Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wevelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wevelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wevelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Wevelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wevelgem:

Isolatie buitenmuur

Buitenmuren van ong. 160-200m² van open bebouwing isoleren. Hierbij rekening houdend dat de westkant de natte kant is. Graag duurzame oplossing. Ventilatie voorzien in badkamer, dressing en berging door aanwezigheid van condensatie. Spowbreedte van 5-7cm.

Balkon vergroten

Bestaand balkon vergroten, betreft een bel-etage woning. Momenteel is het 5m op 1,20m. Ik zou het graag nog 2,5 meter bijkrijgen.

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Het tuinhuis van 3m op 3m dient afgebroken te worden en doorgevoerd geworden naar containerpark.

Herstellen van muren en dak door waterschade

Te herstellen van muren beschadigd door water. Het gaat over ongeveer 6 m². Pleisterwerk, gyproc, schilderwerken. Ook zien naar de oorzaak dak/dakgoot herstellen eventueel.

Onderkappen muren living

Schimmel en afbrokkelend gyproc op binnenmuur. Men moet de muren onderkappen, enkel in de living.

Uitbreiding burelen bedrijf

Uitbreiding van huidig bureel en het plaatsen van een nieuw bureel in de hoogte in ons magazijn. Bureel in de hoogte = modeles waarbij men erodner kan rijden met een transpalet. Uitbreiding van 40 m² en uitbreiding van 60 m².

Bouwen van twee kleedkamers in een fitnessclub

Ik wil 2 sportkleedkamers bouwen binnen een grotere ruimte, de kleedkamers moeten op een oppervlakte komen van 7 m op 2,8 m. Ze moeten niet voorzien worden van een douche het gaat enkel om een verkleedruimte. De kleedkamers moeten 4 wanden hebben en een plafond de muren moeten ook geïsoleerd zijn.

Beton gieten in keuken

Gieten van betonplaat van 6. 7 x 8. 4 dikte 20 cm voorzien met wapeningnetten.

Betonrot garage herstellen

Dak van garage in gewapend beton. Is verzakt er rot. Oplossing gewenst. Oppervlakte garage is ongeveer een 30 m². Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.

Wegnemen van 2 muren + nieuwe zolderroostering plaatsen

Onze vloer op het 1e verdiep is een beetje doorgezakt, reden is dat er een stenen muur op de houten roostering staat die niet gedragen is eronder. Die muur zouden we weg willen samen met nog een valse wand. De roostering van de zolder is wel te licht uitgevoerd om zo te laten en we zouden opteren om deze volledig te vernieuwen. Opp. Zolder = ± 5*6m. Daarna zou er ook gekeken moeten worden om de vloer op het 1e verdiep weer pas te krijgen.