Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verandabouw verbouwing in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oostende:

Bedekken van 2 ramen met brandwerende plaat

Ik wil 2 ramen: 1 naar de trap, de andere, kleiner, van de badkmaer naar de koker, afdekken. Afdelling met et brandwerende plaat. Het gaat over een brandsveiligheidscontrole en ik heb wel een keuze tusssen brandwerende glas of het met brandwerende plaat bedekken. de 1e is veel te duur voor wat het is. De brandweer comandant heeft m over de brandwerende platen gesproken en ik vond het een goed idee.

Lekken aan boord veranda herstellen

De goot zit langs buitenzijde uiteraard maar het regenwater sijpelt blijkbaar via intern profiel binnen.

Schouw afbreken en ondersteunen

Binnenschouw afbreken en ondersteunen. Schouw : begane grond en zolder weggehaald. Tussenverdieping : 2 m schouw weg te halen .

Balkons repareren en herschilderen

Afwrijven, herstellen en schilderen van vier balkons op 4 verdiepingen. L: +/- 13 m - B: +/- 70 cm. Niet alle balkons zijn even veel beschadigd.

Volledig strippen van woning

Ik heb momenteel een klant die een woning ( volledig gaat strippen het gaat omtrent een open bebouwing (bungalow) van 232 m² betreffende een dubbele garage, keuken, woonkamer, inkomhal, bureau, gastentoilet, 3 slaapkamers, nachthal en badkamer (volledig gelijkvloers), vloer zou er ook uit moeten.

Buitenmuur bezetten en plaatsen van lichtkoepel

Herstellen of opnieuw bezetten van een buitenmuur + herplaatsen van een lichtkoepel die gebroken is door stormschade. Bezichtigen van de werken is altijd mogelijk.

verbouwing in de woonkamer uitvoeren

Kleine bouw ingreep laten uitvoeren in de woonkamer. de schouw in de woonkamer zou ik graag gedeeltelijk weg hebben en te vervangen door een betonnen sleuf. De rest van de schouw op het 1e verdiep tot zolder (dak) moet blijven!). Afbraak is voor mij.

Nieuwe ramen plaatsen en steunmuur vervangen door poutrel

Raam met deur te vervangen door een gewone venster. Aan zijkant een groot raam moet vervangen worden door schuifraam. Stuk muur tussen living en keuken openbreken en poutrel steken. Ramen in PVC.

Uitbouw maken

Een uitbouw doen van ongeveer 10 m², aan keuken/eetkamer. Uitbreken van muren en opnieuw metselen van ruimte met daarin eens schuifraam.

Lek in veranda herstellen

In de veranda zijn er kleine lekken boven de schuifdeur die we willen laten herstellen. Verder gaat de schuifdeur moeilijk open en dicht en is er veel last van condensatie. Dak op veranda is met plastiek.