Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zolder volledig renoveren:

Zolder volledig renoveren

Zolder te verbouwen. Men moet een zoldervloer, dakramen en isolatie plaatsen. Hiernaast ook wanden afdekken, inbouwkasten voorzien. Deel van de zolder ook inrichten als badkamer. Elektriciteit en verwarming voorzien. Ook een trapgat en vaste trap plaatsen in een houten vloer.
Offertes van aannemers voor zolderverbouwing uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder volledig renoveren uit heel België:

Plaatsen osb-platen op zolder

Ik kocht een huis waarvan de zolder maar gedeeltelijk met osb-platen bedekt is. Graag had ik die volledig afgewerkt gezien.

Centrale verwarming volledig te vernieuwen

Leidingen en chauffages volledig te vernieuwen in een huis met bewoonbare oppervlakte van 180 m². 4 slaapkamers ,1 bureau, kamer, zolder en kelder. Ketel is reeds aanwezig op aardgas.

Elektriciteit volledig vernieuwen

Ik wil de stroom volledig laten vernieuwen dus ben opzoek naar een aannemer die dat zou kunnen doen het is een ouder huis bewoonbare oppervlakte is 180m2 met 4 en 1 bureaukamer zolder en kelder alles zal waarschijnlijk via het plafond gedaan moeten worden heb overal vals plafond maar die ging ik al met zekerheid vernieuwen.

Egaliseren osb vloer zolder +-34m²

Ik ben de zolder aan het renoveren, ook de vloer is vernieuwd met osb3 platen van 18mm. ik merk op dat dit niet volledig vlak is en wou deze hiervoor laten egaliseren.

Dakuitbouw met dakkapel

We gaan het dak uitbouwen boven de garage + dakkapel in de zolder voor extra ruimte om trap te laten bovenkomen ipv via zolderluik. Zou volledig in houtconstructie zijn. Plan van de architect bijna finaal. Er komt in totaal: extra bureau, extra badkamer en uitbreiding zolder tot extra kamer. Ook dakpannen en dakgoten vervangen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

volledig vrijstaande landelijke woning 15 jaar gerenoveerd met een geïsoleerd dak, zolder en een matige isolatie van de muren (6cm)

Inrichting zolder en kelder

Maken van 2 kamers 16m²+18m² op de zolder, parket en isolatie zijn reeds in orde. De kelder 9m² moet volledig proper gemaakt worden , tegelvloer en muren mooi afwerken.

Hellend dak te vernieuwen

Het dak dateert van 1976. Frans dak/mansardedak met 6 dakkapellen. Bedekking kunstlei (allicht met asbest). Momenteel hebben we stormschade, maar we overwegen om het dak volledig te renoveren inclusief dakkapellen. De stormschade zorgt voor de spoed, tenzij er een tijdelijke oplossing voorhanden is. Dakgebinte lijkt volledig ok. Enkele vezelplaten vertonen vochtplekken (zichtbaar op zolder). Het zou dus vooral gaan om nieuwe buitenbekleding of evt dak op dak. Allicht goed om ook meteen de isolatie te bekijken of onder handen te nemen.