Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstellen scheur aan binnenzijde onder de dakconstructie:

Herstellen scheur aan binnenzijde onder de dakconstructie

Scheuren en barsten onder draagbalk aan binnenzijde nakijken voor dakrenovatie. Metselwerken uitvoeren. Afbraakwerken kot vanachter.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen scheur aan binnenzijde onder de dakconstructie uit heel België:

Plafond herstellen

Door waterschade moet er een plafond herstelt worden. Nieuw hout , nieuw plafond , nieuwe lijsten en verfwerk. Oppervlakte ongeveer 16m² ( zie foto´s ) . Daarnaast moet op de zolder( slaapkamer dochter) waar het water binnen is gekomen een scheur herstelt worden en schilderwerk opnieuw gedaan worden . verfwerk is maar klein wandje .( zie foto´s) . Dan is er nog een scheur die ook herstelt moet worden. Ook dit zal dan opnieuw geverfd moeten worden. ( ook in bijlage foto)

Betonrot balkon herstellen

De verf van mijn balkon bladdert af. Bovenaan is een grote scheur te zien dus ik denk dat het om betonrot gaat. Het gaat over één balkon.

Lek op het dak herstellen

Op het platte dak ter hoogte van de eerste verdieping is momenteel een lek. Het gaat om een kleine scheur van enkele centimeter in de roofing en een klein gaatje in de buitenmuur. Dit geeft binnen in het huis een waterlek.

Herstellen van scheur boven venster

Boven enkele vensters is er een min of meer horizontale scheur ontstaan. Het gaat om 3 vensters die 1m40 groot zijn. Geen idee waar de scheuren vandaan komen, maar er zijn grote werken in de buurt dus dat kan invloed hebben.

Daklekkage herstellen

Wij hebben een erkerraam laten vervangen aan de zijkant van ons huis. Het dak werd hierbij voor een stuk aangepast. Er is al een dakwerker komen kijken om een paar dakpannen te vervangen en toch blijven wij bij momenten last hebben van vocht dat uit een scheur die de laatste tijd groter wordt. Vochtprobleem toont zich aan de binnenkant van het huis en is al zeker 2 meter lang. De onderkant van het schuin stuk muur is ook zeer vochtig en daar druppelt het vocht uit.

Lekkage in roofing herstellen

Het dak boven de garage lekt een beetje en we veronderstellen dat er een scheur in de roofing bestaat. Het gaat om een dak boven de garage.

Herstellen grote scheur binnenmuur garage

Na een aanrijding met mijn eigen wagen in mijn garage is er een behoorlijk grote scheur ontstaan aan een binnenmuur van mijn garage. Ik heb de indruk dat de scheur met de tijd vergroot. Op eenvoudig verzoek kan ik een foto sturen van de actuele situatie. Ik zoek een vakman, die mij na advies een offerte kan sturen voor de best mogelijke oplossing voor dit probleem. Het is duidelijk mijn bedoeling om de werken (zo snel mogelijk) te laten uitvoeren.

Oorzaak zoeken scheur op buitengevel en herstellen

Op mijn buiten muur heb ik zes maanden geleden een scheur ontdekt.Woning met 2 verdiepingen : GLV + 1 verdieping Oorzaak van de scheur en offerte ter herstelling.