Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de architecten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare architect uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een architect in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij architecten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een architect voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

maandag 20 november 2017

Verbouwing zolderruimte en keuken

Wij zijn op zoek naar een architect/aannemer om van onze zolderruimte 2 extra kamers te maken, met een vaste trap. En om de muur van de keuken naar de living te verwijderen zodat we een open keuken krijgen.
zaterdag 18 november 2017

Architect voor berekeningen en plannen totaalrenovatie

Voor wij tot aankoop willen overgaan van een woning uit 1901(originele staat) zouden wij graag een kostenberekening hebben voor een totaalrenovatie. De woning telt 3 verdiepen(kelder, gelijkvloers, 1ste verdiep en 2de verdiep)
zaterdag 18 november 2017

Architect nodig voor plannen van HOB bebouwing

Wij zoeken een architect die ons in eerste instantie een raming van de bouwkosten kan maken voor een halfopen bebouwing die we grotendeels zelf gaan bouwen. Dat hebben wij nu nodig om een kredietaanvraag erdoor te krijgen het budget is dan inclusief btw. Het gaat om een halfopen bebouwing met 2 slaapkamers en een garage met bouwdiepte 17m en breedte 7,35m. De gesloten kant van de woning bevindt zich links. Daarna, eenmaal we een lening krijgen, willen we graag verder werken om een degelijke plan te maken die voortgaat op de oorspronkelijke basisplan.
vrijdag 17 november 2017

Afbraak woning - parkeerplaats voor dienstvoertuigen

Op bedrijventerrein woning (villa) afbreken, grond verharden zodat dienstvoertuigen en aanhangwagens kunnen worden geplaatst. We zoeken een architect die het project van A tot Z opvolgt: opmeten (indien nodig), aanvraag sloopvergunning, voorstel verharding, offertes van aannemers opvragen, opvolgen werken.
dinsdag 14 november 2017

Weekendverblijf reguraliseren

Onze chalet is niet vergund maar staat in verblijfsrecreatie zone. Ze is gebouwd in 1986. We zouden willen uitbreiden van 60 naar 80m², maar moeten dan eerst laten regulariseren
maandag 13 november 2017

Vernieuwen en groter maken van bijgebouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het vernieuwen (en groter maken) van een bijgebouw momenteel staat er een oude veranda. Het bijgebouw zou een functie als keuken krijgen met een uitzicht op de tuin. Tevens wens ik advies over het renoveren van de volledige woning (1952) met de typische "planchée" op de eerste verdieping en de kleine ruimten. Ik zou hier graag advies in hebben wat de mogelijkheden zijn met de woning vooral naar indeling toe.
zondag 12 november 2017

Architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie

Om de beschikbare ruimte in ons huis beter te benutten en om extra licht binnen te halen zouden we de draagmuur tussen de keuken en de glazen veranda gedeeltelijk willen weghalen. De glazen veranda zouden we willen vervangen door een dak met Velux en uiteraard een groot raam, op dezelfde oppervlakte. De muur is 260 cm De veranda is ca. 244 op 230 cm Voor het meldingsdossier bij de gemeente, zoeken we een architect die de berekeningen wil doen en de plannen wil uittekenen. Een aannemer hebben we al.
vrijdag 10 november 2017

Architect voor renovatie

We zouden een woning volledig laten renoveren. We gaan het dak volledig vernieuwen en een bijbouw laten bouwen. Ook willen we advies naar een praktische indeling van het huis en de nodige materialen die we kunnen gebruiken.
woensdag 8 november 2017

Plannen voor ombouwen winkelruimte naar appartement

Bouwaanvraag voor het omvormen van een bestaande woning met winkelruimte naar een gelijkvloers en bovenappartement. Twee bestaande muren dienen open gemaakt te worden om doorgang auto naar achte te verzekeren voor benodigd aantal parkeerplaatsen. Is nu vaste berging achter garage. Verder geen structurele wijzigingen. Heb zelf volledig uitgetekend nu en hoe het moet worden maar is functiewijziging en dient door architect uitgevoerd te worden.
woensdag 8 november 2017

