Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen.

34 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekeningen nodig voor aanbouw, plannen nodig voor extra verdieping, plannen voor zorgwoning, vernieuwen en groter maken van bijgebouw, architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie, architect voor renovatie, plannen voor ombouwen winkelruimte naar appartement, architect steunbalk berekenen, bovenverdieping verbouwen, architect voor algemene renovatie, plan ontwerp voor aanbouw, regularisatie woning, architect voor regularisatie woning in bosgebied, architect voor ontwerp renovatie, bouwontwerp veranda nodig en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

donderdag 16 november 2017

Plannen voor zorgwoning

Plannen: Ik zou graag een zorgwoning maken van de woning van mijn grootmoeder. We zouden niets aanbouwen, maar de stal die aan het huis ligt, verder ombouwen tot woning. Op latere termijn willen we dit doortrekken tot één volledige woning. De voorgevel zouden we in eerste instantie behouden maar wat opknappen. De achtergevel mag helemaal veranderd worden.
dinsdag 14 november 2017

Weekendverblijf reguraliseren

Onze chalet is niet vergund maar staat in verblijfsrecreatie zone. Ze is gebouwd in 1986. We zouden willen uitbreiden van 60 naar 80m², maar moeten dan eerst laten regulariseren
zondag 12 november 2017

Architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie

Om de beschikbare ruimte in ons huis beter te benutten en om extra licht binnen te halen zouden we de draagmuur tussen de keuken en de glazen veranda gedeeltelijk willen weghalen. De glazen veranda zouden we willen vervangen door een dak met Velux en uiteraard een groot raam, op dezelfde oppervlakte. De muur is 260 cm De veranda is ca. 244 op 230 cm Voor het meldingsdossier bij de gemeente, zoeken we een architect die de berekeningen wil doen en de plannen wil uittekenen. Een aannemer hebben we al.
woensdag 8 november 2017

Plannen voor ombouwen winkelruimte naar appartement

Bouwaanvraag voor het omvormen van een bestaande woning met winkelruimte naar een gelijkvloers en bovenappartement. Twee bestaande muren dienen open gemaakt te worden om doorgang auto naar achte te verzekeren voor benodigd aantal parkeerplaatsen. Is nu vaste berging achter garage. Verder geen structurele wijzigingen. Heb zelf volledig uitgetekend nu en hoe het moet worden maar is functiewijziging en dient door architect uitgevoerd te worden.
dinsdag 7 november 2017

Architect voor algemene renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor algemene renovatie. De zolder zou in twee kamers ingedeeld moeten worden. De benedenverdieping wordt volledig gerenoveerd, plus kleine uitbreiding.
dinsdag 7 november 2017

Regularisatie woning

Ik heb een oude burger woning met 4 studio's van 40 m² . Adres zal aan de vakman worden meegegeven.
maandag 6 november 2017

Bouwontwerp veranda nodig

Graag uw hulp bij tekenen en vergunnen van vervanging aangebouwde veranda op 1ste verdiepeing bel-étage door uitbouw woonkamer (vergroting). 7m breed op 2. 5m diep.
vrijdag 3 november 2017

Plannen nodig voor extra verdieping

Een kamer op het dak plaatsen. Rijhuis. Plannen nodig en bouwaanvraag indienen.
maandag 30 oktober 2017

Bouwtekening en ontwerp maken

Ik zoek een architect voor een losstaand bijgebouw van max 40m2. Met Kamer+keuken, WC+douche. Graag offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp.
zondag 29 oktober 2017

Plannen nodig om woning af te breken en herop te bouwen

Ik heb een huis met 3 verdiepen . Ik zou graag de voorkant van het gelijkvloer een handelspand van maken met een apparte ingang. De achterkant van het gelijkvloer een living met open keuken en appart toillet en ook als het mogelijk is om met een deel van het terras living te vergroten. Eerste verdiep 1 slaapkamer, badkamer met wc. 2de verdiep 2 slaapkamers.
zondag 29 oktober 2017

Plan en dossier indienen voor aanpassing dak

Wij hebben al een dakwerker. We gaan ons dak en zoldervloer vervangen. We hebben geen vaste trap naar de zolder,dus zoeken we iemand die dat voor ons kan uittekenen De bedoeling is dat de zolder een slaapkamer wordt
vrijdag 27 oktober 2017

Aanvraag bouwvergunning vr aanpassen rijwoning

Aanpassen ramen in voorgevel. Aanpassen ramen, plaatsen balkons achtergevel. Uitsplitsen duplexstudio in 2 studio's bovenste niveau.
donderdag 26 oktober 2017

