Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare architect uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere architecten die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde architecten en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende architect uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij architecten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een architect voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

maandag 10 augustus 2020

Bestaande woning regulariseren: handelspand -> woning

Mijn woning is ingeschreven als handelspand maar wil dit graag laten wijzigen naar woonhuis om zo het KI te verlagen. Van de vorige eigenaar had ik begrepen dat dit vroeger een bloemenwinkel was die een vitrine had. Men heeft in de jaren 70-80 (weliswaar geen exacte datum gekend) de vitrine weggehaald en er gewoon een deur en 2 ramen in gezet. Het heeft dus geen enkel nut meer om dit als handelspand te klasseren. Graag had ik iemand gevonden die deze woning van bestemming kan laten wijzigen bij stedenbouw. Zelf heb ik geen bouwplan maar mogelijk wel op te vragen bij stedenbouw/Felix archief.
maandag 10 augustus 2020

Plannen uittekenen renovatie appartement

Ik wil advies en eventueel plannen laten uittekenen voor de renovatie van een appartement op het 2e verdiep. Voornamelijk uitbreken muur tussen keuken en woonkamer voor plaatsen nieuwe keuken. Vervanging van alle ramen. Uitbreken van ingebouwde kast om badkamer te vergroten en vernieuwing van badkamer.
vrijdag 7 augustus 2020

Plans pour une grange + permis d'urbanisme

Nous recherchons un architecte pour les plans de construction et le permis pour une grange dans le jardin. Des plans ont déjà été élaborés. En plus, nous aimerions placer un abri également.
dinsdag 4 augustus 2020

Architect voor ontwerp en bouwaanvraag stal + carport

Wij willen graag een stalgebouw en carport op onze grond bijzetten. Dit hebben wij reeds geschetst en materialen en afmetingen hebben wij al beslist. We willen graag zo snel mogelijk een officieel plan zodat de bouwaanvraag kan ingediend worden.
maandag 3 augustus 2020

Bouwontwerp maken en bouwvergunning vragen

December verleden jaar hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht en zitten met plannen om te verbouwen. We zouden een kamer willen bijbouwen op het plat dak van de keuken en de garage vernieuwen met een dakterras en deze met elkaar verbinden. We weten niet of dit mag aangezien de bestaande garage gedeeltelijk over de rooilijn loopt.
maandag 3 augustus 2020

Bouwvergunning aanvragen met behulp van architect

heb een stuk grond van 2000m2 waarin ik een vakantie huisje kan bouwen. we willen een huis met schuine dak van 25% ongeveer. Het kan om chalet zoiets met Max vierkantmeter van 80m2.Het is wel een klein project.
maandag 3 augustus 2020

Architect nodig voor stedenbouwkundige aanvraag

ik heb een architect nodig voor planning te maken om een stuk bij te bouwen.
donderdag 30 juli 2020

Bestemmingswijziging

Bestemmingswijziging om handelspand van 70m² opnieuw om te vormen tot appartement. Vergunningen aanvragen om verbouwingen uit te voeren. Plan opmaken om deze verbouwingen uit te voeren. Het zou een appartement moeten worden op het gelijkvloers met 1 slaapkamer.
donderdag 30 juli 2020

Meldingen indienen voor renovatie achterbouw

Meldingen indienen. Achterbouw zou opgetrokken worden met grote ramen en 2 poutrels. Plan reeds aanwezig en berekeningen zijn gedaan door ingenieursbureau.
woensdag 29 juli 2020

Bestemmingswijziging kantoor naar woning

Alles in orde brengen voor een bestemmingswijziging van kantoor naar woning. In het gebouw zijn reeds kantoren herbestemd naar woning (appartement). Ondertussen wonen hier al ± 30 jaar mensen in, maar in de akte staat nog kantoor.