Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
58 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

maandag 15 oktober 2018

Tekenen plan indienen bouwaanvraag

Uitbouw zetten aan ons huis . De bouwaanvraag indienen en plannen uittekenen. 40m² is de totale oppervlakte . Uitbereiden van de woonruimte.
zondag 14 oktober 2018

Uittekenen toevoeging extra verdieping

Op een bestaand pand met 1 verdiep een tweede verdieping toevoegen. De oppervlakte is 90 m² Dient om een soort appartement of opslagruimte van te maken .
zaterdag 13 oktober 2018

Tekeningen maken voor verbouwing

Ik wil 3 muren afbreken waarvan 2 steunmuren zijn. De keuken uitbreiden.
woensdag 10 oktober 2018

Plannen uitekenen

Tekenen van het bouwplan(Dit is momenteel niet aanwezig) 2 steunmuren willen uitbreken en vervangen door poutrels... 2 uitbouw ideeën in gedachten maar hebben advies nodig daarover... De voordeur willen verplaatsen van vanvoor naar de zijkant van de woning.
dinsdag 2 oktober 2018

Plan voor garage en uitbreiding keuken maken

Ik heb enkel een plan nodig om de bestaande tuinhuis plat te gooien en een garage van te maken en de keuken uit te breiden. De uitvoering zal ik zelf doen maar voor de aanvraag heb ik plannen nodig.
zondag 30 september 2018

Transformatie zolderkamer uittekenen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een zolderkamer te laten transformeren in een kamer met mezzanine. Op dezelfde verdieping zijn er nog 2 slaapkamers waarop de mezzanine gebouwd moet worden. De muren moeten ook verandert worden omdat deze niet stevig genoeg zijn. Het dak moet ook geïsoleerd worden langs de binnenkant en er moeten veluxen geplaatst worden. De totale oppervlakte van de zolder is 30 m².
zaterdag 29 september 2018

Bouwkundige vergunning nodig voor aanbouw

Slopen en heropbouw van aanbouw van de woning, in baksteen en met een platdak Dakbedekking van het hoofdgebouw vervangen (enkel vervangen van pannen en panlatten) Voorzien in dakbedekking van hoofdgebouw 2 nieuwe Velux vensters en vervangen van 2 Velux vensters (Zonder gordingen te onderbreken) Buitengevels bepleisteren.
vrijdag 28 september 2018

Stabiliteit berekenen

Ik wil graag weten hoe stabiel mijn woning nog is na de afbraak van het aanpalend huis. De woning dateert rond 1914 en werd samen gezet met het afgebroken pand. Mijn binnenmuur (scheidingsmuur) bedraagt 1steen en is nu een buitenmuur afgewerkt met latten en leien. De muur bevat nog steeds gaten achter de leien van de vloerbalken, dus op verschillende plaatsen nog een halve steen . De woning is ongeveer tot aan de nok een 16 meter hoog +- 200m².
donderdag 27 september 2018

Ontwerp afwerken van nieuwbouw

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Ik beschik over een voorontwerp dat me voor 90 % aanstaat en dat nog resulteert van een vorige periode waarin ik opteerde voor een sleutel-op-de-deur project. Daarvan zien we af en kiezen nu voor traditioneel bouwen. We zoeken een architect die dit ontwerp verder wil vervolledigen en offiicialiseren met inachtname van onze wensen die grotendeels in dit plan zitten vervat.
donderdag 27 september 2018

Plannen opmaken voor renovatie

Wij hebben een oudere woning gekocht en willen deze volledig renoveren. Enkel muren en eventueel dak blijven behouden, overige allemaal vernieuwen. Deel van de woning verhogen zodat het in plaats van 1,5 verdiep een volledige 2 verdiep wordt.Graag hadden we eens met een architect samengezeten om originele inzichten te krijgen. Achteraan de woning liggen velden/natuur. Hier hebben we natuurlijk graag zoveel mogelijk zicht op vanuit de woning.
zondag 16 september 2018

Plannen opstellen voor verbouwingswerken bel étage woning

Ik heb een bel étage woning gekocht, typisch jaren '60. Indeling waarbij elektriciteit, chauffage moet vernieuwd worden. Graag wil ik een ontwerp laten maken voor de totale herinrichting van de bovenverdieping (nu 3 slaapkamers en niet gebruikte zolder). Graag een plan door een architect zodat we kunnen plannen en budgetteren.
donderdag 13 september 2018

Grondplan opmaken van kinderdagverblijf

Ik zou graag een duidelijk grondplan van een kinderdagverblijf willen opmaken. Willen laten maken op schaal 1/50 of 1/100 met minstens de volgende aanduidingen: welke leef- en rustruimtes voor welke leefgroep gebruikt zullen worden. De leefruimtes met alle binnenafmetingen en aantal kinderen er opgevangen worden, afmeting van binnenmuren, rustruimtes, buitenramen en koepels etc.
woensdag 12 september 2018

Architect bouwaanvraag voor uitbreiding achterbouw

Ik wil ontwerp laten maken voor ophoging zolder / vernieuwen dak en uitbreiding achterbouw met 1 verdiep.
donderdag 6 september 2018

