Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deurgat laten maken in draagmuur:

Deurgat laten maken in draagmuur

Ik wil een gat laten maken in de muur tussen de living en de veranda om zo beter zicht te kunnen krijgen op de tuin. Ik vermoed dat deze muur een draagmuur is. Ik zou er dan graag een stalen schuifraam willen installeren zoals op foto. Er zou een gat moeten gemaakt worden tussen de hal en de garage. Om hier een deur te plaatsen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Geluwe (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurgat laten maken in draagmuur uit heel België:

Oud trapgat dichtmaken en nieuw maken

Wij wensen een oud trapgat dicht te laten maken en een nieuw trapgat te laten steken (betonnen gewelven) plus een deurgat.

Dichten deurgat en maken raamgat

Er is een deurgat dat dichtgemaakt moet worden. En een gat voor een raam gemaakt worden (150 op 150) eventueel ook plaatsing van het raam.

Deurgat maken in steunmuur

Pas een huis gekocht. Op zolder wil ik een deurgat in een steunmuur laten maken voor een standaard binnendeur.

Vaste trap plaatsen, deurgat maken en een dakraam plaatsen

We plannen onze zolder af te werken tot een volwaardige kamer. Hiervoor dient een nieuw trapgat gemaakt te worden in een betonnenvloer. Hierna het plaatsen van een vaste trap naar de zolder. Een deurgat in een muur te maken en het bestaande trapgat gedicht te worden. Een velux plaatsen in het dak op de zolder.

3 binnendeuren op maat maken

1 deur in houtstructuur schilderdeuren, 2 panelen; boven (900x550) mat glasonderste vast deurgat is 1800x750mm rechtsdraaiend. 1 deur 2 panelen gat 1800x680mm linksdraaiend. 1 deurgat 1915 x770 2 panelen, linksdraaiend met een hoek af rechts ( voor het dak) zodat de rechterhoogte1780 is en de bovenkant 635.

Deurgat maken en elekticiteitswerken

Ik zoek iemand om een gat in een muur te maken voor een deur en het plaatsen van extra stopcontacten in een zolder ruimte alsook het ombouwen van uitbouw stopcontacten naar inbouw.

Kleine uitbreekwerken uitvoeren

- Verbreden van deurgat van keuken naar woonkamer met 55cm ( wordt 140cm breed) en in dezelfde muur verwijderen van huidig raam en muurtje( 140cm breed). - Extra deurgat maken van gang naar garage.

Deurgat maken in steunmuur

Ik wil een deuropening voorzien, tussen een hoofdbouw en bijbouw. Deze is waarschijnlijk ± 30 cm dik (oude buitenmuur). Ik heb niet de kennis om dit zonder risico’s aan te pakken.