Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
architect plannen uitbouw verdieping en dakconstructie, vergunning verkrijgen, moderne nieuwbouwwoning ontwerpen, plannen verbouwing tekenen, regularisatie dakverdieping, regularisatie aanvragen voor overdekt terras, bouwontwerp maken voor HOB renovatie, architect renoveren, architect plan totaal renovatie landelijke stijl, plan verbouwing voorbereiden, renovatie en bijbouw uittekenen, architect nodig voor renovatie, architect stabiliteitsberekening, deel van de woning verbouwen met fotostudio, architect vergunning vouwramen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

Regularisatie aanvragen voor overdekt terras

We hebben in 2011 ons toenmalig met golfplaten overdekt terras op de 1 ste verdieping laten vernieuwen door een dakwerker (nieuw dak & nieuwe ramen). We gaan nu onze woning verkopen en moeten het laten regulariseren (met architect). Het terras is 6 m op 2,7 m.

Ontwerp balkon appartement

Ik wil een ontwerp laten maken voor een balkon aan mijn appartement. Ik heb goedkeuring van mijn mede-eigenaars en denk in regel te zijn (inkijk). Daarnaast zal er een melding of vergunning aangevraagd moeten worden alsook een aannemer aangesteld. Waarschijnlijk is er ook een sterkteberekening nodig? Afmetingen: ongeveer 3 x 2,5 m2

Functiewijziging magazijn naar garage

Op zoek naar een architect om een functie van een gebouw te wijzigen. Momenteel is het een magazijn maar ik wil dit als garage gebruiken.

Bouwkundige vergunning voor aanbouw

Ik heb reeds het plan ter beschikking voor realisatie van een aanbouw. Hiervoor moet ik echter nog de vergunning laten uittekenen.

Bestemmingswijziging woning en handelspand

Op zoek naar een architect voor de bestemmingswijziging van een gebouw. Vroeger was dit een gebouw en een handelspand, nu twee woningen en een pand.

Architect voor plan en bouwaanvraag

Graag hadden wij een architect onder de arm genomen die ons kan helpen met onze plannen en bouwaanvraag. Uitbouw zie schets. Op zolder maximale uitkijk voor en achter. Achter in de tuin grote vrijstaande carport met berging.

Architect voor renovatie

Ik wil een plan voor renovatie van een pand van 240 m² ( momenteel 2 woonst met garage magazijn ) , of afbraak voor nieuwbouw appartementen ( indien vergunning mogelijk )

Aanvraag van regularisatie

Wij zouden graag premies willen vragen voor gevelreiniging vernieuwing ramen en deuren en isolatie het betreft twee gebouwen met op het gelijkvloers een handelszaak en in beide gebouwen telkens drie appartementen met 1 slaapkamer. Het grootste app is ongeveer 90 M2 handelszaak ongeveer 300m2 we zouden voor de premie een regularisatie willen aanvragen van de huidige toestand . Via het felixarchief heb ik geen plannen gevonden. Wij hebben deze 2 gebouwen bijna 10 jaar geleden gekocht en niets veranderd

Architecten voor vergunning

Bestaande toestand regulariseren : appartementen gekocht in 1978 als twee afzonderlijke appartementen kort na aankoop samengevoegd (binnentrap) tot duplex zonder verdere vergunning

Bouwvergunning voor verbouwing appartement en dak

Het appartement bevindt zich volledig in het dak, op de 3de verdieping is het appartement en nu zouden we de zolder daarvan willen inrichten met een dakterras. Afm zolder 6m op 6m en 2,5m hoog. Op de 3de verdieping zijn er 2 dakkapellen van 1m op 1m en we zouden graag 1 grote dakkapel van 1m op 4m willen die als het terras van de zolder zou dienen, zodus moet er ook een kapel op de zolder gemaakt worden. Ook moet er een trap worden voorzien van 3de verdiep naar zolderverdiep. Zie foto's ter verduidelijking 1. Schets met verbinding dakkapellen achteraan gebouw 2. Foto achterkant gebouw 3. Dakkapel salon 4. Dakkapel keuken

Regularisatievergunning veranda

Ik heb een woningbrand gehad en we hebben nu bij de wederopbouw onze veranda 1,45 naar achter geplaatst. Hiervoor moeten we echter een regularisatievergunning hebben. We zijn op zoek naar een architect die dit kan regulariseren.

