Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deurgat verplaatsen:

Deurgat verplaatsen

Ik zou graag het aanwezig deurgat laten dichten om in een andere muur een nieuw gat en deur te plaatsen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Menen (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurgat verplaatsen uit heel België:

Verplaatsen deuropening

Deuropening tussen badkamer en slaapkamer dichtmaken. Nieuwe deuropening maken in die slaapkamer naar hal ipv badkamer. Momenteel moet men door badkamer om naar die slaapkamer te gaan maar is niet praktisch. Nieuwe deurgat moet in steunmeur.

Renovatiewerken uitvoeren

Wij zoeken een aannemer voor de renovatie van een halfopen woning bouwjaar 1962. Het gaat om het uitbreken van een steunmuur, het verplaatsen van een deurgat en verplaatsen van een wc.

Plannen opstellen voor verbouwingswerken

We zouden graag enkele werken laten uitvoeren waarvoor we een architect nodig hebben. De bedoeling is om de achtergevel open te trekken en daar een groot raam te steken 6,5m breed - 3m hoog. In de zijgevel willen we 1 vast raam (+- 1m breed - 3m hoog). In de living willen we een deurgat verplaatsen (steunmuur). Graag een offerte voor het uittekenen van een plan.

Dichtmetsen van twee deurgaten en bijmaken van een deurgat

Het betreft het dichtmaken van 2 deuren in een binnenmuur. Daarna het verplaatsen van een deur naar een andere plaats voor 1 van de toegemaakte deuren.

Deuropening 50 cm verplaatsen

In onze woning willen we de deur van de hal naar de woonkamer verplaatsen naar links en het huidige deurgat dichten en deurgat verplaatsen. Het gaat om een bakstenen steunmuur.

Deurgat maken in dragende muur en deur verplaatsen

Ik wil een deuropening laten maken en deur laten plaatsen in een draagmuur van de woonkamer naar een aangrenzende kamer. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden.

Renovatie / metsen / pleisteren / isolatie / plafond

- verwijderen 3 gyproc scheidingswanden ±20m2 (±2m2, ±12m2 en ±6m2) - verwijderen ingebouwde kasten (2) en deuren (2) - verwijderen lage bakstenen scheidingsmuur ±4m2 - verwijderen spaanplaten plafond ±14m2 - al het bouwafval verwijderen van het pand Bouwen: - 3 binnenmuren bouwen met cellenbetonblokken 20cm en verankeren (±2m2, ±12m2 en ±6m2) tot tegen dakwand (H 2,75m) - opspuiten met PUR schuim tussen nieuwe & bestaande muren & dakwand - verplaatsen 2x3 stopcontacten - pleisteren van muren aan 1kant - afwerken deurgat - plaatsen dakisolatie, dampscherm en gyproc plafond - herplaatsen plafond verlichting - verven plafond Alle bouwmaterialen reeds besteld. Start datum: 2de week van mei 2017

Keuken en badkamer renoveren

Ik wil een nieuwe keuken plaatsen , muur uitbreken, nieuw vloer leggen in keuken, leidingen verplaatsen, aansluiten dampkap naar buiten, kast uitbreken waar vroegere vuilschuif staat, en deurgat dichtmaken en keuken plaatsen . Badkamer, douche afbreken en verplaatsen, betegelen en alles aansluiten. Wc, nieuw wasbakje en toilet hangen en betegelen en vloer leggen.