Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
69 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

donderdag 18 april 2019

Berekening maken voor plaatsing van een poutrel

Wij willen graag een steunmuur van de keuken - woonkamer uitbreken waardoor we meer lichtinval en ruimte creëren , door middel van een poutrel te steken , wij hebben daar natuurlijk de nodige vergunningen nodig om aan te geven .
woensdag 17 april 2019

Opmeten en tekenen inplantingsplan garage

Ik wil een ontwerp laten maken voor het aanbouwen van een garage aan onze woning. De zijmuren van de garage zijn de bestaande muren van de aanpalende rijhuizen. De gewenste afmeting van de garage is 6,5 m op 4 m. Materiaal: baksteen, roofing en kunststof raam en deur achteraan en garagepoort vooraan 2,5 op 2m. Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van de vergunning. Documenten die momenteel nog ontbreken in ons dossier zijn: inplantingsplan, doorsnede, verschil tussen bestaande en gewenste toestand. We zijn in het bezit van een plan met de exacte afmetingen, opgemaakt door de landmeter.
dinsdag 16 april 2019

Regularisatie bestaande toestand woning

Voor het verkrijgen van de woonbonus van de stad Antwerpen dienen we de verbouwingen die in het verleden gebeurd zijn aan de woning te regulariseren.
maandag 15 april 2019

Bouwaanvraag aanleg dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken en/of hulp om een dakterras te maken
zondag 14 april 2019

Ontwerp maken voor uitbreiding balkon

Wij willen een ontwerp laten maken voor de uitbreiding van ons balkonterras op de eerste verdieping met trap. Het huidige terras is ongeveer anderhalve meter diep over de gehele achtergevellengte van 7,5 meter. Wij zouden dit balkon graag met 1,20 meter verlengen. Het gaat om een metalen constructie met hout.
vrijdag 12 april 2019

Regulariseren van bouwaanvraag

Heb architect nodig voor de regularisatie aanvraag van verbouwingen die al gebeurt zijn en binnen de normen vallen maar moeten geregulariseerd moeten worden voor aanvraag voor regularisatie voor drie appartementen
donderdag 11 april 2019

Aanpassen plannen rijwoning voor een renovatieproject

Rijwoning met drie appartementen wordt volledig gerenoveerd. Men moet de huidige plannen van het huis aanpassen omdat deze niet in orde zijn.
woensdag 10 april 2019

Architect nodig voor verbouwingen

Ik ben bezig met verbouwingen in een nieuw aangekocht appartement , de muur tussen keuken en living werd verwijderd , er werden steunbalken geplaatst maar er is twijfel of dit effectief een steunmuur is . Bedoeling is dus advies/ vaststelling door architect.
vrijdag 5 april 2019

Berekenen van steunbalk

Een muur weghalen, ik weet niet of dit een steunmuur is en er is een stuk van de muur waar vroeger al een poetrel steekt.
dinsdag 2 april 2019

Architect om deel steunmuur te verwijderen

Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen om een deel van een steunmuur (1.6) te verwijderen en een deur met 20cm te verbreden en 15cm te verhogen. We beschikken over de DWG plannen van de bouwaanvraag .