Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
60 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

donderdag 15 maart 2018

Architect voor verbouwing

We hebben een architect nodig voor de aanvraag van vergunningen. We willen een aanbouw doen op een bestaande woning. Achteraan de woning is een aanbouw op de gelijkvloer waar we een extra kamer bovenop willen bouwen. Achteraf willen we alle buitenmuren van de woning isoleren en met crépi afwerken.
woensdag 14 maart 2018

Tekeningen voor verbouwingen

Ik wil mijn dak vernieuwen,wilde een dakkapel plaatsen aan de achterzijde van mijn dak,van 7m br/2m hoogte. Dit mag echter niet zonder plan architect,dus in overleg is het dan iplv een kapel de zijmuren optrekken voor rechte kamers te verkrijgen.
dinsdag 13 maart 2018

Plannen voor aanbouw van twee extra slaapkamers

Graag een architect voor plannen te tekenen: Extra twee slaapkamers bouwen bovenop de bestaande kamers. Oppervlakte van ongeveer 10- 20 vierkante meter.
maandag 12 maart 2018

Architect voor renovatie

We wensen onze keuken te renoveren, Aanpassen van de dakhelling (we wensen een plat dak) zodat deze over de volle oppervlakte volledig kan gebruikt worden. (+/- 5. 50 op 5m) Verwijderen van een steunpaal die midden in de keuken staat met als gevolg dat er waarschijnlijk een poutrelle moet worden gestoken. In de achtergevel een groot schuifraam plaatsen om een lichtrijke ruimte te creeren ipv de twee bestaande vensters (ook hier een poutrelle warrschijnlijk) . Ik zoek een architect die een plan kan uittekenen, de juiste berekeningen kan doen en ons adviseren met betrekking tot vergunnings/meldings aanvragen
vrijdag 9 maart 2018

Architect voor renovatie & opvolging

Renovatie OB van 1964. Wegnemen van dragende muur en poutrel steken. Vergroten van raamopeningen. Plaatsing niet dragende muren voor indeling ruimte. Nieuwe vloer, verwarming, sanitair, elektriciteit. Isolatie gevel, vloer en dak. Nieuwe gevelbekleding. Plaatsen carport. Ben op zoek naar architect voor deze aanpassingen renovatiewerken. Tekenen nieuw plan (bestaand plan in zeer goede staat). Indienen bouwaanvraag. Opvolging van de werken. Liefst moderne stijl. De bouwplannen van het huis zijn in mijn bezit en in goede staat. Naast afbraakwerken zal ik voor alles een aannemer nodig hebben.
woensdag 7 maart 2018

Architecten voor vergunning

Bestaande toestand regulariseren : appartementen gekocht in 1978 als twee afzonderlijke appartementen kort na aankoop samengevoegd (binnentrap) tot duplex zonder verdere vergunning
maandag 5 maart 2018

Bouwvergunning voor verbouwing appartement en dak

Het appartement bevindt zich volledig in het dak, op de 3de verdieping is het appartement en nu zouden we de zolder daarvan willen inrichten met een dakterras. Afm zolder 6m op 6m en 2,5m hoog. Op de 3de verdieping zijn er 2 dakkapellen van 1m op 1m en we zouden graag 1 grote dakkapel van 1m op 4m willen die als het terras van de zolder zou dienen, zodus moet er ook een kapel op de zolder gemaakt worden. Ook moet er een trap worden voorzien van 3de verdiep naar zolderverdiep. Zie foto's ter verduidelijking 1. Schets met verbinding dakkapellen achteraan gebouw 2. Foto achterkant gebouw 3. Dakkapel salon 4. Dakkapel keuken
maandag 5 maart 2018

Plannen voor dak te vernieuwen en zolderkamers te maken

We willen ons zadeldak (verdieping 9x7,5m, daknok ong 4m hoog) vernieuwen (incl ramen, isolatie,... )+ zolderverdieping inrichten met kamers/sanitair
maandag 5 maart 2018

Vergunning indienen voor verbouwing

Aanpassen van de dakhelling zodat deze over de volle oppervlakte volledig kan gebruikt worden. In de muur zoveel mogelijk ramen verwerken zodat er een lichtrijke ruimte ruimte ontstaat.
zondag 4 maart 2018

Plannen en berekening stabiliteit voor renovatie

Ik ben op zoek naar een architect om de berekening te maken voor de stabiliteit aangezien ik mijn dak helemaal wil laten vernieuwen. Het gaat om een totaalrenovatie en ik heb dus ook plannen nodig om de renovatie en verbouwing uit te tekenen.
vrijdag 2 maart 2018

Afbraak en plan terug opbouwen van achterbouw

Volledige achterbouw afbreken en opnieuw bouwen. Nieuwe keuken, badkamer en groot schuifraam.
donderdag 1 maart 2018

