Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: renovatie 2 appartementen, architect voor renovatie en aanbouw, architect tekening plan gedeeltelijke renovatie, advies en uittekenen van bouwplannen HOB, plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning, stabroek 3 huisjes samenvoegen, opmeten en tekenen volledige woning, bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping), tekening plan gedeeltelijke renovatie, interieur benedenverdieping vernieuwen, plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl, verbouwen van een woning, renovatie woning, architect voor uitbouw, renovatie zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

zondag 22 januari 2017

Architect

Graag hadden wij wat advies voor de indeling van zowat onze hele woning, we weten wel wat we ongeveer willen maar we weten niet of we qua indelingen helemaal juist zitten en wilden daarom toch eens de mening en advies van een architect. {woning: Vrijstaande woning}
vrijdag 20 januari 2017

Renovatie 2 appartementen

2 appartementen te renoveren in Mechelen.
donderdag 19 januari 2017

Renovatie zolder

Ik wil mijn zolder renoveren. Grootte: +/- 70 m². Nood aan een vaste trap, dakkapel, en een splitsing in 2 compartimenten. (douche en slaapkamer)
zaterdag 14 januari 2017

Opstelling van meldingsdossier met architect

Samenstellen van meldingsdossier, 15 vierkante meter is niet vergund maar kan wel geregulariseerd worden, omdat we rooilijn en heimuur niet overschreden zijn. Dit is al na gevraagd op het gemeentehuis. Op deze plaats word het bestaand dak met plastiek lichtkoepel afgebroken en terug opgebouwd met glazen lichtkoepel. Ruit wordt vervangen door schuifraam. Constructief wordt er niets veranderd maar voor deze aanpassing hebben we de medewerking van een architect nodig.
zaterdag 14 januari 2017

Bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping)

We willen ons dak optrekken zodat we op 2e verdieping extra kamer kunnen creëren. Hiervoor hebben we een plan nodig en aanvraag bij de gemeente.
dinsdag 10 januari 2017

Hoekwoning verdelen in appartementen

Ik wil een hoekwoning van 78 m² met 1 verdieping met 3 slaapkamers in twee appartementen VERDELEN,waarvan van elke een apart keuken,toilet moet komen.Geinventariseerd als ERFGOED MAAR niet geklaseerd HOEKWONING verdelen in APPARTEMENTEN
zaterdag 7 januari 2017

Verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping

Verlenging achterbouw met installatie nieuwe keuken Verplaatsing badkamer van glv naar 1° verdieping Aanbouw 2 kamers 1° verdieping Vernieuwing dak Wij zijn op zoek naar architect voor plannen en bouwaanvraag en naar een aannemer
donderdag 5 januari 2017

Architect voor renovatie en aanbouw

Ik zoek een architect voor een totaalrenovatie en aanbouw.
donderdag 5 januari 2017

Architect tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil een tekening laten maken voor een gedeeltelijke renovatie. {woning: Vrijstaande woning}
dinsdag 3 januari 2017

Steunmuur uit te breken

We willen een steunmuur van ongeveer 4 meter lengte verwijderen tussen de slaapkamer en de living. Het gaat hier over een ouder gebouw (nog houten vloeren). Het is het 4e en bovenste appartement (3e verdiep). Het is het dakappartement onder een plat dak, dus er staan geen appartementen meer bovenop. We zijn op zoek naar een architect om te berekenen welke poutrel we moeten gebruiken en alle documenten in orde te brengen voor de bouwaanvraag.
maandag 2 januari 2017

Advies en uittekenen van bouwplannen HOB

Advies en uittekenen van bouwplannen. Betreft een halfopen bebouwing. Grootte bouwgrond 396 m2 Grootte bouwoppervlakte 8m op 15m.
woensdag 28 december 2016

Plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning

Wij zouden graag de prijs geweten hebben voor uittekening van een plan door een architect. Het betreft een uitbreiding op de eerste verdieping van 50m2, bestaande uit 2 slaapkamers. Er dient geen opvolging te gebeuren.
woensdag 28 december 2016

