Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kortrijk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, woning verbouwen, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Kortrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kortrijk:

Plaatsen van een poutrel inclusief sokkel

Er moet in ons rijhuis een poutrel geplaatst worden over de gehele breedte van de woning, 5 meter, om het gewicht van de achtergevel op te vangen. Momenteel is er een poutrel over de helft van de breedte. Deze rust enerzijds op de scheidingsmuur en anderzijds op een 40 cm dikke muur. Het is de bedoeling dat van deze muur uiteindelijk ongeveer 60 cm overblijft waarop dan een slof wordt gegoten. Aan de andere kant moet er een sokkel komen voor een verticale poutrel tegen de muur.

Betonrot aanpakken

In de garageverdieping zijn er duidelijke tekenen van betonrot. Hier en daar zijn er reeds wat lap-reparaties uitgevoerd in de voorbijgaande jaren maar we willen dit probleem nu helemaal herstellen. Het gaat om een vrij grote oppervlakte, hoeveel m² het is komt men binnenkort opmeten.

Woning renoveren

Huis renoveren. Sommige muren moeten gesloopt worden. Ik wil een nieuwe vloer leggen opn GLv en laminaat op 1 ste verdieping en volldig de woning schilderen. Dubbel glas voor alle ramen. Elektriciteit moet herzien worden. Verwarming op gas te plaatsten beneden en boven. Keuken en badkamer vernieuwen als trap . Het betreft een totaalrenovatie.

Trapgat maken

We zoeken een vakman voor het maken van een trapgat in onze zolderverdieping. Trapgat zou zo'n 2m40 op 1m80 moeten zijn. De doorsnede van het trapgat bedraagt zo'n 30 cm waarvan 12 cm isolatie (isomo). De gewelven erin zijn van STALTON (Ploegsteert) met vul- en dekbeton.

Betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen

Ik zou een terras aan een appartementsgebouw willen laten herstellen, en een stukje terras laten verwijderen. Betonrot op terras op tweede verdieping. Op derde verdieping verwijderen van een stukje dat ooit een terras was.

Totaalrenovatie

Ik woon in een bel etage met op mijn woonverdiep een kleine veranda die dringend moet geïsoleerd worden. Dwz trap weg ; een nieuw dak (golfplaten verwijderen) en een nieuw raam met dubbel glas.

Renovatie balkons in appartementsgebouw

Er zijn 3 of 6 balkons(middelmatig van grootte) die dringend nood hebben aan een renovatie in ons appartementsgebouw. Beton is gesplit en brokkelt af. Is redelijk dringend omdat we volop in de renovaties zitten nu. Liefst binnen de 3 weken, maximum binnen 1 maand om dit uit te voeren. Er zitten enkele foto's bij van mijn balkon alleen.

Verbouwen huis

Ik wil mijn huis verbouwen. Nu is er een kleine veranda (+- 12 m² ) aangebouwd die wil ik verwijderen om één geheel te hebben. Op dit moment zijn er 2 schuiframen uiteindelijk is er maar 1 meer nodig. De veranda is lager gelegen. Het plat dak boven keuken en living moet ook vernieuwd worden dus kan in zijn geheel gemaakt worden. Kijken wat er nog moet gebeuren.

Gevelrenovatie : herstel van een balkon

Schade aan de kroonlijst van een balkon door aanraking met hoogtewerker. Graag prijs om dit te herstellen

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas van +/- 4 x 3 meter

Bouwen terras bel-etage met trap naar tuin

Bouwen terras op 1st verdieping van bel-etage met trap naar tuin. Constructie in metaal, terras in hout, offerte voor waterdicht en niet waterdicht.

