Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende architecten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

42 klanten bevelen een bij Casius aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect voor renovatie en aanbouw, architect tekening plan gedeeltelijke renovatie, advies en uittekenen van bouwplannen HOB, plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning, stabroek 3 huisjes samenvoegen, opmeten en tekenen volledige woning, bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping), tekening plan gedeeltelijke renovatie, interieur benedenverdieping vernieuwen, plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl, verbouwen van een woning, architect voor uitbouw, architect voor tekenen van plan voor bouwaanvraag houten carport, aanbouw nieuwbouw Hob, architect voor plannen te tekenen vernieuwing woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

donderdag 19 januari 2017

Architect voor uitbouw

Voor de volgende acties heb ik nood aan een architect: Uitbouw van 20m². Openen van steunmuren.
woensdag 18 januari 2017

Opmeten en tekenen volledige woning

We wensen onze woning te verbouwen / stuk bijbouwen. Hiervoor hebben we een ontwerp nodig en ook de oorspronkelijke situatie. Er zijn echter geen plannen terug te vinden van de woning.
maandag 16 januari 2017

Architect voor tekenen van plan voor bouwaanvraag houten carport

Wij willen een carport met tuinberging plaatsen van 80m² en hebben hiervoor een bouwvergunning nodig.
maandag 16 januari 2017

Aanbouw nieuwbouw Hob

Wensen woning uit te breiden 4x8 hoofdzakelijk keuken uitbreiding, deels woongedeelte. Modern strakke uitbouw met grote glaspartijen. Zoeken architect, aannemer staalbouw,...
zaterdag 14 januari 2017

Architect voor plannen te tekenen vernieuwing woning

Dak- & muur renovatie willen we uitvoeren en sterkteberekeningen van muren omdat we al reeds met scheuren in de muur zitten. Ook om plannen te tekenen van ons huis en onze ideeën te kunnen realiseren {woning: Vrijstaande woning}
zaterdag 14 januari 2017

Opstelling van meldingsdossier met architect

Samenstellen van meldingsdossier, 15 vierkante meter is niet vergund maar kan wel geregulariseerd worden, omdat we rooilijn en heimuur niet overschreden zijn. Dit is al na gevraagd op het gemeentehuis. Op deze plaats word het bestaand dak met plastiek lichtkoepel afgebroken en terug opgebouwd met glazen lichtkoepel. Ruit wordt vervangen door schuifraam. Constructief wordt er niets veranderd maar voor deze aanpassing hebben we de medewerking van een architect nodig.
zaterdag 14 januari 2017

Bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping)

We willen ons dak optrekken zodat we op 2e verdieping extra kamer kunnen creëren. Hiervoor hebben we een plan nodig en aanvraag bij de gemeente.
donderdag 12 januari 2017

Bouwvergunning voor chalet te Barveaux

Hierbij ben ik op zoek naar een architect voor het teken en vergunnen van onze chalet (ontwerp bestaand) deze is gelegen in Barvaux ,Wallonie. Plaatsen en afwerken gebeurd in eigen beheer mist ik zelf aannemer ben.
woensdag 11 januari 2017

Tekeningen voor nieuwbouw na afbraak

Ik ben op zoek naar een architect met efficiënte ideëen qua ontwerp m.b.t. een pand, bestaande uit een gelijkvloerappartement met 1 slk en een duplex met 2 slk bovenop! De stijl is bespreekbaar. Gesloten bebouwing en de opmeting van het pand wordt aan gewerkt.
dinsdag 10 januari 2017

Bovenverdieping opzetten in houtskelet

Ik wil graag op mijn bestaande woningen een bovenverdieping plaatsen in houtskelet.
dinsdag 10 januari 2017

Hoekwoning verdelen in appartementen

Ik wil een hoekwoning van 78 m² met 1 verdieping met 3 slaapkamers in twee appartementen VERDELEN,waarvan van elke een apart keuken,toilet moet komen.Geinventariseerd als ERFGOED MAAR niet geklaseerd HOEKWONING verdelen in APPARTEMENTEN
zaterdag 7 januari 2017

Verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping

Verlenging achterbouw met installatie nieuwe keuken Verplaatsing badkamer van glv naar 1° verdieping Aanbouw 2 kamers 1° verdieping Vernieuwing dak Wij zijn op zoek naar architect voor plannen en bouwaanvraag en naar een aannemer
vrijdag 6 januari 2017

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil van een badkamer en een keuken 1 grote keuken laten maken (22m2), met 1 wand, uitkijkend op de tuin, volledig in glas. Het gaat hier over dragende muren die moeten weggehaald/vervangen worden. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan.
vrijdag 6 januari 2017

Interieur benedenverdieping vernieuwen

Ik zou graag een idee krijgen hoe de benedenverdieping (inkom, keuken en de living) het best worden ingedeeld en ingericht. Waarschijnlijk kan een binnenhuisarchitect me hierbij helpen.
donderdag 5 januari 2017

Bouwvergunningsaanvraag chalet Jocomo

Ik wil zelf een houten chalet (houtskeletbouw) gaan bouwen op vakantiepark Jocomo in Lanaken. Ik heb zelf al een plattegrond van het chalet gemaakt (bijgevoegd). De oppervlakte is ongeveer 62 m2 inclusief overdekt terras. De keuze van bouwmaterialen heb ik ook grotendeels klaar. Ik zoek nu een architect die voor mij de tekeningen voor de bouwvergunningsaanvraag kan maken en de bouwvergunningsaanvraag kan begeleiden.
donderdag 5 januari 2017

Architect voor renovatie en aanbouw

Ik zoek een architect voor een totaalrenovatie en aanbouw.
donderdag 5 januari 2017

Architect tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil een tekening laten maken voor een gedeeltelijke renovatie. {woning: Vrijstaande woning}
woensdag 4 januari 2017

Regularisatie dakkapellen en verbouwing

Wil in de plaats van mijn velux langs de achterkant van mijn woning een dakkapel laten plaatsen. Graag een prijsofferte...ook om te plaatsen van een dakkapel. Ipv de velux de dakkapel. Komen zien ter plaatse.
woensdag 4 januari 2017

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)
dinsdag 3 januari 2017

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
dinsdag 3 januari 2017

Steunmuur uit te breken

We willen een steunmuur van ongeveer 4 meter lengte verwijderen tussen de slaapkamer en de living. Het gaat hier over een ouder gebouw (nog houten vloeren). Het is het 4e en bovenste appartement (3e verdiep). Het is het dakappartement onder een plat dak, dus er staan geen appartementen meer bovenop. We zijn op zoek naar een architect om te berekenen welke poutrel we moeten gebruiken en alle documenten in orde te brengen voor de bouwaanvraag.
maandag 2 januari 2017

Verbouwen van pand

Verbouwen en uitbreiden van eengezinswoning naar maximaal mogelijk bouwvolume in meergezingswoning. Het is een bestaand gebouw uit 1972 met een achterbouw uit een vroegere periode, en niet over de gehele bouwbreedte. Het oude gedeelte zou moeten afgebroken worden en over de gehele breedte opgetrokken worden.
maandag 2 januari 2017

Advies en uittekenen van bouwplannen HOB

Advies en uittekenen van bouwplannen. Betreft een halfopen bebouwing. Grootte bouwgrond 396 m2 Grootte bouwoppervlakte 8m op 15m.
donderdag 29 december 2016

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
donderdag 29 december 2016

Verbouwen van een woning

We hebben plannen om ons huis te verbouwen. We wonen in een alleenstaande woning, bouwjaar 1990. Graag hadden mijn vrouw en ik meer informatie over hoe jullie tewerk gaan betreffende een aanbouw op de gelijkvloers + renovatie leefruimte. Ik hoor graag meer van jullie. Altijd vrij om een afspraak te maken en eens langs te komen.
woensdag 28 december 2016

Plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning

Wij zouden graag de prijs geweten hebben voor uittekening van een plan door een architect. Het betreft een uitbreiding op de eerste verdieping van 50m2, bestaande uit 2 slaapkamers. Er dient geen opvolging te gebeuren.
woensdag 28 december 2016

