Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kortrijk:

Herstellen scheur aan binnenzijde onder de dakconstructie

Scheuren en barsten onder draagbalk aan binnenzijde nakijken voor dakrenovatie. Metselwerken uitvoeren. Afbraakwerken kot vanachter.

Verzakking woning herstellen

Tijdens het openbreken van de terras om een regenwaterput aan te sluiten, stootten wij op een verzakking van onze woning. U kan de situatie op bijgevoegde foto's bekijken. Wij zoeken een aannemer die deze kan herstellen

Verzakking herstellen

In onze leefruimte en op het terras is een barst ontstaan over de totale lengte. De leefruimte is 8 meter en 2 meter op het terras. Een raam kan niet meer open, schade aan de buitenmuur,... Kortom, duidelijk een verzakking. We zijn op zoek naar de oorzaak en een duurzame oplossing.

Mezzanine op zolder maken

Graag wil ik een mezzanine/ tussenverdieping laten bouwen op de zolder, liefst uit hout, maar andere materialen kunnen ook. Oppervlakte ongeveer 20 vierkante meter. De zolder is 5m hoog.

Nazicht oorzaak natte balk aan plafond

De balk aan de plafond van een mansarde kamer is nat. Ik weet niet precies hoe het komt. Is er een lek aan het dak of zijn de buizen niet goed gemonteerd. Tussen de buizen en de plafond is silicone bevestigd. Nazicht en oplossing zoeken voor herstelling natte balk.

Zolder ombouwen tot leefruimte

Zolder te renoveren. Men moet een trap en twee dakramen steken. Extra isoleren en afwerken met gyproc wanden. Ruimte van 35 m².

Draagmuur afbreken en plaatsen van poutrel

In de garage wil ik een draagmuur laten verbreden of verwijderen om ruimte te maken voor een grotere wagen. Het gaat om een boogconstructie met dragende muren aan weerszijden.

Schouw verwijderen en diverse renovatiewerken

Graag hadden we de schouw verwijderd uit onze living en de kamer erboven. Op het dak moet die blijven staan. Daarnaast willen we de doorgang verbreden van living naar keuken (3 meter) in een steunmuur. Als laatst willen we ook een nieuwe deur stoppen in een kleine draagmuur. (keuken naar gang) Eventueel ook poutrel plaatsen onder steunmuur en nieuwe deur in steunmuur.

Deuropening toemetsen en nieuwe opening maken

Ik wil een deuropening laten toemetselen, wel nog ruimte laten voor plaatsen van een raam. Het gaat om een opening met standaard afmetingen van ongeveer 90x210 cm. Hiernaast moet men ook een nieuwe deuropening maken op een andere plaats en hier ook een dorpel voorzien.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een steunmuur (40 cm dik) uitbreken om een doorgang te maken van 2 m. Die is momenteel 80 cm breed.