Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Andries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Andries.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Andries of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in Sint Andries die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Andries:

Herstellingswerken na waterschade

Dakgoot zat vorige week verstopt waardoor er het letterlijk binnen regende. Veel schade als gevolg in 3 kamers. Vermoedelijk zitten plafond en vloeren vol water. Er is ook al wat schimmelvorming en kraken in de muren.

Grondige renovatie uitvoeren

Ik wil graag een offerte vragen voor een grondige renovatie. - nieuwe ramen: PVC - nieuwe uitbouw (fundering, betonplaat, vloer, muren , schuifraam, plat dak,....) - nieuwe elektrische installatie - nieuwe sanitaire voorziening - nieuwe centrale verwarming - nieuwe tegelvloeren gelijkvloers - nieuwe laminaat vloeren 1 etage Onderhandeling tot kopen.

Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer die de ruwbouwwerken van een totaalrenovatie zouden willen uitvoeren van een woning uit 1952. Er zou een aanbouw moeten bijkomen van ca. 30m². Volgende zaken zouden moeten gebeuren: - Bouwklaar maken van het terrein - Rioleringen (incl. nieuwe Septische put, regenwaterput, bufferput) - maken van nieuwe opening in bestaande structuur - funderingsplaat - opmetsen dragende en niet dragende muren - plaatsen poutrellen

Poutrel plaatsen

Slopen van twee draagmuren en vervangen door poutrels om de ruimte te vergroten. Enkel de berekeningen en plaatsen van de poutrels, sloopwerken van de muren (muren neerhalen , voorbereiding plaatsen, enz) wensen we zelf te doen.

Gieten van een betonplaat op gelijkvloers

Gieten van een betonplaat in living, hall, en keuken. 78 m² te gieten. De volledige gelijkvloers.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen graag te bespreken met de vakman. Het is een klassiek zadeldak.

Aanbouwen terras bel-etage + buitentrap

Wij zouden graag achteraan in onze tuin een terras laten aanbouwen, aan onze bel-etage woning (op eerste verdiep) inclusief een buitentrap. Graag hadden wij een offerte voor zowel waterdichte als niet-waterdichte constructie. Liever ander materiaal dan hout.

Herstellen schoorsteen

De schouw is aan de bovenkant aan het splijten en moet dringend hersteld worden. Zie bijlage foto.

Verbouwen loods

Loods, 13,5m op 20m . Totale renovatie en isolatie : muren , dak (verwijderen asbest) , eventueel vloer, plaatsen poort/deur.

Gemetselde aanbouw met veel glas

Gemetselde aanbouw met veel glas bouwen. Dit is achteraan het huis, vergroten woning met ongeveer 27 m². Met plat dak. De aannemer graag ter plaatse langs komen voor de mogelijkheden en prijs te bespreken.