Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de architecten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare architect uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een architect in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij architecten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een architect voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

woensdag 3 januari 2018

Plannen voor bijbouw

Ik zoek een architect om enkel het plan te tekenen zodat we de bouwaanvraag kunnen doen , er is geen verdere opvolging nodig aangezien ik zelf al lang in het vak zit (in bouw en verbouwing).
woensdag 3 januari 2018

Architect bouwaanvraag

Ik ben op zoek naar een architect die me kan bijstaan bij het opmaken van een bouwaanvraag. Het gaat over een halfopen bebouwing waar we achteraan een uitbreiding willen toevoegen. Ik ben zelf interieurarchitect en kan het tekenwerk dus zelf uitvoeren.
dinsdag 2 januari 2018

Tekeningen huidige situatie

Ik ben bezig met verbouwingen die nog niet volledig zijn afgerond. Ik heb hiervoor tekeningen nodig van de huidige situatie van mijn woning om een bouwvergunning aan te vragen. Het gaat om een rijhuis.
dinsdag 2 januari 2018

Tekeningen voor keuken in veranda te veranderen

Wij zouden graag van ons veranda een keuken maken. We zouden dit graag laten uittekenen door een architect.
zondag 31 december 2017

Bouwaanvraag uitbreiding woongelegenheden

Aanpassen plan en aanvraag bij stedenbouw. Drindend een architect nodig.
woensdag 27 december 2017

Berekening vaste trap naar zolder en indeling zolder

Architect voor mogelijkheden te bekijken van het plaatsen van een vaste trap naar zolder.
woensdag 27 december 2017

Architect voor ontwerp te maken en alle nodige vergunningen aanvragen

Wij hebben een rijwoning en zouden achteraan willen bij bouwen 5 meter breed op 8 meter lang in steen en achteraan met schuifraam en deur en één zijkant een raam en het dak een licht helend punt dak ,
woensdag 27 december 2017

Architect voor stabiliteit te berekenen

Ik wens een ontwerp te laten maken voor het aanpassen van het dak gebinte om een leefruimte van te maken. De constructie is met spanten.
dinsdag 26 december 2017

Plannen voor renovatie uittekenen

We hebben net een huis gekocht in assebroek. We willen onderzoeken om op de zolder een "master bedroom" te maken. Kijken of het mogelijk is. Deze kamer moet een opp van 16 m² hebben met annex een plaats voor wc/douche en kleine dressing. We willen ook een klein terras aan deze kamer om van het uitzicht op een natuurreservaat te genieten
zondag 24 december 2017

Tekenen nieuw landelijk te bouwen woning

Wij hebben graag tekeningen voor het bouwen van een landelijke woning met maximale oppervlakte van 1000 m².
donderdag 21 december 2017

Architecten Brussel

Ik ben op zoek naar een tweetalige architect NL-FR voor het bouwen van een HOB.
donderdag 21 december 2017

Tekeningen voor aanpassing zolderkamer naar studentenkamer

Zolderkamer achteraan aanpassen. Ik wil graag een dakkapel plaatsen over hele lengte van het huis deze kamer groot genoeg maken voor een extra gereglementeerde studentenkamer. Hiervoor heb ik van het huis plannen van het huis nodig. Ik zou graag plannen hebben van elke verdieping en dwarsdoorsnede. Hiernaast ook een plan voor de aanpassingswerken.
woensdag 20 december 2017

Plan rijwoning nodig

Plan tekenen van een rijwoning met de huidige staat. Volledig plan nodig wegens wijziging voorgevel. Nodig voor regularisatie. Grondoppervlak is 70 m².
woensdag 20 december 2017

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Ik wil mijn trappenhal verbouwen, hier zou de elektriciteit vervangen moeten worden met nieuwe contactpunten. Trap moet verstoken worden, aanpassing van aantal treden.
woensdag 20 december 2017

Plannen eengezinswoning naar meergezinswoning

Plannen laten tekenen: Eengezinswoning omvormen tot meergezinswoning.
dinsdag 19 december 2017

