Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
62 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

woensdag 20 februari 2019

Stabiliteit berekenen voor verbouwingswerken

Draagmuur berekenen Schouw verwijderen berekenen Muur (geen draagmuur) berekenen.
maandag 18 februari 2019

Tekeningen uitbreiding terras

Wij hebben een duplex app met een terras van 2.5m diep op 3.5m breed,maar deze zal een stuk moeten afgebroken worden omdat er betonrot is. Op zoek naar een architect om te kijken of we dit terras mogen vergroten naar 3,5m diep en over de breedte van de hele achtergevel, 7 meter.
maandag 11 februari 2019

Vergunning voor bouw extra verdieping

Het betreft een appartement met een plat dak van 80 m². Hadden graag een verdiep erboven gebouwd , half terras half kamers.
woensdag 6 februari 2019

Regularisatieaanvraag voor uitgevoerde werken

Ik wil een regularisatie aanvragen. Dit is een vergunning voor werken die al uitgevoerd werden. De werken die geregulariseerd moeten worden zijn de verbouwingen van de veranda en een verbouwing van de achterbouw.
woensdag 6 februari 2019

Uittekenen van plan zolderverbouwing

Graag willen we een ontwerp laten maken om onze zolder te verbouwen. We zouden meer ruimte willen maken voor onze drie kinderen die samen op zolder slapen Oppervlakte zolder 28 m².
maandag 4 februari 2019

Bouwvergunning aanvragen

Bij de renovatie van onze woning hebben we een muur laten uitbreken. Nu zouden we hiervoor graag een aanvraag (met architect) indienen bij de gemeente.
donderdag 31 januari 2019

Plan en aanvraag tot vergunning

Bijgebouw van 50m². Ruwbouw met half plat dak en ramen.
dinsdag 29 januari 2019

Lastenboek opmaken en opvolging werf

Lastenboek opmaken aan de hand van onze plannen en opmetingen. Opzoeken van een bekwame en ernstige dakwerker en de uitvoering van de werken begeleiden en controleren. Oud herenhuis met een dak van 10 op 10 m.EPDm dak gelegd.
maandag 28 januari 2019

Plan en aanvraag vergunning

Ik wil een ontwerp laten maken om een verdiep ( 3 extra kamers) bij te bouwen . Advies voor het verkrijgen van de vergunning en plan.
zondag 27 januari 2019

Bouwaanvraag voor schuifraam

Bouwaanvraag om grote schuifraam te maken in achtergevel; Vergunning nodig.