Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de architecten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare architect uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een architect in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij architecten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een architect voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

donderdag 21 september 2017

Advies nodig om verbouwing uit te voeren

Ik zou graag twee muren willen verwijderen om ruimte te maken. Zoldertrap steken en stuk bijbouwen aan achterzijde {woning: Vrijstaande woning}
woensdag 20 september 2017

Tekenen van plan woning en advies over renovatiewerken

Ik ga binnenkort een woning kopen , akte wordt getekend in oktober..Het gaat om een hoevetje die gerenoveerd is geweest in 1991 te Pepingen en ik zou enkele renovatiewerken willen laten uitvoeren op een veilige manier! Er is alléén een grondplan van het terrein maar geen echte plan van de woning zelf.
woensdag 20 september 2017

Architecten nodig voor basisplan op te maken

We zoeken een architect die een basisplan kan opmaken van een bestaande, aangekochte woning (bewoonbare op. 850 m ²) omdat, na de aankoop, blijkt dat er geen betrouwbare plannen bestaan. Het zou dus enkel gaan om een basis plan, nadien zien we nog om veranderingen aan te passen in samenspraak met architect. De eventuele aanpassingen en kleine verbouwingen die zullen voorzien worden kunnen dan nadien besproken worden. De eerste vereiste is een duidelijk basisplan te hebben met binnenindeling, vloer en plafondhoogtes, doorsnedes en gevel zichten.
dinsdag 19 september 2017

Regularisatie van bouwovertreding nodig

Ik heb een huis met plat dak, gekocht in 1999, verbouwd als volgt: Uitbreiding van 21 m² grondvlak en plaatsing van een pannen zadeldak. Er bestaan geen plannen van de verbouwing en ook niet van de oorspronkelijke woning. Ik wil deze toestand regulariseren.
dinsdag 19 september 2017

Plannen gezinswoning opsplitsen

Architect: Een eengezinswoning kleiner dan 250 m² opsplitsen in meerdere studios/duplexen. Advies architect mogelijk of niet ze op te splitsen.
dinsdag 19 september 2017

Tekenen plan voor aanbouw garage

Het gaat om een bestaande garage van 43m² te vergunnen
maandag 18 september 2017

Stabiliteit berekenen

Het is voor een stabiliteitsstudie van een nieuwbouw. Wij willen geen kelder of kruipkelder. Sondering is reeds gebeurd.
maandag 18 september 2017

Ontwerp maken voor nieuwbouw

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor een halfopen woning. De gewenste afmetingen zijn 9 x 15 m (glv), 9 x 13 m (1ste verdiep) en 9 x 9m ( zadeldak). De woning zou een inpandige garage moeten hebben. Graag hadden we ook: - speelkamer, berging op de gelijkvloers, open woonkamer en keuken - drie slaapkamers op de eerste verdieping (1 master met inloopkast en 2 even grote kamers), 1 badkamer en een apart toilet op de 1ste verdieping. Terrein in optie.
maandag 18 september 2017

Plannen nodig voor uitbreiding

Wij willen ons woonkamer en keuken groter maken.-uitbreiden. De muren in de achtertuin van het huis moeten afgebroken worden en wat verderop in de tuin weer aangebouwd worden. Wij willen weten of dat mogelijk is graag een architect.
maandag 18 september 2017

Regularisatie dossier

Ik heb een architect nodig voor een regularisatie. Ik heb een kleine probleem met de gemeente Gent. Ik wil mijn huis verkopen maar helaas kan dit niet gebeuren. Het probleem is dat ik een deur heb ingesteld zonder toestemming van de overheid.
maandag 18 september 2017

Achterbouw bouwen

We zouden graag bovenop onze achterbouw (keuken) een badkamer willen bouwen. Geen idee of de achterbouw sterk genoeg is om een verdieping te dragen. We zouden kiezen voor een plat dak, eventueel in houtskeletbouw. Omdat we maar 4 m diep mogen gaan, hebben we hulp nodig om alles in te richten. Als we de achterbouw moeten afbreken en opnieuw en steviger moeten bouwen, mogen we die ook maar 8 m diep maken en nu is dat 12 m, dus weer ruimte die we verliezen. Maar we zijn ervan overtuigd dat een architect hier wel een oplossing voor kan zoeken. We wonen met 4 kinderen in dit huis.
donderdag 14 september 2017

