Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oostende:

verbouwing in de woonkamer uitvoeren

Kleine bouw ingreep laten uitvoeren in de woonkamer. de schouw in de woonkamer zou ik graag gedeeltelijk weg hebben en te vervangen door een betonnen sleuf. De rest van de schouw op het 1e verdiep tot zolder (dak) moet blijven!). Afbraak is voor mij.

Nieuwe ramen plaatsen en steunmuur vervangen door poutrel

Raam met deur te vervangen door een gewone venster. Aan zijkant een groot raam moet vervangen worden door schuifraam. Stuk muur tussen living en keuken openbreken en poutrel steken. Ramen in PVC.

Uitbouw maken

Een uitbouw doen van ongeveer 10 m², aan keuken/eetkamer. Uitbreken van muren en opnieuw metselen van ruimte met daarin eens schuifraam.

Lek in veranda herstellen

In de veranda zijn er kleine lekken boven de schuifdeur die we willen laten herstellen. Verder gaat de schuifdeur moeilijk open en dicht en is er veel last van condensatie. Dak op veranda is met plastiek.

Bouwen met recht van opstal

Ik heb grond liggen in Oostende en zoek een aannemer die bouwt met recht van opstal, sleutel op de deur voor het bouwen van GLV en 4 appartementen.

Verstevigen houten roostering tussen verdieping en zoldervloer

Verstevigen van houten roostering tussen verdieping en zolder voor gebruik als woonruimte. De houten vloer moet verstevigd worden, oppervlakte is ongeveer 80 m².

Ruwbouwwerken appartementsgebouw uitvoeren

Ik wil een appartement bouwen in oostende met 5 verdiepingen met een voorgevel 5. 5m en een diepte van 20 m. Bouw in centrum van stad. plan is gemaakt en opvolging door architect. Afbreekwerken bestaande woning in september.

Afwerken van nieuwbouw handelspand

We zijn op zoek naar een aannemer voor de binnen- en buitenafwerking van onze nieuwbouw. Meetstaat is beschikbaar op aanvraag. We hebben al een aannemer voor de ruwbouw. We zijn dus nog opzoek naar een vakman voor alles van dakwerken, loodgieterij, elektriciteit, bevloering,...

Werken uitvoeren in kruipkelder

De leiding in de kruipkelder die van achteraan naar de riool gaat moet hersteld worden. Ook een volledige reiniging van de kruipkelder nodig + elektriciteitskabels in een goot leggen. Ook controle van regenput - werking nog ok? Is momenteel niet aangesloten. 1. Reinigen van kruipkelder 2. Vrijmaken opening voorzijde 3. Maken van opening in huis onder trap 4. Leveren en plaatsen van nieuwe buis PVC 5. Aansluiten van buis 6. Leveren en plaatsen van controle put 7. Controle regenput

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.