Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
51 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

dinsdag 2 januari 2018

Tekeningen huidige situatie

Ik ben bezig met verbouwingen die nog niet volledig zijn afgerond. Ik heb hiervoor tekeningen nodig van de huidige situatie van mijn woning om een bouwvergunning aan te vragen. Het gaat om een rijhuis.
dinsdag 2 januari 2018

Tekeningen voor keuken in veranda te veranderen

Wij zouden graag van ons veranda een keuken maken. We zouden dit graag laten uittekenen door een architect.
woensdag 27 december 2017

Berekening vaste trap naar zolder en indeling zolder

Architect voor mogelijkheden te bekijken van het plaatsen van een vaste trap naar zolder.
woensdag 20 december 2017

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Ik wil mijn trappenhal verbouwen, hier zou de elektriciteit vervangen moeten worden met nieuwe contactpunten. Trap moet verstoken worden, aanpassing van aantal treden.
maandag 18 december 2017

Plannen voor vergunning

Architect plannen voor vergunning voor het plaatsen van twee stalen liggers en het plaatsen van een aanbouw van een twaalftal vierkante meter. Poutrelle steken, en aanbouw vergunning, plannen.
maandag 18 december 2017

Architect renovatie

Het betreft een dokterspraktijk in het bezit van mijn ouders. We stellen ons de vraag of het mogelijk is enkele muren af te breken en het in te delen als woning. Het betref 65 m² en het gebouw is van 1960. Ik zou er zelf graag in wonen, maar daarvoor wil ik eerst weten of het wel mogelijk is te renoveren.
donderdag 14 december 2017

Plan verbouwing chalet

Ik wil graag een ontwerp laten maken om een chalet te laten verbouwen en dit binnen een bepaald budget. Ik wil graag een stuk aanbouwen en de bovenverdieping een stuk vergroten. De buitengevel moet ook vernieuwd worden.
woensdag 13 december 2017

Plannen maken voor renovatie

Ik wil de keuken en aanpalende ruimte voor wasmachine, droogkast, berging volledig laten hernieuwen. Ook wil ik een kleine erker (momenteel in hout en glas) laten vervangen. Er moeten enkele valse plafonds gestoken worden en in de slaapkamers zijn isolatiewerken en gyproc werken nodig.
donderdag 7 december 2017

Plan voor nieuwbouw

Samen met ons een plan maken van ons huis en het bouwdossier maken. We hebben al samen enkele eerste ontwerpen(schetsen) gemaakt waarvan we willen vertrekken.
woensdag 6 december 2017

Regularisatie plan aanbouw

We zijn van plan een aanbouw te zetten bij onze bel-etage woning op het gelijkvloers. Het betreft een aanbouw met snelbouwstenen en dragend genoeg voor bovenaan een terras met trap naar beneden opdat we van de leefruimte en keuken rechtstreeks naar de tuin kunnen. Het betreft een aanbouw van ongeveer 3 op 6 m waar 2 nieuwe ramen + tuindeur conform volgens de isolatienormen moet gebouwd worden. Ook op het eerste verdiep moet een nieuwe deur geplaatst worden die uitkomt op het nieuwe het terras komen. Plannen van het huis zijn in ons bezit.
maandag 4 december 2017

Meldingsdossier opstellen voor opening in draagmuur

Meldingsdossier opstellen voor het maken van een opening in een draagmuur Wij willen in een rijtjes woning in Boom een opening maken in een draagmuur. Volgens de gemeente is hier een meldingsdossier voor nodig dat opgesteld dient te worden door een architect.
vrijdag 1 december 2017

Plan tekenen voor aanpassing woning

Graag het plan van ons huis tekenen met een aanvraag (in bouwdienst van het stadhuis Mechelen) van verandering gevel (garagepoort als inkomdeur te gebruiken, maar de eerste bedoeling is te isoleren,natuurlijk).
donderdag 30 november 2017

Plannen voor renoveren rijwoning

Ik heb een kostenraming nodig voor de verbouwings/renovatiewerken voor mijn kredietaanvraag. We willen de woning renoveren van boven tot beneden. Trappen verplaatsen als dit mogelijk is. En boven de keuken willen we een extra slaapkamer bouwen zodat we de huidige slaapkamer kunnen gebruiken als badkamer. Als dit natuurlijk mag van de stedenbouwdienst. We willen zelf zoveel mogelijk doen om de kosten te drukken. Is het introductiegesprek gratis?
woensdag 22 november 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

