Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende architecten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

77 klanten bevelen een bij Casius aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor vergunning, tekenen van plan woning, plannen tekenen voor renovatiewerken, nieuwbouw uittekenen, plannen maken voor dakterras en aanvraag indienen, plan voor nieuwbouw nodig, dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte, schuur opfrissen, opmeten en plan tekenen volledige woning, tekeningen maken voor renovatie, plannen nodig voor renovatie, plannen nodig voor herindelen woning, tekeningen nodig voor verbouwing, tekeningen nodig voor renovatieproject, plan advies voor extra aanbouw verdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

donderdag 27 juli 2017

Plan advies voor extra aanbouw verdieping

Ik wil een graag info en advies voor ons project bestaande uit 3 studio's die moeten gebouwd worden op een achterbouw. De oppervlakte van de achterbouw is 67m² . Graag ook advies over aanvraag van de juiste vergunningen en de te gebruiken materialen. Hoeveel tijd neemt dit in beslag? Graag grosso modo de totaalprijs van dit project en honoraria van de architect.
woensdag 26 juli 2017

Plan voor nieuwbouw nodig

Opzoek naar een architect voor mijn nieuwbouwproject. Waar ik veel belang aan hecht is goede communicatie en opvolging van de werken.
dinsdag 25 juli 2017

Dossier voor bouwvergunning indienen

Wij willen een aanbouw bouwen aan onze woning. Er staat reeds een aanbouw. In het reeds bestaande bijgebouw komt een badkamer en berging. Het aan te bouwen stuk ernaast zal dienst doen als eetkamer/veranda Wij willen een open ruimte dus zal een opening gemaakt worden in achtergevel en gewerkt worden met poutrellen. Wij winkel voor deze aanbouw beroep doen op een architect om de plannen te tekenen en het dossier in te dienen.
dinsdag 25 juli 2017

Dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte

Het vervangen van het dak van een atelierruimte op. Ongeveer 60 m². Lichtstraten vervangen door koepelramen.
dinsdag 25 juli 2017

Schuur opfrissen

Schuur, maar op dit ogenblik een beetje slordig en onafgewerkt. Het moet een schuur blijven, geen woonst of b&b. Schuur omvormen tot een kleine expositie ruimte, ruimte voor optredentje ...
dinsdag 25 juli 2017

Advies voor verwijderen binnenmuur en plaatsen poutrel

Ik plan een binnenmuur te laten verwijderen en een poutrel te laten plaatsen. Hiervoor zou ik advies willen inwinnen van een architect.
donderdag 20 juli 2017

Bouw inpandig dakterras

Wij wonen in een loft met 3 sheddaken. We willen ongeveer de helft van het middelste dak ombouwen tot dakterras. Het opp. zal +/- 5 op 3.5 m zijn. We willen het gedeelte dat naar binnen komt in glas.
woensdag 19 juli 2017

Opmeten en plan tekenen volledige woning

Graag had ik mijn woning laten opmeten in de staat dat het zich nu bevindt. We zouden graag verbouwingen doen, en starten dan het liefst van de correcte afmetingen. In bijlage zijn de originele plannen te vinden van de woning. Het huis wijkt echter iets af van de originele plannen.
dinsdag 18 juli 2017

Architect nodig voor vergunning

Architect nodig : eengezinswoning opsplitsen in een meergezinswoning of appartement.
maandag 17 juli 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect die ENKEL een bestaand voorontwerp goed op plan uittekend en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.
maandag 17 juli 2017

Plannen maken voor dakterras en aanvraag indienen

Ik zou graag op mijn garage een dakterras aanleggen. Hiervoor moet ik echter van stedenbouw contact openen met een architect, deze zou twee muren moeten bijtekenen op het bestaande plan zodat er geen inkijk is bij de buren.
zaterdag 15 juli 2017

Aanbouw uit te tekenen en lastenboek op te maken

Houten aanbouw met veel glas. 11 x 4 m - achterzijde woning - uittekenen plannen - en lastenboek opmaken
donderdag 13 juli 2017

Nieuwbouw uittekenen

Nieuwe woning. Max 80 m², 240 m³. 1 volwassen slpkmr, 2 kinder. Bungalow liefst.
donderdag 13 juli 2017

