Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende architecten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

59 klanten bevelen een bij Casius aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig, plan Renovatie rijhuis, ontwerp nieuwbouwwoning, plannen voor renovatie appartementen, bouwontwerp maken, architect nodig voor uitbreiding, ruimte voor kinderopvang maken, architect bouwvergunning, architect verbouwen keuken, interieur volledig vernieuwen, oude schuur tot vakantiewoning ombouwen, renovatie en uitbreiding van de woning, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, architect nodig voor bouwvergunning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

maandag 27 maart 2017

Architect nodig voor bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect om een bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente voor onze leefveranda. Momenteel staat er een veranda deze word afgebroken en er word een nieuwe geplaatst met lichtstraat. De blijven dezelfde bouwdiepte behouden gaan enkel de buitenmuren iets optrekken. Wat zou ons dit ongeveer kosten?
maandag 27 maart 2017

Dakterras in loopglas plaatsen

We zijn sinds anderhalf jaar eigenaar van een mooi industrieel verbouwd huis. In onze keuken hebben we een koepel van 4-5 meter lang op 3 meter breed die voor veel licht zorgt. Deze plastieken koepel (die elektronisch open/ sluit) loopt langs ons klein dakterras waar je met 6 man kan zitten. We zouden graag ons dakterras vergroten door de koepel weg te halen en er een loopbrug te zetten met trapjes in glas. We weten dat dit geen éénvoudige klus is maar we willen het toch graag doen. Is het mogelijk om iemand langs te sturen om hiervoor een prijsofferte te maken.
maandag 27 maart 2017

Plan Renovatie rijhuis

Badkamer dat nu op gelijkvloers is, moet weg en boven een badkamer plaatsen. Eerst moet het schuine dak opengebroken worden en een dakopbouw geplaatst worden. Extra kamer boven maken. Gang beneden maken met aparte WC in. Keuken en living verbreden. Werken worden door ons zelf uitgevoerd, enkel plan nodig.
zondag 26 maart 2017

Architect nodig voor plannen dak

Plaatsen van dak op bestaande muren 17 m x 5 m.
zondag 26 maart 2017

Ontwerp nieuwbouwwoning

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwbouwwoning. Open bebouwing. Bebouwbare oppervlakte is 10m breed en 17m diep. Breedte maximaal te gebruiken, diepte ifv de noodzaak. Klassieke bouwstijl met moderne toets.
donderdag 23 maart 2017

Plannen voor renovatie appartementen

Het waren vroeger 4 appartementen maar ze moeten gerenoveerd worden, maar met de nieuwe wetgeving weet ik niet heel juist aan wat ik allemaal moet voldoen en hoe we het moeten indelen.
donderdag 23 maart 2017

Architect nodig voor balkon

Ik zou graag een balkon/terras laten zetten aan m'n appartement op de 2de verdieping. Het zou 6 m breed zijn en 2 m diep. Ik vermoed wel dat het moet steunen op de grond en niet hangend kan zijn aan de gevel.
woensdag 22 maart 2017

Architect nodig

Ik wil een ontwerp voor het aanbouwen van een badkamer.
dinsdag 21 maart 2017

Bijbouw bijplaatsen

Bijbouw plaatsen: ongeveer 40 m2 . Beton gieten, vloer leggen, elektrischiteit doortrekken, waterleiding steken, bouw van plaatsen, vloerbekleding, isolering, muur... kortom een volledige bijbouw.
dinsdag 21 maart 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik heb een architect nodig voor,een nieuw dak te laten plaatsen,en ik wil een schuifraam plaatsen(hier is wel al een dubbele deur)maar het schuifraam is 2,50m breed,dus een steunbalk steken en stuk muur afbreken,hier geld meldingsplicht,digitaal invullen via internet. Voor isolatie te melden aan de buitenkant,als dat nodig is?
dinsdag 21 maart 2017

Afbraak slaapkamer dakappartement voor aanleg terras

Ik heb een jaren 70 dakappartement met 3 slaapkamers, 120m2 en zou 1 vrije slaapkamer willen afbreken om er een terras op aan te leggen. Is dit juridisch/architecturaal mogelijk? Graag een vrijblijvende indicatie vd kostprijs.
zondag 19 maart 2017