Stabiliteit huis bekijken

Graag de prijs voor een bezoek betreffende barsten in gevel en bekijken staat troggewelven en kelder algemeen.
dinsdag 12 september 2017

Plan nodig voor aanbouw en vernieuwing veranda

Ontwerp laten maken voor aanbouw en vernieuwing veranda
dinsdag 12 september 2017

Plannen verbouwing HOB

Ik wil een ontwerp laten maken voor een verbouwing van een half open bebouwing.
maandag 11 september 2017

Architect voor nieuwbouw gesloten bebouwing

Nieuwbouw gesloten bebouwing.Terrein aangekocht. Wenst plan te laten opmaken door architect. Ook indienen van dossier en opovolging van werf.
maandag 11 september 2017

Architect voor het indienen van een stedenbouwkundig dossier

Ik zou graag een stedenbouwkundige dossier indienen maar blijkbaar moet het via een architect gebeuren. Eéngezinswoning daarbij een extra keuken geplaatst.
maandag 11 september 2017

Plannen voor vergunning aanvraag

Ben opzoek naar een architect die plannen wil uittekenen voor een vergunning aan te vragen. Het gaat over een dak op te trekken, caport, overdekt terras en stuk bij te bouwen (1 ste verdiep).
maandag 11 september 2017

Plannen bijbouwen appartement

Wij hebben in Aarschot een pand op èèn lot en op een ander lot staan garageboxen. Waar de garageboxen nu staan hebben we een indeling van 1box vooraan (tegen de straat) en 3 boxen achteraan op het perceel. We zouden de garagebox van voor willen weghalen en dezelfde afmeting terug zetten als inkom met trap. Dan zouden we een appartement willen bouwen op de eerste verdieping van 55 vierkante meter. Acht meter lengte en 6 meter breedte.
zaterdag 9 september 2017

Architect voor aanvraag renovatie

Het huis is opgevat als een rijwoning, maar tussen de buren en ons zit een spie. Groot genoeg voor een extra ingang die naar het eerste verdiep zou moeten leiden. We willen dit heel behoorlijk doen, mooie afwerking binnen en buiten. Een stevige trap en een toegang op het gangetje eerste verdieping. Wij moeten een volledig dossier opstellen en voorleggen in Stad Kortrijk. Daartoe dienen we samen te werken met een architect. We hebben al 2 offertes van aannemers die al vroeger eens een kijkje kwamen nemen, maar alles staat wat onhold omdat die vergunning noodzakelijk is.
zaterdag 9 september 2017

Stabiliteit van appartement nazien

Ik heb een appartement in Zellik. Vier hoog. De vloer van de woonkamer , in elk van de vier appartementen vertoont een verzakking van +/- 1cm. Ik denk dat dit al heel lang zo is maar ik wil zekerheid dat het gebouw stabiel genoeg is en niet verder kan verzakken. Het is een beton constructie.
donderdag 7 september 2017

Plannen bijbouwen aan huis

Graag achteraan uitgebouwd, pourtrel en ramen zitten klaar. Opzij het huis naar voren uitbouwen + opzij oude stenen (kotterie) afbreken. Een badkamer, slaapkamer, garage, washok, kleine dressing, werkplekje (instituut)
woensdag 6 september 2017

Plan aanbouw na afbraak garage

Wij willen graag een oude bestaande garage aanpalend aan de woning afbreken en hier een nieuwe aanbouw laten plaatsen en laten omzetten tot meer leefruimte. Plan en dossier aanvraag en opvolging van werf.
woensdag 6 september 2017

Plan maken voor bijbouw van keuken + slaapkamer

Wij zijn op zoek voor architect om een bijbouw te plaatsen dit zou 18m² bedragen. We doen veel zelf. Metswerken spenderen we uit aan een firma. Graag hadden wij iemand gevonden die voor ons de plannen kan opmaken. Indien mogenlijk ook het bouwdossier eventueel kunnen we dit nog zelf indienen.
maandag 4 september 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

Ik zou graag de gelijkvloer van mijn rijwoning willen vebouwen. Ik wil een muur tussen keuken en living weg doen, toilet verplaatsen, een nieuwe trap plaatsen en een kleine berging/ wasruimte creëren.
maandag 4 september 2017

Architect nodig voor dossier uitbreken dragende muur

Wij zijn op zoek naar een architect goed om op plan uit te tekenen en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Het gaat om uitbreken van een dragende muur.
maandag 4 september 2017