Woning: renoveren

De woning in etappes te renoveren. Wat het meest dringende is, is het voorzien van sanitair in de badkamer (die komt vooraan waar nu een spreekkamer is. De afvoer loopst onder de aanpalende gang en water is vooraal aanwezig. Verder is het tweede dringende het herzetten van wat nu badkamer en keuken is en daar een volledige keuken voorzien, heel licht verhoogde roofing. Geen uitbreiding naar achter. + het vergroten van het gat tusen de living en de toekomstige keuken. Elektriciteit wordt door een kennis in orde gebracht. Dit uiteraard in samenspraak met julie. Ik heb alles opgemeten, beschik over een klein plan uit het stadsarchief, epc waarde en advies van de niet-gekeurde elektriciteit. Meest dringende is de badkamer.

Renovatie Horeca + Appartement

Ik ben op zoek naar een aannemer voor horeca en appartement renovatie. Gelijksvloer zou volledig veranderd moeten worden naar een snackbar - cafetaria. En verdieping 1 en 2 zouden 2 kleine appartementjes worden. Kunt u mij hierbij helpen? U kunt mij bellen om een afspraak te maken om het pand te bekijken.

Gevel- en dakwerken

Ik wil enkele onderhoudswerken laten uitvoeren aan mijn woning: het heropvoegen van de bakstenen gevels, herstellingen aan de dakkapellen, herstelling aansluiting schoorsteen met pannendak.

Plaatsen van aanbouw in metselwerk met glas

Plaatsen van aanbouw uitbouwen evenwijdig met huisgevel ongeveer 14 m². Lengte doortrekken met 7 meter. Gemetselde aanbouw met veel glas. Er komt een architect langs.

Nieuwbouw - bestek voor ruwbouw

Graag offerte voor bestek ruwbouw. Omschrijving ter beschikking. Is een nieuwbouw in een nieuwe verkaveling.

Vaste trap naar zolder maken en gat in

Betreft: Vaste trap maken naar zolder. Gat maken in betonnen gewelf. Graag ter plaatse komen voor een idee.

Zolderkamer verbouwen naar kamer en isoleren

Werken :Verbouwen van zolder naar een slaapkamer. Oppervlakte dak : 32 m² Dak isoleren. Het materiaal voor de isolatie werd reeds aangekocht en met de isolatie werd reeds gedeeltelijk begonnen, maar we zijn niet zeker of we hier wel juist bezig zijn aangezien dit een behoorlijk oud dak gebinte betreft en we twijfels hebben over de kwaliteit van het onderdak.

Bestaand trapgat vergroten

De zoldertrap van het eerste verdiep naar de zolder zou verwijderd moeten worden en vergroot worden zodat er een trap kan geplaatst worden. Momenteel is het gat 120 op 60. Dit zou 150 op 60 moeten worden. (houten constructie) Wat kost het om het te vergroten en wat met eventueel een simpele trap er bij?

Plaatsen en isoleren van nieuwe kelder

Prijsraming voor kelder met afmeting van 30 x 14 m deze moet evenwel geïsoleerd worden.

Totale renovatie van arbeiderswoning

Kleine arbeiderswoning volledig renoveren - 55m2 benedenverdieping 35m2 bovenverdiep Nieuwe ramen - sanitair met vloerverwarming - electriciteit - Dak zonder onderdak isoleren - nieuwe platform met lichtstraat - steentapijt benedenverdieping - ... Adresgegevens bij afspraak

Uitbreiding terras bel etage

Uitbreiding terras op hoogte met elektriciteit en balustrade. Eveneens afwerking van het ontstane overdekte terras Volledig nieuwe betegeling ook van de trap. Foto in bijlage.

Zolder te verbouwen

Zolder te verbouwen: alles dient nog te gebeuren. isolatie, vloer, elektriciteit, vaste trap naar verdieping.

Verbouwingen - diverse werken

Inbouwcassette afbreken + opbouwen voor vrijstaande pelletkachel. Werken met gyproc + vloeren. Vaste offerte waarschijnlijk niet mogelijk - zal werken in regie zijn -

Appartement renoveren

nieuwe voorgevel in houtskeletbouw nieuwe keuken nieuwe badkamer terras vloer vernieuwen