Architect nodig

Graag wil ik een garage bouwen achterin de tuin. Puntdak 4,5 m hoog , op 6 m op 9 m lang
zondag 19 maart 2017

Advies architect voor aankoop appartement

Ik heb een optie op een appartement, echter voordat ik definitief toezeg het appartement te kopen wil ik graag professioneel advies dat het appartement structureel volledig in orde is. Ik zou graag weten of er verborgen gebreken zijn en of er noodzakelijke renovaties te wachten staan. Gezien de lopende optie, kijk ik uit naar een spoedige reactie.
zondag 19 maart 2017

Moderniseren/renoveren woning

Ik wil graag mijn gelijkvloers/achterbouw aanpassen, met het oog op een moderniseren van de woning (open keuken, max lichtinval...). Uitbreken van 2 muren zal nodig zijn (1 met en 1 zonder 'petrel'). Het pand betreft een gesloten bebouwing gebouwd eind jaren 50; waarin nooit fundamentele aanpassingen gedaan zijn geweest. Graag afspraak om kennis te maken/meer in detail te gaan.
zaterdag 18 maart 2017

Badkamer uitbreiding

We willen graag onze badkamer vergroten en zouden graag een architect raadplegen voor uittekening van de mogelijkheden . We zouden de werken zelf uitvoeren. Op het 2de verdieping bevind zich in het dak.
zaterdag 18 maart 2017

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een moderne woning( HOB) op een perceel van 6a50ca. - plat dak - bouwbreedte 8m - bouwdiepte 12m gelijksvloers: - inkomhal met trap, toilet - wasplaats - keuken met kookeiland - living en leefruimte 1 geheel bovenverdieping: - 3slaapkamers - 1 badkamer - berging
zaterdag 18 maart 2017

Regularisatieaanvraag

Er zou een plan moeten gemaakt worden van een bestaande woning in een serre om deze te regulariseren zodat ik mijn eigendom kan verkopen.
donderdag 16 maart 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil volgende verbouwing laten uitvoeren: - keuken vergroten door gebruik te maken van aanpalende veranda (dus muur tussen keuken en veranda er uit - plafond voor veranda) - buiten muur van keuken vervangen door glas Er bestaat reeds originele plannen .
donderdag 16 maart 2017

Architect nodig voor uitbreiding

Ik wens een ontwerp voor een uitbreiding van onze huidige woning. We zouden graag onze garage verder door naar voor trekken waarbij er dan een bovenverdieping kan bijgemaakt worden op het nieuwe en huidige deel. Het gaat hier om ongeveer 60m². We hebben weliswaar een beperkt budget en wens zelf actief deel te nemen aan de bouw. Onze woning werd midden jaren 80 gebouwd in landelijke stijl. Maar graag hadden we iets passend en toch een ware eye-catcher voor onze woning. Ik vertrouw daarom op de durf en creativiteit van een architect.
donderdag 16 maart 2017

Regularisatie van een eengezinswoning naar een meergezinswoning

Graag zou ik een ontwerp willen laten maken om bij mijn aanvraag te steken voor een regularisatie van een eengezinswoning naar een meergezinswoning. Ook is er een bouwovertreding van 1982 aanwezig(werken die toen niet volgens plan zijn gebeurd) waarbij deze ook zou worden geregulariseerd mits vertoon van een goed plan. Kan u mij hiervoor een vrijblijvende offerte opmaken zodat ik deze kosten kan opnemen in de akte dat de verkoper weet waarvoor hij/zij nog staat om zijn pand te regulariseren. Het gaat hierover een gelijkvloers appartement van 55 vierkante meter,eerste afdeling,sectie A nummer 0647AP0000.
woensdag 15 maart 2017

Architect nodig voor verbouwing

Wij zijn opzoek naar een architect voor verbouwingen. Aanbouw terras op een bel etage woning.
dinsdag 14 maart 2017

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij willen graag een plan voor een nieuwbouwwoning laten ontwerpen. Graag iemand met een vaste prijs, niet te ver van bij ons. We zouden een woning bouwen in pastorijstijl. Wij willen graag zo veel we kunnen zelf doen.
dinsdag 14 maart 2017

