Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
61 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

dinsdag 12 juni 2018

Tekeningen voor sauna en wellness uitbreiding

Wij willen een totaal concept een ontwerp om ons bestaand massagesalon uit te breiden met twee sauna units. Dit met Japanse tint, zoveel mogelijk duurzame en natuurlijke materialen.
vrijdag 8 juni 2018

Architect voor dakterras te ontwerpen

Ik ben op zoek naar een architect die een ontwerp kan maken voor een dakterras (ongeveer 6 x 10 meter). In mijn dak zitten koepels die overtrokken zouden moeten worden met beloopbaar glas. Daarnaast dient er een vaste zwevende trap vanuit de bovenste verdieping naar het dak te worden gemaakt en dient er een glazen dakluik te worden geplaatst als toegang tot het dak. Ik zou graag een offerte willen ontvangen met ook een schatting van de kosten voor een stabiliteitsingenieur en aannemer (volledige uitvoering van de werken).
donderdag 7 juni 2018

Renoveren van winkelruimte naar appartement

Van een handelshuis met winkelruimte en 2 appartementen wil ik 3 appartementen maken. Bouwtekeningen voor een appartement zijn nodig en ook wil ik een uitbouw realiseren van 2,5 meter bij 5 meter en 3 hoog. Ook hiervoor zijn bouwtekeningen nodig en aanvragen van vergunningen.
donderdag 7 juni 2018

Regularisatie achtergevel

De achtergevel van ons huis strookt niet met de originele bouwplannen (1965). De ramen en deuren zitten op een andere plaats. Wij willen dit regulariseren omdat we ons huis gaan verkopen. Binnenin zijn ook een aantal wijzigingen doorgevoerd. Dit willen we ook regulariseren.
donderdag 7 juni 2018

Plannen voor afbraak en heropbouw gebouw

Haalbaarheid en mogelijkheden afbraak van bestaande rijwoning ( 90m²) En opzetten van nieuw appartementsgebouw met 4 appartementen .
dinsdag 5 juni 2018

Architect voor renovatie

Ik ben op zoek naar een architect die me wil helpen bij de renovatie van mijn huis . De verbouwingswerken zal ik zelf uitvoeren, maar vermits ik zeker wil zijn dat de stabiliteit van het huis ( bij oa werken aan het dak ) niet in het gedrang komt, wil ik de uit te voeren plannen eerst laten controleren/goedkeuren door een architect.
dinsdag 5 juni 2018

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Een nieuw dak leggen met draagbalken een dakkapel maken In de veranda petrels steken dat dat ook bij de woonruimte komt. Graag de mogelijkheden en advies van een architect verschaffen
maandag 4 juni 2018

Uitbreiding zolderkamer + bouwaanvraag

Wij zouden graag onze zolderkamer uitbreiden met een erker en ook ineens het volledige dak laten isoleren. Eventueel andere manier om zolderkamer uit te breiden.
zondag 3 juni 2018

Plannen voor extra verdieping

Wij zouden graag een extra verdieping willen bijbouwen op ons huis. Bestaan uit 1 grote slaapkamer met terras.
zaterdag 2 juni 2018

Architect voor regularisatie bouwovertreding

Blijkbaar hebben we voor de verkoop van ons huis, bel étage, een regularisatie nodig voor een veranda die ook reeds aanwezig was bij de aankoop van ons huis ca 20 jaar geleden. Veranda is aanbouw over de volledig breedte van het huis (5. 7 meter) en gaat tot ca 3 meter diep achteraan het gebouw zowel gelijkvloers als op 1 ste verdieping.
vrijdag 1 juni 2018

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Ik ben opzoek naar een architect die me wil helpen bij de renovatie van mijn huis . De verbouwingswerken zal ik zelf uitvoeren, maar ik heb iemand nodig om de plannen te tekenen en een bouwaanvraag in te dienen. Ik wil de bouwaanvraag zo snel mogelijk indienen opdat ik de werken binnenkort kan starten. De werken die moeten gebeuren zijn : - De voordeur verplaatsen naar de zijkant van het huis - De veranda gelijk zetten met deze van de buren - Op het eerste verdiep 2 à 3 meter vooruitschuiven voor een groter woonoppervlakte, net zoals de buren hebben gedaan. - Raam aan de voorgevel verkleinen.
vrijdag 1 juni 2018

