Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Jabbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Jabbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Jabbeke of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken woning, herstellen betonrot appartementsgebouw, totale verbouwing van open bebouwing, vloer vernieuwen en dak renoveren, woning verder afwerken + volledige inrichting zolder, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, renovatiewerken uitvoeren, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, zolderrenovatie uitvoeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, nieuwbouw zolderverbouwing in Jabbeke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Jabbeke:

Bijgebouw plaatsen aan villa

Ik wil graag een aanbouw aan de bestaande woning waar we een keuken zouden voorzien aanbouw met plat dak met lichtkoepel 10m breed OP 2m diep volle muren met 1 raam van 60 hoog , 1m breed

Aanbouw plaatsen

Wij zouden een aanbouw willen achteraan ons huis aansluitend aan onze achtergevel. Dit kan zowel in hout of of steen worden gedaan. We willen geen plat dak maar wel een dak met pannen voor deze bijbouw. De afmetingen van deze aanbouw zijn 4 op 10 m. We willen graag de mogelijkheden bespreken met de vakman.

Huis onderkelderen

Ik wil mijn huis onderkelderen, 250 vierkante meter oppervlakte om oa voertuigen in te plaatsen

Afwerken van zolder

Onze zolder (50m2) dient afgewerkt te worden tot een volwaardige kamer. Deze is reeds volledig geïsoleerd. Chape en afwerking gyproc dient nog te worden gedaan.

Verbouwing

Renovatie verwarming, badkamer, keuken, gastenverblijf en omvorming garage tot atelier.

2 staalbouwwoningen naast elkaar

2 staalbouwwoningen naast elkaar

nu oude woning in redelijke goede staat. ...

nu oude woning in redelijke goede staat. Graag bestaande woning laten aangrenzen met de koterijen (gemetseld en voorheen 1° verdiep duiventil) en een herinvulling geven. Ideeën: eventueel verbinding huis en koterijen met glas werken (veranda) zo keukenruimte vergroten en kelder erbij nemen, bovenverdieping : slaapruimte (studio), koterijen: badkamer en berging, badkamer nu veranderen in wasruimte (wasmachine en droogkast) Zijgevel een kraak in de muur - herstelbaar? Vooral vele vragen wat kan en niet kan, alsook de prijs die eraan vasthangt! Is een binnenhuisarchitect de juiste keuze of toch beter een architect?

luchtige en ruime woning die ...

luchtige en ruime woning die kindvriendelijk is.

door mijn handicap wille we de garage ...

door mijn handicap wille we de garage veranderen in een slaapkamer met een douche. de cv-ketel staat in de garage, wat hebben we dus nodig een muur, faience, douche aangepast voor rolstoel en een muur rondom de cv zelf. leiding naar de douche en een afvoer.