Stabroek 3 huisjes samenvoegen

Wij bewonen 3 kleine huisjes met 3 aparte nummers, we overwegen om deze officieel te laten samenvoegen, wat zijn de gevolgen voor het KI en wat kan een plan en aanvraag kosten
dinsdag 20 december 2016

Opmeten van volledige woning + tekenen gevelaanzicht

We hebben een gebouw in het Mechelse gekocht waarvan geen plannen terug te vinden zijn . De geschatte oppervlakte is 400 m². Het gebouw bestaat uit een kelder, gelijkvloers, 2 verdiepingen en een zolder. De deadline van oplevering van de prestaties is half januari 2017.
dinsdag 6 december 2016

Grondplan van studio

Ik wil een grondplan laten tekenen van een studio. (woonkamer, kamer, keuken, wc, koertje, douche)
zaterdag 3 december 2016

Ontwerp nieuwbouw in landelijke stijl

Ik wil een plan laten uittekenen voor een nieuwbouw in landelijke stijl (10m breed+3m garage, 13m diep). De bouw zou in maart moeten beginnen.
vrijdag 2 december 2016

Nieuwbouw HOB

Woning met verdiep straatbreedte 10m, diepte 12 m
maandag 28 november 2016

Compacte woning ontwerpen

Ik zoek een architect die op budget een plan kan tekenen voor renovatie. Sleutelwoorden zijn ruw (bv door gebruik van mortex), industrieël (gepolierde betonvloer, kale muur) , modern. Het is een compacte woning, optimaal plaatsgebruik is dus gewenst. Ik wil graag een stukje bijzetten, en alles herpositioneren zodat er een geluidsbuffer ontstaat. Heb geen super groot budget, en wil dus ook zoveel mogelijk zelf doen. Overdag slecht telefonisch bereikbaar, bij voorkeur via email. Foto's zijn voor de gestripte staat, huis is 90% gestript
donderdag 24 november 2016

Herindeling rijhuis

Wij willen een deel van de living veranderen in een garage of fietsenstalling. Dit gecombineerd met afbraak van de voorgevel. Isolatie plaatsen en nieuwe voorgevel zetten met strips. Voorgevel hiermee ook, moderne uitstraling geven. En nieuwe dakgoten.
vrijdag 18 november 2016

Regularisatie woning

Verbouwing gedaan op bestaande bouwlijn terras afgesloten met aluminium ramen en eerste verdiep boven ook met alu ramen graag zouden wij dit willen regulariseren en hiervoor een architecten plan krijgen
woensdag 16 november 2016

Bouwtekening maken

Architect: - Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw en een omgevingsvergunning laten aanvragen De afmetingen van de aanbouw in totaal van elk verdiep inclusief dak 1verdiep+dak zijn ongeveer 40m². Afwerking met pvc of aluminium kozijnen en stucwerk binnenzijde Rijtjeshuis.
zaterdag 29 oktober 2016

Tekening van bestaand gebouw - regularisatie

In het kader van regularisatie van een voorheen 'gedoogd' gebouw (bungalow, +/- 150m²) eist de gemeentelijke bouwdienst dat een architect het huidige grondplan en de gevels tekent en beschrijft; graag hiervoor een prijs-schatting.
zondag 23 oktober 2016

Architect voor achterbouw

Wij wensen een achterbouw te zetten van 61 m². Dit is een gemetselde achterbouw met glas. Landelijke stijl. Wij zijn op zoek naar een architect om ons te helpen met het plan en de bouwaanvraag.
donderdag 20 oktober 2016

Architect voor plannen zolderverbouwing

Zolder inrichten tot slaapkamers en badkamer , bestaande plan wijzigen ,op gemeentehuis is nog steeds plan met plat dak maar is al van 1986 een puntdak ,ben op gemeentehuis geweest en er moet eerst een rechtzetting van het plan gebeuren en dan de aanpassingen aanbrengen.
dinsdag 18 oktober 2016

Architect voor opbouw

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor een architect voor begeleiden van volgend werk: opbouw op achtergevel, nieuwe ruimte te gebruiken als badkamer + gelijkvloers muur verwijderen waardoor achtergevel moet worden opgevangen /renovatie keuken.

Partners

Partners van Casius