Plan en dossier indienen dak vervangen en slaapkamers bijbouwen

Vervangen van dak van leien naar pannen en 2 slaapkamers bijbouwen.
zaterdag 2 september 2017

Plan tekenen voor B&B met kamer aangepast voor rolstoelgebruikers

Wens andere kamer indeling, bestemd voor inrichting van B&B : kamer / badkamer / toilet. Evenals inrichting van kamer voor revalidatie klanten ( aangepast voor rolstoel gebruikers )
vrijdag 1 september 2017

Berekenen van poutrellen

Ik zoek een architect voor het berekenen van de nodige poutrellen. We willen namelijk op korte termijn beginnen renoveren.
vrijdag 1 september 2017

Woning uitbreiden

Graag tekeningen , plannen voor uitbreiding achterzijde huis extra ruimte voor kamer van te maken. Ongeveer een 10 m² uitbreiden.
vrijdag 1 september 2017

Tekenen plan voor plaatsen nieuwe garage

Ik wil een nieuwe garage zetten, iets verder naar achter en iets hoger zodat de camionet ook onder het dak in kan. Garage word dan een 7 tal meter op 4,5 meter met het dak dat dan een 15 m lang word zodat de camionet daar nog onder kan staan. Dus de nok zal snel een 5 m hoog moeten zijn.
donderdag 31 augustus 2017

Plannen maken voor verbouwen woonhuis

Ik zou graag mijn woning uitbreiden met een extra verdieping (dakterras) en heb hiervoor de hulp nodig van een architect. Ik heb zowel hulp nodig bij het ontwerp als bij de stedenbouwkundige aanvraag.
woensdag 30 augustus 2017

Bouwontwerp verbouwing gelijkvloers inclusief aanbouw

Gelijkvloers: een wasplaats; open keuken; salon; kleine logeerkamer. We zouden de meeste werken zelf uitvoeren of regisseren, maar hebben een architect nodig voor het plan en de stedenbouwkundige vergunning. Graag iemand die iets kent van duurzaam materialen.
woensdag 30 augustus 2017

Plannen nodig voor opbouw

Ik zoek een architect om plannen te maken om een uitbouw/opbouw te tekenen. Er zouden extra kamers moeten komen bovenop een plat dak.
maandag 28 augustus 2017

Regularisatie bouwovertreding

Regularisatie van een deel van de keuken welke door de vorige eigenaars zonder vergunning werd gebouwd. De woning werd reeds verkocht, maar de akte kan slechts getekend worden na regularisatie.
zondag 27 augustus 2017

Plannen nodig voor drie vensters in achtergevel

Vrijstaande woning met achtergevel uitzicht tuin (40m diep) met aanpalend bos gewenst : 3 vensters van 1,50 x 2,10 m in achtergevel met lengte =9 m/ Vandaag maar 1 venster van 1,50 x 60 op totale achtergevel. Nodige documenten regularisatie gemeente.
zondag 27 augustus 2017

Aanbouw zwevend terras 2e verdiep

Mogelijkheden aanbouw terras 'zwevend? ' aan een appartement op 2 de verdieping.Archtitect nodig? Allicht bouwvergunning... Diepte 1,5 a 2m op 3a4 meter. Richtprijs, hoewel dit moeilijk zal zijn.
donderdag 24 augustus 2017

Tekeningen nodig voor renovatiewerken

Wij zouden graag onze woning uitbreiden door hier een stuk aan te bouwen. De aanbouw zal ongeveer 6 meter lang meten en 4 meter diep en 2 verdiepingen hoog. (Nog geen afmetingen genomen). Verder dient de elektriciteit dient opnieuw gedaan te worden. Er moet een volledig nieuwe badkamer in en een nieuwe keuken in. En dus ook nieuwe vloeren moeten gedaan worden.
donderdag 24 augustus 2017

Tekenen van plan voor verbouwing renovatie woning

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen. Met het uit tekenen van onze renovatie woning. Daar wij nog nooit met een architect hebben moeten werken hebben we geen idee hoe dit in ze werk gaat , welke tijdspanne hier voor wordt voorzien, welke info jullie nodig hebben En wat het je kostenplaatje is. We zijn al een groot deel begonnen met afbreken en liggen nu stil met de werken dus is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk zou kunnen gedaan worden. Wij weten al welke ruimtes waar moeten komen.
dinsdag 22 augustus 2017

