Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende architecten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

68 klanten bevelen een bij Casius aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: plannen nieuwbouw, plannen voor nieuwbouw, plan uittekenen 20 assistentiewoningen, plannen tekenen HOB nieuwbouw, renovatie woning en aanvraag bouwvergunning, architect nodig voor nieuwbouw, opmeten en plannen tekenen bouwmelding, architect nodig voor aanvraag vergunning, plannen en verbouwen, plannen voor renovatie, plannen voor aanpassing dakconstructie, bouwvergunning dakkapel nodig, regularisatie van bouwovertreding, tekeningen nodig voor renovatieproject, plannen tekenen voor renovatiewerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

zondag 25 juni 2017

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Volledig omdraaien van de leefruimtes (living van de straatkant naar achterkant en slaapkamers naar de voorkant) + aanpassen van badkamer, keuken , enz ... Volledige vernieuwing van de ramen , geïsoleerd, eventueel verplaatsen van de buitendeuren en kaleien van de buitengevel. Het dak is 10 jaar geleden volledig vernieuwd van schaliën naar pannen. Isolatie van de buitenmuren controleren, cv van mazout naar gas brengen. Plan beschikbaar, huis is op dit moment verhuurd
zondag 25 juni 2017

Plannen voor aanpassing dakconstructie

Wij beschikken over een woning met aan de voorzijde een omvangrijk deel plat dak op de 2de verdieping. Graag hadden wij de dakconstructie aangepast zodat hier een dakkapel komt te staan met hoogte van 2. 20 m² en waarvan de breedte ongeveer 3 m² bedraagt. De dakkapel zou moeten starten aan de voet van het dak en zou een schuifraam moeten bevatten zodat toegang wordt verkregen tot het plat dak. Op dit plat dak wensen wij een dakterras te installeren rekening houdende met de privacy van de buren. Wij hadden ook graag hulp gekregen bij de aanvraag van de vergunning. Tenslotte willen wij dat de verdieping +2 hertekend wordt zodat er ook plaats gemaakt wordt voor een douche, dressing en slaapkamer.
zaterdag 24 juni 2017

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een nieuwe achterbouw aan ons huis waar de keuken, badkamer en toilet zich momenteel bevindt. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodigen vergunningen, het tekenen van het bouwplan en het opstellen van het totaal budget.
donderdag 22 juni 2017

Opmaak plan nieuwbouw Kempische pastoriestijl

We willen vertrekkende van een basisplan, terug een nieuw plan laten opmaken voor nieuwbouw. Ook stedenbouwkundige vergunning aanvragen.
donderdag 22 juni 2017

Opstellen meldingsdossier T&L

Wij hebben een meldingsdossier op te maken naar de stad toe, dit omtrent het uitbreken van de achtergevel om een schuifraam in de plaats te zetten. In onze achtergevel 5 m op 2.5 m zit reeds een deur & raam. En graag willen we hier een schuifraam over de gehele breedte.
donderdag 22 juni 2017

Plannen tekenen en adviseren voor renovatie

Wij willen een hoeve kopen, gelegen in waardevol agrarisch gebied. Wij willen hier echter een bestemmingswijziging doorvoeren en een kleinschalige brasserie met ijssalon starten. Hiervoor nemen wij graag een architect onder de arm die wat gespecialiseerd is in de wetten en plichten van agrarisch gebied vs horeca. Wij hadden hiervoor graag plannen laten tekenen. Het gaat dus om een volledige renovatie van oude stallen naar een karakteristieke ijssalon / brasserie. De oude elementen wensen we waar mogelijk te restaureren of hergebruiken zodat het pand zijn eigen identieke karakter blijft behouden.
woensdag 21 juni 2017

Plannen nodig voor verbouwing achterbouw

Wij willen een achterbouw plaatsen aan onze bestaande woning. Dit zou ongeveer 30 m² zijn.
maandag 19 juni 2017

Plan uittekenen 20 assistentiewoningen

Ik zoek een architect die ervaring heeft met de bouw van 20 assistentiewoningen. Architecten uit de regio Antwerpen of Mechelen graag. Graag zoals bijvoorbeeld Catharina Hof in Arendonk.
maandag 19 juni 2017

Opmeten en plannen tekenen bouwmelding

Plannen tekenen : Om mijn bouwmelding bij de gemeente in te dienen zoek ik iemand die het inplantingsplan van het huis kan tekenen en de gevelaanzichten.
maandag 19 juni 2017