Plannen nodig voor uitbouw

Ik zoek een architect om plannen te maken om een uitbouw te tekenen. Er zouden extra kamers moeten komen bovenop een plat dak.
donderdag 13 juli 2017

Tekenen van plan woning

Digitaal plan tekenen: van bestaande woning om documenten naar stedenbouwkundige in te dienen. Bestaat uit: woonkamer, keuken, badkamer en een kleine koertje op het gelijkvloer verdieping in totaal 45 m². 2 slaapkamers op het 1 verdiep 30 m². 1 badkamer, studie kamer op de zolder.
donderdag 13 juli 2017

Tekeningen maken voor renovatie

Ik wil een voorontwerp laten maken van een te renoveren open bebouwing en mogelijke aanbouw of opbouw.
dinsdag 11 juli 2017

Architect nodig voor advies verzakking

Advies nodig verzakking zijgevel {woning: 2 onder 1 kap}
dinsdag 11 juli 2017

Bouwen chalet en aanvragen regularisatie

Ik wil een chalet bouwen met een oppervlakte van max 80 m² met max 240 m²( waaronder ook ev carports, tuinhuisjes bijgeteld worden) op een terrein van ongeveer 10a. Chalet met 3 slaapkamers, eventueel bureau, keuken, leefruimte, badkamer, . En vooral veel licht. Dakkapellen en gevelopstanden zijn verboden. Eventueel ondergrondse lagen mogen geen woon-of leefvertrekken bevatten. Helling dakvlak is vrij , kroonlijsthoogte is vrij. Daarnaast ook de regularistatie aanvraag doen.
dinsdag 11 juli 2017

Berekenen van steunbalk

Berekenen van een steunbalk, er zijn geen plannen dus er is een plaatsbezoek nodig. Dit moet ook schriftelijk afgegeven worden.
maandag 10 juli 2017

Plannen tekenen voor renovatiewerken

We hebben een huis aangekocht uit het jaar 1970 , graag hadden we de living / keuken uitgebreid door een stuk bij te bouwen , daardoor zullen er een paar draagmuren uitgebroken worden . De wc zal een andere plaats moeten krijgen , badkamer vernieuwen en vaste trap naar zolder voorzien.
zondag 9 juli 2017

Bouwvergunning aanvragen voor een bijbouw

Ik wil een keuken en een wasplaats bijbouwen. Ik heb de bouwverguning nodig.
vrijdag 7 juli 2017

Bouwovertreding regulariseren

Bouwovertreding regulariseren
woensdag 5 juli 2017

Plannen tekenen voor renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor het volledig renoveren van een villa uit 1960. De woning is compleet verouderd. Er moet ook een vaste trap komen naar de zolderverdieping en voor het overdekken van het bestaande terras tot een open keuken moet eventueel een vergunning worden aangevraagd. We staan ook open voor vernieuwende suggesties. De architect zou liefst de werkzaamheden moeten kunnen opvolgen.
dinsdag 4 juli 2017

Percement d'un plafond - Faisabilité - Stabilité

Besoin d'expertise de stabilité (renforcement ? ) d'un plafond (Villa de 1957) But: percement partiel d'un plafond en vue d'installer un escalier fixe à partir d'une pièce de ( 2,5 x3,0 x h, 2,5 m) donnant accès à un grenier d'un surface au sol de +/- 80 m² au sol
maandag 3 juli 2017

Vergunning houten chalet in orde brengen

Ik wil een tekening laten maken van een bestaande schets om een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen. Bij de tekening moet nog een geschikte grondplaat getekend worden. De toegestane hoogte voor een verblijf op het domein is max. 5,00 m, met een grondoppervlakte van maximum 80 m² en een maximum volume van 240 m³. De schets in de pdf zou volgens mijn berekeningen hier aan voldoen, maar dit moet nog nagekeken worden.
zondag 2 juli 2017

Uitrekenen draagmuren

Ik doe een totaal renovatie van een gelijkvloers appartement, ik wil de badkamer groter maken. Achter de badkamer zit een grote berging, opgedeeld in 3 kleinere bergingen. Ik zou twee muren willen weg halen maar weet niet zeker of dit draagmuren zijn. Dit om een grotere badkamer te krijgen, en een doorlopende berging.
vrijdag 30 juni 2017

