Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oudenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oudenburg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oudenburg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Oudenburg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oudenburg:

Muren uitbreken en schuifraam steken

Wij hebben een woning aangekocht en zouden achteraan een groot schuifraam willen steken. Dit is momenteel 1 raam en een deur. Hiernaast ook 2 muren uitbreken, niet zeker of het om steunmuren gaat.

Klusjes uit te voeren

Afwerkingslijstjes plafond ophangen. Plintjes vloer afwerken. Stopcontacten plaatsen (spotjes reeds ingepleisterd). Regenpomp nakijken. Plafond steken in wc.

Poutrel plaatsen

Zie afbeelding. De stukken muren in rood kader zouden weg moeten. Er is wel een dwarsbalk aanwezig (= gele kader), maar ik vrees dat deze niet ver genoeg komt.

Trapgat en trap laten maken naar zolder

Wij wensen een trap te plaatsen naar de zolder, en alsook een trapgat vermits die er niet is. Offerte voor trapgat en trap te laten plaatsen.

We hebben zo pas een huisje gekocht met ...

We hebben zo pas een huisje gekocht met een totale oppervlakte van 220 vierkante meter. We zullen het compleet en eigenhandig renoveren. We zijn van plan: de garage, zolder, keuken, badkamer, toilet, gevel, dak, goten, elektriciteit, vloeren, ramen, deuren, trap, kasten, beglazing, verwarming, te renoveren. En we zullen een nieuwe garage en een stuk bijbouwen aan het huis. Graag willen wij daarom zo snel mogelijk een bouwvergunning aanvragen. Mvg Andy Verleye

waterdicht uitcementeren van een gemetst ...

waterdicht uitcementeren van een gemetst buitenzwembad van 5 x 3 x 1.5 diep.

Wij zouden ons dak en de ondersteuning ...

Wij zouden ons dak en de ondersteuning ervan willen verstevigen en laten uitrekenen. Ons alleenstaand huis is een houtskeletbouw van het jaar 1971.

Opknappen van de 4 gevels, metselwerk, ...

Opknappen van de 4 gevels, metselwerk, de onderkant van de gevels bepleisteren rondom het huis de betegeling herstellen. De afvoergoten van het dak verbinden met de afvoer naar de riool. Sommige delen van de dakrand herstellen. de gevels schilderen.

Bedoeling:isoleren+plaatsen ...

Bedoeling:isoleren+plaatsen dakramen(6).Indelen in 3 ruimtes waarvan 2 slaapkamers + 1 WC.voorzien plaatsing elektrisch waterboilers (2).Eigenlijk leefbaar maken met behoud van kleine zolder boven de slaapkamers(opslagplaats).

Volledige modernisering van bestaande, ...

Volledige modernisering van bestaande, bewoonbare woning. Vergroten ramen, herindeling kamers, inrichten modernere badkamer en keuken, enz.