Aan de achterkant van het gebouw twee terrassen op de eerste verdieping die dringend moet aangepakt worden.

Zolderrenovatie uit te voeren

Twee kamers op zolderverdieping. Trapgat zit nu in de garage (afmetingen nu 57cm op 113) in beton en moet verbreed worden voor volwaardige trap(dus nieuw te plaatsen). Zolder is piramidedak, met 4 schuine kanten. Isoleren tot op waar het plafond komt. De afm. van het tot. grondopp. is 11 m op 8,5 m. Daarvan zit er 143 cm diep onder eerste schuine balk, gaat 145 cm naar boven, het dak gaat verder schuin naar boven, dan zijn er dwarsbalken op plafondhoogte ong 2m20 hoog. Graag ook info over premies ivm isolatie. 2 veluxen plaatsen die genoeg licht binnenlaten. De ruimte waar de twee slpkmr komen zijn 5,54m op 8,16 (daarvan zou nog stuk afgaan vr stukje gang om van het trapgat nr de kamers te gaan). Eventueel met kastjes onder schuine kant(niet overal).

Uitbouw aan living

Uitbouw van living ongeveer 8 vierkante meter eventueel met keuken tot 12 vierkante meter plat dak