Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

Plannen uittekenen om terras aan te leggen en vergunningen aanvragen

Plannen uittekenen om terras aanleggen. Vergunningen aanvragen.

Plannen voor aan te leggen dakterras

Aanleg van een dakterras rond 30m². Momenteel enkel bereikbaar via brandtrap op de 3de verdieping. Begeleiding nodig voor het hele proces inlc. vergunning.

Vergunningen indienen plannen opmaken

Plannen op schaal maken om raam van voorgevel te vervangen door frans balkon. Pre-advies inwinnen bij monumentenzorg. Vergunningen aanvragen.

Architect nodig voor uitbreidingsplannen balkon

Plannen uittekenen om 2 balkons uit te breiden met 2m². Momenteel 2m² groot. Vergunningsaanvragen indienen.

Bouwontwerp uitbreiding woning

Hulp en advies nodig voor nodige vergunningen en bouwaanvraag indienen voor vergroten woning

Opmeten en tekenen inplantingsplan voorgevel

Een inplantingsplan nodig voor een geveltekening op schaal van vorige toestand en nieuwe toestand. Op de tekening moet aangeduid worden wat het oorspronkelijke materiaal was en wat het in de toekomst zal worden.

Regularisatie van een mogelijke bouwovertreding

Graag wil ik een aanvraag tot advies krijgen van een architect: het betreft het vervangen van een dakterras dat mogelijk zonder bouwvergunning werd aangevraagd. Graag ook advies en offerte voor uit te voeren werken.

Uitbreiding huis 10m2

Huis ong. 10m² uitbreiden. Momenteel 6.5m breed en dat zou 1.5m uitgebreid moeten worden. Langs ene zijde douche plaatsen. Langs andere zijde garage verlengen.

Bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen

Plannen opmaken om dakkapel te plaatsen. Vergunningen aanvragen.

Vergunning voor functiewijziging van een pand opstellen

Ik ben op zoek naar een architect die voor ons een plan en nodige vergunning kan voorzien omtrent een functieverandering van een pand.