Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen.

34 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: aanbouw zwevend terras 2e verdiep, plannen bijbouwen appartement, woning uitbreiden, tekenen plan voor plaatsen nieuwe garage, plannen bijbouwen aan huis, plannen nodig voor opbouw, architect voor nieuwbouw gesloten bebouwing, architect nodig voor dossier uitbreken dragende muur, advies nodig om verbouwing uit te voeren, tekenen van plan woning en advies over renovatiewerken, regularisatie van bouwovertreding nodig, plannen gezinswoning opsplitsen, ontwerp maken voor nieuwbouw, plannen nodig voor uitbreiding, achterbouw bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

maandag 18 september 2017

Stabiliteit berekenen

Het is voor een stabiliteitsstudie van een nieuwbouw. Wij willen geen kelder of kruipkelder. Sondering is reeds gebeurd.
maandag 18 september 2017

Ontwerp maken voor nieuwbouw

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor een halfopen woning. De gewenste afmetingen zijn 9 x 15 m (glv), 9 x 13 m (1ste verdiep) en 9 x 9m ( zadeldak). De woning zou een inpandige garage moeten hebben. Graag hadden we ook: - speelkamer, berging op de gelijkvloers, open woonkamer en keuken - drie slaapkamers op de eerste verdieping (1 master met inloopkast en 2 even grote kamers), 1 badkamer en een apart toilet op de 1ste verdieping. Terrein in optie.
maandag 18 september 2017

Plannen nodig voor uitbreiding

Wij willen ons woonkamer en keuken groter maken.-uitbreiden. De muren in de achtertuin van het huis moeten afgebroken worden en wat verderop in de tuin weer aangebouwd worden. Wij willen weten of dat mogelijk is graag een architect.
maandag 18 september 2017

Achterbouw bouwen

We zouden graag bovenop onze achterbouw (keuken) een badkamer willen bouwen. Geen idee of de achterbouw sterk genoeg is om een verdieping te dragen. We zouden kiezen voor een plat dak, eventueel in houtskeletbouw. Omdat we maar 4 m diep mogen gaan, hebben we hulp nodig om alles in te richten. Als we de achterbouw moeten afbreken en opnieuw en steviger moeten bouwen, mogen we die ook maar 8 m diep maken en nu is dat 12 m, dus weer ruimte die we verliezen. Maar we zijn ervan overtuigd dat een architect hier wel een oplossing voor kan zoeken. We wonen met 4 kinderen in dit huis.
maandag 11 september 2017

Architect voor nieuwbouw gesloten bebouwing

Nieuwbouw gesloten bebouwing.Terrein aangekocht. Wenst plan te laten opmaken door architect. Ook indienen van dossier en opovolging van werf.
maandag 11 september 2017

Architect voor het indienen van een stedenbouwkundig dossier

Ik zou graag een stedenbouwkundige dossier indienen maar blijkbaar moet het via een architect gebeuren. Eéngezinswoning daarbij een extra keuken geplaatst.
maandag 4 september 2017

Architect nodig voor dossier uitbreken dragende muur

Wij zijn op zoek naar een architect goed om op plan uit te tekenen en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Het gaat om uitbreken van een dragende muur.
vrijdag 1 september 2017

Woning uitbreiden

Graag tekeningen , plannen voor uitbreiding achterzijde huis extra ruimte voor kamer van te maken. Ongeveer een 10 m² uitbreiden.
donderdag 31 augustus 2017

Plannen maken voor verbouwen woonhuis

Ik zou graag mijn woning uitbreiden met een extra verdieping (dakterras) en heb hiervoor de hulp nodig van een architect. Ik heb zowel hulp nodig bij het ontwerp als bij de stedenbouwkundige aanvraag.
woensdag 30 augustus 2017

Plannen nodig voor opbouw

Ik zoek een architect om plannen te maken om een uitbouw/opbouw te tekenen. Er zouden extra kamers moeten komen bovenop een plat dak.
zondag 27 augustus 2017

Plannen nodig voor drie vensters in achtergevel

Vrijstaande woning met achtergevel uitzicht tuin (40m diep) met aanpalend bos gewenst : 3 vensters van 1,50 x 2,10 m in achtergevel met lengte =9 m/ Vandaag maar 1 venster van 1,50 x 60 op totale achtergevel. Nodige documenten regularisatie gemeente.
zondag 27 augustus 2017

Aanbouw zwevend terras 2e verdiep

Mogelijkheden aanbouw terras 'zwevend? ' aan een appartement op 2 de verdieping.Archtitect nodig? Allicht bouwvergunning... Diepte 1,5 a 2m op 3a4 meter. Richtprijs, hoewel dit moeilijk zal zijn.
donderdag 24 augustus 2017