Regularisatie plan bestaand appartementsgebouw

Ik heb een plan nodig om de regularisatie te bekomen (bouwvergunning) van Stad Gent. Het gaat om 3 appartementen (gelijkvloers ,1 en 2 de verdiep).
dinsdag 19 december 2017

Plannen voor verbouwingen

Ik wil verbouwingen laten uittekenen. Het gaat om een oude woning van 1930 waar ik enkele dingen aan wil laten veranderen. Ik wil kijken om enkele muren weg te halen, uitbreiding van het glaswerk enzovoort. Het gaat om een rijhuis.
dinsdag 19 december 2017

Plannen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw, ongeveer 30m². Achter het huis aanbouw voor oude dag.
maandag 18 december 2017

Plannen voor vergunning

Architect plannen voor vergunning voor het plaatsen van twee stalen liggers en het plaatsen van een aanbouw van een twaalftal vierkante meter. Poutrelle steken, en aanbouw vergunning, plannen.
maandag 18 december 2017

Architect renovatie

Het betreft een dokterspraktijk in het bezit van mijn ouders. We stellen ons de vraag of het mogelijk is enkele muren af te breken en het in te delen als woning. Het betref 65 m² en het gebouw is van 1960. Ik zou er zelf graag in wonen, maar daarvoor wil ik eerst weten of het wel mogelijk is te renoveren.
zaterdag 16 december 2017

Aanvraag bouwvergunning

Bouwvergunning afbraak bijbouw,bouwvergunning uitbreiding.
donderdag 14 december 2017

Plannen tekenen voor een bijbouw

Ik zou graag aan de achterkant van mijn woning een bijbouw maken om op termijn als zorgwoning te dienen. Ik heb hiervoor een architect nodig om de aanvraag in goede banen te lijden. De afmetingen zijn 17 m op 3,5 m. Het gaat om een L-vorm en er zou ook een deel veranda moeten komen.
donderdag 14 december 2017

Plannen verbouwing

Ik wil een bestaand gebouw tegen mijn huis bewoonbaar maken. Ik had gedacht aan grote vensters, een nieuwe vloer en enkele nieuwe muren voor dit renovatieproject. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m².
donderdag 14 december 2017

Plan verbouwing chalet

Ik wil graag een ontwerp laten maken om een chalet te laten verbouwen en dit binnen een bepaald budget. Ik wil graag een stuk aanbouwen en de bovenverdieping een stuk vergroten. De buitengevel moet ook vernieuwd worden.
woensdag 13 december 2017

Plannen maken voor renovatie

Ik wil de keuken en aanpalende ruimte voor wasmachine, droogkast, berging volledig laten hernieuwen. Ook wil ik een kleine erker (momenteel in hout en glas) laten vervangen. Er moeten enkele valse plafonds gestoken worden en in de slaapkamers zijn isolatiewerken en gyproc werken nodig.
maandag 11 december 2017

Architect voor renovatie woning

Ik wens plannen aan te vragen voor de renovatie van een bestaande woning zodat ik aan de gemeente kan aanvragen. Doel: - Voorgevel deels afbreken en voorgevel herplaatsen met grotere ramen en toevoeging van ramen en tussenisolatie. - Toevoeging van een tussenverdiep. - Toevoeging van garagebox achteraan de grond. Graag zou ik hiervan plannen willen zodat ik deze wijziging van voorgevel en ramen, en toevoeging van garage achteraan kan aanvragen.
donderdag 7 december 2017

Vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen

Ik wil een kleine woning op de bouwplaats naast onze woning met garage en comfort voor hulpbehoevende ouders.
donderdag 7 december 2017

Plan voor nieuwbouw

Samen met ons een plan maken van ons huis en het bouwdossier maken. We hebben al samen enkele eerste ontwerpen(schetsen) gemaakt waarvan we willen vertrekken.
donderdag 7 december 2017

Regularisatie van kelder

In 2005 bouwden wij een woning. Na het toekennen van de bouwaanvraag (met alleen kruipkelder) is er besloten om een deel te onderkelderen. Dit gedeelde willen we nu laten vergunnen. Ik beschik over de originele plannen van zowel de bouwaanvraag als over de bestaande toestand (met kelder).
woensdag 6 december 2017