Plannen nodig voor herindelen woning

Wij willen een aantal muren openhalen, waarvan 1 muur een oude gevelmuur is. Graag plannen opmaken door architect.
vrijdag 30 juni 2017

Plannen maken voor isoleren

Wij wensen advies om onze gerenoveerde woning (5 jaar) opnieuw te isoleren tegen luidruchtige buren. Vooral kant v/d slaapkamers: opnieuw nieuwe ramen, luiken, airco? Graag advies/tips architect i.v.m. zeer vervelende geluidshinder buren (6m verder).
vrijdag 30 juni 2017

Bouwvergunning nodig voor dakterras

Dakappartement met schuin dak. Waar momenteel nog een deel van het dak is zou een terras met schuifdeur moeten komen. Geen achterburen of aanbouw bij dit project. Schuin dak voorkant plaatsen van dakkapel met plat dak
donderdag 29 juni 2017

Plannen nodig voor renovatie

Ik ben op zoek naar een architect voor de opmaak van het huidig situatieplan, uittekenen van de nieuwe plannen. Dewelke een complete renovatie en verbouwing omvatten. Alsook een uitbreiding van de leefruimte en een wijziging van het straataanzicht. Rond de meeste aspecten heb ik inmiddels een vrij duidelijk idee van uitwerken, al kan ik op sommige vlakken best wel nog de expertise van een ruimdenkend architect gebruiken.
woensdag 28 juni 2017

Plannen nodig voor herindelen woning

Mijn huis laten verdelen in twee wooneenheden zonder verbouwing. Enkel plannen tekenen ,verslag en EPC verslag. {woning: 2 onder 1 kap}
woensdag 28 juni 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

We hebben een huis gekocht van de jaren '80 en zouden graag de benedenverdieping verbouwen/renoveren: ruimtes openbreken, extra ramen, deur verplaatsen.
woensdag 28 juni 2017

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Ik zoek architect voor uittekenen van plannen voor deels renovatie van voorste gedeelte en afbraak en nieuwbouw van achterste gedeelte van de woning. Alsook de bouw van een garage achter op perceel. De werken zullen door ons zelf uitgevoerd worden en er zal een controle moeten gebeuren op de plaatsing van de isolatie in verband met de premies hiervoor.
dinsdag 27 juni 2017

Plannen en vergunningen nodig voor verbouwing

Ik zoek een architect voor plannen te maken voor een veranda met plat dak. We hebben de nodige vergunningen hiervoor nodig. Contact met aannemers al in orde.
zondag 25 juni 2017

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Volledig omdraaien van de leefruimtes (living van de straatkant naar achterkant en slaapkamers naar de voorkant) + aanpassen van badkamer, keuken , enz ... Volledige vernieuwing van de ramen , geïsoleerd, eventueel verplaatsen van de buitendeuren en kaleien van de buitengevel. Het dak is 10 jaar geleden volledig vernieuwd van schaliën naar pannen. Isolatie van de buitenmuren controleren, cv van mazout naar gas brengen. Plan beschikbaar, huis is op dit moment verhuurd
zondag 25 juni 2017

Plannen voor aanpassing dakconstructie

Wij beschikken over een woning met aan de voorzijde een omvangrijk deel plat dak op de 2de verdieping. Graag hadden wij de dakconstructie aangepast zodat hier een dakkapel komt te staan met hoogte van 2. 20 m² en waarvan de breedte ongeveer 3 m² bedraagt. De dakkapel zou moeten starten aan de voet van het dak en zou een schuifraam moeten bevatten zodat toegang wordt verkregen tot het plat dak. Op dit plat dak wensen wij een dakterras te installeren rekening houdende met de privacy van de buren. Wij hadden ook graag hulp gekregen bij de aanvraag van de vergunning. Tenslotte willen wij dat de verdieping +2 hertekend wordt zodat er ook plaats gemaakt wordt voor een douche, dressing en slaapkamer.
zaterdag 24 juni 2017

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een nieuwe achterbouw aan ons huis waar de keuken, badkamer en toilet zich momenteel bevindt. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodigen vergunningen, het tekenen van het bouwplan en het opstellen van het totaal budget.
donderdag 22 juni 2017