Plannen voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Die zal dienen als keuken en een aparte wc. Er staat al reeds een aanbouw( die niet vergund is )maar die zouden we willen uitbreiden. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De gewenste afmeting van de te bouwen aanbouw zijn 5. 70 m op 6 m . Materiaal : stenen, plat dak, kunststof ramen, schuifdeuren.
donderdag 1 maart 2018

Architect voor plan renovatie

We hebben een vrijstaande woning (villa met 1 verdieping) aangekocht uit de jaren '70. Ivm renovatiewerken, zouden we graag door een architect benedenverdieping en 1ste verdieping laten hertekenen en advies vragen omtrent mogelijkheden tot vernieuwing.
zondag 25 februari 2018

Vergunning plaatsen achterbouw

Ik wil graag een plan laten opstellen voor een achterbouw. Ik heb tevens hulp nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. De afmetingen zijn minstens 6 x 6 meter. De uitvoering van de werken doen we zelf.
vrijdag 23 februari 2018

Regularisatievergunning veranda

Ik heb een woningbrand gehad en we hebben nu bij de wederopbouw onze veranda 1,45 naar achter geplaatst. Hiervoor moeten we echter een regularisatievergunning hebben. We zijn op zoek naar een architect die dit kan regulariseren.
dinsdag 20 februari 2018

Plannen voor aanbouw van extra slaapkamer

Graag een architect voor plannen te tekenen: Extra slaapkamer bouwen bovenop de bestaande keuken. Oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter.
maandag 12 februari 2018

Berekening uitbreken muur

Wij willen graag een muur van ongeveer 3 à 4 meter tussen de living en keuken openbreken. We willen dit op een veilige manier uitvoeren en willen deze breekwerken graag laten berekenen door een architect.
zaterdag 10 februari 2018

Plannen voor houtskelet uitbreiding van verdieping

Wij willen graag een 35/40m2 bijbouwen tegen de bestaande verdieping in houtskelet.
vrijdag 9 februari 2018

Architect plan aanbouw

Wij willen een ontwerp laten maken voor het renoveren en bouwen van een aanbouw. Wij hebben ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.
donderdag 8 februari 2018

Plan en bouwaanvraag voor nieuwbouw

Ik ben op zoek naar een architekt voor plan uit te tekenen van een kleine budgetvriendelijke woning van 6are. Enkel plan tekenen en bouwaanvraag indienen. Beperkte opvolging
dinsdag 6 februari 2018

Architect ter begeleiding dossier bij regularisatie

Wij hebben een renovatieproject beëindigd in 2015 van 4 appartementen en 2 studio's. In 2017, nadat de appartementen waren verhuurd aan SVK Antwerpen, de controles door de Vlaamse overheid en SVK waren uitgevoerd, besloot ook de stad Antwerpen nog een bijkomende controle uit te voeren. Voor SVK, Vlaamse overheid was alles in orde, maar de stad Antwerpen heeft een aantal bemerkingen waarvoor een regularisatie dossier moet ingediend worden. Hiervoor wensen wij de hulp van een architect in te roepen om ons tijdens deze regularisatie te begeleiden. De architect is best van het Antwerpse om eventuele transportkosten naar/van de werken te beperken, gezien de huidige verkeerssituatie in Antwerpen. File kan doorgestuurd worden op aanvraag.
maandag 5 februari 2018

Aanbouw zwevend terras achtergevel (1ste verd.)

Ik zou graag een zwevend terras aanbrengen bestaande uit metalen constructie aan de achtergevel(1ste verd. ) Ons huis is geen rijwoning maar half open bebouwing. Hiervoor zoeken wij een Architect. Terras L 4 m en 2 m Br.
zondag 4 februari 2018

Stabiliteitsberekening maken voor plaatsen van enkele dakkapellen

Wij willen graag 3 dakkapellen laten plaatsen, in de slaapkamers. De steunbalken, moeten verplaatst worden. Dus belangrijk dat het constructie van het dak, niet word beïnvloed door het verplaatsen van steunbalken. Hiervoor zoeken wij iemand die de stabiliteitsberekening voor deze werken kan maken.
zaterdag 3 februari 2018

Kostenschatting voor renovatie + aanvraag bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect voor het opstellen van een renovatieplan voor mijn huis. Het gaat om een rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² verdeeld in 2 verdiepen met een kelder. Originele plannen zijn er niet. Huis nog niet aangekocht.
zaterdag 3 februari 2018

Stabiliteit berekenen voor muur uit te breken

Wij willen een open keuken laten zetten en hiervoor hebben we een ingenieur nodig. Deze zou de stabiliteit moeten berekenen voor het uitbreken van een muur en het plaatsen van een poutrel.

Partners

Partners van Casius