Regularisatie plan aanbouw

We zijn van plan een aanbouw te zetten bij onze bel-etage woning op het gelijkvloers. Het betreft een aanbouw met snelbouwstenen en dragend genoeg voor bovenaan een terras met trap naar beneden opdat we van de leefruimte en keuken rechtstreeks naar de tuin kunnen. Het betreft een aanbouw van ongeveer 3 op 6 m waar 2 nieuwe ramen + tuindeur conform volgens de isolatienormen moet gebouwd worden. Ook op het eerste verdiep moet een nieuwe deur geplaatst worden die uitkomt op het nieuwe het terras komen. Plannen van het huis zijn in ons bezit.
woensdag 6 december 2017

Studentenhuis conform maken

Architect plannen voor een verbouwing: De woning is verhuurd aan 5 studenten maar is niet conform. Ik wens alles in orde te stellen om attest te verkrijgen.
dinsdag 5 december 2017

Architect plannen voor renovatie woning

Architect nodig: Wij kochten een klein stadswoning en willen die opmaken. Een grondige renovatie is noodzakelijk.
maandag 4 december 2017

Tekenen plannen verbouwing en aanbouw

Wij zouden graag advies hebben bij een kleine verbouwing en veranderingen van een binnenkoer (terras) achteraan ons appartement. Daarvoor zouden we ook een stedenbouwkundig ontwerp nodig hebben.
maandag 4 december 2017

Meldingsdossier opstellen voor opening in draagmuur

Meldingsdossier opstellen voor het maken van een opening in een draagmuur Wij willen in een rijtjes woning in Boom een opening maken in een draagmuur. Volgens de gemeente is hier een meldingsdossier voor nodig dat opgesteld dient te worden door een architect.
zondag 3 december 2017

Architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen

Voor een volgende fase in de renovatie van onze woning plannen we een mogelijk dakterras. We weten echter niet of de bestaande structuur hiervoor voldoet. Waarschijnlijk dient een oude muur zelfs te worden heropgebouwd. We zouden graag een stabiliteitsstudie wensen, en eventueel daaraan gekoppeld de renovatie van de betreffende muur en/of de installatie van het dakterras. Bijkomend dient er ook nog een deur naar het dakterras te worden geplaatst (eerste verdieping).
vrijdag 1 december 2017

Aanvraag regularisatie voor terras en achterzijde woning

Opmaken plannen en begeleiding regularisatie aanvraag terras en achtermuur woning ; is dringend want er is een herstelvordering hangende en aanvraag dient zo snel mogelijk binnen te zijn. Het zou de bedoeling zijn om als compensatie een volwaardig groendak (carport) te voorzien.
vrijdag 1 december 2017

Plan tekenen voor aanpassing woning

Graag het plan van ons huis tekenen met een aanvraag (in bouwdienst van het stadhuis Mechelen) van verandering gevel (garagepoort als inkomdeur te gebruiken, maar de eerste bedoeling is te isoleren,natuurlijk).
donderdag 30 november 2017

Plannen voor renoveren rijwoning

Ik heb een kostenraming nodig voor de verbouwings/renovatiewerken voor mijn kredietaanvraag. We willen de woning renoveren van boven tot beneden. Trappen verplaatsen als dit mogelijk is. En boven de keuken willen we een extra slaapkamer bouwen zodat we de huidige slaapkamer kunnen gebruiken als badkamer. Als dit natuurlijk mag van de stedenbouwdienst. We willen zelf zoveel mogelijk doen om de kosten te drukken. Is het introductiegesprek gratis?
dinsdag 28 november 2017

Plannen aanbouw

Wij hadden graag een ontwerp laten maken van een aanbouw (hobby~, speel~ en tv-ruimte). Geschatte afmetingen zijn 4 m op 7,5 m (op foto tot einde tweede colstropplaat). We zouden graag werken met een grote ramenpartij en platform. Advies i.v.m. verwarming alsook de nodige vergunningen zijn welkom.
maandag 27 november 2017