Inrichten woning gemengd gebruik

We zouden graag een huis willen kopen voor het uitoefenen van een handelszaak in combinatie met woonst. We hebben momenteel een huis gezien wat in aanmerking zou kunnen komen volgens ons. Het huis is van 1953, gerenoveerd in 2010, maar heel slordig gedaan met een zeer slechte afwerking. Ik heb een idee over wat ik wil doen met de woning en welke ruimtes aanwezig moeten zijn, maar ik ken er zelf te weinig van om te kijken of het mogelijk is in dit huis. We zijn dus op zoek naar iemand die kan meedenken met ons, bespreken van stijl en ideeën op voorhand, bezichtigen van het pand en ons helpen met het bekijken van de staat van de woonst en ons informeren of de dingen die we willen, haalbaar zijn in deze woonst (vooraleer we bod doen). Nadien graag ook hulp met inrichten handelsruimte.
dinsdag 14 maart 2017

Bouwkundig expert nodig.

Half open bebouwing - stabiliteit voorgevel. Er zit een scheur in. Misschien heeft deze versteviging nodig.
dinsdag 14 maart 2017

Ruimte voor kinderopvang maken

Ik wil een stuk bijbouwen aan mijn huis (7 op 8 meter) en onder kelderen om hierin mijn kinderopvang uit te bereiden. Ik ben opzoek naar iemand die ervaring heeft met kinderopvang projecten. Graag een architect die er ervaring mee heeft.
maandag 13 maart 2017

Architect bouwvergunning

Wij gaan een woning renoveren en zijn opzoek naar een architect die ons kan helpen een aantal vergunningen te bekomen. Er is nadien geen verdere opvolging nodig. Wij werken samen met aannemers en gaan de woning ook gedeeltelijk zelf renoveren. Volgende aanpassingen zijn nodig: - volledig niet dak, inclusief getinte. - vergroten raam. - draagbalken plaatsen.
zondag 12 maart 2017

Architect verbouwen keuken

Bouwtekening voor verbouwen keuken.
zondag 12 maart 2017

Architect nodig voor steunmuur uit te breken en poetrellen te plaatsen

Welke steunmuur? Muren uitbreken, welke muur, poutrellen plaatsen. Stuk aangebouwd worden.
zaterdag 11 maart 2017

Architect indienen bouwaanvraag

Indienen bouwaanvraag voor samenvoegen 2 ramen 150cm met 135cm ertussen tot 1 schuifraam en weghalen 1 muur aan keuken op open keuken te creeren. Kan eventueel zelf cntact opnemen met stabiliteitsingenieur.
zaterdag 11 maart 2017

Berekenen draagkracht voor groendak

Groendak op bestaande platte daken, kunnen deze 150kg/²m aan. Breedte 770 overspanning 230 cm met planken 18mm balken 63 175mm hoh 40cm. 2de dak breedte 320 overspanning 220cm identieke balken en hoh. Hoogte dak is 6m
zaterdag 11 maart 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een bijkeuken maken van ongeveer 3. 30m x 8m Dit wordt in houtskelet gemaakt. Ik heb reeds alles zelf voorbereid. Maar we moeten van het stad (Harelbeke) werken met een architect. Ook zal ik alles zelf maken en doen enkel de electriciteit en gas/water laat ik doen.
vrijdag 10 maart 2017

Verbouwen van schuur tot woning

Mijn partner en ik hebben ons oog laten vallen op een oude schuur van 1930. We zouden deze willen ombouwen tot onze toekomstige woning. Onze stijl is industrieel/natuurgericht/ecologisch/vintage details. Ik zou graag met beton, glas, staal werken waardoor we een open gevoel creëren maar toch gezellig en trouw aan de schuur door bepaalde elementen te behouden. We zoeken een architect die aan onze stijl kan tegemoet komen en iemand die mee aan ons avontuur wil beginnen.
vrijdag 10 maart 2017

