Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Gent

Plannen en vergunning voor dakterras - Architect en vergunning - Gent

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Plannen en vergunning voor dakterras

We hebben een plat dak van ongeveer 50m². We willen graag een dakterras aanleggen. Wij zouden graag samen kijken met een architect wat wij hier kunnen doen.


Architect Gentbrugge

Offertes voor architectenbureau in Gent aanvragen

Recente aanvragen uit regio Gent

donderdag 20 juli 2023

Regularisatie bouwovertreding

Ik heb een pand dat zou moeten geregulariseerd worden.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Amandsberg
maandag 10 juli 2023

Verbouwing woning

We plannen een verbouwing aan onze woning. Een vorige architect stelde al deels plannen op, maar die zijn nog niet finaal. Verbouwing omvat vooral structureel werk binnenin en enkele werken aan de buitenkant.


Bouwtekening en ontwerp Aalter
vrijdag 07 juli 2023

Bouwarchitect voor complete renovatie woning

Wij hebben een woning aangekocht van bouwjaar 1958, EPC F, open bebouwing en willen een totaalrenovatie doen. Wij zoeken een architect voor het uitrekenen van de plannen en opvolging van de ruwbouw werken. Concreet willen we graag naar een EPC B gaan, een kleine uitbouw doen van 2,3 x 7,5 + oude gedeelte van het huis renoveren. De afwerking van het huis zouden we zelf renoveren.


Bouwtekening en ontwerp Aalter
maandag 03 juli 2023

Nieuwe architect voor verbouwing

Door de bebouwing van de buren kunnen wij onze verbouwing uitvoeren zoals onze bouwvergunning is voorzien. Onze architect is ondertussen niet meer actief daarom zoeken wij een nieuwe architect.


Bouwtekening en ontwerp Gavere
woensdag 14 juni 2023

Totaalrenovatie - interieurarchitect

We hebben net een huis gekocht, maar zijn niet weg van de indeling/interieur en zouden wat inspiratie kunnen gebruiken wat de mogelijkheden van het huis precies zijn. Ruwbouwwerken zijn gerenoveerd, maar de binnenkant kan wel gerenoveerd worden.


Bouwtekening en ontwerp Mariakerke
dinsdag 13 juni 2023

tekenen nieuwe situatie na uitbreken draagmuur

Voor ons renovatieproject zijn we op zoek naar een architect die een tekening en berekening kan maken van de situatie zoals deze zal zijn na het uitbreken van de draagmuur en het steken van een draagbalk. Daarnaast ligt er een vraag over het openbreken van een muur in de kelder zodat we bij de gehele kruipkelder kunnen voor het leggen van elektriciteit, leidingen edm. De vraag hierbij is vooral of er hier een opening ingemaakt kan worden zonder dat er een gevaar is voor stabiliteit of dat deze toch gestut met worden.


Bouwtekening en ontwerp Mariakerke
vrijdag 09 juni 2023

Aanbouw regulariseren

Wij zijn van plan om een woning te kopen waarbij de aanbouw zonder vergunning geplaatst werd en deels buiten de bouwzone valt, een petanquebaan geplaatst die deels in een bouwvrije zone valt en een tuinkot dat verwijderd moet worden. Inmiddels hebben wij met stad Gent reeds contact opgenomen en de aanbouw zou in aanmerking komen voor regularisatie dmv compensatie door een onbenut stuk bouwzone vooraan de woning. Daaraan gekoppeld verwijderen wij het tuinkot + petanquebaan en compenseren nog wat extra door de voortuin te ontharden.


Bouwtekening en ontwerp Wondelgem
donderdag 27 april 2023

Afbraak bijbouw + nieuwe keuken bouwen

Bestaande bijbouw afbreken en een keuken met woonkamer bouwen


Bouwtekening en ontwerp Wondelgem
maandag 17 april 2023

Bouwarchitect voor dakterras

Wij zouden graag een inpandig dakterras aanleggen in ons huis in Gent. Daar hebben we een vergunning voor nodig.


Bouwtekening en ontwerp Gent
donderdag 30 maart 2023

Aanvraag omgevingsvergunning

aanvragen van een omgevingsvergunning voor een plaatsen van een buitenunit van warmtepomp in de tuin


Bouwtekening en ontwerp Wondelgem
woensdag 01 maart 2023

Dak regulariseren

Bij de vernieuwing van het dak aan onze woning werden door onze dakwerker de dragende balken mee vervangen. Dit wil zeggen dat er stabiliteitswerken uitgevoerd zijn, en hier werd geen vergunning voor aangevraagd bij Stad Gent. Ook heeft hij de bestaande dakkappel vervangen door een iets groter model. Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen met een plan/tekening van ons dak en met het indienen van het regularisatiedossier bij Stad Gent. Dossier in te dienen uiterlijk tegen 8 mei 2023.


Bouwtekening en ontwerp Gent
dinsdag 21 februari 2023

Plannen voor renovatie

Ik zoek architect voor een klein renovatie project. Het gaat om een rijwoning waarbij de renovatie zich op het gelijkvloers bevindt. Hier is onze badkamer en keuken die zich gedeeltelijk in een bijgebouw zit. We overwegen om dot verdiep volledig te renoveren waarbij we het bijgebouw willen afbreken om een grotere koer te hebben.


Bouwtekening en ontwerp Gent
woensdag 18 januari 2023

Architect gezocht voor bouwvergunning renovatie

We zoeken een architect die ons kan helpen met de bouwaanvraag van een te vernieuwen achterbouw van een rijhuisje in Gent. Het huis staat ondertussen gestript, en hierdoor hebben we besloten om toch met een bouwaanvraag te werken. We hebben als tekeningen van de bestaande toestand, in dwg-formaat.


Bouwtekening en ontwerp Melle
maandag 16 januari 2023

Regularisatie opgetrokken gebouwen in tuin, wederopbouw na brand

Architect die ons bij staat in proces van regularisatie van gedeeltelijk herstelde of heropgetrokken bijgebouwen


Bouwtekening en ontwerp Gavere
dinsdag 15 november 2022

Architect voor renovatiewerken

Gezocht een architect om de wettelijke verplichten na te komen. Het betreft een bungalo 1973 en hiervoor zou ik gevelisolatie willen plaatsen en een nieuwe gevelsteen. Verbreden fundering en aanpassingen aan het dak .


Bouwtekening en ontwerp Destelbergen
Offertes aanvragen