Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Eloois Vijve te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Eloois Vijve.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Eloois Vijve of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in Sint Eloois Vijve die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Eloois Vijve:

Garage en tuinhuis aanbouwen

We zijn op zoek naar een vakman voor aanbouw garage, die ook deels als tuinhuis zal dienen. Voorlopige afmeting 8m op 3. 5 m.

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een nieuwe regenwaterput laten steken (graven en plaatsen inbegrepen) naast een oude die er reeds zit. De twee regenputten zouden aan elkaar gekoppeld moeten worden. De put zal veel gewicht moeten kunnen dragen aangezien er tijdens de verbouwingen nog vrachtwagens zullen over moeten rijden en er later een carport op geplaatst zal worden.

Garage in beton afbreken

Ik had graag een vrijblijvende offerte aangevraagd om een enkele garage in beton af te breken in de regio sint-eloois-vijve.

Renovatie

Living en voorkamer is gesplitst door 2 muren met trap tussen en daaronder een kelder. Zouden muren weg willen zodat we een grote leefruimte hebben, trap verzetten en kelder behouden.

Bouwen van garage en keuken met ...

Bouwen van garage en keuken met bovenbouw in verandastijl voor bureau ruimte , en badkamer ernaast.

momenteel is er een aanbouw van een ...

momenteel is er een aanbouw van een veranda en keuken + garage Dit gedeelte zou volledig moeten afgebroken worden en heropgebouwd met ruimte voor een keuken (andere lokatie dan nu) een veranda (ook nieuwe lokatie) en een volledig nieuwe badkamer (die voor een gedeelte komt waar nu de garage is) de rest van de garage wordt een nieuwe (kleinere garage) als dak zou ik opteren voor een plat dak of schuin dak. Tevens zou ik de stookolieketel willen laten vervangen door een gasketel en zou ik alle ramen in de rest van het huis willen laten vervangen door pvc-ramen

restaureren buitenbepleistering en ...

restaureren buitenbepleistering en ornamenten, reinigen en schilderen buitenmuren, ontmossen dak, vernieuwen ramen, plaatsen dubbel glas, vernieuwen en vlak brengen plankenvloer; plaatsen linoleum