Architect nodig

Wij hebben net een grond gekocht en willen een moderne halfopen bebouwing bouwen. Max. Bouwvolume: gelijkvloers 8. 83 x 17m 1e verdieping : 8. 83 x 13m 2e verdieping : zolder onder zadeldak 8. 83 x 9m (45 graden) Max. kroonlijst 6. 5m We zouden kiezen voor een huis met gelijkvloers en 1e verdieping 8 x 13m plus zadeldak. Gevelsteen: baksteen in het wit schilderen. Veel ramen (aluminium), een grote moderne witte keuken met eiland, berging op gelijkvloers en 1e verd. 3 slaapkamers waarvan masterbedroom met dressing; 1 badkamer met bad en douche plus nog aparte douchekamer met lavabo voor de kinderen.
donderdag 9 maart 2017

Bouwaanvraag indienen bestaande chalet

Wij hebben een houten chalet gekocht van Azalp 80m2 zonder verdiep, zonder kelder, met bestaande bouwtekeningen, grondplan met afmetingen en voor, zijaanzichten en zoeken een architect die de bouwaanvraag wil indienen in de gemeente Brasschaat. Link voor de chalet -en-chalets/chalet-en-vakantiehuis/29438
woensdag 8 maart 2017

Uitwerken verbouwing

Wij zoeken een architect voor het uitwerken van verbouwing en regularisatie van een hoeve. Hoofdgebouw van voor 1962, groot deel onvergund aangebouwd na 1976 (vermoedelijk 1980) momenteel gebruikt als garage en stallingen. Het onvergunde deel wensen we te regulariseren en meteen om te bouwen tot woongedeelte. Hierbij het plaatsen van extra ramen en dakramen en verder voldoen aan huidige normen van isolatie. Het "oude gedeelte" is momenteel bewoonbaar en de werken zullen grotendeels zelf uitgevoerd worden terwijl we wonen in het oude gedeelte. Belangrijk is om het karakter van de hoeve zoveel mogelijk te bewaren.
woensdag 8 maart 2017

Uitbreiden van een achterbouw

Het gaat om het uitbreiden aan de achterzijde van de woning.We willen een uitzicht op de tuin hebben. Onze gedachten is om van achteren uit te breiden met veel glas zodat we de tuin kunnen zien. Momenteel staat hier nu ook een schuur, deze zou dan gedeeltelijk moeten afgebroken worden.
woensdag 8 maart 2017

Volledige verbouwing van rijhuis

Mijn vriend en ik bezitten een gesloten bebouwing die we helemaal zouden verbouwen van kelder tot het dak. Deze grond met woning is +-6 m breed en +-23 m diep. Het heeft een gelijkvloers (6 m op 15 m), 1e verdiep (6 m op 10 m) en een 2e verdiep onder het dak (6 m op 10 m). De woning heeft een klein tuintje van 6 op 5 m. We zouden graag een stuk van het achterbouw afbreken om onze tuin +-7 m diep te maken. Voor ons is het belangrijk dat we een architect vinden die geen groot kunstwerk wilt maken van ons huis, maar wel een modern huis maken onder normale/verplichte normen.
woensdag 8 maart 2017

Oude schuur ombouwen naar zorgwoning

Wij willen de aanbouw van ons huis, nu in gebruik als hobbyruimte 6 op 7 meter met dakkamer, ombouwen naar een zorgwoning. Alle hulp bij aanvraag en realisatie gewenst.
woensdag 8 maart 2017

Bouwvergunning voor de aanbouw

Volledige renovatie van een rijhuis te Oostende. Nieuwe aanbouw. Binnenin is alles reeds gesloopt, de verdiepingen moeten terug opgebouwd worden en nieuwe indeling. Er is een bouwvergunning nodig voor de aanbouw.
dinsdag 7 maart 2017

Ontwerp oude schuur ombouwen naar zorgwoning

Wij zouden graag een ontwerp laten maken voor het verbouwen van een schuur naar zorgwoning ongeveer 150 m². Bouwjaar 1935 woongedeelte is reeds verbouwd en dak is volledig vernieuwd en buitenkant is gezandstraald en opgevoegd een 15 tal jaar geleden.
dinsdag 7 maart 2017

