Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Kruis (Brugge) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Kruis (Brugge).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Kruis (Brugge) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Sint Kruis (Brugge) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Kruis (Brugge):

Plateau voor tuinhuis gieten

Plateau gieten voor tuinhuis van 6 op 4 meter .

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.

Totalerenovatie opstarten

Wij wensen een 4-gevelwoning volledig te renoveren en deels uit te breiden. Uitbreiding bedraagt ca. 60 m². Alles dient vernieuwd te worden oa. Elektrische leidingen, sanitiare leidingen, buitenschrijnwerk, dakconstructie, vloeren, ... Plannen en meetstaat in bijlage. Af te breken en bij te bouwen gedeelte betreft het grijze gedeelte op de funderingsplannen. De totale bebouwde oppervlakte is 145m²

Herstellen betonrot aan balk

Een draagbalk op ca 6 meter hoogte aan de voorgevel vertoont betonrot. Dit moet hersteld worden en de balk terug in wit geschilderd. Schilderen betonnen steen rond voordeur. Kuisen dakgoot en alle kunststof rolluiken aan de voorgevel.

Stuccen van toiletruimte

Stucwerken: Ons toilet dient opnieuw gepleisterd te worden, het stuk boven de faience. Ook zou er een nieuw vals plafond moeten gestoken worden in het toilet. (kleine ruimte)

Betonrot herstellen aan linteel

Herstelling van betonrot aan een linteel boven een raam (1e verdieping)

Draagmuur verwijderen

Wij willen graag één draagmuur deels verwijderen over een lengte van 3 meter. Een andere draagmuur hadden we graag deels verwijderd over een lengte van 4 meter. Zo willen we een 'open floor plan' creëren op het gelijkvloers.

Betonrot herstellen aan balkon

Balkon is kapot, kan betonrot zijn, maar dbalkon moet hersteld worden.Balkon aan woning.

Steunmuur weghalen

Wij willen onze keuken uitbreiden door veranda erbij te nemen daar moet een steunmuur worden weggehaald /bestaande schouw. Vloer veranda ligt 12 cm dieper of keuken en verluchting rooster ligt erin van de kelder.

Gemetselde aanbouw plaatsen

Ik zoek een vakman voor een aanbouw te metselen met veel glas 7x 6 m