Ontwerp garage bouwen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bij bouwen van een garage tussen 2 woningen. Een garage met plat dak, met een oppervlakte van 33 m².
woensdag 25 oktober 2017

Architect voor ontwerp bijgebouw

Ik heb een ontwerp voor een bijgebouw in mijn tuin. Deze heb ik uitgetekend en heb al beslist welke materialen en isolatie. Heb hier echter een officieel plan voor nodig zodat ik een aanvraag kan doen.
woensdag 25 oktober 2017

Ontwerp laten opmaken voor bouwen extra verdieping

Ik wil een ontwerp laten opmaken voor het bouwen van een extra verdiep bovenop de bestaande woning en een aanbouw en de nodige vergunningen aan te vragen.
dinsdag 24 oktober 2017

Plannen voor renovatie

Ik ben opzoek naar een architect voor de renovatie van de achterbouw van mijn huis. Perceelbreedte...4. 65 m , Perceeloppervlakte ... 98 m, Breedte voorgevel4,65m, Hoofdgebouw 40 m , Aanbouw 18 meter. Altijd thuis behalve s'avonds.
zondag 22 oktober 2017

Ontwerp voor een dakkappel te maken

Wij willen een ontwerp van een dakkapel om een bouwvergunning aan te vragen. Er zijn structurele aanpassingen nodig aan ons dak.
woensdag 18 oktober 2017

Architect nodig voor aanbouw

We wonen momenteel in een halfopen nieuwbouwwoning van circa 6 jaar oud. Momenteel hebben we 2 volwaardige slaapkamers en een dressing. Ondertussen is er een 2e kindje op komst en lijkt het redelijk krap te worden, daarom willen we graag de optie eens bekijken om een aanbouw te laten zetten. Volgens de informatie die we momenteel bezitten zouden we zowel op het gelijkvloers als op de verdieping 7x4 kunnen bijbouwen (dit bekijken we momenteel nog met de bouwdienst). We hebben nog nooit zelf een verbouwing gedaan en aangezien het toch op een aanzienlijke bijbouw gaat lijkt het ons beter om ons te laten begeleiden. Zijn dit projecten die jullie uitvoeren?
woensdag 18 oktober 2017

Totale verbouwing plannen

Totale verbouwing: Plannen architect. Alles eruit. Alle binnenmuren boven weghalen en nadien herindelen. Dak eraf en buitenmuren optrekken en plat of zadeldak erop. Hele achterbouw platgooien en opnieuw zetten maar groter.
zaterdag 14 oktober 2017

Moderene nieuwbouw te ontwerpen

Wij hebben een bouwgrond gekocht die geschikt is voor een open bebouwing (7. 2*12. 90 zie bijlage). Wij zijn nu op zoek naar een architect voor een moderne woning te ontwerpen (al dan niet houtskeletbouw). Wij zouden graag een verkennend gesprek hebben.
woensdag 11 oktober 2017

Plan nodig voor vergunning tot renovatie

Ik wil een bestaand appartementsgebouw van 3 appartementen renoveren. Plan laten uittekenen door een architect. Met deze plannen zou ik de vergunning aanvragen en het gebouw laten renoveren.
zaterdag 7 oktober 2017

Plannen architect voor dakopbouw

Plannen tekenen voor dakopbouw: Ik wil een kamer laten bijbouwen op het achterste gedeelte van men huis, dat momenteel enkel een gelijkvloers telt. Het voorste gedeelte van men woning heeft 1 verdieping. Dit plat dak , waar momenteel roofing op ligt meet 4,5 m op 3,5 m. De hoogt moet max 3 m zijn. Vergunning is reeds aangevraagd.
zaterdag 7 oktober 2017

Tekenen van plan voor achterbouw

Voor het slopen van ons bestaand los aangebouwd kot op het eerste verdiep zijn wij op zoek naar een architect die de plannen wil tekenen voor onze nieuwe aanbouw plat dak. De volledige aanbouw zou zonder vergunning enkel met melding kunnen maar om het kotje boven af te breken hebben we deze vergunning wel nodig volgens de wet.
vrijdag 6 oktober 2017

Architect nodig om steunmuur uit te breken

Ik wil een steunmuur uitbreken tussen de living en de aangebouwde keuken. Het is een HOB met 2 verdiepingen gebouwd in de jaren 1920 (volle muur, +/- 30 cm).
donderdag 5 oktober 2017

Plan nodig voor bouwvergunning

Plannen nodig: Ik heb een vergunning nodig voor wijziging van gevel deuren/ramen.

Partners

Partners van Casius