Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kortrijk heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kortrijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kortrijk of directe omgeving.

59 klanten uit Kortrijk bevelen een bij Casius in Kortrijk aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kortrijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht, renoveren bijgebouw, meergezinswoning bouwen, gemetselde aanbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe, afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw, renovatie halfopenbebouwing, verbouwing uitvoeren, ruwbouwwerken uit te voeren, bijgebouw ombouwen naar Poolhouse, renoveren huis, gemetste bijbouw plaatsen, garage in L-vorm bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Kortrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kortrijk:

Totaalrenovatie

Ik woon in een bel etage met op mijn woonverdiep een kleine veranda die dringend moet geïsoleerd worden. Dwz trap weg ; een nieuw dak (golfplaten verwijderen) en een nieuw raam met dubbel glas.

Renovatie balkons in appartementsgebouw

Er zijn 3 of 6 balkons(middelmatig van grootte) die dringend nood hebben aan een renovatie in ons appartementsgebouw. Beton is gesplit en brokkelt af. Is redelijk dringend omdat we volop in de renovaties zitten nu. Liefst binnen de 3 weken, maximum binnen 1 maand om dit uit te voeren. Er zitten enkele foto's bij van mijn balkon alleen.

Verbouwen huis

Ik wil mijn huis verbouwen. Nu is er een kleine veranda (+- 12 m² ) aangebouwd die wil ik verwijderen om één geheel te hebben. Op dit moment zijn er 2 schuiframen uiteindelijk is er maar 1 meer nodig. De veranda is lager gelegen. Het plat dak boven keuken en living moet ook vernieuwd worden dus kan in zijn geheel gemaakt worden. Kijken wat er nog moet gebeuren.

Gevelrenovatie : herstel van een balkon

Schade aan de kroonlijst van een balkon door aanraking met hoogtewerker. Graag prijs om dit te herstellen

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas van +/- 4 x 3 meter

Bouwen terras bel-etage met trap naar tuin

Bouwen terras op 1st verdieping van bel-etage met trap naar tuin. Constructie in metaal, terras in hout, offerte voor waterdicht en niet waterdicht.

Woning: renoveren

De woning in etappes te renoveren. Wat het meest dringende is, is het voorzien van sanitair in de badkamer (die komt vooraan waar nu een spreekkamer is. De afvoer loopst onder de aanpalende gang en water is vooraal aanwezig. Verder is het tweede dringende het herzetten van wat nu badkamer en keuken is en daar een volledige keuken voorzien, heel licht verhoogde roofing. Geen uitbreiding naar achter. + het vergroten van het gat tusen de living en de toekomstige keuken. Elektriciteit wordt door een kennis in orde gebracht. Dit uiteraard in samenspraak met julie. Ik heb alles opgemeten, beschik over een klein plan uit het stadsarchief, epc waarde en advies van de niet-gekeurde elektriciteit. Meest dringende is de badkamer.

Renovatie Horeca + Appartement

Ik ben op zoek naar een aannemer voor horeca en appartement renovatie. Gelijksvloer zou volledig veranderd moeten worden naar een snackbar - cafetaria. En verdieping 1 en 2 zouden 2 kleine appartementjes worden. Kunt u mij hierbij helpen? U kunt mij bellen om een afspraak te maken om het pand te bekijken.

Gevel- en dakwerken

Ik wil enkele onderhoudswerken laten uitvoeren aan mijn woning: het heropvoegen van de bakstenen gevels, herstellingen aan de dakkapellen, herstelling aansluiting schoorsteen met pannendak.

Plaatsen van aanbouw in metselwerk met glas

Plaatsen van aanbouw uitbouwen evenwijdig met huisgevel ongeveer 14 m². Lengte doortrekken met 7 meter. Gemetselde aanbouw met veel glas. Er komt een architect langs.

Nieuwbouw - bestek voor ruwbouw

Graag offerte voor bestek ruwbouw. Omschrijving ter beschikking. Is een nieuwbouw in een nieuwe verkaveling.

