Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstellen fundering muur:

Herstellen fundering muur

De tegels op de muur komen los. Voorgevel onder vensterbank met tegels. We hebben een barst ontdekt onder de vensterbank, deze kan je ook aan de binnenkant zien. We zoeken iemand die de schade kan bekijken en de oorzaak kan aanpakken om verdere problemen te voorkomen. We hebben nog plannen met ons huis ivm gevelwerken en isolatie maar de barst is voor ons prioriteit.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Koekelare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen fundering muur uit heel België:

Fundering huis herstellen

Fundering huis herstellen. Huis staat enkele meters van gracht en men graaft de laatste 20j de gracht uit waardoor er barsten zijn in de muren aan boven- en onderkant van de raam. Sinds 1j graaft men de gracht niet meer uit.

Fundering herstellen

In de kelder zijn vooraan de houten ondersteuningen van de voorgevel doorgerot waardoor stilaan wegzakking optreed, dit zou dringend hersteld moeten worden. De woning is een oude herenwoning met gewelfde plafonds in de kelder.

Herstellen fundering - terras en muurtje

Mijn vloer van mijn terras 25m² en een buitenmuurtje zijn verzakt. Ik ben op zoek naar een oplossing hiervoor zonder dit opnieuw te moeten afbreken en vervolgens opbouwen.

Tuinmuur en -afsluiting herstellen

Herstellen van tuinmuur die is 4 meter breed met bezetting en nieuwe houten tuinafsluiting met betonnen fundering zodat die niet zomaar kan omver waaien. Dit heeft een lengte van 11 meter en hoogte van 1,80 meter.

Fundering herstellen

Voorkant woning fundering verzakt

Herstellen scheuren binnenmuur tussen twee woningen

Vakman voor herstellen van binnenmuur tussen twee woningen. Vermoedelijk ook probleem fundering. Het betreft 1 muur.

Fundering herstellen

Dringend opzoek naar vakman om herstellingen uit te voeren aan de fundering. Onze muren vertonen reeds scheuren en bakstenen grote openingen. Raam kan niet meer dicht. Dringende interventie

Herstellen fundering en riolering binnenshuis

Tijdens werken in onze tuin, merkte de aannemer een barst op in onze afvoer. We hebben toen dit laten herstellen. Op plaats van de vernieuwing is er echter een barst net boven de nieuwe afvoerbuizen, er is vermoedelijk schade aan de fundering. Mogelijks moet het terras terug worden opengebroken. Ook in onze garage werden er zaken aangepast, die we zouden willen laten controleren. Er is geen (kruip)kelder aanwezig en het gaat over een rijwoning