Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: regularisatiedossier indienen, nieuwbouw woning te Houthalen Helchteren, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, extra verdieping bouwen op bungalow, woning ombouwen, aanbouw renovatie en plan uittekenen, bouwontwerp maken, bestaande woning uitbreiden en renoveren, halfopen bebouwing zetten, plannen voor aanbouw schuur, verbouwing, plan maken van bestaand huis, bijplaatsen van achterbouw, extension and renovation of our house en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

maandag 27 februari 2017

Renovatie

Ik ben sam peeters en ik heb 2 jaar geleden een half open woning gekocht in de katersberg 59 geel, Ik zou dit nu volledig willen renoveren maar ik ben niet vertrouwd met wat er kan en mag. Ik zou bijvoorbeeld ook graag een kelder willen laten gieten maar geen idee hoe dit mogelijk is met de woning hiernaast. Is dit iets waarmee u mij kan verder helpen en hoe kan ik dit dan in gang zetten plus hoeveel kost het mij om met u hierover te kunnen praten. Mijn contact gegevens kan u ook hieronder vinden Alvast bedankt mvg Elektriciteitswerken Peeters Sam Fehrenbachstraat 7B 2440 GeelBTW BE
maandag 27 februari 2017

Extension and renovation of our house

We would like to extend our living room in order to get an additional multi-purpose room to be used as a spare room for our guests, music room (drums, piano, guitar). We would like to get a lot of light in a room (glass). In addition, we need to find a solution for central heating which should be installed in all the house.
maandag 27 februari 2017

Aanbouw vervangen en extra aanbouw verdieping tekenen

Bestaande aanbouw dient vervangen met behoud zijmuren (8m aanbouw). Hierop zou ik de 1e verdieping ook willen uitbouwen tot rond de 13m (4 a 4m40 uitbouw). Ik ben een zelfbouwer en heb een architect nodig om plannen op punt te zetten / bouwaanvraag / advies en details stabiliteit
zondag 26 februari 2017

Verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken en laten uitvoeren voor de verbouwing van de bovenverdieping van onze rijwoning met aanleg van een dakterras. In 2010 hebben we de bestaande woning reeds deels verbouwd(hier moest geen bouwvergunning voor worden afgeleverd),maar nu zouden we de bovenverdieping verder willen aanpakken (nieuwe badkamer e.d. ,met bijplaatsen van een trap die toegang geeft tot het plat dak ,waar we een dakterras -Daktuin )plannen. Oppervlakte bovenverdieping en dak is ongeveer 35 m²
zaterdag 25 februari 2017

Regularisatiedossier indienen

Betreft een gebouw 6 verdiepingen met 4 appartementen (24). Vergund in 1967. De aannemer vraagt in 1968 een vergunning voor een technische ruimte op de 7de verdieping blijkbaar voor een zogezegde droogruimte-technische ruimte. Aannemer maakt van deze ruimte 4 studio-appartementen. Sedert een 46 jaar zijn deze appartementen-studio 's bewoont door eigenaars en huurders. 2 studio's van 35 m2 en 2 appartementen van 38 m2. Blijkbaar is de hoogte in de appartementen niet de oorspronkelijk aangevraagde hoogte van 2 meter maar is dit nu 2,47 m. Hoog. Verleden week PV ontvangen wegens bouwmisdrijf. Vraag is kan dit gelegaliseerd worden en hoeveel gaat dit ongeveer kosten voor elke eigenaar. Iedere eigenaar heeft ongeveer 35 tot 38 m2.
vrijdag 24 februari 2017

Regulariseren van bouwovertreding

Ik heb van een plat dak achteraan een terras gemaakt ongeveer 5 meter op 5 meter in 2012. Vandaag heb ik elders een huis gekocht en mijn huis is onder tussen ook verkocht. Er is ondertussen een aankoop belofte en een compromis getekend. Nu blijkt op mijn woning een bouwmisdrijf te zitten en moet dat opgeheven worden met behoud van het terras. Ik zou dat u willen regulariseren.
dinsdag 21 februari 2017

Renovatie project

Ik wil een een muur verwijderen om een grote ruimte te maken.
maandag 20 februari 2017

Halfopen bebouwing zetten

Graag zouden wij een half open bebouwing willen starten. De afmetingen van de begane grond zijn 14m x 6,8m, garage 9m x 3,5m en de eerste verdieping 10,42m x 6,8m. Daar bovenop wensen we graag een zolder met zadeldak. Onze wensen zijn; de trap in de woonkamer, keuken met eiland een gashaard tussen eettafel en salon en boven graag een aparte toilet, 2 kleinere slaapkamers, een grote badkamer en een grotere slaapkamer met dressing.
zondag 19 februari 2017

Ontwerp voor verbouwen en renoveren HOB

Aanvraag bouwvergunning voor een halfopen bebouwing volgens voorschriften gemeente e.d.. Opstellen lastenboek voor aanschrijven aannemer.
vrijdag 17 februari 2017

Achterbouw plaatsen

Wij willen een offerte laten opmaken om een achterbouw te plaatsen, gelijkvloers aanpalend aan de living, met open keuken.
vrijdag 10 februari 2017

Balkon en terras aanbouwen

Ik wil graag een balkon / terras laten aanbouwen op een 2e verdieping. Het zou 2 meter diep zijn en over de volledige breedte (6m) zijn. Ofwel 3 meter diep maar 2 m van elke buur blijven. Ik zou dit idee graag willen laten uittekenen om de nodige vergunningen te krijgen. Eventueel willen andere verdiepen nog wel meedoen, maar voorlopig vraag ik het enkel voor 1 verdieping.
donderdag 9 februari 2017