Stabroek 3 huisjes samenvoegen

Wij bewonen 3 kleine huisjes met 3 aparte nummers, we overwegen om deze officieel te laten samenvoegen, wat zijn de gevolgen voor het KI en wat kan een plan en aanvraag kosten
dinsdag 27 december 2016

Renovatie en nieuwe aanbouw

Ik zoek een architect voor volgende projecten: uittekenen van bestaande woning ,ontwerp nieuwe voorgevel ( beschermde dorpskern),nieuwe aanbouw +50m².
maandag 26 december 2016

Renovatie+ aanbouw restaurant

Ik wens het gebouw die ik binnenkort zal aankopen te renoveren+ een nieuwbouw van 50m² aan te bouwen. Gebouw zal dienst doen als restaurant.
vrijdag 23 december 2016

Restauratie woonhuis

Graag dringend advies van een architect ivm verkoop woning.
dinsdag 20 december 2016

Opmeten van volledige woning + tekenen gevelaanzicht

We hebben een gebouw in het Mechelse gekocht waarvan geen plannen terug te vinden zijn . De geschatte oppervlakte is 400 m². Het gebouw bestaat uit een kelder, gelijkvloers, 2 verdiepingen en een zolder. De deadline van oplevering van de prestaties is half januari 2017.
vrijdag 16 december 2016

Containerwoning te bouwen

Ik wil een containerwoning laten bouwen uit verschillende scheepscontainers.
zondag 11 december 2016

Architect nodig bouwen van een kleine vakantiewoning

We hebben een bouwgrond gekocht op 8 km van Houffalize en zijn van plan om daar een bescheiden en eenvoudige woning te bouwen. De architect moet bekend zijn met de gangbare reglementering van de streek en moet Nederlands kunnen spreken. Liefst een vakman die NL spreekt, vermits Frans beperkt is. Regio Tongerlo architect is ook goed die wel vertrouwd is met de regels van Houffalize.
donderdag 8 december 2016

Aanbouw gelijkvloers kamer en aanpassing badkamer

Wij zoeken een architect voor plan aanbouw kamer van 4,50 op 5 meter en aanpassing van badkamer voor een bestaande woning.
dinsdag 6 december 2016

Grondplan van studio

Ik wil een grondplan laten tekenen van een studio. (woonkamer, kamer, keuken, wc, koertje, douche)
zaterdag 3 december 2016

Ontwerp nieuwbouw in landelijke stijl

Ik wil een plan laten uittekenen voor een nieuwbouw in landelijke stijl (10m breed+3m garage, 13m diep). De bouw zou in maart moeten beginnen.
zaterdag 3 december 2016

Architect gezocht voor bestaande bungalow te vernieuwen

Wij zoeken een architect, die eerst samen met ons wil kijken of een bestaande bungalow (220/240m2) kan gerenoveerd worden of het goedkoper zou zijn om een nieuwe bungalow herop te bouwen. Hierbij willen we een architect die niet enkel aan standaard bouwwoningen denkt maar ook verder wil denken, voor op een alternatieveren manier te bouwen of verbouwen. Waarbij we zeker zijn als we een bepaald budget naar voren schuiven dat het haalbaar zal zijn. De bedoeling is dat wij hierbij ook zoveel mogelijk zelf zouden willen doen met begeleiding.
vrijdag 2 december 2016

Nieuwbouw HOB

Woning met verdiep straatbreedte 10m, diepte 12 m
woensdag 30 november 2016

Architect voor uitbreiding

Ik zoek een architect die bij mijn woning , bouwjaar 1957, een uitbreiding wil maken . Dit omvat ruimte voor nieuwe voorzieningen zoals gasketel, wasmachine, douche, toilet en een uitbouw keuken. Woning is gelegen te Sint-Denijs (=Zwevegem). Project graag starten na de winter of toch zeker in 2017.
maandag 28 november 2016

