Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garages ombouwen naar ruimte met venster:

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Kruis (Brugge) (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garages ombouwen naar ruimte met venster uit heel België:

Ontwerp maken ombouwen van atelier

Ik wil een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een atelier boven twee garages naar een zelfstandige woonruimte. En hulp bij het aanvragen van vergunningen. En eventueel aannemers aanwerven. Totale oppervlakte ongeveer 85m2

Ontwerp ombouwen garage-schuur-terras

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een aan mijn woning aanpalende schuur tot loft, nieuw dak op de schuur, de aanpalende garages renoveren, achteraan mijn woning een overdekt terras maken + nieuwe sanitaire put en hemelwaterrecuperatie.

Garages ombouwen tot appartementen

Ik heb een appartementsgebouw met 6 appartementen. Op het gelijkvloers bevinden zich garages. Deze garages zouden ook omgebouwd moeten worden tot appartementen.

Ik wil 2 garages ombouwen tot kantoor. ...

Ik wil 2 garages ombouwen tot kantoor. Van de 3de garage daarnaast zal de helft gebruikt worden voor toilet/bergruimte dat bij het kantoor hoort. De muur tussen de 2 garages en die 3de is echter een belangrijke steunmuur voor het volledige huis. De 2 garages samen zijn ongeveer 25m². De hoogte van de garages is slechts 230cm. Sanitair en electriciteit kunnen via de kelder geregeld worden. Belangrijk bij de verbouwing: soberheid en isolatie, zowel warmte als geluid.

Wij wonen in het centrum van Mechelen in ...

Wij wonen in het centrum van Mechelen in een oud pand. In de tuin willen we het oude koetshuis ombouwen tot 4 kamers met badkamers. Op dit moment zijn er 2 garages met erboven een grote open ruimte in dit gebouw. We moeten dus alles opnieuw doen: verwarming, electriciteit, water, binnenmuren, trap, ramen, stukadoor, vloeren, badkamers. We willen graag een idee hebben over wat de mogelijkheden, een plan en prijsinschatting.

Wij willen een uitsparing maken om een ...

Wij willen een uitsparing maken om een trap te kunnen installeren naar de zolderverdieping (zodat daar met tussenmuren en velux-ramene een paar kamers kunnen worden gerealiseerd. We vroegen en krege ook een vergunning voor het plaatsen van een bijgebouw, zodat we de twee zaken kunnen combineren 1. trapgat en trap in bestaande berging 2. ombouwen bestaande garage naar deels berging en deels badkamer 3. Aansluitend op de garages een carport/overdekt terras en een bijgebouw dat dienst doet als tuinhuis.