Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oostende:

Verbouwingen uitvoeren

Muur die afgebroken is opnieuw opbouwen en dak plaatsen.

Vochtschade herstellen

Op een balkon van een appartement in Oostende, ingesloten tussen 3 muren (afmeting ongeveer twee meter op 90?), sijpelt er water tussen de voegen van de stenen plinten door de muur naar de achterliggende kamer. De vloer van het balkon is nog goed. De voegen zijn grotendeels weg, waardoor er water door kan sijpelen. Het is een ouder appartement, de plinten en de vloer bestaan uit rode terracotta tegels. De vloer is nog in perfecte staat en ik zou die ook liever willen behouden. De lengte van de plintmuur is ongeveer 2m x 2m.

Poutrel plaatsen

Ik wens een poutrel te plaatsen om de living open te maken. De breedte van de living is 3.8m, boven de uit te breken draagmuur (36cm dik) staat nog eenzelfde muur. Daarnaast lopen de balken van het 1ste verdiep richting de uit te breken muur, waarop ze vervolgens rusten. De afwerking nadien (uitbreken muur onder poutrel, kast plaatsen en wegvoeren steenpuin) zouden we zelf doen.

Poutrel steken

Ik wil graag een poutrel steken van ongeveer 4 meter lengte om een binnensteunmuur te verwijderen.

Herstellen betonrot boven raam

Uit kappen van betonrot boven raam van 3-4m op de 5de verdieping van een appartementsgebouw. Bewapening vrij maken en ontroesten.

Vervangen riolering

In garage loopt riolering (nu baksteen vergaring) , wil dit wijzigen naar afvoer met pvc collectors. Volgende zaken moeten uitgevoerd worden: tegels uitbreken , riolering plaatsen (8 à 9 meter ) en eventueel, betonvloer gieten.

Studio deels renoveren

Graag zou ik de huidige vloer laten weghalen en nieuwe laten leggen, gaat dus over de vloer van de hele studio. Dat is zo'n 45m². Ook kleine badkamer en toilet laten betegelen. In keukentje muur terug bepleisteren dat is een vrij kleine ruimte zo'n 2,5 op 1,5 meter.

Lek in veranda te herstellen

Veranda met golfpaten, polycarbonaatplaten. In de hoek is er een lekkage. Op zoek naar een stielman om de nodige herstelling te maken.

Bedekken van 2 ramen met brandwerende plaat

Ik wil 2 ramen: 1 naar de trap, de andere, kleiner, van de badkmaer naar de koker, afdekken. Afdelling met et brandwerende plaat. Het gaat over een brandsveiligheidscontrole en ik heb wel een keuze tusssen brandwerende glas of het met brandwerende plaat bedekken. de 1e is veel te duur voor wat het is. De brandweer comandant heeft m over de brandwerende platen gesproken en ik vond het een goed idee.

Lekken aan boord veranda herstellen

De goot zit langs buitenzijde uiteraard maar het regenwater sijpelt blijkbaar via intern profiel binnen.