Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen.

26 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag, verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten, plan voor nieuwbouw nodig, dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte, opmeten en plan tekenen volledige woning, plan voor bouw tuinhuis, plan voor schuin dak vervangen door plat dak, architect nodig om plan te maken voor renovatie, plan tekenen, een kamer boven keuken bijbouwen, architect nodig voor verbouwing, plannen maken voor verbouwen woonhuis, ontwerp nodig om dakkapel te bouwen, dossier indienen voor bouwvergunning, bouwontwerp maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

dinsdag 15 augustus 2017

Plan voor bouw tuinhuis

Wij zouden graag een tuinhuis laten ontwerpen met een totale oppervlakte van ong. 50 -60 m2, met eventueel een gedeeltelijk schuin dak, dat kan dienen als extra logeerruimte (afhankelijk van de mogelijkheden binnen de bouwvoorschriften). En een overdekt terras en jacuzzi gedeelte. Het gebouw moet dienen als opslag voor materiaal en een gedeelte dat dient als bar, loungehoek, keuken. , douche. Alle voorzieningen voor de aanleg van een zwembad dienen ook voorzien te worden
dinsdag 15 augustus 2017

Architect nodig om plan te maken voor renovatie

Ik wil mijn rijwoning te Duffel volledig renoveren. Ik plan de bestaande achterbouw af te breken en opnieuw te plaatsen in houtskeletbouw. De stijl van mijn renovatie is modern - industreel.
woensdag 9 augustus 2017

Een kamer boven keuken bijbouwen

Ik ben op zoek naar een architect om te komen kijken of het mogelijk is om boven het dakvan de keuken een extra kamer en badkamer te bouwen en een aanvraag tot bouwvergunning in te dienen.
dinsdag 8 augustus 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wij zijn op zoek naar een architect die een bestaand voorontwerp goed op plan uittekend en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Het gaat om uitbreken van een dragende muur, vergroten bestaand terras en vergroten raampartijen aan de achterzijde van onze woning. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.
woensdag 2 augustus 2017

Plannen voor dakopbouw maken

Ik zou het huidige plat dak laten vervangen door schuin dak. De oppervlakte van dat dak is ongeveer 100m²
woensdag 2 augustus 2017

Vergunning opstellen

Ik heb een pand in Antwerpen waar ik een extra domicilie wil aanvragen. Ik wens mijn woning te vergunnen en er is geen laatst vergunde toestand ( laatste vergunning met duidelijke plannen) dus moet ik aantonen dat de woning reeds voor het invoeren van het gewestplan heeft bestaan en dat de woning toen reeds gebruikt werd als 2 appartementen, hiervoor zal ik ook plannen moeten opmaken .
vrijdag 28 juli 2017

Uitbreiden en renovatie keuken

Ik zou graag mijn keuken uitbreiden en renoveren, ben daarom opzoek naar een architect die mij kan adviseren Helpen bij de aanvraag van de nodige vergunningen en het tekenen van een bouwplan.
donderdag 27 juli 2017

Plan advies voor extra aanbouw verdieping

Ik wil een graag info en advies voor ons project bestaande uit 3 studio's die moeten gebouwd worden op een achterbouw. De oppervlakte van de achterbouw is 67m² . Graag ook advies over aanvraag van de juiste vergunningen en de te gebruiken materialen. Hoeveel tijd neemt dit in beslag? Graag grosso modo de totaalprijs van dit project en honoraria van de architect.
dinsdag 25 juli 2017

Dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte

Het vervangen van het dak van een atelierruimte op. Ongeveer 60 m². Lichtstraten vervangen door koepelramen.
donderdag 13 juli 2017

Tekeningen maken voor renovatie

Ik wil een voorontwerp laten maken van een te renoveren open bebouwing en mogelijke aanbouw of opbouw.
dinsdag 11 juli 2017

Berekenen van steunbalk

Berekenen van een steunbalk, er zijn geen plannen dus er is een plaatsbezoek nodig. Dit moet ook schriftelijk afgegeven worden.
dinsdag 4 juli 2017

Percement d'un plafond - Faisabilité - Stabilité

Besoin d'expertise de stabilité (renforcement ? ) d'un plafond (Villa de 1957) But: percement partiel d'un plafond en vue d'installer un escalier fixe à partir d'une pièce de ( 2,5 x3,0 x h, 2,5 m) donnant accès à un grenier d'un surface au sol de +/- 80 m² au sol
maandag 3 juli 2017