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik zoek een architect om onze plannen te bespreken. Ik had graag een architect gevonden die een plan tekent voor een verbouwing (renovatie) conform de vergunningseisen van de gemeente. Het betreft de een voorbouw van 7m op 7m en een hoogte van +/- 7m. Deze wordt afgebroken en volledig nieuw teruggezet. Ook graag hulp en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen.
woensdag 8 februari 2017

Bouwontwerp nodig voor aanbouw / veranda

We hebben een bepaald ontwerp in onze gedachten (reeds geschetst door een firma) voor onze aanbouw/veranda. Daar de uitbouw het zicht van onze voorgevel verandert en hoger is dan 3 meter moeten we een architect inschakelen. Ook wordt er een deuropening gemaakt in de zijmuur. Daarom zijn we op zoek naar een architect die ons kan helpen met het in orde brengen van de nodige vergunningen , tekeningen enz. De afmetingen bedragen 5 m op 8 m en 3. 50m hoog.
maandag 6 februari 2017

Plan bouwaanvraag voor woning renoveren

Graag offerte voor: plan, bouwaanvraag, opvolging en uitgevoerde werken. Project: laagbouw woning van 1975 met 180m2 bewoonbare oppervlakte, waarvan het dak moet vervangen worden door een verdieping met plat dak. De huidige dak leunt op een betonnen vloerplaat van 16 cm.
zaterdag 4 februari 2017

Aanbouw renovatie en plan uittekenen

Ik ben op zoek naar een architect voor totaal renovatie + aanbouw.
donderdag 2 februari 2017

Plan maken van bestaand huis

Een plan maken van bestaand huis. Daarna willen wij paar veranderingen aanbrengen. Een nieuwe definitieve plan met de veranderingen er op. Het gaat om een vrijstaande huis in Oud-Turnhout. Indien men geen offerte kan maken zonder bezichtiging kan men de huis bezoeken. Zekere momenten om de huis te bezichtigen zijn: 26/02/2017 27/02/2017 28/02/2017
donderdag 2 februari 2017

Plan laten maken renovatie

We gaan de keuken en badkamer verplaatsen, moeten nieuwe aansluitingen verbinden voor water en afvoer. Aangezien de plafond te laag is, ik wou de mogelijkheden bekijken om de platte dak boven de keuken te verhogen, de dak moet eraf, bij metsen, nieuwe steunbalken paltsen en nieuw dak + onderdak.
dinsdag 31 januari 2017

Verbouwing uitwerken

Verder uitwerken van een ontwerp naar bouwaanvraag. Verbouwing deel van een huis. Ontwerpen kunnen worden bezorgd .
dinsdag 31 januari 2017

Bouwvergunning aanvragen

Wij zijn aan een verbouwingsproject bezig en hadden een samenwerking met een architect, maar deze laat het afweten op verschillende gebieden. Wij zitten nu dus vast met onze verbouwing en kunnen niet verder en zouden graag jullie hulp hebben. Het is een totaal verbouwing van het huis, een groot aantal van de afbraakwerken zijn al gebeurd maar zonder bouwvergunning kunnen we niet verder. Het is de bedoeling dat er een stukje van het gelijkvloer wordt uitgebouwd en dat er een verdiep wordt bijgebouwd en enkele kamers van locatie verplaatst worden of uitgebouwd worden. Wij hebben hier al plannen en een lastenboek van, maar kunnen nu niet verder.
dinsdag 31 januari 2017

Bouwontwerp maken

Wij hebben onlangs grond gekocht en zouden graag een landelijke woning bouwen. Wij gaan alles zelf doen.
zondag 29 januari 2017

Regularisatie dossier aanvragen

Zou graag een regularisatie aanvragen voor mijn woning. Het is een appartementsgebouw met een winkel dat moet vergund worden.
zaterdag 28 januari 2017

Verbouwing uit te tekenen

Wij hebben een oud pachtershuisje gekocht in Rijmenam (Bonheiden). Het staat over de rooilijn maar omdat het dateert van vóór de wet op de rooilijnen van 1850 wordt het als vergund geacht. We mogen bijgevolg niets aan de perimeter veranderen (willen we ook niet). Het huisje is reeds volledig gestript en de muren zijn gestabiliseerd. Omdat het over oude muren gaat die mogelijks niet bestand zijn tegen het gewicht van een modern dak (en het ecologische aspect voor ons belangrijk is), willen we binnenin graag werken met een volledig losstaande houtskeletstructuur op betonplaten. Als bijlage zijn enkele tekeningen toegevoegd. Het uiteindelijke ontwerp van de binnenindeling willen we meer organisch (vb. Het idee m.b.t. de trappen is intussen veranderd)
woensdag 25 januari 2017

Bijbouwen van achterchevel

Het uitbreiden van een achtergevel op 1e en 2e verdieping tot het niveau van de aanpalende eengezinswoningen op 2e bijbouwen van 2 slaapkamers en 1 extra badkamer.
dinsdag 24 januari 2017

Nieuwbouw

Nieuwbouw te zetten. Idealiter een pastorijwoning, met bewoonbare oppervlakte 9 x 13 meter en 6 meter nokhoogte, met gegoten kelder.
zondag 22 januari 2017

Architect voor advies verbouwing woning

Graag hadden wij wat advies voor de indeling van zowat onze hele woning, we weten wel wat we ongeveer willen maar we weten niet of we qua indelingen helemaal juist zitten en wilden daarom toch eens de mening en advies van een architect. {woning: Vrijstaande woning}

Partners

Partners van Casius