Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tielt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Tielt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Tielt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw aan-, uit en opbouw in Tielt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tielt:

Metsen van garages

60m3 snelbouw en 250m2 facade.

Bestaande open haard renoveren

Verbouwen sierschouw. Casette wil ik houden maar bruine kasten moeten weg. Is voor een groter TV te plaatsen en kan niet in de kast.

Plaatsen van stalen profielen

Begin september moet op het gelijkvloers 2 draagmuren (in totaal 10m) uitgebroken worden. Ik zoek iemand voor de ondersteuning van het verdiep erboven, en voor de plaatsing van de profielen. Het gaat over 2 balken, een met overspanning 6. 20m en een met overspanning 4. 16m. Ik zal voor de balken zorgen, de overige materialen komen van de vakman.

Zolderverbouwingen uitvoeren

In zolder (betonnen gewelf) 1 of 2 slaapkamers maken. Vaste trap reeds aanwezig, als ook isolatie, verwarming en electricteit Afwerking binnenkant is nodig met een dampscherm, gyproc, electricteit verder wegwerken en bevloering.

Veranda te vernieuwen

Vernieuwen van dak en wanden. Dak bestaat uit polycarbonaatplaten .Zodat het niet meer binnen regent.

Plaatsen van gemetselde aanbouw

Gemetselde aanbouw met veel glas 3 meter bij 4 meter

Isoleren dak + plaatsing twee dakvenster

Graag had ik offerte ontvangen om het dak te isoleren en het plaatsen van twee dakvensters. Het is een normaal werkmans huisje te Tielt.

Verwijderen draagmuur

onze woning dateert van 1930. De keuken behoort niet tot de woning, deze staat in aanbouw. We zouden graag de buitenmuur tussen de woonkomer en de keuken verwijderen.

Het gaat om een volledige verbouwing van ...

Het gaat om een volledige verbouwing van een oude woning. Alles moet vernieuwd worden

leefruimte ombouwen tot garage,badkamer ...

leefruimte ombouwen tot garage,badkamer naar boven verplaatsen,funderingswerken kleine bijbouw, dichtmaken van muren, betegeling in badkamer,nieuwe ramen-deuren dubbele beglazing, nieuwe keuken plaatsen,toilet verplaatsen, afbraakwerken van muren,herstelling dak en isoleren, nieuwe vloeren, trap wordt verstoken