Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
tekenen nieuw landelijk te bouwen woning, plannen voor bijbouw, architect bouwaanvraag, renovatie lang gevelhoeve, tekeningen voor verbouwing, tekeningen huidige situatie, tekeningen voor keuken in veranda te veranderen, bouwaanvraag uitbreiding woongelegenheden, berekening vaste trap naar zolder en indeling zolder, architect voor ontwerp te maken en alle nodige vergunningen aanvragen, plannen voor renovatie uittekenen, architect voor totaalrenovatie gelijkvloers, architecten Brussel, tekeningen voor aanpassing zolderkamer naar studentenkamer, plan rijwoning nodig

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

Tekeningen huidige situatie

Ik ben bezig met verbouwingen die nog niet volledig zijn afgerond. Ik heb hiervoor tekeningen nodig van de huidige situatie van mijn woning om een bouwvergunning aan te vragen. Het gaat om een rijhuis.

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Ik wil mijn trappenhal verbouwen, hier zou de elektriciteit vervangen moeten worden met nieuwe contactpunten. Trap moet verstoken worden, aanpassing van aantal treden.

Architect renovatie

Het betreft een dokterspraktijk in het bezit van mijn ouders. We stellen ons de vraag of het mogelijk is enkele muren af te breken en het in te delen als woning. Het betref 65 m² en het gebouw is van 1960. Ik zou er zelf graag in wonen, maar daarvoor wil ik eerst weten of het wel mogelijk is te renoveren.

Tekeningen nodig voor verbouwing

Ik wil een nieuwe trap plaatsen naar zolder en het moet een stuk beton weg gezaagd worden in plafond,dat zijn geen betonpanelen. Plafond is in gietbeton.

Architect voor algemene renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor algemene renovatie. De zolder zou in twee kamers ingedeeld moeten worden. De benedenverdieping wordt volledig gerenoveerd, plus kleine uitbreiding.

Regularisatie woning

Ik heb een oude burger woning met 4 studio's van 40 m² . Adres zal aan de vakman worden meegegeven.

Bouwontwerp veranda nodig

Graag uw hulp bij tekenen en vergunnen van vervanging aangebouwde veranda op 1ste verdiepeing bel-étage door uitbouw woonkamer (vergroting). 7m breed op 2. 5m diep.

Plannen nodig voor extra verdieping

Een kamer op het dak plaatsen. Rijhuis. Plannen nodig en bouwaanvraag indienen.

Aanvraag bouwvergunning vr aanpassen rijwoning

Aanpassen ramen in voorgevel. Aanpassen ramen, plaatsen balkons achtergevel. Uitsplitsen duplexstudio in 2 studio's bovenste niveau.

Ontwerp garage bouwen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bij bouwen van een garage tussen 2 woningen. Een garage met plat dak, met een oppervlakte van 33 m².

Plan nodig voor vergunning tot renovatie

Ik wil een bestaand appartementsgebouw van 3 appartementen renoveren. Plan laten uittekenen door een architect. Met deze plannen zou ik de vergunning aanvragen en het gebouw laten renoveren.

Plannen architect voor dakopbouw

Plannen tekenen voor dakopbouw: Ik wil een kamer laten bijbouwen op het achterste gedeelte van men huis, dat momenteel enkel een gelijkvloers telt. Het voorste gedeelte van men woning heeft 1 verdieping. Dit plat dak , waar momenteel roofing op ligt meet 4,5 m op 3,5 m. De hoogt moet max 3 m zijn. Vergunning is reeds aangevraagd.

Plan nodig voor bouwvergunning

Plannen nodig: Ik heb een vergunning nodig voor wijziging van gevel deuren/ramen.

Bouwvergunning voor uitbouw nodig

Ik wel een oud huisje volledig renoveren gelegen te Ekeren. Bouwvergunning noodzakelijk voor eventuele uitbouw. .