Opmaak plan nieuwbouw Kempische pastoriestijl

We willen vertrekkende van een basisplan, terug een nieuw plan laten opmaken voor nieuwbouw. Ook stedenbouwkundige vergunning aanvragen.
donderdag 22 juni 2017

Opstellen meldingsdossier T&L

Wij hebben een meldingsdossier op te maken naar de stad toe, dit omtrent het uitbreken van de achtergevel om een schuifraam in de plaats te zetten. In onze achtergevel 5 m op 2.5 m zit reeds een deur & raam. En graag willen we hier een schuifraam over de gehele breedte.
donderdag 22 juni 2017

Verbouwing oud woonhuis

Verbouwing oud woonhuis met garage en indien mogelijk opdeling in twee panden. Assistentie bij verkrijging vergunning voor verbouwing liefst in twee wooneenheden. voor een wooneenheid is een tekening voorradig. Oud pand is 19 meter breed en ongeveer 9 meter diep met op de begane grond een opstal ruimte en een garage ruimte.
donderdag 22 juni 2017

Plannen tekenen en adviseren voor renovatie

Wij willen een hoeve kopen, gelegen in waardevol agrarisch gebied. Wij willen hier echter een bestemmingswijziging doorvoeren en een kleinschalige brasserie met ijssalon starten. Hiervoor nemen wij graag een architect onder de arm die wat gespecialiseerd is in de wetten en plichten van agrarisch gebied vs horeca. Wij hadden hiervoor graag plannen laten tekenen. Het gaat dus om een volledige renovatie van oude stallen naar een karakteristieke ijssalon / brasserie. De oude elementen wensen we waar mogelijk te restaureren of hergebruiken zodat het pand zijn eigen identieke karakter blijft behouden.
woensdag 21 juni 2017

Plannen nodig voor verbouwing achterbouw

Wij willen een achterbouw plaatsen aan onze bestaande woning. Dit zou ongeveer 30 m² zijn.
maandag 19 juni 2017

Plan uittekenen 20 assistentiewoningen

Ik zoek een architect die ervaring heeft met de bouw van 20 assistentiewoningen. Architecten uit de regio Antwerpen of Mechelen graag. Graag zoals bijvoorbeeld Catharina Hof in Arendonk.
maandag 19 juni 2017

Opmeten en plannen tekenen bouwmelding

Plannen tekenen : Om mijn bouwmelding bij de gemeente in te dienen zoek ik iemand die het inplantingsplan van het huis kan tekenen en de gevelaanzichten.
maandag 19 juni 2017

Plannen uittekenen

We hebben een huis gekocht met volledig open ruimte. Daar moet een dressing, badkamer, 2 slaapkamers en een zithoek komen. Graag zochten wij een binnenhuisarchitect, architect om dat uit te tekenen. Dit om de ruimte maximaal te benutten en achteraf geen spijt te krijgen.
zaterdag 17 juni 2017

Bouwvergunning dakkapel nodig

Architect nodig voor bouwvergunning voor een bestaande dakkapel.
vrijdag 16 juni 2017

Regularisatie bouwovertreding nodig

30 jaar geleden werd er een veranda aangebouwd helaas zonder bouwaanvraag, nu hebben we een PV ontvangen wegens de bouwovertreding. We hebben hulp nodig van een architect die op de hoogte is van regularisatie-aanvragen. Dus best eerst afspraak en ter plaatse komen kijken.
woensdag 14 juni 2017

Architect nodig voor aanvraag vergunning

Door stedenbouw werd vastgesteld dat mijn appartement (gebouwd in 1961) niet vergund is . De oppervlakte van de living is te klein is. Nu stelt men mij voor de keuken en badplaats te verwisselen en er een open keuken van te maken zodat de open ruimte groot genoeg is om een vergunning aan te vragen voor een studio. Moet de aanvraag binnen 30 dagen indienen
woensdag 14 juni 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wil zelf plan ontwerp tekenen van te renoveren kleine woning en zelf uitvoeren. Juist een architect nodig voor dossier in te dienen.
woensdag 14 juni 2017

Plannen tekenen en kostenschatting voor renovatie

Ik zou graag een ontwerp van onze benedenverdieping laten maken en een kostenraming. Ongeveer 7 op 20 meter.

Partners

Partners van Casius