Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor grondige renovatie uitvoeren:

Grondige renovatie uitvoeren

Ik wil graag een offerte vragen voor een grondige renovatie. - nieuwe ramen: PVC - nieuwe uitbouw (fundering, betonplaat, vloer, muren , schuifraam, plat dak,....) - nieuwe elektrische installatie - nieuwe sanitaire voorziening - nieuwe centrale verwarming - nieuwe tegelvloeren gelijkvloers - nieuwe laminaat vloeren 1 etage Onderhandeling tot kopen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondige renovatie uitvoeren uit heel België:

Installatie van inloopdouches, kraanwerk, wanden en toilet

N.a.v. een grondige renovatie van onze woning moeten er 2 inloopdouches en 1 hangtoilet geïnstalleerd worden in onze bestaande en nieuwe badkamer. Inloopdouche 1 is een Balmani Lago douchebak van 160 x 90 cm (Solid Surface), nr. 2 van hetzelfde merk is 120 x 90 cm. Het inbouwkraanwerk van beide douches moet ook geïnstalleerd worden: Blaufoss Raindream regendouche + Axor Starck regendoucheset. Tegen de wanden van beide douches (nieuwe kaarsrechte gyprocwanden) moeten douchepanelen (Balmani Piatto Solid Surface) geplaatst worden. In douche 1 moet een glaspaneel van 96 x 200 cm (Balmani modular) geplaatst worden, bij douche 2 een douchedeur van 120 cm (Luca Varess Senses Black). Toilet: inbouwsysteem Systemfix (Geberit) + toilet Luca Varess Metro.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Warmtepomp voor verwarming via vloerverwarming en tevens sanitair warm water. Gezin van 4. Alleenstaande woning. Later eventueel te gebruiken voor zwembad. Grondige renovatie (strippen), alles nieuw te plaatsen. Dacht aan lucht-water als budgetvriendelijke oplossing.

Zonneboiler plaatsen

Grondige renovatie lucht-water warmtepomp voor vloerverwarming , ook houtkachel voor verwarming in woonkamer. Graag zonneboiler voor : warm water en back-up verwarmingssysteem (in winter, want als koude lucht, dan minder goed rendement van lucht-water warmtepomp) Eind december beginnen we met renovatiewerken (akte en sleutel midden december 2018)

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe op maat gemaakte keuken

Ik koop een appartement gelegen op het eerste verdiep van een pand tin het centrum. De keuken is het enige onderdeel van het appartement dat absoluut grondige renovatie vereist. De keuken is klein tot middelgroot van oppervlakte. Het enige stuk van de keuken dat we wensen te behouden, is het stuk met de oven met daarop het kookfornuis. Alle kasten, de structuur waarin de overige elektro-apparaten staan, en die apparaten, willen we afbreken en nieuw plaatsen. De bestaande vloer (zwarte natuursteen tegels) wensen we te behouden.

Egaline leggen

Ik zoek voor mijn woning iemand die kortelings kan komen egaliseren. Het betreft een grondige renovatie. Graag werken uit te voeren binnen een 2 tal weken.

Plannen tekenen verbouwing van bel-étage

Ik wens weldra een grondige renovatie uit te voeren op een nieuw aangekochte woning. Voornaamste werken: _Bel-etage woning omvormen naar een gelijk vloerswoning (garagepoort vervangen door raam en volledige structuur op gelijkvloers opentrekken tot de tuin)

Crepi plaatsen op twee gevels

Onze crepi is ongeveer 20 jaar geleden geplaatst. Hij is gedurende die tijd al gereinigd en geverfd. Nu is het opnieuw tijd voor een grondige renovatie er zitten stukjes los en hij is gebarsten.

Achtergevel bekleden met crepi

Grondige renovatie project aan gezinswoning. Betreft achterzijde woning , achtergevel is 25 m² en er zou crepi met isolatie op moeten.