Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Kontich

Bestemmingswijziging van woonhuis naar studentenpand - Architect en vergunning - Kontich

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Bestemmingswijziging van woonhuis naar studentenpand

Regularisatie van studentenpand. Vergunde plannen zijn ter beschikking. Er is een vergunning voor gemeubelde woongelegenheden stad Antwerpen. Er is een conformiteitsattest. We hebben een groen label van KOTWEB. Er moet een plan getekend worden van de huidige toestand (eventueel de plannen vergunde toestand aanpassen). Regularistieaanvraag indienen bij stad Antwerpen. Verbouwing is van voor 2009.


Architect Edegem

Offertes voor architectenbureau in Kontich aanvragen

Recente aanvragen uit regio Kontich

dinsdag 08 augustus 2023

Plan uittekenen verbouwing

Ik ben op zoek naar een architect die een plan kan uittekenen voor mijn verbouwing. Het gaat zuiver om het minimale werk zodat ik mijn werken mag uitvoeren. Indien gewenst kan ik voor een plannetje van bestaande en gewenste toestand zorgen met maten. Er zou een klein stukje achteraan de woning moeten worden afgebroken, en dus een aanvraag voor worden ingediend.


Bouwtekening en ontwerp Edegem
maandag 12 juni 2023

Architect voor gevelrenovatie

Voor en zijgevel van een half open bebouwing in crèpi laten zetten


Bouwtekening en ontwerp Edegem
donderdag 01 juni 2023

architect bouwaanvraag

Ik zoek een architect die zal zorgen voor mijn bouwaanvraag.


Bouwtekening en ontwerp Kontich
woensdag 24 mei 2023

Architect voor verbouwing van onze woning

Kijken wat er mogelijk is qua verbouwing van onze woning. We hebben al een firma gecontacteerd. Het gaat om de binnenkant van een woning waar het heel veel kamer na kamer na kamer is. Huis met 2 verdiepingen en een achterbouw die enkel gelijkvloers is. Die achterbouw willen we renoveren en een extra verdieping.


Bouwtekening en ontwerp Lint
maandag 22 mei 2023

Aanbouw regulariseren

Ik zoek een architect in de omgeving die ons kan bijstaan bij het indienen van een regularisatiedossier voor de achterbouw van een bel-étage woning. De achterbouw staat binnen de bouwvoorschriften maar werd niet vergund wanneer hij geplaatst werd (jaren 80 + verbouwd 2004). Volgens de gemeente is regularisatie geen probleem, maar er moet een indiening gebeuren ondersteund door een architect.


Bouwtekening en ontwerp Edegem
dinsdag 16 mei 2023

Plan en aanvraag voor uitbouw

Een aanbouw aan een bestaande woning. Plan uittekenen en bouwaanvraag indienen


Bouwtekening en ontwerp Edegem
zondag 14 mei 2023

Bouwtekening van bestaande veranda

Legalisering van een bestaande veranda en overkoepeling


Bouwtekening en ontwerp Lint
maandag 20 februari 2023

Losse achterbouw

Losse achterbouw in hout of metaal van 5 x 2 m.


Bouwtekening en ontwerp Kontich
maandag 13 februari 2023

Plannen renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect om voor onze nieuwe woning (mechelsesteenweg 135 in Hove) de dragende muur (althans wij denken op basis van de plannen dat dit een dragende muur is) tussen de keuken en ontbijtruimte te laten afbreken en een steunbalk te plaatsen. De werkzaamheden zouden omvatten: 1. vaststellen dat het gaat om een dragende muur en (laten) maken van een stabiliteitsberekening (incl. berekenen dimensionering van de steunbalk, etc.) 2. Indienen van het meldingsplicht dossier bij de gemeente Hove 3. Aanstellen van aannemer en opstellen van een uitvoeringsplan. 4. Controle dat de werken effectief volgens de gestelde berekening/plan werden uitgevoerd.


Bouwtekening en ontwerp Hove
woensdag 18 januari 2023

Vergunning om draagbalk te steken

We hebben een vergunning nodig om een poutrel van 3 meter te steken bij de keuken. Die bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw


Bouwtekening en ontwerp Edegem
dinsdag 10 januari 2023

Plan opmaken renovatiewerk

Ik zoek een architect om een plan uit te tekenen voor renovatie van onze woning + kostenraming. Wat moet er gebeuren? 2e verdiep dakkapel en vaste trap steken + huidige garage openbreken en nieuwe garage aanbouwen), vloer op gelijkvloers uitbreken + parket leggen en eventueel nieuwe ramen en voordeur steken.


Bouwtekening en ontwerp Boechout
zondag 23 oktober 2022

Uittekenen plannen + aanvraag omgevingsvergunning

Op zoek naar een architect om onze plannen uit te tekenen en de aanvraag voor de omgevingsvergunning in te dienen. - We willen een steunmuur verplaatsen (2e verdieping) om de woonkamer te vergroten. - we willen de benedenverdieping uitbreiden en mogelijk een badkamer toevoegen - de inkomhal willen we aanpassen met een nieuwe trap en mogelijk een tussenverdieping


Bouwtekening en ontwerp Kontich
zaterdag 22 oktober 2022

Architect voor grote renovatie

Wij hebben ons dossier ingediend bij de gemeente en wachten nu de resultaten van het openbaar onderzoek af. Onze huidige architect gaat met pensioen vanaf 2023, dus wij zijn op zoek naar een architect die ons project wenst over te nemen. Het gaat over een vrij grote renovatie van de hele bovenste verdieping (+/-150m²). Het dak zal volledig vernieuwd worden en er zal een extra uitbouw komen.


Bouwtekening en ontwerp Kontich
dinsdag 04 oktober 2022

Plannen en vergunningen aanbouw

We zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen om bij te bouwen. We zouden graag een aanbouw zetten en daarvoor hebben we een architect nodig voor de plannen en de nodige vergunningen.


Bouwtekening en ontwerp Kontich
donderdag 22 september 2022

Hertekenen plannen en regularisatie

Wij zoeken een architect om de grondplannen aan te passen aan de bestaande situatie. Van 3 naar 6 studio's.


Bouwtekening en ontwerp Edegem
Offertes aanvragen