Plannen uittekenen

We hebben een huis gekocht met volledig open ruimte. Daar moet een dressing, badkamer, 2 slaapkamers en een zithoek komen. Graag zochten wij een binnenhuisarchitect, architect om dat uit te tekenen. Dit om de ruimte maximaal te benutten en achteraf geen spijt te krijgen.
zaterdag 17 juni 2017

Bouwvergunning dakkapel nodig

Architect nodig voor bouwvergunning voor een bestaande dakkapel.
vrijdag 16 juni 2017

Regularisatie bouwovertreding nodig

30 jaar geleden werd er een veranda aangebouwd helaas zonder bouwaanvraag, nu hebben we een PV ontvangen wegens de bouwovertreding. We hebben hulp nodig van een architect die op de hoogte is van regularisatie-aanvragen. Dus best eerst afspraak en ter plaatse komen kijken.
woensdag 14 juni 2017

Architect nodig voor aanvraag vergunning

Door stedenbouw werd vastgesteld dat mijn appartement (gebouwd in 1961) niet vergund is . De oppervlakte van de living is te klein is. Nu stelt men mij voor de keuken en badplaats te verwisselen en er een open keuken van te maken zodat de open ruimte groot genoeg is om een vergunning aan te vragen voor een studio. Moet de aanvraag binnen 30 dagen indienen
woensdag 14 juni 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wil zelf plan ontwerp tekenen van te renoveren kleine woning en zelf uitvoeren. Juist een architect nodig voor dossier in te dienen.
woensdag 14 juni 2017

Plannen tekenen en kostenschatting voor renovatie

Ik zou graag een ontwerp van onze benedenverdieping laten maken en een kostenraming. Ongeveer 7 op 20 meter.
dinsdag 13 juni 2017

Plannen en verbouwen

De indeling van het eerste verdiep is zeer slecht! Ik zou willen weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Ik heb de bouwplannen van de originele woning in mijn bezit. Is het mogelijk mij te contacteren om dit alles samen te bespreken. Ik wil de geleverde prestaties/raad zeker vergoeden.
maandag 12 juni 2017

Regularisatie via architect nodig

Wij zijn bemiddelaars voor de verkochte woning gelegen te Schoten. De woning is verkocht maar er moet nog e.a. geregulariseerd worden via architect (zo snel mogelijk, vóór de akte passeert). Alle documenten zijn op ons kantoor te krijgen.
zaterdag 10 juni 2017

Ontwerp voor renovatie zolder

Ik wil een ontwerp voor de renovatie van ons zolder voor een extra slaapkamer te zetten met een badkamer !
vrijdag 9 juni 2017

Digitaal dosssier indienen bij de gemeente voor uitbouw

Hulp nodig van een architect voor indienen digitaal dossier in Oostkamp. Voor de melding van uitbouw van de woonst. Plan kan verkregen worden bij onze veranda bouwer.
vrijdag 9 juni 2017

Deur in steunmuur plaatsen

Ik heb een appartement gekocht waarbij ik renovatiewerken wil uitvoeren, echter zou ik een deur willen plaatsen in een steunmuur. Hiervoor is er een architect nodig. Mijn vraag hierbij is dan ook wat de kostprijs zou zijn van een architect. Bijkomende uitleg vind u in de bijgevoegde bestanden.
vrijdag 9 juni 2017

Plaatsen van raam in zijgevel

Raam komt in een zijgevel - drragende muur Er dient een stabiliteitsberekening te gebeuren annex indienen dossier.
vrijdag 9 juni 2017

Plannen nieuwbouw

Wij willen nieuwbouw zetten van ongeveer 11 op 9 open bebouwing en hadden graag contact gehad met een architect. Plannen uitwerken.
donderdag 8 juni 2017

Plannen voor nieuwbouw

Ik zou een plan laten tekenen voor een nieuwbouw HOB. Hieromtrent heb ik een architect nodig. De bouwgrond is 5,50 a. Ik heb ook een paar vragen ivm procedures van de bouwaanvraag en verloop.
woensdag 7 juni 2017

Mantelzorgwoning te bouwen

Houten woon en slaapkamer verbonden achteraan de bestaande veranda, plat dak, grote schuifdeur achter met zicht op de tuin, dakoversteek zuid gericht, zij venster, ongeveer 6 m op 3 m breed. Bijbouw mantelzorgwoning.
woensdag 7 juni 2017

