Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Menen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Menen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Menen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Menen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Menen:

Deurgat binnen dichtmetsen en ander deurgat maken

Muur binnen deurgat toe mesten en buiten deurgat maken en plaatsen deur.

Enkele renovatie- en herstellingswerken uitvoeren

Op zoek naar een vakman om enkele werken uit te voeren. De boiler van buiten moet men naar binnen verplaatsen. Hiernaast ook beschadigde muur opnieuw bepleisteren. Ook nog een aantal andere klussen uit te voeren.

Deurgat verplaatsen

Ik zou graag het aanwezig deurgat laten dichten om in een andere muur een nieuw gat en deur te plaatsen.

Klusjesman voor diverse werken

Schilderen van plafond en muren. Ruimte van 11 m op 6 m. Plaatsen van elektriciteit, aansluiten van afzuiging toilet en badkamer. Afwerken hangtoilet. Afwerken raamomkasting. Herstellen van plafond keuken en muren. Gaten en putten opvullen in muren Plaatsen van spotjes, Tuin proper plaatsen, terras afwerken.

Zolderkamers maken

Op zolder twee kamers maken. Wanden in gyproc, plafond afwerken, laminaat leggen. De zolder is geïsoleerd. Twee veluxen al geplaatst. Elektrische leidingen liggen er, wel enkel verplaatsen.

Aanbouw te metselen met plat dak en koepels

Gemetselde aanbouw met veel glas afmeting 5 meter bij 6 meter met plat dak en 2 koepels van 1 meter of 0,5 meter

Renovatie van gang

Het renoveren van mijn inkomhal:herbepleisteren van de gang dmv plakwerk of gyproc en steken van nieuwe deur naar de living toe.

Renoveren van een gang

Gang renoveren:oude faiencetegels afbreken, oude chambranles afbreken. Vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen. Plafond verlagen en beslaan. Kader tegen muren plaatsen en beslaan. Afm: 1. 10 breed op 3. 50 hoog op 5 m lang. Materiaal zal door ons worden aangekocht.

Renovatie/verbouwing

renovatieproject: afbraakwerken - afbraak van aluminium veranda deur en raam - demontage en recup deur tussen living en ruimte vooraan - maken van een opening in plat dak voor dampkap - demontage bad, lavabo - demontage keuken gedeeltelijk door klant - uitbreken vloer in veranda en uitschieten +/- 10cm gedeeltelijk door klant in deze post zitten ook de containers inbegrepen ruwbouw - maken van opening en plaatsen poutrelle tussen living en veranda, waar nieuwe keuken komt - maken van deurgat nieuwe keuken naar garage - dichtmetselen van oud deurgat naar garage - aanpassen en opmetsen veranda waar nieuw schuifraam komt - 1,6 m² dorpel in blauwsteen onder sch

Binnenafwerking schuine opstand Velux

Voor de binnenafwerking - bekleding van onze schuine opstand van veluxen in de woonkamer en keuken hadden wij eventueel een beroep op u gedaan. Kunt u eventueel langskomen om vrijblijvend een offerte op te stellen?