Vaste trap naar zolder maken en gat in

Betreft: Vaste trap maken naar zolder. Gat maken in betonnen gewelf. Graag ter plaatse komen voor een idee.

Zolderkamer verbouwen naar kamer en isoleren

Werken :Verbouwen van zolder naar een slaapkamer. Oppervlakte dak : 32 m² Dak isoleren. Het materiaal voor de isolatie werd reeds aangekocht en met de isolatie werd reeds gedeeltelijk begonnen, maar we zijn niet zeker of we hier wel juist bezig zijn aangezien dit een behoorlijk oud dak gebinte betreft en we twijfels hebben over de kwaliteit van het onderdak.

Bestaand trapgat vergroten

De zoldertrap van het eerste verdiep naar de zolder zou verwijderd moeten worden en vergroot worden zodat er een trap kan geplaatst worden. Momenteel is het gat 120 op 60. Dit zou 150 op 60 moeten worden. (houten constructie) Wat kost het om het te vergroten en wat met eventueel een simpele trap er bij?

Plaatsen en isoleren van nieuwe kelder

Prijsraming voor kelder met afmeting van 30 x 14 m deze moet evenwel geïsoleerd worden.

Totale renovatie van arbeiderswoning

Kleine arbeiderswoning volledig renoveren - 55m2 benedenverdieping 35m2 bovenverdiep Nieuwe ramen - sanitair met vloerverwarming - electriciteit - Dak zonder onderdak isoleren - nieuwe platform met lichtstraat - steentapijt benedenverdieping - ... Adresgegevens bij afspraak

Uitbreiding terras bel etage

Uitbreiding terras op hoogte met elektriciteit en balustrade. Eveneens afwerking van het ontstane overdekte terras Volledig nieuwe betegeling ook van de trap. Foto in bijlage.

Zolder te verbouwen

Zolder te verbouwen: alles dient nog te gebeuren. isolatie, vloer, elektriciteit, vaste trap naar verdieping.

Verbouwingen - diverse werken

Inbouwcassette afbreken + opbouwen voor vrijstaande pelletkachel. Werken met gyproc + vloeren. Vaste offerte waarschijnlijk niet mogelijk - zal werken in regie zijn -

Appartement renoveren

nieuwe voorgevel in houtskeletbouw nieuwe keuken nieuwe badkamer terras vloer vernieuwen

Oprit en trap

Hernieuwen van trap naar de voordeur en de oprit naar de keldergarage. Beiden in beton, en tevens de zijmuurtjes.

Omheining in ursusdraad met bovenligger

We willen een omheining plaatsen in ursusdraad met een bovenliggende paal, +/- 1m50 hoogte, + 15m lengte. Ook zou een reeds bestaande, hier aanwezige poort moeten aangesloten worden op deze afsluiting. Uitvoering zou moeten gebeurd zijn VOOR 11/2/2013.

Renovatie rijhuis kelder en gelijkvloers

Achterbouw slopen, nieuw trapgat en achterbouw metselen, verlagen van het vloerniveau.

Renovatie woning

Woning renoveren/verbouwen Living Keuken Badkamer 1 zaal 1 kamer voor kinderen (snookerafdeling)

Home

Onderwerp: verbouwingswerken aan een woning. Wij willen verbouwingswerken uitvoeren in onze bestaande woning. Volgende werken zijn eventueel te voorzien: Project 1: Uitbreiden woonkamer - Verruimen van de woonkamer door een opening van een steunmuur naar een naastliggende ruimte - In de naastliggende ruimte indelen met een scheidingsmuur in 2/3 + 1/3 - Nieuw vloer in naastliggende ruimte - Een deel van de ruimte indelen als TV-kamer voorzien van homecinema en dolbysuround - Zoeken naar een mogelijke oplossing voor een bergplaats voor fietsen Project 2: Uitbreiden keuken - Vergroten van de keuken door het doorbreken van een buitenmuur - Herleggen van afvoeren - Bevloering en klaarmaken van de nutsleidingen voor een nieuwe keuken