Architect steunbalk berekenen

Ik wil een open keuken waardoor er een steunmuur moet afgebroken worden. Ik zoek iemand die kan berekenen welke steunbalk we hiervoor moeten nemen. De muur is in het totaal 3. 96 meter.
woensdag 8 november 2017

Bovenverdieping verbouwen

Ik wil mijn bovenverdieping renoveren en heb hulp nodig bij wat er mogelijk is en wat niet. We zouden ook erkers willen aanbrengen en onze badkamer vergroten.
dinsdag 7 november 2017

Architect voor algemene renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor algemene renovatie. De zolder zou in twee kamers ingedeeld moeten worden. De benedenverdieping wordt volledig gerenoveerd, plus kleine uitbreiding.
dinsdag 7 november 2017

Plan ontwerp voor aanbouw

Ik heb contact genomen met vergunningen in Hasselt en ik zou tot nog 5 m kunnen aanbouwen aan mijn woning. Het is voor een aparte ruimte te maken voor mijn moeder die zorg nodig heeft en niet meer allèèn kan wonen.
dinsdag 7 november 2017

Regularisatie woning

Ik heb een oude burger woning met 4 studio's van 40 m² . Adres zal aan de vakman worden meegegeven.
maandag 6 november 2017

Architect voor regularisatie woning in bosgebied

Ik zoek een architect voor het regulariseren van mijn woning deze is gelegen in bosgebied. Ik heb de gevels opnieuw gemetst na stormschade . De aanvullende nota zal gedaan worden door een advocaat deze zal ook de plannen bekijken en eventuele aanpassingen laten doen.
maandag 6 november 2017

Architect voor ontwerp renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de renovatie van mijn woonst, alsook een bijbouw (van 4m op 4,2m). De verschillende ruimtes zouden anders ingedeeld worden.
maandag 6 november 2017

Bouwontwerp veranda nodig

Graag uw hulp bij tekenen en vergunnen van vervanging aangebouwde veranda op 1ste verdiepeing bel-étage door uitbouw woonkamer (vergroting). 7m breed op 2. 5m diep.
maandag 6 november 2017

Plannen voor verbouwing

Wij willen graag een plan op papier voor een verbouwing van de bij oud en er dan een verdiep op zetten ook. Het zijn geen grote werken maar hebben wel een plan nodig.
zondag 5 november 2017

Tekeningen nodig voor aanbouw

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een aanbouw. De afmetingen zijn 8m B op 5 m L.
zondag 5 november 2017

Stedebouwkundige aanvraag voor dak te renoveren

Stedebouwkundige aanvraag: Dak renoveren(200m²) met plaatsing ringbalk en vervanging gordingenen en bakgoten met sierkroonlijstmisschien ook voor plaatsing staltonplafonds(70m²)
vrijdag 3 november 2017

Plannen nieuwbouw

Bouwen van een huis 16 op 10 meter. Ongeveer 150 m². Met een zadeldak. Leegstaande woning.
vrijdag 3 november 2017

Plannen nodig voor extra verdieping

Een kamer op het dak plaatsen. Rijhuis. Plannen nodig en bouwaanvraag indienen.
vrijdag 3 november 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

Onze aanpalende garage willen we mee integreren in de woning + een verdieping optrekken. Wij hebben een gedacht wat we willen.
woensdag 1 november 2017

Architect nodig voor plannen nieuwe voorgevel

Wij willen onze voorgevel isoleren maar wegens gebrek aan een spouwmuur, en de gevel maar bestaat (in de volkstermen) uit één steen zijn we genoodzaakt om de volledige voorgevel af te breken. (Woning staat op de rooilijn en we mogen slechts 14cm overschrijden) Ook kunnen we met het plaatsen van een nieuwe gevel vochtproblemen verhelpen. Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen met de tekening van onze gevel en onze bouwvergunning wegens het veranderen van de stabiliteit tijdens de werken.
dinsdag 31 oktober 2017

Architect nodig voor stabiliteitsberekeningen

Ik zit met barsten in mijn voorgevel door zwaar omleidingsverkeer en zou graag willen weten wat ik moet doen om erger te voorkomen en de stabiliteit te checken van mijn woning.
maandag 30 oktober 2017

