Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen.

26 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: uittekenen plannen aanbouw, aanbouw zetten, nieuwbouw plaatsen, bouwontwerp voor renovatie, ombouwen studentenkamers, plaatsen hangend balkon aan appartement, ontwerpen vakantiehuis met kelder, renovatie met gedeeltelijke nieuwbouw, uitbreken binnenmuur, ontwerpen van HOB, architect renovatie aanbouw, schuur ombouwen tot leefruimte, architect voor bouwen van bijgebouw carport, bouwontwerp maken, vergunning nodig en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

zaterdag 27 mei 2017

Ontwerpen vakantiehuis met kelder

Ik wil een vakantiehuisje met kelder bouwen in een recreatiezone. Dit mag tot 80 m² en puntdak.
zaterdag 27 mei 2017

Renovatie met gedeeltelijke nieuwbouw

Ik wil plannen laten maken voor renovatie van bestaande woning en afbraak van enkele aanbouwen waar een nieuwbouw voor in de plaats komt lengte is ongeveer 16 m en breedte 5 m het betreft opmaak van de plannen en en bezoek aan de werf voor de plaatsing van isolatie voor subsidie omdat ik het zelf doe
woensdag 24 mei 2017

Regularisatie nodig voor aanbouw veranda

Een bestaande overkoepeling van een terras laten regulariseren.
dinsdag 23 mei 2017

Uittekenen plannen aanbouw

Wij willen een stuk aanbouwen aan onze woning door de ruimte aan linkse kant van de woning (vooraanzicht) met ongeveer 6 meter te verbreden. Deze ruimte zou dan woonkamer worden met bureau en de technische zone (elektriciteitskast + meter) zit hier ook mee in. Deze ruimte is momenteel ongeveer 2,60 m op 7 m en door 5 m aan te bouwen zou dit 7. 60 op 7 m worden. Wij willen graag een architect om dit uit te tekenen en mee een meldingsdossier/ bouwvergunning aan te vragen. {woning: 2 onder 1 kap}
maandag 8 mei 2017

Uitbreken binnenmuur

Ik zou advies van een architect of bouwkundig ingenieur willen over het uitbreken van een binnenmuur op de eerste verdieping van mijn woning, ik vermoed dat het geen draagmuur is, maar 1 steen dik, en op de verdieping erboven en de gelijkvloers eronder is er geen muur aanwezig, maar mogelijk heeft deze muur wel een belangrijke functie in de samenhang van de hele woning. Ik wil zekerheid en vakkundig advies hoe dit te (laten) doen zonder de stabiliteit van de woning in gedrang te brengen. Gelieve mij niet telefonisch te contacteren maar via email.
maandag 8 mei 2017

Opentrekken keuken appartement

Mijn appartement heeft een ingesloten keuken, en ik zou hier meer zonlicht willen binnenlaten door een muur gedeeltelijk open te laten breken.
woensdag 3 mei 2017

Architect renovatie aanbouw

Betreft verbouwing van een rijwoning. Aard van de werken: integreren van een bestaande veranda in de woning. Plaatsen van 2 poutrels en het uittekenen van de aanbouw in houtskelet. (3 x 5.5)
dinsdag 2 mei 2017

Bouwtekening maken voor plaatsen van dakkapellen

Ik wil een ontwerp laten maken om voor- en achteraan een dakkapel te laten plaatsen zodat we van onze zolder een grote slaapkamer kunnen maken. Een vaste trap staat er reeds en de inrichting en afwerking doen we zelf. Er dient uiteraard ook een stedenbouwkundige vergunning aangevraagd te worden.
maandag 1 mei 2017

Bouwvergunning aan te vragen voor dakterras

We willen een ontwerp voor een dakterras in Groot Antwerpen. Vervolgens hebben we ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van een bouwvergunning. Het houten dakterras zou ongeveer 10m² meter zijn. Graag zouden we graag zoveel mogelijk zelf in orde brengen.
zaterdag 29 april 2017

Renovatie rijwoning

Wij hebben in 2015 een woning van 1906 gekocht in hartje Borgerhout. Momenteel bestaat het huis uit een gelijkvloers en een verdieping met slaapkamer en badkamer. Vroeger, zijnde voor 1990, beschikte het huis nog over een mansardedak met bijkomende slaapkamers, dit werd echter omwille van financiële redenen door de vorige eigenaar verwijderd en vervangen door een plat dak. Nu we zo goed als rond zijn met de verbouwingen van de bestaande structuren, hadden wij graag geïnformeerd over de mogelijkheid om opnieuw een tweede verdieping te bouwen.
donderdag 27 april 2017

Architect voor bouwaanvraag garage

Wij hebben de hulp van een architect nodig voor het indienen van een bouwaanvraag. Betreft een garage van 10m op 5m. 3 meter hoog, plat dak op scheiding.
dinsdag 25 april 2017

Architect uittekenen plannen dakkapellen

Ik wil een ontwerp laten maken voor twee dakkapellen. Het dak wordt sowieso vernieuwd, het oude gebinte moet aangepast worden om de dakkapellen te realiseren. De dakkappellen worden even hoog als die van beide buren, dit eveneens over de volledige gevelbreedte (4m). Ik heb de architect nodig die de bouwaanvraag doet en aanwijzingen geeft voor de uitwerking van de werken.
dinsdag 25 april 2017

