Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Koekelare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Koekelare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Koekelare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Koekelare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Koekelare:

Herstellen fundering muur

De tegels op de muur komen los. Voorgevel onder vensterbank met tegels. We hebben een barst ontdekt onder de vensterbank, deze kan je ook aan de binnenkant zien. We zoeken iemand die de schade kan bekijken en de oorzaak kan aanpakken om verdere problemen te voorkomen. We hebben nog plannen met ons huis ivm gevelwerken en isolatie maar de barst is voor ons prioriteit.

Poutrel plaatsen tussen keuken en living

Poutrel plaatsen tussen keuken en living om muur op 1ste verdieping te ondersteunen. De bestaande muur nu is 4.5 m lang en 9 cm breed. Om dit te ondersteunen zou een HEB200 geplaatst moeten worden. plafond bestaat uit potten en balken.

Renovatie van een open bebouwing

Nieuwe badkamer te plaatsen plus vloeren en betegelen, totaal renovatie. Nieuwe trap plaatsen plus het trapgat plaatsen dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping graag een eiken trap. Halve muur uitbreken en dan nieuwe ramen plaatsen van keuken naar woonkamer.

Aannemer voor nieuwbouw

Nieuw te bouwen woning. Ik heb alle plannen al, wacht op de goedkeuring is voorzien rond het bouwverlof.

Aanbouw aan living

Wij zouden een rechthoek willen aanbouwen van ongeveer 8m op 5m dus drie muren bijbouwen waarvan vooraan een groot venster komt die nu in de living zit. Achteraan zou er een venster komen van 1m breed. Het dak mag gewoon plat zijn. Graag had ik daarvoor een prijsberekening voor water en winddicht gekregen. Aanvraag vergunning is ingediend.

Chape

Chape in nieuwbouw

Renovatie van de keuken; leggen chappe ...

Renovatie van de keuken; leggen chappe toestellen, plaatsing toestellen; wandbekleding keuken/tegels; plaatsing nieuwe achterdeur;betegeling inkomhall, gyproc-wanden, isoleren dak; verder plaatsen van houten wanden; plaatsen van vloerbekleding; vloerwerken kamer: chappe, parket; plaatsing nieuw venster; renovatie badkamer; verbinding regenput-toilet, wasmachine;