Bouwtekening en ontwerp maken

Ik zoek een architect voor een losstaand bijgebouw van max 40m2. Met Kamer+keuken, WC+douche. Graag offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp.
maandag 30 oktober 2017

Plannen HOB maken

Wij hebben een bestaande bouwgrond voor halfopen bebouwing ( 620 m²) Daarop willen wij een woning van 15 m diep × 9 m breed. Met beneden een volwaardige slaapkamer, garage , berging en grote keuken en leefruimte. Er mag gebouwd worden met 1, 5 bouwlagen. Boven willen wij 5 slaapkamers en 1 badkamer met toilet en dan nog een zolder die bereikbaar is met een vaste trap. Wij hebben een budget van 200 000€ voor wind- en waterdicht maar wel elektriciteit en sanitair inbegrepen. Adres aan architect.
maandag 30 oktober 2017

Arcitect voor nieuwbouw moderne blok

Moderne Crepie blok nieuwbouw: - Keuken , open leef/eet kamer en keuken, bureau (+-10m2), wasberging +technieken. Parket in living. - Verdiep : 3 slaapkamers en badkamer + nog extra kamer voor berging () laminaat boven zelf te leggen. - Dubbele losstaande carport voor of naast woning. - Bouwgrond 700 m2 zw gelegen , perceelbreedte 18m ( te bouwen breedte max 12m) - Totale oppervlakte +-200 m² - BUDGTET : €350000 inclusief btw/kosten/ architect. Bouwstijl in bijlage
zondag 29 oktober 2017

Architect verbouwing

Berekenen van 2 steunbalken
zondag 29 oktober 2017

Plannen nodig om woning af te breken en herop te bouwen

Ik heb een huis met 3 verdiepen . Ik zou graag de voorkant van het gelijkvloer een handelspand van maken met een apparte ingang. De achterkant van het gelijkvloer een living met open keuken en appart toillet en ook als het mogelijk is om met een deel van het terras living te vergroten. Eerste verdiep 1 slaapkamer, badkamer met wc. 2de verdiep 2 slaapkamers.
zondag 29 oktober 2017

Plan en dossier indienen voor aanpassing dak

Wij hebben al een dakwerker. We gaan ons dak en zoldervloer vervangen. We hebben geen vaste trap naar de zolder,dus zoeken we iemand die dat voor ons kan uittekenen De bedoeling is dat de zolder een slaapkamer wordt
vrijdag 27 oktober 2017

Architect voor een totaalrenovatie uit te voeren

Wij hebben een rijhuis met totale grondoppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter. Graag hadden we het onderste gedeelte volledig gerenoveerd. Achteraan hebben we een oude atelier van ongveer 50 vierkante meter die moet afgebroken worden om een tuin van te maken. Eveneens ook een aanbouw van 20 vierkante meter. In totaal houdt dit in nieuwe keuken, badkamer, woonruimte en eetruimte, terras en tuin.
vrijdag 27 oktober 2017

Aanvraag bouwvergunning vr aanpassen rijwoning

Aanpassen ramen in voorgevel. Aanpassen ramen, plaatsen balkons achtergevel. Uitsplitsen duplexstudio in 2 studio's bovenste niveau.
donderdag 26 oktober 2017

Ontwerp garage bouwen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bij bouwen van een garage tussen 2 woningen. Een garage met plat dak, met een oppervlakte van 33 m².
donderdag 26 oktober 2017

Ontwerp nodig voor verbouwing woning

Ik wil een ontwerp laten maken van de woning die ik zopas heb aangekocht. De woning dateert van 1972. Alle kamers bevinden zicht momenteel op het gelijkvloers. Doch hadden wij voor onze renovatie graag de kamers open getrokken en een landelijk-moderne stijl geïmplementeerd. Indien u bijkomende vragen heeft betreffende het bouwplan, gelieve mij te contacteren.
woensdag 25 oktober 2017

Architect voor ontwerp bijgebouw

Ik heb een ontwerp voor een bijgebouw in mijn tuin. Deze heb ik uitgetekend en heb al beslist welke materialen en isolatie. Heb hier echter een officieel plan voor nodig zodat ik een aanvraag kan doen.
woensdag 25 oktober 2017

