Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

Bouwen van garage en keuken met bovenbouw in verandastijl voor bureau ruimte , en badkamer ernaast.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Eloois-Vijve (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Kamer bijbouwen op plat dak keuken

Kamer van 15m² bijbouwen op het dak van ong. 15m² van de keuken. Garage van ong. 5m x 4m met dakterras bouwen en het dakterras met de nieuwe kamer verbinden. Tussen de nieuwe kamer en dakterras speling van 2-3m die ook overdekt moet worden.

Aanbouw zetten

Aanbouw nieuwe master slaapkamer met aansluitend badkamer. Serre en garage opnieuw bouwen. Metselwerk. Oppervlakte aanbouw: 100 m². Geen architect nodig.

Garage bouwen

Tuinhuis/garage van ong. 15-25m² metsen.

Plannen aangebouwde garage

Plannen uittekenen om garage van 6m x 10m bij te bouwen. Dit om een vergunningen te kunnen aanvragen bij de gemeente.

Garage bouwen

Garage van 10m x 5.9m bouwen. Graag dubbele garagepoort vooraan en 1 enkele poort achteraan.

Verbouwingen uitvoeren

Tekeningen maken voor: Nieuwe vloer aanleggen. Steunkleuren vervangen door steunbalken. Nieuwe badkamer met leidingen en plakwerk plaatsen. Nieuwe keuken met plakwerk plaatsen. Nieuwe slaapkamer boven garage bouwen. Ook de werken moeten gebeuren, dus graag daar ook vakmannen voor.

Plannen tekenen en kostenraming voor renovatie

Wij zijn opzoek naar een architect om een plan te tekenen voor een aanbouw dat nodig is ter indiening bij stedenbouwkundige vergunning. Graag willen wij ook advies voor de indeling van twee kamers. De aanbouw betreft een oppervlakte van 4.5 meter op 8 meter waar nu een garage staat in steen. Graag willen wij de garage een beetje optrekken en daarom 1 verdiep in hout/steen bouwen met 4 schuine ramen en 1 trap om op het verdiep te geraken.

Garage bouwen

Wij willen graag een garage laten bouwen aan ons huis. Gevelstenen (3 zijden) worden reeds geleverd en de gewapende vloerplaat (incl. funderingsbeton, wapening, visqueenfolie, nivelleren en mechanisch verdichten van de grond) is ook voorzien. We hebben dus iemand nodig die de rest van de werken kan uitvoeren. Garage is 3m op 6m.