Plannen voor bijbouw

Ik heb een huis waarvan het dak niet in orde is. Verder zijn er op dit moment 2 slaapkamers in het huis (1 op de eerste verdieping en eentje onder het dak met grond oppervlakte 25m²). Ik heb twee opties: de ramen in de zolder vergroten en dak renoveren zodat er 2 slaapkamers in kunnen of bijbouwen langs achter. De keuzes hangen af van de haalbaarheid van het uitbreiden van de zolder.
woensdag 30 mei 2018

Plannen voor renovatie appartement

Ik zou een glv appartement renoveren, met aanvraag van een bouwvergunning.
dinsdag 29 mei 2018

Rechtzetting bouwovertreding

Ik wil een stadswoning renoveren en er moet een bouwaanvraag doorgestuurd worden. Bouw werd stilgelegd wegens bouwovertreding.
maandag 28 mei 2018

Berekenen draagkracht voor groendak

Wij hebben net een woning aangekocht. De vorige eigenaar plaatste reeds dakisolatie. Wij willen weten of het dak stevig genoeg is voor een groendak, zonnepanelen en zonneboiler. We hebben reeds zonnepanelen van ons vorige woning en zouden we dus willen verhuizen.
zondag 27 mei 2018

Steunmuur vervangen

Ik moet weten of ik een steunmuur in een appartement mag vervangen door een poutrel, dus berekening van gewicht.
donderdag 24 mei 2018

Plan uittekenen voor verbouwingswerken

Wij hebben een woning gekocht van 1960 met grote werken. De woning is 250m groot, er is 2x bijgebouwd waardoor er grote ruimtes zijn. Wij willen de opties bekijken om bv. De keuken anders te positioneren ed, te kijken naar verandering van badkamer etc. Het liefst zouden we een plan laten uittekenen zodat we een mooi beeld krijgen wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 23 mei 2018

Regularisatie aanvragen voor overdekt terras

We hebben in 2011 ons toenmalig met golfplaten overdekt terras op de 1 ste verdieping laten vernieuwen door een dakwerker (nieuw dak & nieuwe ramen). We gaan nu onze woning verkopen en moeten het laten regulariseren (met architect). Het terras is 6 m op 2,7 m.
woensdag 23 mei 2018

Architect renoveren

Graag plannen voor een verbouwing. Veranda zal volwaardige woonruimte worden. Dan nog ruimte uitbreiden.
zaterdag 19 mei 2018

Moderne nieuwbouwwoning ontwerpen

Wij gaan een nieuwbouw plaatsen. Het gaat een simpele strakke blok zijn met zadeldak. Wel natuurlijk met de nodige energiebesparende aanpassingen. Het zal ongeveer rond de 200m² bewoonbare oppervlakte worden. Een praktisch huis, open en gezellig en handige opbergruimtes en ingemaakte kasten. Met een gedeeltelijk open bureautje geïntegreerd in de leefruimte.
dinsdag 15 mei 2018

Architect nodig voor renovatie

Plannen van een architect. Dit is een rijhuis. De oppervlakte is ongeveer 200 m². Grote renovatie, dak werken, elektriciteit, isolatie, keuken, badkamer. Alles moet worden verbouwd, gerenoveerd, doortrekken van een achterbouw.
maandag 14 mei 2018

Architect vergunning vouwramen

Wij gaan verbouwen, vermits wij niet gaan uitbreiden zei de gemeente Rumst, was alles in orde. Vandaag mail gehad van de gemeente: omdat we achteraan grote ramen gaan plaatsen hebben we architect nodig omdat we moeten garanderen dat de constructie niet in het gedrang komt door het plaatsen van vouwramen. Betreft gelijkvloers, zonder bovenbouw.
maandag 14 mei 2018

Regularisatiedossier appartement

Ongeveer een 20 jaar geleden 2 nieuwbouwappartementen gekocht op plan als 1 appartement. Blijkt dat er nooit een goedkeuring is gevraagd om deze aanpassing te mogen doorvoeren.
dinsdag 8 mei 2018

Architect aanvraag vergunning

Architect gezocht voor opmaak plannen en aanvraag vergunning +opvolging.
dinsdag 8 mei 2018

Architect plan chalet/vergunning

Wij hebben onlangs een perceel recreatiegrond gekocht waarop we nu een chalet van 80 m² willen bouwen. Om deze te vergunnen dienen we dit plan te laten tekenen door een architect.

Partners

Partners van Casius