Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
56 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

donderdag 13 december 2018

Plannen voor renovatie rijwoning

Ik wil op het gelijkvloers paar muren weg halen om een open ruimte te creëren ook wil ik de trap verzetten omdat die momenteel in het midden van de woning staat. 1ste verdiep wil ik volledig beton gieten en de indeling van de kamers wijzigen. En wil een verdiep bijbouwen van ongeveer 8m/6m.
woensdag 12 december 2018

Architect voor dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken voor een 3delig dakterras. 3delig omdat er een eerste deel op het dak van het gelijkvloers zal liggen, 1deel op het dak van de keukenuitbouw op het 2e verdiep en een laatste terras op het hoofddak. Hierbij dient rekening gehouden te worden met een makkelijke overgang met beperkte voetafdruk van het ene terras naar het andere.
dinsdag 11 december 2018

Plannen opstellen om dak te verhogen

Ik zou een ontwerp willen laten maken voor een ophoging van mijn huis. Het bestaande dak is aan vervanging toe en daarom zou ik het wensen op te trekken en er een plat dak op te plaatsen. De totale oppervlakte is +- 4,5m op 8m. Een punt hellenddak met dakpannen.
maandag 10 december 2018

Vergunning en plannen voor badkamer en dakkapel

Plannen en vergunning om een extra badkamer bij te bouwen op het eerste verdieping . De oppervlakte is 24m². Plus een dakkapel .
zondag 9 december 2018

Architect nodig voor aanpassen plannen

ik heb in 1999 een rijwoning gekocht. Systematisch heb ik isolatie en renovatie werken uitgevoerd. In oktober 2018 heb ik mijn badkamer volledig vernieuwd. Om in aanmerking te komen voor de toelage Woning renovatie premie constateerde de binnenhuis architecte dat de huidige situatie niet overeen komt met het bouwplan uit het Felix archief. De bouwondernemer van wie ik het huis gekocht heb, heeft geen vergunning gevraagd voor aanbouw veranda en uitslaan van tussenmuur. Ik heb hulp en advies nodig voor aanpassing van het huidige plan en aanvraag van de vergunning.
vrijdag 7 december 2018

Plannen en vergunning om een badkamer en dakkapel te bouwen

Badkamer bijbouwen op het eerste verdieping. De oppervlakte is 24 m². Plannen voor het plaatsen van een dakkapel ook maken en indienen.
donderdag 6 december 2018

Ontwerp voor bouw van bovenverdieping

Ik wil een ontwerp maken van een bovenverdiep. Bouw van een volledige verdieping op een bestaande woning. Oppervlakte : 140 m².
maandag 3 december 2018

Aanvragen omgevingsvergunning + aanpassen van functie

Ons huis is jaren geleden op de gelijkvloers winkelruimte en daarboven gezinswoning Wij zijn nu bezig met het verbouwen van de gelijkvloers en de eerste verdieping (zonder structurele werken), gelijkvloers wordt nu leefruimte ( keuken / eetruimte / living) en eerste verdiep badkamer + slaapkamer + wasruimte. Onze voorgevel is beneden etalageraam, wij hebben speciaal gekozen om dit zo te behouden voor de lichtinval onder andere, dus de oude raampartij wordt vervangen door een nieuwe, met enige verschil dat de glazen deur nu rechts ipv links zal zitten. Graag willen wij dan ook de functie van ons huis wijzigen van deels handel deels woning naar volledige gezinswoning.
zaterdag 1 december 2018

Opmeten en tekenen inplantingsplan voorgevel

Voorgevel schilderen maar heb daar een inplantingsplan voor nodig en een geveltekening op schaal van vorige toestand en nieuwe toestand. Op de tekening moet aangeduid worden wat het oorspronkelijke materiaal was en wat het nu zal worden.
donderdag 29 november 2018

Plannen voor renovatie rijwoning

Ontwerp maken voor de verbouwing van onze achterbouw; keuken en eetkamer. Graag bekijk ik samen de mogelijke plannen en nodige vergunningen.
maandag 26 november 2018

Opmeten en tekenen volledige woning

Opmeten bestaande halfopen woning van 3 bouwlagen (zolder inbegrepen) + achterbouw. Deze plannen zouden moeten kunnen dienen om nadien nieuwe elektriciteit en leidingen in in te tekenen.
maandag 26 november 2018

Bouwontwerp maken achterbouw

Een ontwerp voor de achterbouw met plat dak en raam. 4 op 7 maken . Ook hulp bij de vergunning van de achterbouw en nieuwe ramen aan voorgevel. (Beschermd erfgoed) Het gaat over een oud herenhuis en een gesloten bebouwing.
zondag 25 november 2018