Compacte woning ontwerpen

Ik zoek een architect die op budget een plan kan tekenen voor renovatie. Sleutelwoorden zijn ruw (bv door gebruik van mortex), industrieël (gepolierde betonvloer, kale muur) , modern. Het is een compacte woning, optimaal plaatsgebruik is dus gewenst. Ik wil graag een stukje bijzetten, en alles herpositioneren zodat er een geluidsbuffer ontstaat. Heb geen super groot budget, en wil dus ook zoveel mogelijk zelf doen. Overdag slecht telefonisch bereikbaar, bij voorkeur via email. Foto's zijn voor de gestripte staat, huis is 90% gestript
donderdag 24 november 2016

Herindeling rijhuis

Wij willen een deel van de living veranderen in een garage of fietsenstalling. Dit gecombineerd met afbraak van de voorgevel. Isolatie plaatsen en nieuwe voorgevel zetten met strips. Voorgevel hiermee ook, moderne uitstraling geven. En nieuwe dakgoten.
woensdag 23 november 2016

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik heb een betonnen afsluiting geplaatst. Telefonisch was me meegedeeld dat voor deze werken de vrijstelling van bouwvergunning was. Of afsluiting in een degelijk siermateriaal Twee aangrenzende buren waren vooraf mondeling akkoord. Een buur heeft dit akkoord niet schriftelijk willen bevestigen. Door een buur (buren? ) werd klacht ingediend. De gemeente vraagt afbraak binnen de 3 maand. Volgens de gemeente mocht de uitvoering zijn een haagbeplanting of een afsluiting in een degelijk siermateriaal,zoals hout. Als de afsluiting in hout was zou er blijkbaar geen probleem zijn. Zijn dergelijke betonplaten zoals ze thans op de markt zijn geen siermateriaal. In de buurt staan diverse betonnen afsluitingen. Zijn er mogelijkheden om afbraak te voorkomen
maandag 21 november 2016

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik wil een aanvraag in te dienen voor regularisatie van een bestaand bijgebouw. We hebben reeds een plan met maten maar we hebben een erkende architect nodig voor de aanvraag bij de gemeente.
maandag 21 november 2016

Losstaande garage

We zouden graag een garage bouwen van +-40m².Plan nodig voor aanvraag in te dienen in gemeente.
zondag 20 november 2016

Garage bouwen

Vergunning voor het bouwen van een garage / carport (apart van de woning) van 18m² (3x6). Werk van A tot Z te realiseren in 2017. Verdere specificaties: plat dak, 3m hoog, deur (met raam) op zijkant, geen ramen, elektrische poort. Graag vrijblijvende offerte met gedetailleerde bespreking van mogelijkheden en advies.
zondag 20 november 2016

Stabiliteit van balkon nakijken

Wij hebben een oud herenhuis met een balkon (beton) aan de de voorgevel. Gezien de ouderdom van het huis en het feit dat er reeds een onderdeel is losgekomen van het balkon, zouden we graag de stabiliteit van het balkon willen laten controleren en indien nodig verstevigen/renoveren.
vrijdag 18 november 2016

Regularisatie woning

Verbouwing gedaan op bestaande bouwlijn terras afgesloten met aluminium ramen en eerste verdiep boven ook met alu ramen graag zouden wij dit willen regulariseren en hiervoor een architecten plan krijgen
donderdag 17 november 2016

Nieuw dak zetten

We willen een nieuw dak zetten met twee kapelletjes. Oppervlakte van de dak +/- 100m²
woensdag 16 november 2016

Verdieping bijbouwen tekening

Ik ga een gelijkvloers huis kopen met een zolder in puntdak. Ik wil een verdieping bijbouwen met een plat dak dat ik een volwaardig verdieping heb met een plat dak, wat zouden de prijzen hiervoor zijn breedte is 8,70m op 14,50m lang, en ongeveer een 2,70m hoogte.
woensdag 16 november 2016

Bouwtekening maken

Architect: - Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw en een omgevingsvergunning laten aanvragen De afmetingen van de aanbouw in totaal van elk verdiep inclusief dak 1verdiep+dak zijn ongeveer 40m². Afwerking met pvc of aluminium kozijnen en stucwerk binnenzijde Rijtjeshuis.

Partners

Partners van Casius