Berekenen van steunbalk

Een muur van 3,5meter moet uitgebroken worden en een steunbalk geplaatst. Graag berekening van balk voor deze overspanning.
woensdag 5 september 2018

Architect voor tekenen van plannen puntdak op plat bestaand dak

Puntdak bouwen op bestaand plat dak. afmeting plat dak 4m x 8m. Dit is een kleine arbeiderswoning die we al lang in bezit hebben. We willen hier nu een puntdak op realiseren.
donderdag 30 augustus 2018

Architect voor plan en regularisatie pand

Ik zit met een regularisatie van mijn pand. Volgens plannen van 1931 zou het een gezinswoning geweest zijn met vooraan een winkelruimte. Toen ik het pand heb gekocht was de woning al verdeeld geweest en bestaat nu uit een studio op de gelijkvloers en een appartement op de eerste verdieping. De koer is volledig verhard met beton en volgens de wet moet ik meer dan 80 procent aan groen voorzien. Ik ben rolstoelgebruiker een een tuin met gras is echt in mijn nadeel. Bovendien zit met een leegstand van mijn winkel en ben van plan om zelf een activiteit op te starten.
woensdag 29 augustus 2018

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor het renoveren en het uitbreiden van de living/keuken. Uitbreidingsproject: halve garage moet een volwaardige worden.
woensdag 22 augustus 2018

Bouwontwerp en verbouwplan opstellen

Ik wil graag een bouwontwerp laten voor het verbouwen van een bestaande woning. Er zijn geen plannen van de woning in zijn huidige staat. De woning is een oude arbeiderswoning in Mechelen, en heeft ooit al eens een uitbouw gekregen. Deze zouden wij willen aanpassen en de indeling van de woning op het gelijkvloers (badkamer, keuken, woonruimte) aanpassen. We zijn dus op zoek naar het maken van een bouwplan, hulp bij de inplanning van de ruimtes (en het aanpassen van elek. /waterleidingen,... ), en hulp bij het opstellen van een verbouwplan in fasen (we willen er graag tegelijk in wonen). De verbouwingen zouden moeten gebeuren binnen een welbepaald en strak budget, met zoveel mogelijk DIY. Bij het contact zou een inschatting van de kosten hiervoor geapprecieerd worden.
donderdag 16 augustus 2018

Plannen voor bijbouw kamer op plat dak

Ik zou graag een kamer laten bijbouwen op een plat dak. Oppervalkte van 20 m².
maandag 13 augustus 2018

Regularisatie verbouwing dak

De mogelijkheid bestaat dat wij een regularisatie dossier moeten indienen ivm verbouwingen aan ons dak 12jaar geleden. Wij lieten door een erkend dakwerker de dakpannen vervangen aan de straatkant en aan de achterzijde het schuine gedeelte plat dak maken. Hij zei ons destijds dat dat zomaar kon maar nu bij de verkoop van. Ons huis zou dit toch een probleem kunnen zijn niettegenstaande er nooit bezwaren werden ingediend of proces verbaal werd opgemaakt. Als dit nodig zou zijn wat is dan het kostenplaatje en hoe lang duurt dit. Wij hebben echter al een ander huis gekocht omdat we hier geen problemen zagen.
zondag 12 augustus 2018

Bouwontwerp maken en de aanvraag indienen

Ik wil de plannen laten tekenen van een aanbouw van ongeveer 20 m², Achteraan de woning van een rijhuis. Hiervoor is de aanvraag van een bouwvergunning nodig. Ik heb eerder via de procedure melding een aanvraag ingediend, maar nu blijkt dat een melding niet volstaat. Ik heb al een aannemer voor de werken, en opvolging van de werken is niet nodig. Dus enkel het indienen van de bouwvergunning met plannen
donderdag 9 augustus 2018

Plannen opstellen voor renovatie

Renovatie van een oude kleine woning. Wensen veel licht, ruimte , al een beetje vooruitdenkend naar het ouder worden van de twee bewoners. Wensen eventueel ook een gedeelte aan te bouwen.
woensdag 8 augustus 2018

Plannen voor bouwen van buitenkeuken

Bouwen van een buitenkeuken van +/- 8 m x 4 m. Hier zou een toilet, douche en keuken erin moeten komen. De lange zijde naar de tuin zou volledig open moeten kunnen. Plat dak met een oversteek van 3m dat als overdekt terras dient. Gedacht aan een betonplaat met gemetste muren. Gevel zou ik graag bekeleden met hout. De linkse muur van 4 zou doorlopen zodat het terras daar volledig dicht is. Hier zou een open haard in komen. Plan en dossier vergunning in te dienen.
maandag 6 augustus 2018

Stabiliteitsberekening van terras

Graag een stabiliteitsberekening van mijn terras om na te gaan of hier een jacuzzi op kan. Het terras is ongeveer 20 m lang en 5 m diep- 100 m².
zondag 5 augustus 2018

Bouwaanvraag uitvoeren voor kantoren

Ik bezit reeds 18 jaar 2 appartementen die sinds de bouw "ingericht en gebruikt" worden als kantoren. Wegens de verkoop, wil de koper een duidelijke bestemming (bouwtoelating) als kantoren.

Partners

Partners van Casius