Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen.

25 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: plannen nieuwbouw, plannen voor nieuwbouw, plan uittekenen 20 assistentiewoningen, plannen tekenen HOB nieuwbouw, renovatie woning en aanvraag bouwvergunning, architect nodig voor nieuwbouw, opmeten en plannen tekenen bouwmelding, architect nodig voor aanvraag vergunning, plannen en verbouwen, plannen voor aanpassing dakconstructie, bouwvergunning dakkapel nodig, regularisatie van bouwovertreding, tekeningen nodig voor verbouwing, tekeningen nodig voor renovatieproject, plannen en vergunningen nodig voor verbouwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

woensdag 28 juni 2017

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Ik zoek architect voor uittekenen van plannen voor deels renovatie van voorste gedeelte en afbraak en nieuwbouw van achterste gedeelte van de woning. Alsook de bouw van een garage achter op perceel. De werken zullen door ons zelf uitgevoerd worden en er zal een controle moeten gebeuren op de plaatsing van de isolatie in verband met de premies hiervoor.
zondag 25 juni 2017

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Volledig omdraaien van de leefruimtes (living van de straatkant naar achterkant en slaapkamers naar de voorkant) + aanpassen van badkamer, keuken , enz ... Volledige vernieuwing van de ramen , geïsoleerd, eventueel verplaatsen van de buitendeuren en kaleien van de buitengevel. Het dak is 10 jaar geleden volledig vernieuwd van schaliën naar pannen. Isolatie van de buitenmuren controleren, cv van mazout naar gas brengen. Plan beschikbaar, huis is op dit moment verhuurd
donderdag 22 juni 2017

Opstellen meldingsdossier T&L

Wij hebben een meldingsdossier op te maken naar de stad toe, dit omtrent het uitbreken van de achtergevel om een schuifraam in de plaats te zetten. In onze achtergevel 5 m op 2.5 m zit reeds een deur & raam. En graag willen we hier een schuifraam over de gehele breedte.
maandag 19 juni 2017

Plan uittekenen 20 assistentiewoningen

Ik zoek een architect die ervaring heeft met de bouw van 20 assistentiewoningen. Architecten uit de regio Antwerpen of Mechelen graag. Graag zoals bijvoorbeeld Catharina Hof in Arendonk.
vrijdag 16 juni 2017

Regularisatie bouwovertreding nodig

30 jaar geleden werd er een veranda aangebouwd helaas zonder bouwaanvraag, nu hebben we een PV ontvangen wegens de bouwovertreding. We hebben hulp nodig van een architect die op de hoogte is van regularisatie-aanvragen. Dus best eerst afspraak en ter plaatse komen kijken.
dinsdag 13 juni 2017

Plannen en verbouwen

De indeling van het eerste verdiep is zeer slecht! Ik zou willen weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Ik heb de bouwplannen van de originele woning in mijn bezit. Is het mogelijk mij te contacteren om dit alles samen te bespreken. Ik wil de geleverde prestaties/raad zeker vergoeden.
maandag 12 juni 2017

Regularisatie via architect nodig

Wij zijn bemiddelaars voor de verkochte woning gelegen te Schoten. De woning is verkocht maar er moet nog e.a. geregulariseerd worden via architect (zo snel mogelijk, vóór de akte passeert). Alle documenten zijn op ons kantoor te krijgen.
zaterdag 10 juni 2017

Ontwerp voor renovatie zolder

Ik wil een ontwerp voor de renovatie van ons zolder voor een extra slaapkamer te zetten met een badkamer !
vrijdag 9 juni 2017

Plannen nieuwbouw

Wij willen nieuwbouw zetten van ongeveer 11 op 9 open bebouwing en hadden graag contact gehad met een architect. Plannen uitwerken.
zondag 4 juni 2017

Bouwvergunning voor afbraak en bouw van nieuwe garage

We zoeken een architect voor de nodige vergunningen voor de afbraak van de huidige garage (9x9m) en de bouw van een nieuwe (7x4m + overkapping 5x5m) maar dan onderkelderd.
dinsdag 30 mei 2017

Regularisatie van bouwovertreding

Wij hebben een huis gekocht waarbij niet alles vergund is. Er is een stuk bijgebouwd (leefkeuken en was kamer) van 3,56 m op 7,74 m dat niet vergund is. Dit zou volgend het immo kantoor niet te ver gebouwd zijn dus binnen de meters die wettelijk mogen. Ook het dak is volledig vernieuwd (water/winddicht) en blijkbaar ook niets voor aangevraagd. Wij zouden nu een architect moeten laten komen om dit alles te laten regulariseren maar vragen ons dus af wat ongeveer de kosten hiervan zullen inhouden.
dinsdag 30 mei 2017

Architect nodig voor nieuwbouw

Wij gaan zelf een huis bouwen en zoeken daarom een architect die met ons plannen maakt en een bouwaanvraag kan indienen.
maandag 29 mei 2017

Plan voor moderne nieuwbouw woning

Mijn project betreft de nieuwbouw van een half gesloten woning met vast gabarit met volgende gegevens. Stijl: Modern, lessenaarsdak Afmetingen: 7m x 12m (bxd) Nok: 10,5m Kroonlijst: 6,5m Garage naast het huis 3m x 6m (bxd) Volledige kelder
zaterdag 27 mei 2017