Plannen en opvolging voor dakopbouw of extra verdieping

Dakopbouw of optopping: Extra verdiep op plat dak bouwen. Voor een extra badkamer en slaapkamer.

Regularisatie nodig van een ééngezinswoning naar een kamerwoning

Ik heb in 2003 een woning gekocht die ik enkel heb gerenoveerd qua water, gas en electriekleidingen betreft. De structuur van de woning werd niet aangepast door mij. Ik stel ze wel te huur als meerkamerwoning en moet dit nu regulariseren. De opbouw van het huis is wel zo dat dit geen gewone woning is maar eerder van in het begin een kamerwoning. Nu blijkt dat de bestemming dient aangepast te worden. Ik heb zelf geen plannen van de woning.

Plannen maken voor verbouwen woonhuis

Ik zou graag mijn woning uitbreiden met een extra verdieping (dakterras) en heb hiervoor de hulp nodig van een architect. Ik heb zowel hulp nodig bij het ontwerp als bij de stedenbouwkundige aanvraag.

Plannen nodig voor opbouw

Ik zoek een architect om plannen te maken om een uitbouw/opbouw te tekenen. Er zouden extra kamers moeten komen bovenop een plat dak.

Aanbouw zwevend terras 2e verdiep

Mogelijkheden aanbouw terras 'zwevend? ' aan een appartement op 2 de verdieping.Archtitect nodig? Allicht bouwvergunning... Diepte 1,5 a 2m op 3a4 meter. Richtprijs, hoewel dit moeilijk zal zijn.

Architect nodig voor opvolging van werken

We gaan een woning verbouwen in Hoboken. Het plan is reeds getekend en de bouwvergunning is goedgekeurd. Voor de controle op de werken, tot de fase winddicht, willen we beroep doen op een andere architect.

Een kamer boven keuken bijbouwen

Ik ben op zoek naar een architect om te komen kijken of het mogelijk is om boven het dakvan de keuken een extra kamer en badkamer te bouwen en een aanvraag tot bouwvergunning in te dienen.

Vergunning opstellen

Ik heb een pand in Antwerpen waar ik een extra domicilie wil aanvragen. Ik wens mijn woning te vergunnen en er is geen laatst vergunde toestand ( laatste vergunning met duidelijke plannen) dus moet ik aantonen dat de woning reeds voor het invoeren van het gewestplan heeft bestaan en dat de woning toen reeds gebruikt werd als 2 appartementen, hiervoor zal ik ook plannen moeten opmaken .

Plan advies voor extra aanbouw verdieping

Ik wil een graag info en advies voor ons project bestaande uit 3 studio's die moeten gebouwd worden op een achterbouw. De oppervlakte van de achterbouw is 67m² . Graag ook advies over aanvraag van de juiste vergunningen en de te gebruiken materialen. Hoeveel tijd neemt dit in beslag? Graag grosso modo de totaalprijs van dit project en honoraria van de architect.

Regularisatie bouwovertreding nodig

30 jaar geleden werd er een veranda aangebouwd helaas zonder bouwaanvraag, nu hebben we een PV ontvangen wegens de bouwovertreding. We hebben hulp nodig van een architect die op de hoogte is van regularisatie-aanvragen. Dus best eerst afspraak en ter plaatse komen kijken.

Uitbreken binnenmuur

Ik zou advies van een architect of bouwkundig ingenieur willen over het uitbreken van een binnenmuur op de eerste verdieping van mijn woning, ik vermoed dat het geen draagmuur is, maar 1 steen dik, en op de verdieping erboven en de gelijkvloers eronder is er geen muur aanwezig, maar mogelijk heeft deze muur wel een belangrijke functie in de samenhang van de hele woning. Ik wil zekerheid en vakkundig advies hoe dit te (laten) doen zonder de stabiliteit van de woning in gedrang te brengen. Gelieve mij niet telefonisch te contacteren maar via email.