Architect voor renovatie & aanbouw

Onze architect laat niets meer van zich horen nadat hij is komen opmeten. Nu zijn we dus DRINGEND op zoek naar iemand die ons snel kan helpen want wij hadden als planning deze zomer te beginnen met de werken omdat mijn man leraar is en dan ook veel tijd heeft. Wij zouden de achterkant van ons huisje willen verbouwen. Een plan van de huidige staat hebben wij niet. De muur tussen de living en keuken en die tss keuken en veranda zouden weg moeten en dan een aanbouw met lichtstraat ofzo. Momenteel staat hier een aanbouw veranda. Ook de wasplaats en de trap naar de kleder zou wat aangepast dienen te worden zodat alles wat opener is. De waterafvoer en putten zouden ook vernieuwd dienen te worden. Wij zijn nl niet aangesloten op het rioleringsnetwerk omdat er geen voorzien is in onze straat.
dinsdag 25 april 2017

Plan maken voor verbouwing

Ombouwen, verbouwen terras tot een gesloten ruimte waarin badkamer en WC moet komen. Plan nodig om dit project te realiseren.
zondag 23 april 2017

Bestaande garage vergroten plan nodig

Ik zou graag een plan laten tekenen voor mijn bestaande garage die vergroot zou moeten worden. Naast mijn garage is op mijn grond nog een weg naar achter toe die niet gebruikt word dus de garage zou breder moeten worden.
vrijdag 21 april 2017

Bouwvergunning - ontwerp

IK wil graag een ontwerp laten maken van een nieuw dak. Het dak kan nog een 30 a 40 cm hoger en dit zou dus ook mijn wens zijn. Het dak zou een platdak mogen blijven zoals het is, maar opgehoogd en geisoleerd.
vrijdag 21 april 2017

Regularisatie van hoeve

Wij zoeken een architect voor het uitwerken van regularisatie van een hoeve die we wensen aan te kopen. Hoofdgebouw van voor 1962, groot deel onvergund aangebouwd na 1976 (vermoedelijk 1980) momenteel gebruikt als garage en stallingen. De Stad Lier had in dit verband het volgende laten weten: "Volgens het gewestplan is de woning gelegen in militair gebied en staat ze omschreven als huis. In het verleden werden er geen stedenbouwkundige vergunningen afgeleverd. Er is echter wel een verschil in oppervlakte van de toestand volgens het kadaster en de huidige toestand. De woning werd vergroot en dit dient geregulariseerd te worden of u moet kunnen aantonen dat de huidige toestand al van voor het invoege treden van het gewestplan op deze oppervlakte heeft. "
dinsdag 18 april 2017

Assistentie bij dossier van afbreken en opnieuw opbouwen garageboxen

Wegens slechte staat gaan wij een garagebox van 4 afbreken en terug opbouwen. Bent u geïnteresseerd om ons hierin te begeleiden en hebt uw enig idee wat de kostprijs hier voor is? Afmeting: 12m x 5. 6m x 2. 7m (1 grote box van deze afmeting met 4 garage poorten)
dinsdag 18 april 2017

Architect keuken renovatie en verbouwing

Wij zouden graag onze keuken verbouwen en renoveren. Het huis dateert van 1913. Wij zouden graag een architect vinden die met ons wil samenwerken.
zaterdag 15 april 2017

Bouwvergunning voor chalet

Wij willen een nieuwe chalet plaatsen, ter vervanging van een beschadigde chalet. Dit op een recreatiedomein. Ik had zelf al een plan gemaakt, maar dit werd niet goedgekeurd door de eigenaar van de grond. De chalet heeft de afm. 3. 97m x 5. 77m.
vrijdag 14 april 2017

Totaalrenovatie uit te tekenen

Een woning in het centrum van Wommelgem willen we volledig laten renoveren, uitbreiden en hier eventueel 2 appartementen in laten onderbrengen. Gevelbreedte bedraagt 7 meter, gelijkvloers, verdieping 1 en een zolderverdieping onder het dak. Adresgegevens bij afspraak
donderdag 13 april 2017

Architect nodig voor plaatsen veranda

Binnenkort zal er een veranda van +/- 20 m² worden aangebouwd, grenzend aan de living en keuken. Volgens Stedebouw Lier is een "melding" niet voldoende, maar is de medewerking van een architect vereist en moet de aanvraag worden opgemaakt volgens een uitgebreide dossiersamenstelling.
donderdag 13 april 2017

Architect voor aanvraag vergunning

Wij zouden ons ramen willen vervangen hebben nog oude ramen aan de voorkant maar ze zijn iets korter maar wil wat breder
woensdag 12 april 2017

Architect nodig voor renovatie

Betreft een renovatie van een oude 3 gevel boerderij , alleen de buitengevels blijven staan maar hier worden raam openingen bijgemaakt en veranderd, dak wordt ook vernieuwd en dakkapel in voorzien voor meer lichtinval. Omdat deze werken vergunningsplichtig zijn kunnen we niet anders dan samen met een architect te werken. Daardoor zijn wij opzoek naar, een voor ons zo voordelig mogelijke manier ,om samen met de bevoegde instanties dit dossier te kunnen indienen en rond krijgen . Wij zullen alle werken zelf uitvoeren.
maandag 10 april 2017

Containerwoning te bouwen

Mijn project. 80m² glv. Volledig onderkelderd. Afwerking hout. Binnen grotendeels zelf afwerken.

Partners

Partners van Casius