Ontwerpen vakantiehuis met kelder

Ik wil een vakantiehuisje met kelder bouwen in een recreatiezone. Dit mag tot 80 m² en puntdak.
woensdag 24 mei 2017

Regularisatie nodig voor aanbouw veranda

Een bestaande overkoepeling van een terras laten regulariseren.
dinsdag 23 mei 2017

Uittekenen plannen aanbouw

Wij willen een stuk aanbouwen aan onze woning door de ruimte aan linkse kant van de woning (vooraanzicht) met ongeveer 6 meter te verbreden. Deze ruimte zou dan woonkamer worden met bureau en de technische zone (elektriciteitskast + meter) zit hier ook mee in. Deze ruimte is momenteel ongeveer 2,60 m op 7 m en door 5 m aan te bouwen zou dit 7. 60 op 7 m worden. Wij willen graag een architect om dit uit te tekenen en mee een meldingsdossier/ bouwvergunning aan te vragen. {woning: 2 onder 1 kap}
maandag 8 mei 2017

Uitbreken binnenmuur

Ik zou advies van een architect of bouwkundig ingenieur willen over het uitbreken van een binnenmuur op de eerste verdieping van mijn woning, ik vermoed dat het geen draagmuur is, maar 1 steen dik, en op de verdieping erboven en de gelijkvloers eronder is er geen muur aanwezig, maar mogelijk heeft deze muur wel een belangrijke functie in de samenhang van de hele woning. Ik wil zekerheid en vakkundig advies hoe dit te (laten) doen zonder de stabiliteit van de woning in gedrang te brengen. Gelieve mij niet telefonisch te contacteren maar via email.
maandag 8 mei 2017

Opentrekken keuken appartement

Mijn appartement heeft een ingesloten keuken, en ik zou hier meer zonlicht willen binnenlaten door een muur gedeeltelijk open te laten breken.
woensdag 3 mei 2017

Architect renovatie aanbouw

Betreft verbouwing van een rijwoning. Aard van de werken: integreren van een bestaande veranda in de woning. Plaatsen van 2 poutrels en het uittekenen van de aanbouw in houtskelet. (3 x 5.5)
dinsdag 2 mei 2017

Bouwtekening maken voor plaatsen van dakkapellen

Ik wil een ontwerp laten maken om voor- en achteraan een dakkapel te laten plaatsen zodat we van onze zolder een grote slaapkamer kunnen maken. Een vaste trap staat er reeds en de inrichting en afwerking doen we zelf. Er dient uiteraard ook een stedenbouwkundige vergunning aangevraagd te worden.
maandag 1 mei 2017

Bouwvergunning aan te vragen voor dakterras

We willen een ontwerp voor een dakterras in Groot Antwerpen. Vervolgens hebben we ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van een bouwvergunning. Het houten dakterras zou ongeveer 10m² meter zijn. Graag zouden we graag zoveel mogelijk zelf in orde brengen.
zaterdag 29 april 2017

Renovatie rijwoning

Wij hebben in 2015 een woning van 1906 gekocht in hartje Borgerhout. Momenteel bestaat het huis uit een gelijkvloers en een verdieping met slaapkamer en badkamer. Vroeger, zijnde voor 1990, beschikte het huis nog over een mansardedak met bijkomende slaapkamers, dit werd echter omwille van financiële redenen door de vorige eigenaar verwijderd en vervangen door een plat dak. Nu we zo goed als rond zijn met de verbouwingen van de bestaande structuren, hadden wij graag geïnformeerd over de mogelijkheid om opnieuw een tweede verdieping te bouwen.
donderdag 27 april 2017

Architect voor bouwaanvraag garage

Wij hebben de hulp van een architect nodig voor het indienen van een bouwaanvraag. Betreft een garage van 10m op 5m. 3 meter hoog, plat dak op scheiding.
dinsdag 25 april 2017

Architect uittekenen plannen dakkapellen

Ik wil een ontwerp laten maken voor twee dakkapellen. Het dak wordt sowieso vernieuwd, het oude gebinte moet aangepast worden om de dakkapellen te realiseren. De dakkappellen worden even hoog als die van beide buren, dit eveneens over de volledige gevelbreedte (4m). Ik heb de architect nodig die de bouwaanvraag doet en aanwijzingen geeft voor de uitwerking van de werken.
dinsdag 25 april 2017

Architect voor renovatie & aanbouw

Onze architect laat niets meer van zich horen nadat hij is komen opmeten. Nu zijn we dus DRINGEND op zoek naar iemand die ons snel kan helpen want wij hadden als planning deze zomer te beginnen met de werken omdat mijn man leraar is en dan ook veel tijd heeft. Wij zouden de achterkant van ons huisje willen verbouwen. Een plan van de huidige staat hebben wij niet. De muur tussen de living en keuken en die tss keuken en veranda zouden weg moeten en dan een aanbouw met lichtstraat ofzo. Momenteel staat hier een aanbouw veranda. Ook de wasplaats en de trap naar de kleder zou wat aangepast dienen te worden zodat alles wat opener is. De waterafvoer en putten zouden ook vernieuwd dienen te worden. Wij zijn nl niet aangesloten op het rioleringsnetwerk omdat er geen voorzien is in onze straat.

Partners

Partners van Casius