Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Geluwe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Geluwe.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Geluwe of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Geluwe die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Geluwe:

Deurgat laten maken in draagmuur

Ik wil een gat laten maken in de muur tussen de living en de veranda om zo beter zicht te kunnen krijgen op de tuin. Ik vermoed dat deze muur een draagmuur is. Ik zou er dan graag een stalen schuifraam willen installeren zoals op foto. Er zou een gat moeten gemaakt worden tussen de hal en de garage. Om hier een deur te plaatsen.

Zoldergat en vouwtrap te maken

Er moet een gat gemaakt worden naar de zolder. Er dient ook een vouwtrap geïnstalleerd te worden.

Aanbouw woonruimte + keuken Wat: - ...

Aanbouw woonruimte + keuken Wat: - fundering - muren (+/- 14m) - Glaspartij (+/- 11m) - Plat dak Oppervlaktes: - Woonruimte: 40m³ - Keuken: 35m² Werken volgens richtlijnen architect Graag telefonisch contact voor afspraak inkijken grondplan Afspraak kan enkel na 18u30

vloer leggen in een sanitair blok van ...

vloer leggen in een sanitair blok van een horecazaak. ongeveer 16m², alle materialen zijn al ter plaatse. liefst ergens begin volgende week.

Het gaat om gevelpleisterwerken, zowel ...

Het gaat om gevelpleisterwerken, zowel gladde pleister als structuurpleister, op isolatieplaten van 8 cm, als gevelrenovatie.

We willen de zolderruimte inrichten als ...

We willen de zolderruimte inrichten als slaapkamer: 1. schoorsteen afbreken en dak dichten 2. vaste trap voorzien (opening maken in potten-gewelven), 3. bestaande zoldertrap-opening dichten

afbraak van bestaande koterijen (in ...

afbraak van bestaande koterijen (in eigen budget).Bijbouw van platform met 2 koepels . Totaaal opp platform 36 vierkante meter ong. graag prijs met bijkomende betegeling.

Vernieuwen van de riolering lopende ...

Vernieuwen van de riolering lopende onder de woning, + aansluiten van alle sanitair op de afvoer.

het dak moet worden opgetrokken om kamer ...

het dak moet worden opgetrokken om kamer te maken vd zolder

ik wil van de zolder een ruime ...

ik wil van de zolder een ruime slaapkamers maken maar het dak is te laag voor deze ruimte, dus het dak verhoogd worden, door metselwerk en dan een nieuw of ander dak ook moet er een trap komen om naar de 'nieuwe slaapkamers te kunnen er moet ook electrischeteit gezet worden , dakraam...eventueel een badkamer