Architect voor een ontwerp voor aanbouw

Ik wil graag ontwerp laten maken voor aanbouw aan mijn woning 5m op3 aan de zijkant. Bouwvergunning aanvragen En prijsmateriaal aan te vragen.
vrijdag 24 november 2017

Uitbreiding woning

Wij willen onze woning uitbreiden met een aanbouw. Dit zou gaan over +/- 72 m², opgedeeld in living, gang, berging, wc en slaapkamer. Het zou enkel om de ruwbouw gaan, een enkel verdiep. Op gebied van grondstoffen staan we voor alles open.
donderdag 23 november 2017

Vraag advies stabiliteit ifv groendak op plat dak

Graag een architect: Wij willen graag weten of ons plat dak voldoende draagkracht heeft om er een groendak op aan te leggen.
donderdag 23 november 2017

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw met een leefkeuken en berging. Ik heb hulp en advies nodig om de juiste vergunningen aan te vragen.
woensdag 22 november 2017

Plannen voor renovatiewerken

We wonen in een arbeiderswoning. Bovenverdieping is gedaan. We willen een aanbouw met op einde groot schuifraam. We willen een lichtstraat tussen het oude en nieuwe gedeelte. In het oude gedeelte is er reeds een betonplaat. En sanitair is voorzien. Er moet daar nog gesoleerd en gechaped worden. Wij gaan parket leggen. ( mag mee id offerte) Er moet een petrel geplaatst worden. De afbraakwerken vh eerste gedeelte deden wij zelf . Er is daar reeds een poutrel geplaatst. Afbreken doen wij zo veel mogelijk zelf. Er moet rekening worden gehouden om goed te isoleren. Soorten en diktes graag met ons bespreken. Wij staan open voor houtskelet. Maar steen kan ook. Vloerisolatie en chappen moet worden gedaan.
woensdag 22 november 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

Ik wil een nieuwe trap plaatsen naar zolder en het moet een stuk beton weg gezaagd worden in plafond,dat zijn geen betonpanelen. Plafond is in gietbeton.
dinsdag 21 november 2017

Plannen nodig voor verbouwingen

Ombouwen van winkelpand met bovenliggende woning naar 3 appartementen.
maandag 20 november 2017

Verbouwing zolderruimte en keuken

Wij zijn op zoek naar een architect/aannemer om van onze zolderruimte 2 extra kamers te maken, met een vaste trap. En om de muur van de keuken naar de living te verwijderen zodat we een open keuken krijgen.
zaterdag 18 november 2017

Architect voor berekeningen en plannen totaalrenovatie

Voor wij tot aankoop willen overgaan van een woning uit 1901(originele staat) zouden wij graag een kostenberekening hebben voor een totaalrenovatie. De woning telt 3 verdiepen(kelder, gelijkvloers, 1ste verdiep en 2de verdiep)
zaterdag 18 november 2017

Architect nodig voor plannen van HOB bebouwing

Wij zoeken een architect die ons in eerste instantie een raming van de bouwkosten kan maken voor een halfopen bebouwing die we grotendeels zelf gaan bouwen. Dat hebben wij nu nodig om een kredietaanvraag erdoor te krijgen het budget is dan inclusief btw. Het gaat om een halfopen bebouwing met 2 slaapkamers en een garage met bouwdiepte 17m en breedte 7,35m. De gesloten kant van de woning bevindt zich links. Daarna, eenmaal we een lening krijgen, willen we graag verder werken om een degelijke plan te maken die voortgaat op de oorspronkelijke basisplan.
vrijdag 17 november 2017

Afbraak woning - parkeerplaats voor dienstvoertuigen

Op bedrijventerrein woning (villa) afbreken, grond verharden zodat dienstvoertuigen en aanhangwagens kunnen worden geplaatst. We zoeken een architect die het project van A tot Z opvolgt: opmeten (indien nodig), aanvraag sloopvergunning, voorstel verharding, offertes van aannemers opvragen, opvolgen werken.

Partners

Partners van Casius