Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
59 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

maandag 13 augustus 2018

Regularisatie verbouwing dak

De mogelijkheid bestaat dat wij een regularisatie dossier moeten indienen ivm verbouwingen aan ons dak 12jaar geleden. Wij lieten door een erkend dakwerker de dakpannen vervangen aan de straatkant en aan de achterzijde het schuine gedeelte plat dak maken. Hij zei ons destijds dat dat zomaar kon maar nu bij de verkoop van. Ons huis zou dit toch een probleem kunnen zijn niettegenstaande er nooit bezwaren werden ingediend of proces verbaal werd opgemaakt. Als dit nodig zou zijn wat is dan het kostenplaatje en hoe lang duurt dit. Wij hebben echter al een ander huis gekocht omdat we hier geen problemen zagen.
zondag 12 augustus 2018

Bouwontwerp maken en de aanvraag indienen

Ik wil de plannen laten tekenen van een aanbouw van ongeveer 20 m², Achteraan de woning van een rijhuis. Hiervoor is de aanvraag van een bouwvergunning nodig. Ik heb eerder via de procedure melding een aanvraag ingediend, maar nu blijkt dat een melding niet volstaat. Ik heb al een aannemer voor de werken, en opvolging van de werken is niet nodig. Dus enkel het indienen van de bouwvergunning met plannen
donderdag 9 augustus 2018

Plannen opstellen voor renovatie

Renovatie van een oude kleine woning. Wensen veel licht, ruimte , al een beetje vooruitdenkend naar het ouder worden van de twee bewoners. Wensen eventueel ook een gedeelte aan te bouwen.
woensdag 8 augustus 2018

Plannen voor bouwen van buitenkeuken

Bouwen van een buitenkeuken van +/- 8 m x 4 m. Hier zou een toilet, douche en keuken erin moeten komen. De lange zijde naar de tuin zou volledig open moeten kunnen. Plat dak met een oversteek van 3m dat als overdekt terras dient. Gedacht aan een betonplaat met gemetste muren. Gevel zou ik graag bekeleden met hout. De linkse muur van 4 zou doorlopen zodat het terras daar volledig dicht is. Hier zou een open haard in komen. Plan en dossier vergunning in te dienen.
maandag 6 augustus 2018

Stabiliteitsberekening van terras

Graag een stabiliteitsberekening van mijn terras om na te gaan of hier een jacuzzi op kan. Het terras is ongeveer 20 m lang en 5 m diep- 100 m².
zondag 5 augustus 2018

Bouwaanvraag uitvoeren voor kantoren

Ik bezit reeds 18 jaar 2 appartementen die sinds de bouw "ingericht en gebruikt" worden als kantoren. Wegens de verkoop, wil de koper een duidelijke bestemming (bouwtoelating) als kantoren.
vrijdag 3 augustus 2018

Bouwontwerp maken voor autostaanplaatsen

Ik heb hulp nodig voor de omvorming van een grote winkelruimte tot auto staanplaatsen en de aanvraag van de nodige vergunning. Leegstaande winkel van 420 m², met bijhorende koer van +/- 40 m². Graag berekenen hoeveel mogelijke staanplaatsen er kunnen gecreëerd worden, bouwontwerp voor de inrichting, inrit, de nodige veiligheidsmaatregelen en de vergunningen.
woensdag 1 augustus 2018

Plannen tekenen voor bijbouw

Ik ga verbouwen en wil enkele poutrellen plaatsen en een bijbouw zetten. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect om dit uit te tekenen en eventueel stabiliteitsberekening te maken.
dinsdag 31 juli 2018

Plannen voor uitbouw van 35 m² aan bestaande half-open woning

Uitbouw +/- 35 m² aan bestaande half-open woning. Advies voor uitbouw + aanvraag indienen bij gemeente + plaatsen 2 steunbalken
maandag 30 juli 2018

Vergunning voor verbouwing massagesalon

We willen een professionnelle massagesalon openen dit was een commerciële pand voordien. We willen graag een vergunning om te verbouwen.
maandag 23 juli 2018

Plannen voor aanbouw om een zorgwoning te realiseren

Openmaken van de keuken naar de veranda welke moet gerenoveerd worden om te kunnen dienen als extra woonruimte in het kader van een zorgwoning. Eerdere poging(enkel regularisatie bestaande veranda werd door de gemeente afgewezen omwille van carport in bouwvrije zone.)
zaterdag 21 juli 2018

Dakterras ontwerpen voor twee verdiepen

Op een plat dak ongeveer 70 m² en beneden de patio 25 m² graag volledig een ontwerp van maken.
vrijdag 20 juli 2018