Plan en verbouwing aan te vragen voor verbouwing achterbouw

Ik wil plannen laten maken voor het verbouwen van een achterbouw. Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van de nodige bouwvergunningen. De achterbouw zal een afmeting hebben van ongeveer 7m x 5. 5 m De ruimte zou de keuken een WC en een berging omvatten.
zondag 4 juni 2017

Bouwvergunning voor afbraak en bouw van nieuwe garage

We zoeken een architect voor de nodige vergunningen voor de afbraak van de huidige garage (9x9m) en de bouw van een nieuwe (7x4m + overkapping 5x5m) maar dan onderkelderd.
vrijdag 2 juni 2017

Achterkant dak uitbouwen

Achterkant dak uitbouwen. Achterkant van het dak uitbouwen in bestaand plaat dak, uitbouwen soort grote dak kapel: 6 meter breed.
donderdag 1 juni 2017

Renovatie woning en aanvraag bouwvergunning

Wij zoeken een architect voor de renovatie van onze woning (pas gekocht). We willen graag de aanbouw volledig vernieuwen en dieper uitbouwen. We hebben ook hulp nodig bij de aanvraag van een bouwvergunning hiervoor en voor de bouw van een garage.
woensdag 31 mei 2017

Plan pour introduire à la commune pour rénovation d'une nouvelle toiture

J'ai besoin d'un plan d'architecte pour obtenir un permis d'urbanisme à la commune. Je dois faire les travaux de rénovation d'une nouvelle toiture avec sortie toit français 2mx2m (type fenêtre ''Chien assis'').
dinsdag 30 mei 2017

Regularisatie van bouwovertreding

Wij hebben een huis gekocht waarbij niet alles vergund is. Er is een stuk bijgebouwd (leefkeuken en was kamer) van 3,56 m op 7,74 m dat niet vergund is. Dit zou volgend het immo kantoor niet te ver gebouwd zijn dus binnen de meters die wettelijk mogen. Ook het dak is volledig vernieuwd (water/winddicht) en blijkbaar ook niets voor aangevraagd. Wij zouden nu een architect moeten laten komen om dit alles te laten regulariseren maar vragen ons dus af wat ongeveer de kosten hiervan zullen inhouden.
dinsdag 30 mei 2017

Plannen tekenen HOB nieuwbouw

Ik zoek een architect voor de bouw van een halfopen bebouwing. Met een gelijkvloers 7 m * 13, 1 s te verdieping 7 m * 10. 5 en een zolder. Graag zou ik een prijs willen voor alvast het gedeelte ruwbouw winddicht.
dinsdag 30 mei 2017

Architect nodig voor nieuwbouw

Wij gaan zelf een huis bouwen en zoeken daarom een architect die met ons plannen maakt en een bouwaanvraag kan indienen.
dinsdag 30 mei 2017

Plan maken en bouwaanvraag indienen alsook opvolging

We hebben een vakantiewoning in Langdorp, wens deze af te breken en een nieuwe te bouwen. Ondertussen hebben we reeds een bespreking gehad met de stad Aarschot om de mogelijkheden te kennen. Op basis van ons budget en de richtlijnen van de stad hebben we reeds een ontwerpschets gemaakt. We zoeken een architect vanuit de buurt die de plannen kan uittekenen, de bouwaanvraag kan indienen en opvolgen.
dinsdag 30 mei 2017

Regularisatieaanvraag paardenstal

Wij zijn dringend opzoek naar een architect die ook wat thuis is in ruimtelijke ordening, dit voor een regularisatieaanvraag voor paardenstallen en indien afgewezen, een nieuw plan voor aanvraag zetten van paardenstallen te Steenokkerzeel. Graag dringend.
maandag 29 mei 2017

Plannen voor renovatie

Huis moet helemaal gerenoveerd worden en een opbouw van een volledige verdieping. HOB : bestaande afmetingen 8 m X 8 m : gewenst eindresultaat gelijkvloers 8 m X 12 m, verdieping 8 m X 8 m.
maandag 29 mei 2017

Plan voor moderne nieuwbouw woning

Mijn project betreft de nieuwbouw van een half gesloten woning met vast gabarit met volgende gegevens. Stijl: Modern, lessenaarsdak Afmetingen: 7m x 12m (bxd) Nok: 10,5m Kroonlijst: 6,5m Garage naast het huis 3m x 6m (bxd) Volledige kelder
maandag 29 mei 2017

