Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing nieuwbouw in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oostende:

Bouwen met recht van opstal

Ik heb grond liggen in Oostende en zoek een aannemer die bouwt met recht van opstal, sleutel op de deur voor het bouwen van GLV en 4 appartementen.

Verstevigen houten roostering tussen verdieping en zoldervloer

Verstevigen van houten roostering tussen verdieping en zolder voor gebruik als woonruimte. De houten vloer moet verstevigd worden, oppervlakte is ongeveer 80 m².

Ruwbouwwerken appartementsgebouw uitvoeren

Ik wil een appartement bouwen in oostende met 5 verdiepingen met een voorgevel 5. 5m en een diepte van 20 m. Bouw in centrum van stad. plan is gemaakt en opvolging door architect. Afbreekwerken bestaande woning in september.

Afwerken van nieuwbouw handelspand

We zijn op zoek naar een aannemer voor de binnen- en buitenafwerking van onze nieuwbouw. Meetstaat is beschikbaar op aanvraag. We hebben al een aannemer voor de ruwbouw. We zijn dus nog opzoek naar een vakman voor alles van dakwerken, loodgieterij, elektriciteit, bevloering,...

Werken uitvoeren in kruipkelder

De leiding in de kruipkelder die van achteraan naar de riool gaat moet hersteld worden. Ook een volledige reiniging van de kruipkelder nodig + elektriciteitskabels in een goot leggen. Ook controle van regenput - werking nog ok? Is momenteel niet aangesloten. 1. Reinigen van kruipkelder 2. Vrijmaken opening voorzijde 3. Maken van opening in huis onder trap 4. Leveren en plaatsen van nieuwe buis PVC 5. Aansluiten van buis 6. Leveren en plaatsen van controle put 7. Controle regenput

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Gieten van chape in appartement

Appartement 100 m². Op 3 de verdiep living, keuken, gang, wc, badkamer, 3 slaapkamers. Oude vloer is uitgebroken, chappe plaatsen en plaatsen laminaat.

Uitbreiding terras appartement

Uitbreiding terras: Appartement op 2 de verdiep. Door de living een terras maken van 2,70 m breed en 1,70 m diep en dit op een soort steunbalken in de muur aan de achterkant van het gebouw. Geen straatkant. 1 kant is muur aan de zijkant en de andere kant is open. Leuning ongeveer 1 m hoogte.

Herstellingswerken na waterschade

Door een breuk in de afvoerleidingen is waterschade ontstaan in de kelders. De werken bestaan uit het openmaken van de afvoerleidingen, het herstellen van de leidingen, vernieuwen van het terras (ca 25 M²) en het renoveren van de kelder.

Herstellen vals plafond ( tegels) na waterinsijpeling

Herstellen vals plafond ( tegels) na waterinsijpeling: De rotswol-isolatie was nat alsook de isolerende plafondtegels. Die moeten vervangen en hersteld worden. (Eventueel heropbouw van het terras boven die kamer)