Ik wil een nieuwe trap plaatsen naar zolder en het moet een stuk beton weg gezaagd worden in plafond,dat zijn geen betonpanelen. Plafond is in gietbeton.
zaterdag 18 november 2017

Architect voor berekeningen en plannen totaalrenovatie

Voor wij tot aankoop willen overgaan van een woning uit 1901(originele staat) zouden wij graag een kostenberekening hebben voor een totaalrenovatie. De woning telt 3 verdiepen(kelder, gelijkvloers, 1ste verdiep en 2de verdiep)
zaterdag 18 november 2017

Architect nodig voor plannen van HOB bebouwing

Wij zoeken een architect die ons in eerste instantie een raming van de bouwkosten kan maken voor een halfopen bebouwing die we grotendeels zelf gaan bouwen. Dat hebben wij nu nodig om een kredietaanvraag erdoor te krijgen het budget is dan inclusief btw. Het gaat om een halfopen bebouwing met 2 slaapkamers en een garage met bouwdiepte 17m en breedte 7,35m. De gesloten kant van de woning bevindt zich links. Daarna, eenmaal we een lening krijgen, willen we graag verder werken om een degelijke plan te maken die voortgaat op de oorspronkelijke basisplan.
dinsdag 14 november 2017

Weekendverblijf reguraliseren

Onze chalet is niet vergund maar staat in verblijfsrecreatie zone. Ze is gebouwd in 1986. We zouden willen uitbreiden van 60 naar 80m², maar moeten dan eerst laten regulariseren
zondag 12 november 2017

Architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie

Om de beschikbare ruimte in ons huis beter te benutten en om extra licht binnen te halen zouden we de draagmuur tussen de keuken en de glazen veranda gedeeltelijk willen weghalen. De glazen veranda zouden we willen vervangen door een dak met Velux en uiteraard een groot raam, op dezelfde oppervlakte. De muur is 260 cm De veranda is ca. 244 op 230 cm Voor het meldingsdossier bij de gemeente, zoeken we een architect die de berekeningen wil doen en de plannen wil uittekenen. Een aannemer hebben we al.
woensdag 8 november 2017

Plannen voor ombouwen winkelruimte naar appartement

Bouwaanvraag voor het omvormen van een bestaande woning met winkelruimte naar een gelijkvloers en bovenappartement. Twee bestaande muren dienen open gemaakt te worden om doorgang auto naar achte te verzekeren voor benodigd aantal parkeerplaatsen. Is nu vaste berging achter garage. Verder geen structurele wijzigingen. Heb zelf volledig uitgetekend nu en hoe het moet worden maar is functiewijziging en dient door architect uitgevoerd te worden.
dinsdag 7 november 2017

Architect voor algemene renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor algemene renovatie. De zolder zou in twee kamers ingedeeld moeten worden. De benedenverdieping wordt volledig gerenoveerd, plus kleine uitbreiding.
dinsdag 7 november 2017

Regularisatie woning

Ik heb een oude burger woning met 4 studio's van 40 m² . Adres zal aan de vakman worden meegegeven.
maandag 6 november 2017

Bouwontwerp veranda nodig

Graag uw hulp bij tekenen en vergunnen van vervanging aangebouwde veranda op 1ste verdiepeing bel-étage door uitbouw woonkamer (vergroting). 7m breed op 2. 5m diep.
vrijdag 3 november 2017

Plannen nodig voor extra verdieping

Een kamer op het dak plaatsen. Rijhuis. Plannen nodig en bouwaanvraag indienen.
maandag 30 oktober 2017

Bouwtekening en ontwerp maken

Ik zoek een architect voor een losstaand bijgebouw van max 40m2. Met Kamer+keuken, WC+douche. Graag offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp.
zondag 29 oktober 2017

Plannen nodig om woning af te breken en herop te bouwen

Ik heb een huis met 3 verdiepen . Ik zou graag de voorkant van het gelijkvloer een handelspand van maken met een apparte ingang. De achterkant van het gelijkvloer een living met open keuken en appart toillet en ook als het mogelijk is om met een deel van het terras living te vergroten. Eerste verdiep 1 slaapkamer, badkamer met wc. 2de verdiep 2 slaapkamers.

Partners

Partners van Casius