Vergunning houten chalet in orde brengen

Ik wil een tekening laten maken van een bestaande schets om een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen. Bij de tekening moet nog een geschikte grondplaat getekend worden. De toegestane hoogte voor een verblijf op het domein is max. 5,00 m, met een grondoppervlakte van maximum 80 m² en een maximum volume van 240 m³. De schets in de pdf zou volgens mijn berekeningen hier aan voldoen, maar dit moet nog nagekeken worden.
vrijdag 30 juni 2017

Plannen maken voor isoleren

Wij wensen advies om onze gerenoveerde woning (5 jaar) opnieuw te isoleren tegen luidruchtige buren. Vooral kant v/d slaapkamers: opnieuw nieuwe ramen, luiken, airco? Graag advies/tips architect i.v.m. zeer vervelende geluidshinder buren (6m verder).
woensdag 28 juni 2017

Plannen nodig voor herindelen woning

Mijn huis laten verdelen in twee wooneenheden zonder verbouwing. Enkel plannen tekenen ,verslag en EPC verslag. {woning: 2 onder 1 kap}
woensdag 28 juni 2017

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Ik zoek architect voor uittekenen van plannen voor deels renovatie van voorste gedeelte en afbraak en nieuwbouw van achterste gedeelte van de woning. Alsook de bouw van een garage achter op perceel. De werken zullen door ons zelf uitgevoerd worden en er zal een controle moeten gebeuren op de plaatsing van de isolatie in verband met de premies hiervoor.
zondag 25 juni 2017

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Volledig omdraaien van de leefruimtes (living van de straatkant naar achterkant en slaapkamers naar de voorkant) + aanpassen van badkamer, keuken , enz ... Volledige vernieuwing van de ramen , geïsoleerd, eventueel verplaatsen van de buitendeuren en kaleien van de buitengevel. Het dak is 10 jaar geleden volledig vernieuwd van schaliën naar pannen. Isolatie van de buitenmuren controleren, cv van mazout naar gas brengen. Plan beschikbaar, huis is op dit moment verhuurd
donderdag 22 juni 2017

Opstellen meldingsdossier T&L

Wij hebben een meldingsdossier op te maken naar de stad toe, dit omtrent het uitbreken van de achtergevel om een schuifraam in de plaats te zetten. In onze achtergevel 5 m op 2.5 m zit reeds een deur & raam. En graag willen we hier een schuifraam over de gehele breedte.
maandag 19 juni 2017

Plan uittekenen 20 assistentiewoningen

Ik zoek een architect die ervaring heeft met de bouw van 20 assistentiewoningen. Architecten uit de regio Antwerpen of Mechelen graag. Graag zoals bijvoorbeeld Catharina Hof in Arendonk.
vrijdag 16 juni 2017

Regularisatie bouwovertreding nodig

30 jaar geleden werd er een veranda aangebouwd helaas zonder bouwaanvraag, nu hebben we een PV ontvangen wegens de bouwovertreding. We hebben hulp nodig van een architect die op de hoogte is van regularisatie-aanvragen. Dus best eerst afspraak en ter plaatse komen kijken.
dinsdag 13 juni 2017

Plannen en verbouwen

De indeling van het eerste verdiep is zeer slecht! Ik zou willen weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Ik heb de bouwplannen van de originele woning in mijn bezit. Is het mogelijk mij te contacteren om dit alles samen te bespreken. Ik wil de geleverde prestaties/raad zeker vergoeden.
maandag 12 juni 2017

Regularisatie via architect nodig

Wij zijn bemiddelaars voor de verkochte woning gelegen te Schoten. De woning is verkocht maar er moet nog e.a. geregulariseerd worden via architect (zo snel mogelijk, vóór de akte passeert). Alle documenten zijn op ons kantoor te krijgen.
zaterdag 10 juni 2017

Ontwerp voor renovatie zolder

Ik wil een ontwerp voor de renovatie van ons zolder voor een extra slaapkamer te zetten met een badkamer !
vrijdag 9 juni 2017

Plannen nieuwbouw

Wij willen nieuwbouw zetten van ongeveer 11 op 9 open bebouwing en hadden graag contact gehad met een architect. Plannen uitwerken.
zondag 4 juni 2017

Bouwvergunning voor afbraak en bouw van nieuwe garage

We zoeken een architect voor de nodige vergunningen voor de afbraak van de huidige garage (9x9m) en de bouw van een nieuwe (7x4m + overkapping 5x5m) maar dan onderkelderd.

Partners

Partners van Casius