Tekeningen nodig voor renovatiewerken

Wij zouden graag onze woning uitbreiden door hier een stuk aan te bouwen. De aanbouw zal ongeveer 6 meter lang meten en 4 meter diep en 2 verdiepingen hoog. (Nog geen afmetingen genomen). Verder dient de elektriciteit dient opnieuw gedaan te worden. Er moet een volledig nieuwe badkamer in en een nieuwe keuken in. En dus ook nieuwe vloeren moeten gedaan worden.
maandag 21 augustus 2017

Architect nodig voor opvolging van werken

We gaan een woning verbouwen in Hoboken. Het plan is reeds getekend en de bouwvergunning is goedgekeurd. Voor de controle op de werken, tot de fase winddicht, willen we beroep doen op een andere architect.
zondag 20 augustus 2017

Tekeningen maken voor kangoeroe woning

Het betreft een huis voor twee of drie gezinnen waarvan het gelijkvloers in verbinding staat met het eerste, zowel glvr als 1ste verdiep open ruimte geen hokjes 9 m straat max 15 m diep indien mogelijk staal-beton, staal-sandwich paneel indien mogelijk met zadeldak 9m x 9m # studio 2 pers. Kelder 9 m x 9 m (15 m).
vrijdag 18 augustus 2017

Tekeningen maken voor aanbouw

Wij willen een offerte voor een aanbouw met integratie van de bestaande woning. De aanbouw zou ongeveer 90m² bevatten op gelijksvloers en 75m²me op eerste verdiep.
dinsdag 15 augustus 2017

Plan voor bouw tuinhuis

Wij zouden graag een tuinhuis laten ontwerpen met een totale oppervlakte van ong. 50 -60 m2, met eventueel een gedeeltelijk schuin dak, dat kan dienen als extra logeerruimte (afhankelijk van de mogelijkheden binnen de bouwvoorschriften). En een overdekt terras en jacuzzi gedeelte. Het gebouw moet dienen als opslag voor materiaal en een gedeelte dat dient als bar, loungehoek, keuken. , douche. Alle voorzieningen voor de aanleg van een zwembad dienen ook voorzien te worden
woensdag 9 augustus 2017

Een kamer boven keuken bijbouwen

Ik ben op zoek naar een architect om te komen kijken of het mogelijk is om boven het dakvan de keuken een extra kamer en badkamer te bouwen en een aanvraag tot bouwvergunning in te dienen.
dinsdag 8 augustus 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wij zijn op zoek naar een architect die een bestaand voorontwerp goed op plan uittekend en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Het gaat om uitbreken van een dragende muur, vergroten bestaand terras en vergroten raampartijen aan de achterzijde van onze woning. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.
woensdag 2 augustus 2017

Plannen voor dakopbouw maken

Ik zou het huidige plat dak laten vervangen door schuin dak. De oppervlakte van dat dak is ongeveer 100m²
woensdag 2 augustus 2017

Vergunning opstellen

Ik heb een pand in Antwerpen waar ik een extra domicilie wil aanvragen. Ik wens mijn woning te vergunnen en er is geen laatst vergunde toestand ( laatste vergunning met duidelijke plannen) dus moet ik aantonen dat de woning reeds voor het invoeren van het gewestplan heeft bestaan en dat de woning toen reeds gebruikt werd als 2 appartementen, hiervoor zal ik ook plannen moeten opmaken .
vrijdag 28 juli 2017

Uitbreiden en renovatie keuken

Ik zou graag mijn keuken uitbreiden en renoveren, ben daarom opzoek naar een architect die mij kan adviseren Helpen bij de aanvraag van de nodige vergunningen en het tekenen van een bouwplan.
donderdag 27 juli 2017

Plan advies voor extra aanbouw verdieping

Ik wil een graag info en advies voor ons project bestaande uit 3 studio's die moeten gebouwd worden op een achterbouw. De oppervlakte van de achterbouw is 67m² . Graag ook advies over aanvraag van de juiste vergunningen en de te gebruiken materialen. Hoeveel tijd neemt dit in beslag? Graag grosso modo de totaalprijs van dit project en honoraria van de architect.
dinsdag 25 juli 2017

Dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte

Het vervangen van het dak van een atelierruimte op. Ongeveer 60 m². Lichtstraten vervangen door koepelramen.
donderdag 13 juli 2017

Tekeningen maken voor renovatie

Ik wil een voorontwerp laten maken van een te renoveren open bebouwing en mogelijke aanbouw of opbouw.

Partners

Partners van Casius