Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brugge:

Trapgat en trap laten maken naar zolder

We zouden in de zolder graag een trapgat (beton) laten maken. Het oude trapgat moet dicht en er zou ook een nieuwe vaste trap in hout moeten komen.

Tuinaanleg met grondopvulling rond te bouwen zwembad

ik zoek iemand die mij METEEN kan helpen met de opbouw van zwembad in polystyreen blokken en volstorten met beton. de grond en muur van de buurman staan op instorten door de hevige regenval. DRINGEND hulp gezocht dus.

Verbouwen van badkamer en zolder

Elektriciteit conform maken. Badkamer oppervlakte 9 m² op ruwbouw zetten en alles opnieuw plaatsen en betegelen , uitbreiden en heropbouwen dus ook water & elektriciteit. Bad, douche toilet hangmeubel en spiegel en een paar kasten . Zolder 65 m² isoleren en verbouwen naar een slaapkamer, douchekamer en opbergruimte.

Plateau voor tuinhuis gieten

Plateau gieten voor tuinhuis van 6 op 4 meter .

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.

Deurgat maken in steunmuur

Ik wil graag een deurgat maken in een steunmuur onder de trap. Afmetingen van een standaard deurgat. Het is voor een toiletruimte te maken.

Totalerenovatie opstarten

Wij wensen een 4-gevelwoning volledig te renoveren en deels uit te breiden. Uitbreiding bedraagt ca. 60 m². Alles dient vernieuwd te worden oa. Elektrische leidingen, sanitiare leidingen, buitenschrijnwerk, dakconstructie, vloeren, ... Plannen en meetstaat in bijlage. Af te breken en bij te bouwen gedeelte betreft het grijze gedeelte op de funderingsplannen. De totale bebouwde oppervlakte is 145m²

Muur dichtmetselen en beton storten

Uitbreken garagepoort en dichtmetselen van opening. Storten van beton in naar beneden lopende garage-inrit, dit is onder woning. Vervolgens klinkers aanleggen op de vrijgekomen ruimte, inclusief het wegeltje dat naar de voordeur loopt. Oude muurtjes afbreken en nieuwe metselen.

Steken van poutrellen en aanpassen oprit

Poutrel steken in voorgevel van een rijwoning om een garagepoort te plaatsen in plaats van raam en muur. Dit zou gaan om een poutrel van 4 meter. Ook moet er een andere kleine poutrel worden gestoken om 2 rijwoningen met elkaar te verbinden. Men moet ook de oprit aanpassen aangezien deze niet op hetzelfde niveau liggen.

Bouwen van kleedkamers

Ik wil in mijn hotel een wellness aanbouwen, nu is mijn vraag of jullie twee middelgrootte tweepersoons kleedkamersen 2 wc hokjes. De plaats hiervoor zou 5 m².