Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brugge:

Betonnen kwartdraaitrap plaatsen

Betonnen kwartdraai trap plaatsen van 0.9m breed en 3.16m hoog met 16 treden.

Carport ombouwen tot garage

Carport van 21 m² dichtbouwen zodat het een garage word. Momenteel staat deze aan zijkant woning. Vermoedelijk kunnen bestaande draagpalen gebruikt worden om wandconstructie aan vast te maken. Hulp bieden bij bouwaanvraag met een constructie- en inbeddingsplan.

Schouw verwijderen

Ik heb in mijn keuken een schouw met open haard die ik graag zou verwijderen. Die loopt door de badkamer omhoog naar een plat dak echter heb ik nog geen budget om de badkamer en het dak te vernieuwen/herstellen. Het zou dus gaan over enkel het deel in de keuken te verwijderen als dit mogelijk is. Indien nodig kan het bovenste deel van het dak wel al weg.

Plaatsen poutrel

Een versteviging laten aanbrengen, die de veiligheid ondersteund van de leef omgeving.

Trapgat en trap laten maken naar zolder

We zouden in de zolder graag een trapgat (beton) laten maken. Het oude trapgat moet dicht en er zou ook een nieuwe vaste trap in hout moeten komen.

Tuinaanleg met grondopvulling rond te bouwen zwembad

ik zoek iemand die mij METEEN kan helpen met de opbouw van zwembad in polystyreen blokken en volstorten met beton. de grond en muur van de buurman staan op instorten door de hevige regenval. DRINGEND hulp gezocht dus.

Verbouwen van badkamer en zolder

Elektriciteit conform maken. Badkamer oppervlakte 9 m² op ruwbouw zetten en alles opnieuw plaatsen en betegelen , uitbreiden en heropbouwen dus ook water & elektriciteit. Bad, douche toilet hangmeubel en spiegel en een paar kasten . Zolder 65 m² isoleren en verbouwen naar een slaapkamer, douchekamer en opbergruimte.

Plateau voor tuinhuis gieten

Plateau gieten voor tuinhuis van 6 op 4 meter .

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.

Deurgat maken in steunmuur

Ik wil graag een deurgat maken in een steunmuur onder de trap. Afmetingen van een standaard deurgat. Het is voor een toiletruimte te maken.