Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wervik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wervik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wervik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Wervik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wervik:

Garage ombouwen tot praktijk

Garage ombouwen met vooraan raam en deur en binnen kleine wachtruimte, bureau en toilet.

Deuropening in draagmuur maken

Ons huis bestaat uit twee woningen die één werden gemaakt (vroeger winkel en woongemeente). Nu zouden we graag een opening van 1 meter 50 breed e, 2 meter 20 hoog maken in de steunmuur tussen de 2 woningen zodat het vroegere winkelgedeelte verbonden wordt met het woongedeelte.

Deuropening in muur maken.

Ik wil een extra deuropening in de muur naar het zijgebouw. Normale standaard deuropening.

Zolder inrichten

Installatie zoldertrap en plaatsen vloer en wandafwerking zolderruimte. Zolder van 8 op 3 m;

Aanbouw in metselwerk

Gemetselde aanbouw met veel glas 30 m²

Boven terras uitbouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Aan de achterzijde van het huis, ongeveer een 30 m². Boven terras uitbouwen. Graag vanaf de zomer de werken kunnen uitvoeren. Advies en prijsofferte, ter plaatse komen kijken naar de mogelijkheden.

Betonrot herstellen aan het terras

Ik heb op verschillende plaatsen aan ons huis kleine en grote plekken betonrot vastgesteld . Daarboven komt er in de onderliggende woning vocht binnen via het bovenliggende terras. Graag prijsofferte en advies rond eventuele premie.

Algemene renovatie

Wij wensen onze zolder volledig te renoveren , er moet een volledig nieuw dak op en hij moet geïsoleerd worden . Achteraan dient ons terras volledig heraangelegd te worden inclusief muren opmetsen .

Aanpassen gevel en steunbalken

Winkelruimte deur/vitrines/inkom volledig naar straatkant plaatsen, aanpassen of bijmetsen van muren of extra steunbalken als extra stabilisatie na deels verzakken van plafond op 1e verdiep.

Septische put plaatsen

Wij kochten onlangs een oude woning te Wervik. Sinds kort zijn wij de renovatiewerken in de woning gestart en dienen we in het kader van deze renovatie afvoer aan te leggen. Bij deze afvoer zou gewerkt worden met een septische put. Met oog op een gezin van max 4 personen, hoeveel inhoud moet onze septische put dan best hebben? Nu vroegen wij ons af wat de levering en plaatsing van een septische put ons zou kosten bij jullie? Kan het gat voor de septische put zelf gegraven worden, of is dit inbegrepen bij jullie plaatsingskost?