Architect voor betonskeletbouw

Wij hebben een stuk grond gekocht in Sint-Joris-Weert waar we op de eerste laag 11mx15m (breedte x diepte) en 2e laag 11m x 12m mogen bouwen. Wij houden van een strakke, ietwat industriële look met grote open ruimtes en zo weinig mogelijk dwarsmuren, en zoveel mogelijk licht/contact met onze zuid-georiënteerde tuin, daarom lijkt betonskeletbouw voor ons een goede mogelijkheid.
maandag 21 augustus 2017

Kleine verbouwing plannen

We zouden graag de keuken op het gelijkvloers uitbreken en een nieuwe aanbouwen. De oude badkamer die achter de keuken gelegen is, afbreken en die op de eerste verdieping organiseren. Daarvoor zou er een plan moeten getekend worden.
maandag 21 augustus 2017

Opvolging verbouwing halfopen bebouwing

We hebben recent een te renoveren huis gekocht te Hasselt. Het huis is gebouwd in 1963. Bijgevolg gaan we een bijna totaal-renovatie uitvoeren, waarbij we naar een energie duurzaam huis wensen te gaan. We zoeken een betaalbare architect die ons kan helpen met het coördineren en ontwerpen van de werken.
maandag 21 augustus 2017

Architect nodig voor opvolging van werken

We gaan een woning verbouwen in Hoboken. Het plan is reeds getekend en de bouwvergunning is goedgekeurd. Voor de controle op de werken, tot de fase winddicht, willen we beroep doen op een andere architect.
maandag 21 augustus 2017

Vrijstaande nieuwbouw tekenen

Daar mijn architect waarop ik verschillende malen beroep opdeed, met pensioen is, ben ik op zoek naar een betaalbaar en goed architect voor een vrijstaande nieuwbouw. Het EPC kan ik eventueel laten uitvoeren door een andere firma.
zondag 20 augustus 2017

Tekeningen maken voor kangoeroe woning

Het betreft een huis voor twee of drie gezinnen waarvan het gelijkvloers in verbinding staat met het eerste, zowel glvr als 1ste verdiep open ruimte geen hokjes 9 m straat max 15 m diep indien mogelijk staal-beton, staal-sandwich paneel indien mogelijk met zadeldak 9m x 9m # studio 2 pers. Kelder 9 m x 9 m (15 m).
zondag 20 augustus 2017

Melding van renovatiewerken aanmaken

Wij zouden hulp nodig hebben bij het indienen van een meldingsdossier. Bij onze renovatiewerken zal een nieuwe steen geplaatst worden langs 1 zijgevel met het creëren van een opening voor een schuifraam en verplaatsen van de deuropeningen. Hiernaast zal 1 binnenmuur afgebroken worden en komt een andere binnenmuur in de plaats.
vrijdag 18 augustus 2017

Tekeningen maken voor aanbouw

Wij willen een offerte voor een aanbouw met integratie van de bestaande woning. De aanbouw zou ongeveer 90m² bevatten op gelijksvloers en 75m²me op eerste verdiep.
dinsdag 15 augustus 2017

Plan voor bouw tuinhuis

Wij zouden graag een tuinhuis laten ontwerpen met een totale oppervlakte van ong. 50 -60 m2, met eventueel een gedeeltelijk schuin dak, dat kan dienen als extra logeerruimte (afhankelijk van de mogelijkheden binnen de bouwvoorschriften). En een overdekt terras en jacuzzi gedeelte. Het gebouw moet dienen als opslag voor materiaal en een gedeelte dat dient als bar, loungehoek, keuken. , douche. Alle voorzieningen voor de aanleg van een zwembad dienen ook voorzien te worden
vrijdag 11 augustus 2017

Plan tekenen

Ik zoek een architect om een plan te tekenen voor een aanbouw. De huidige aanbouw moet afgebroken worden en er moet een nieuwe in de plaats komen.
donderdag 10 augustus 2017

Stedenbouwkundige aanvraag doen voor vergroting raam

Ik zoek een architect voor het een stedenbouwkundige melding voor het vergroten van een bestaand raam naar schuifraam. Huidig raam is 120 breed en schuifraam zou 2m breed zijn.
donderdag 10 augustus 2017

Plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag

Kleinschalig woonhuis 80 m² met plat dak. Twee slaapkamers. Alles op gelijkvloers. Afmeting grond 20 x 37,5 meter. Houtskeletbouw. De bouw zelf neem ik voor eigen rekening.

Partners

Partners van Casius