Aanbouw ontwerpen en uittekenen

Tekenen en ontwerpen van een aanbouw.
vrijdag 23 november 2018

Plannen opstellen en dossier indienen voor garagebouw

Nieuwe garage bouwen van 7m x 7,5m en daaraan nog een afdak van 2,5m. De afmetingen zijn iets groter dan op de tekeningen. Een groendak, brede garagepoort, daarnaast een deur en aan de andere kant een brede deur en een raam. Ik heb enkel nog maar contact gemaakt met een aannemer voor het bouwen van de garage. Deze werken zijn gepland rond mei-juni 2019.
donderdag 22 november 2018

Plan voor bouwen half open bebouwing

Eigenaar van een stuk bouwgrond van ongeveer 730 m².Wens een half open bebouwing te bouwen. Plan nodg van architect. Ook nodige dossier aan te maken voor de vergunningen.
dinsdag 20 november 2018

Regulariseren van woning

Architect nodig voor het regulariseren van de ganse woning.
maandag 19 november 2018

Architect nodig voor plannen opstellen om muur op te hogen

Voor aanleg nieuw terras moet gemeenschappelijke muur met buren verhoogd worden. De gemeenschappelijke muur zou moeten verhoogd worden. De muur is momenteel 1.80 meter en er zou 1 meter moeten bijkomen.
vrijdag 16 november 2018

Plan en vergunning voor bouwen geïsoleerde garage

Deze garage zou dienen voor 2 auto's, brommer, fietsen en wat extra bergruimte. We hadden gedacht aan een garage van 6m breed en 10m diep. Langs voor 2 aparte poorten en langs rechts opzij een deur. Zowel de 2 poorten als de deur hebben we van de huidige garages die we graag zouden willen herbruiken als dat mogelijk is.
donderdag 15 november 2018

Architect nodig voor plannen renovatiewerken

Ik heb net een pand gekocht en we zouden graag de achterbouw ( gelijkvloers en 1ste verdiep) afbreken en opnieuw optrekken. De oppervlakte zal 3,5 a 4 m op 5 m worden. Wij willen een plan voor + kostenraming en hulp met de nodige vergunningen. Gelijkvloers is uitbreiding van het winkel gedeelte met douche en sauna. Op de 1ste verdieping zal een badkamer komen + apart toilet.
zaterdag 10 november 2018

Documenten voorzien voor functiewijziging van winkel naar appartement

Bestaande winkel 140 vierkante meter omvormen tot appartement met 2 slaapkamers slaapkamers Functiewijziging en vergunning voorzien.
vrijdag 9 november 2018

Architect voor renovatie van hoeve

We hebben een hele oude langgevelhoeve gekocht. De hoeve dateert van 1700, is bouwvallig, maar is wel opgenomen in gids erfgoed Vlaanderen. We willen ze grotendeels strippen en verbouwen tot 2 ééngezinswoningen. We zijn daarbij op zoek naar een architect.
vrijdag 2 november 2018

Tekening voor: Renovatie van woning

Willen starten aan de verbouwing/renovatie van een bestaande woning.De woning is gezet in de jaren '50. Er moet heel wat vernieuwd en opnieuw ingedeeld worden, hebben we al gemerkt op het originele grondplan. Twee voorwaarden die door de gemeente werden opgelegd: behoud van het zadeldak en uitbreiden tot maximaal 1000 m³. Is een vrijblijvend kennismakingsgesprek over dit project mogelijk
dinsdag 30 oktober 2018

Vergunningsaanvraag nodig voor verwijderen draagmuur plaatsen van poutrel

Tussen de keuken en een leefruimte moet de deurdoorgang verbreed worden naar een doorgang van 3 meter. Draagmuur verwijderen. Hiervoor moet een vergunning worden aangevraagd en een berekening voor de poutrel worden gemaakt. Boven deze muur is 1 verdieping aanwezig waar de badkamer zich bevindt.
zaterdag 27 oktober 2018

Transformatie puntdak naar plat dak uittekenen

Ik wil een puntdak verbouwen naar plat dak zodoende een woonkamer of slaapkamer ontstaat. Dit wil ik graag laten uittekenen en nodige vergunningen voor voorzien.
donderdag 25 oktober 2018

Regularisatie verbouwing bouwovertreding

Eerder dit jaar hebben we verbouwingen uitgevoerd aan onze woning. In de achtergevel werden twee ramen en een deur omgevormd tot één grote schuifraam. Hiervoor werd er een steunbalk in de achtergevel aangebracht. Binnen werden ook twee muren weggehaald om meer ruimte te creëren. We hebben van de gemeente bericht ontvangen dat we een bouwovertreding hebben begaan. Weliswaar zijn we binnen het bestaande volume gebleven maar blijkbaar hebben we voor werken die impact hebben op de structuur van de woning ook een bouwvergunning nodig.

Partners

Partners van Casius