Ontwerp laten opmaken voor bouwen extra verdieping

Ik wil een ontwerp laten opmaken voor het bouwen van een extra verdiep bovenop de bestaande woning en een aanbouw en de nodige vergunningen aan te vragen.
dinsdag 24 oktober 2017

Plannen voor renovatie

Ik ben opzoek naar een architect voor de renovatie van de achterbouw van mijn huis. Perceelbreedte...4. 65 m , Perceeloppervlakte ... 98 m, Breedte voorgevel4,65m, Hoofdgebouw 40 m , Aanbouw 18 meter. Altijd thuis behalve s'avonds.
maandag 23 oktober 2017

Plannen nieuwbouw woning

Kostprijs voor het tekenen van een nieuwbouw woning op lot 15. Plannen.
zondag 22 oktober 2017

Ontwerp voor een dakkappel te maken

Wij willen een ontwerp van een dakkapel om een bouwvergunning aan te vragen. Er zijn structurele aanpassingen nodig aan ons dak.
zondag 22 oktober 2017

Tekeningen nodig voor garage

Ik wil een ontwerp laten opmaken voor de bouw van een garage > 40m2.
zaterdag 21 oktober 2017

Plannen architect dringend verbouwvergunning

Tekenen van plannen en afhandelen van het bouwdossier bij de gemeente. (dringend a.u.b.)
vrijdag 20 oktober 2017

Architect plannen verbouwing

Wij zouden graag een architect hebben om het verbouwen van ons huis betreft ramen vergroten muren veranderen, dak. Graag plannen laten tekenen.
donderdag 19 oktober 2017

Architect verbouwing praktijk wellness

Ik had graag aan mijn woning bijgebouwd voor mij praktijk ruimte wellness.
donderdag 19 oktober 2017

Plannen bestaande woning aanpassen

Architect: Aanpassen van muren,deuren dicht metsen, schuifraam,ander vloerbekleding,electro,keuken,badkamer,cv dragende muren uitbreken, dus plaatsen balken schouwen afbreken andere ramen pvc en in latere instantie dakwerken of spuiten isolatie dakisolatie.
woensdag 18 oktober 2017

Architect nodig voor aanbouw

We wonen momenteel in een halfopen nieuwbouwwoning van circa 6 jaar oud. Momenteel hebben we 2 volwaardige slaapkamers en een dressing. Ondertussen is er een 2e kindje op komst en lijkt het redelijk krap te worden, daarom willen we graag de optie eens bekijken om een aanbouw te laten zetten. Volgens de informatie die we momenteel bezitten zouden we zowel op het gelijkvloers als op de verdieping 7x4 kunnen bijbouwen (dit bekijken we momenteel nog met de bouwdienst). We hebben nog nooit zelf een verbouwing gedaan en aangezien het toch op een aanzienlijke bijbouw gaat lijkt het ons beter om ons te laten begeleiden. Zijn dit projecten die jullie uitvoeren?
woensdag 18 oktober 2017

Totale verbouwing plannen

Totale verbouwing: Plannen architect. Alles eruit. Alle binnenmuren boven weghalen en nadien herindelen. Dak eraf en buitenmuren optrekken en plat of zadeldak erop. Hele achterbouw platgooien en opnieuw zetten maar groter.
dinsdag 17 oktober 2017

Regularisatie bouwaanvraag

Bij het verkopen van mijn huidige woning was er de vaststelling dat er een bouwovertreding rust op een bijgebouw. Deze kan echter geregulariseerd worden, het enige dat moet gebeuren is een regularisatie aanvragen dmv een bouwvergunning. Dit moet met een architect gebeuren.
maandag 16 oktober 2017

Plannen tekenen totaal renovatie van huis

We zoeken een architect om een totaal renovatie te doen. Huis is gelegen in de Haantjesstraat 26 Aarsele
zondag 15 oktober 2017

Ontwerp maken ombouwen van atelier

Ik wil een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een atelier boven twee garages naar een zelfstandige woonruimte. En hulp bij het aanvragen van vergunningen. En eventueel aannemers aanwerven. Totale oppervlakte ongeveer 85m2

Partners

Partners van Casius