Bouwontwerp maken

Ben op zoek naar een architect voor een nieuwbouw. Het betreft het bouwen van een rijwoning te Vilvoorde. Ondergrondse kelder + 3 bouwlagen. Bouwbreedte 6 m , 15 m diep en op de bouwlagen 12 m. Zou graag een samenwerking aangaan voor de ruwbouw. Alvast bedankt om jullie werkwijze te vermelden en richtprijzen.
dinsdag 7 maart 2017

Oude woning renoveren naar ruwbouw

Graag hadden wij hulp gekregen bij het renoveren van een oude woning naar een ruwbouw, vooral met ideeën en informatie omtrent bepaalde verbouwingen. Zelf hebben we al een plan opgesteld en hebben we al een aantal concrete ideeën. Ook voor aanvraag vergunningen zouden wij een architect nodig hebben. Wij zijn van plan om vooral veel zelf te doen in ons huis.
dinsdag 7 maart 2017

Renovatie van herenhuis open bebouwing

Wij staan op het punt een herenhuis open bebouwing te kopen, grondig gerenoveerd in 1990 en origineel gebouwd in 1890. We plannen een uitbreiding en renovatie van bestaande kamers. We beschikken over gedetailleerde grond- en gevelplannen van de bestaande toestand; en gedetailleerde grondplannen van de uitbreidingen en renovatie, die voldoen aan de bouwvoorschriften. Wij dienen de verkoopprijs overeen te komen met de huidige eigenaar, waarvoor wij zouden de expertise van een architect willen inschakelen (die daarna ook het verdere project kan begeleiden). De informatie waarnaar wij op zoek zijn is (1) Wat is de geschatte kost van de uitbreiding/renovatie, en (2) Wat is de waarde van het huis gegeven dat de 1990 renovatie > 25 jaar geleden is ondertussen? (bvb. Dak vervangen kortelings?)
maandag 6 maart 2017

Plan opmaken voor nieuwbouw

Plan en een vergunning nodig om een bestaand huis plat te gooien en er een nieuw op te zetten.
zondag 5 maart 2017

Garage en stallingen en nadien verbouwen

Ik wil een garage afbreken en ook stallingen. We zouden een nieuwe garage willen bouwen en eventueel een veranda. We hebben hulp nodig voor de nodige vergunningen en alles wat erbij komt kijken.
zondag 5 maart 2017

Interieur volledig vernieuwen

Volledig binnen interieur van een villa met 3 verdiepingen.
zondag 5 maart 2017

Oude schuur tot vakantiewoning ombouwen

Wij wensen een ontwerp te laten maken voor een renovatie van een oude schuur tot vakantiewoning.
zaterdag 4 maart 2017

Renovatie en uitbreiding van de woning met leefveranda

Wij wensen de achterkant van onze woning te renoveren/verbouwen. Dit houdt in: renovatie keuken en woonkamer + uitbreiding met leefveranda + creatie additionele ruimte op de bovenverdieping. Wij zoeken een architect die meedenkt naar de mogelijkheden en ons bijstaat in de implementatie.
vrijdag 3 maart 2017

Houten aanbouw langs voorgevel

Aan de voorgevel van ons huis willen we graag een houten aanbouw plaatsen. De maten 5,17 m X 4m x 3,5m. Het venster dat nog in de voorgevel staat zal dus verplaatst moeten worden naar de aanbouw, hier moet dus een opening voor voorzien worden. (voor de deur moet geen opening voorzien worden, deze zal niet meer gebruikt worden). De voorgevel zal dus ook doorbroken moeten worden. Ik had graag een offerte voor een houten aanbouw met houten gevelafwerking, zonder afwerking binnen. + doorbraak gevel. Ik had ook graag een offerte voor dezelfde aanbouw maar dan wel afgewerkt, met isolatie, afgewerkte muren, verwarming (1 radiator), elektriciteit, gevel afwerking in hout, doorbraak voorgevel, ...
vrijdag 3 maart 2017

Renovatie en uitbreiding van de woning

Wij hebben plannen nodig om het huis te renoveren en een extra kamer te creëren en ruimtes te vergroten aan de hand van een bijbouw

Partners

Partners van Casius