Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deurgat laten maken in draagmuur:

Deurgat laten maken in draagmuur

Ik wil een gat laten maken in de muur tussen de living en de veranda om zo beter zicht te kunnen krijgen op de tuin. Ik vermoed dat deze muur een draagmuur is. Ik zou er dan graag een stalen schuifraam willen installeren zoals op foto. Er zou een gat moeten gemaakt worden tussen de hal en de garage. Om hier een deur te plaatsen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Geluwe (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurgat laten maken in draagmuur uit heel België:

Deurgat maken

Wij willen een deur in de buitenmuur maken die toegang geeft tot onze garage. Standaardafmeting qua deur. Vakman mag zeker voorstellen doen qua opties deur zelf.

Deurgat in muur maken

Graag hadden we een deur gemaakt in een (draag?)muur om zo van de slaapkamer naar de dressing te gaan

Deurgat binnen dichtmetsen en ander deurgat maken

Muur binnen deurgat toe mesten en buiten deurgat maken en plaatsen deur.

Deurgat verbreden en dubbele deur plaatsen

Tussen onze gang en living staat nu een enkele deur. We willen hier graag een dubbele deur van maken. Het deurgat moet dus verbreed, maar graag ook verhoogd worden. Daartoe moet ook de elektriciteit deels verlegd worden.

Deurgat maken en deur plaatsen

Deurgat maken van hal naar slaapkamer. Plaatsen van deur. Standaard maten.

Deurgat maken in niet dragende binnenmuur en deur plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe deur maken; van de gang naar de badkamer op de eerste verdieping. De deur van de slaapkamer naar de badkamer mag dan toegemetst worden (dit zouden we eventueel zelf kunnen en willen doen). Zover wij kunnen inschatten, gaat het niet om een steunmuur. Oppervlakte weet ik niet, maar het moet een standaarddeur worden.

Deurgat maken

Ik wil een deuropening maken van de hal naar een naastliggende kamer. Naast het kappen van een deuropening moet men het mogelijks ook nog verstevigen met een poutrel.

Muren ondersteunen door middel van poutrel

We zitten met een muur waar twee kleinere ramen inzitten, hiervan zouden we graag een groot schuifraam maken. Dan zouden we op de gelijkvloers een deurgat bij willen maken. Boven is er een deurgat al aanwezig, maar de muur ernaast zou weg moeten. Dus we hebbe ondersteuning nodig voor dit deurgat te behouden. Het zou gaan om steunbalken van 2,5 meter. Als laatste zouden we graag spouwmuurisolatie laten steken.