Aanvraag regularisatie

Voor ons bedrijf zou er een regularisatieopdracht moeten uitgevoerd worden.
maandag 16 juli 2018

Bouwontwerp en vergunning voor extra verdieping

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een budgetvriendelijke, extra verdieping als extensie op het bestaande zadeldak van een rijwoning, Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning. De gevelbreedte van de woning is ca. 5 meter. De diepte variërend tussen ca. 4,5 meter (kortste zijde) en ca. 5,5 meter. Het betreft een quasi onregelmatige en gigantische dakkapel (zie bijgevoegde schets) die constructief bij voorkeur uit lichte materialen (zoals hout en osb) bestaat.
donderdag 12 juli 2018

Plannen tekenen verbouwing van bel-étage

Ik wens weldra een grondige renovatie uit te voeren op een nieuw aangekochte woning. Voornaamste werken: _Bel-etage woning omvormen naar een gelijk vloerswoning (garagepoort vervangen door raam en volledige structuur op gelijkvloers opentrekken tot de tuin)
woensdag 11 juli 2018

Plan reguralisatie van schuin naar plat dak

Bij verkoop van onze woning is gebleken dat wij een bouwvergunning nodig hadden voor het vervangen van het dak van de achterbouw, wij hebben van een schuin dak een plat dak gemaakt en dus langs een kant de achterbouw verhoogd. Nu moet er een plan gemaakt worden en de regularisatie gestart worden alvorens de verkoop kan doorgaan.
dinsdag 10 juli 2018

Architect voor plan en vergunning aan te vragen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het aanbouwen van een kamer. Deze moet aan de achterkant van het huis geplaatst worden op een plat dak. Graag had ik ook hulp bij het aanvragen van de nodige vergunningen ed.
dinsdag 10 juli 2018

Architect voor verbouwing

- Elektriciteit vernieuwen - Verwarmingen en leidingen vernieuwen (verwerken in muur) - Uitbreken muren gelijkvloers, creëren van grote leefruimte - Ramen allemaal vernieuwen en grote ramen tot op plafond op gelijkvloers - Eerste verdiep (behang weghalen) elektriciteit verwerken in muur. - Zwevend terras zetten met trap naar tuin - Open haard uitbreken. - Vloer vernieuwen - Keuken vernieuwen - Badkamer tweede verdiep vernieuwen - Muur uitbreken (met poutrel) en dan kleine kamer verdelen in nieuwe badkamer links en dressing rechts
vrijdag 6 juli 2018

Ontwerp en bouwaanvraag eengezinswoning

Een architect voor ontwerp en bouwaanvraag. Dit is een eengezinswoning met een verdieping. Oppervlakte is momenteel 70 m². Er zou moeten bijgebouwd worden. Steunpilaren en steunmuren verwijderen.
woensdag 4 juli 2018

Plannen complete renovatie herenhuis

Graag plannen tekenen van een herenhuis dit is voor een volledige renovatie.
dinsdag 3 juli 2018

Plan tekenen en vergunning aanvragen

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor ons gelijkvloers appartement voor de verbouwing ervan. De gelijkvloers volledig renoveren. Ook advies voor het aanvragen van de nodige vergunningen.
donderdag 28 juni 2018

Plannen tekenen HOB Pastorie stijl

Ontwerp, plannen tekenen: Wij willen een half open nieuwbouwwoning zetten stijl pastorie, landelijk, begijn. Gelijkvloers diepte 15 m en B 9 m. 1e verdiep diepte 10 m en B 9 m, 2e verdiep onder zadeldak.
donderdag 28 juni 2018

Architect voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor het vernieuwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. Op dit moment bestaat mijn achterkant uit een uitbouw en een veranda. Dit zou ik graag tot 1 geheel krijgen. Doormiddel van 1 uitbouw. Dit zal een totaal hebben van 5X6m Daarnaast zou ik graag mijn achtergevel willen laten inpakken en miscchien mee op te laten nemen op het plan van de architect
dinsdag 26 juni 2018

Architecten voor uitbreken steunmuren

Ik wil een trap naar de zolder, maar ik weet niet of het mogelijk is, met de steunmuren. We weten niet of het steunmuren zijn anders lukt het niet.
dinsdag 26 juni 2018

Plannen verbouwing zolder

Ik heb een zolder met eenzijdig schuin dak (half open bebouwing) waarvan ik graag een extra slaapkamer met rechte muren en plat dak wil laten maken. Ik ken de bouwvoorschriften niet, maar bij de buren is dit reeds zo.

Partners

Partners van Casius