Bouwontwerp maken om dakterras aan te passen

Ontwerp om ons dakterras windvrij te maken en een aanpassing aan de reeds geïnstalleerde ballustrade zodat die kindvriendelijk is. Op ons terras komt van 3 zijden het dak neer. Dit gaat ook om het dak van een appartement. Mogelijk moet er dus goedkeuring gevraagd worden aan de medebewoners. Ons terras is zo'n 5 op 6 meter groot. Onderlaag is roofing, met daarop plastic steunen waarop natuursteen rust.
zondag 28 mei 2017

Plan maken voor ombouwen garage tot kangoeroewoning

Wij wonen in een half open bebouwing . Aansluitend aan het gebouw is er een grote garage. Onze wens is om de koterij af te breken en zicht op de tuin te maken. Tevens wensen wij van de garage een kangoeroewoning te maken.
zaterdag 27 mei 2017

Ontwerpen vakantiehuis met kelder

Ik wil een vakantiehuisje met kelder bouwen in een recreatiezone. Dit mag tot 80 m² en puntdak.
donderdag 25 mei 2017

Schuur ombouwen tot leefruimte

Ik wil mijn schuur van 110 m² ombouwen tot leefruimte met open keuken 55m² + garage van 45m².
woensdag 24 mei 2017

Regularisatie nodig voor aanbouw veranda

Een bestaande overkoepeling van een terras laten regulariseren.
dinsdag 23 mei 2017

Architect nodig voor analyse draagmuren

Ik wil een muur weghalen in mijn woning, ik wens te weten of het een draagmuur is of niet?
dinsdag 23 mei 2017

Uittekenen plannen aanbouw

Wij willen een stuk aanbouwen aan onze woning door de ruimte aan linkse kant van de woning (vooraanzicht) met ongeveer 6 meter te verbreden. Deze ruimte zou dan woonkamer worden met bureau en de technische zone (elektriciteitskast + meter) zit hier ook mee in. Deze ruimte is momenteel ongeveer 2,60 m op 7 m en door 5 m aan te bouwen zou dit 7. 60 op 7 m worden. Wij willen graag een architect om dit uit te tekenen en mee een meldingsdossier/ bouwvergunning aan te vragen. {woning: 2 onder 1 kap}
zondag 21 mei 2017

Architect voor bouwen van bijgebouw carport

Ontwerp, advies en vergunning voor aanbouw carport met afmetingen 12m op 6m, met spits pannendak.
donderdag 18 mei 2017

Aanbouw zetten

Ik wil mijn bestaand huis uitbreiden met een aanbouw met plat dak. Oppervlakte van ongeveer 80 m².
donderdag 18 mei 2017

Bouwontwerp maken

Ik wil ik een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij de aanvraag van de nodige vergunning. Afmeting ongeveer 25 vierkante meter. Materiaal : stenen, dakpannen , kunststof ramen. Stijl: landelijk/ pastorij
donderdag 18 mei 2017

Architect nodig voor renovatie

Wij willen graag een stuk van onze 1e verdieping vernieuwen (badkamer, dressing) dwz alles eruit en nieuwe dragers leggen, nieuwe vloer, nieuwe lijdingen. Alsook een oud kot verbouwen tot een soort patio.
woensdag 17 mei 2017

Plan voor een achterbouw rijhuis

Wij willen graag zicht op de tuin door onze badkamer naar boven te verplaatsen en onze wasplaats naar voor te brengen. Hierbij willen we wat nu staat afbreken en de living ruimer maken met een aanbouw.
woensdag 17 mei 2017

Architect voor plan dakkapel te plaatsen

Wij zouden graag een dakkapel plaatsen op ons schuin dak voor meer ruimte te maken in de bovenverdieping.
woensdag 17 mei 2017

Regularisatie van woning

Mijn partner kocht in 2008 een woning in Vilvoorde. Voorwaarde was dat de toenmalige verkopende partij de juiste documenten zou aanleveren van de gemeente ivm met de opdeling van de woning in 2 eenheden. De notaris heeft de acte verleden. Echter nu blijkt volgens de gemeente, dat het nog steeds een eensgezinswoning is en geen 2 appartementen zoals bedoeld. Kortom zowel de notaris als de verkopende partij zijn in gebreke gebleven. Wat valt hier aan te doen? We hebben al allerlei contracten; huurders van de woning in het verleden, installatie-data van gas- en watermeters etc naar de gemeente gezonden.. De gemeente roept iets over een oppervlakte-tekening, spreekt over een datum 1996. De woning is van 1930.

Partners

Partners van Casius