Architect plan aanbouw

Wij willen een ontwerp laten maken voor het renoveren en bouwen van een aanbouw. Wij hebben ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.

Architect ter begeleiding dossier bij regularisatie

Wij hebben een renovatieproject beëindigd in 2015 van 4 appartementen en 2 studio's. In 2017, nadat de appartementen waren verhuurd aan SVK Antwerpen, de controles door de Vlaamse overheid en SVK waren uitgevoerd, besloot ook de stad Antwerpen nog een bijkomende controle uit te voeren. Voor SVK, Vlaamse overheid was alles in orde, maar de stad Antwerpen heeft een aantal bemerkingen waarvoor een regularisatie dossier moet ingediend worden. Hiervoor wensen wij de hulp van een architect in te roepen om ons tijdens deze regularisatie te begeleiden. De architect is best van het Antwerpse om eventuele transportkosten naar/van de werken te beperken, gezien de huidige verkeerssituatie in Antwerpen. File kan doorgestuurd worden op aanvraag.

Stabiliteitsberekening maken voor plaatsen van enkele dakkapellen

Wij willen graag 3 dakkapellen laten plaatsen, in de slaapkamers. De steunbalken, moeten verplaatst worden. Dus belangrijk dat het constructie van het dak, niet word beïnvloed door het verplaatsen van steunbalken. Hiervoor zoeken wij iemand die de stabiliteitsberekening voor deze werken kan maken.

Stabiliteit berekenen voor muur uit te breken

Wij willen een open keuken laten zetten en hiervoor hebben we een ingenieur nodig. Deze zou de stabiliteit moeten berekenen voor het uitbreken van een muur en het plaatsen van een poutrel.

Bestemming pand en gevel veranderen

Graag had ik via de architect de bestemming van mijn pand dat momenteel een handelswoning is laten veranderen naar een woning en de daarop volgende gevel (4. 5m breed, 3m hoog, momenteel vitrine) laten wijzigen dat dit conform een woning is. Graag had ik eens vrijblijvend een afspraak gehad om dit alles te bespreken.

Bouwvergunning aanvragen en tekeningen voor plaatsen dakkapellen

Ik wil graag een bouwvergunning aanvragen. Hiernaast wil ik ook tekeningen voor het plaatsen van 3 dakkapellen.

Architect nodig voor appartement

Ik wil een ontwerp conform mijn wensen ( design ) voor een nieuwbouwappartement ( eigenlijk twee appartementen gekocht ) op het Zuid, op de gronden van het vroegere ' Zillion ' ( vooraan Nieuw - Zuid ). Bebouwde oppervlakte : 160 vierkante meter + 2 terrassen van 30 vierkante meter. 2 Slaapkamers, 1 bureau, grote keuken en eetruimte, zeer grote leefruimte . Plan te bekijken.

Tekeningen huidige situatie

Ik ben bezig met verbouwingen die nog niet volledig zijn afgerond. Ik heb hiervoor tekeningen nodig van de huidige situatie van mijn woning om een bouwvergunning aan te vragen. Het gaat om een rijhuis.

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Ik wil mijn trappenhal verbouwen, hier zou de elektriciteit vervangen moeten worden met nieuwe contactpunten. Trap moet verstoken worden, aanpassing van aantal treden.

Architect renovatie

Het betreft een dokterspraktijk in het bezit van mijn ouders. We stellen ons de vraag of het mogelijk is enkele muren af te breken en het in te delen als woning. Het betref 65 m² en het gebouw is van 1960. Ik zou er zelf graag in wonen, maar daarvoor wil ik eerst weten of het wel mogelijk is te renoveren.

Tekeningen nodig voor verbouwing

Ik wil een nieuwe trap plaatsen naar zolder en het moet een stuk beton weg gezaagd worden in plafond,dat zijn geen betonpanelen. Plafond is in gietbeton.

Architect voor algemene renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor algemene renovatie. De zolder zou in twee kamers ingedeeld moeten worden. De benedenverdieping wordt volledig gerenoveerd, plus kleine uitbreiding.

Regularisatie woning

Ik heb een oude burger woning met 4 studio's van 40 m² . Adres zal aan de vakman worden meegegeven.

Bouwontwerp veranda nodig

Graag uw hulp bij tekenen en vergunnen van vervanging aangebouwde veranda op 1ste verdiepeing bel-étage door uitbouw woonkamer (vergroting). 7m breed op 2. 5m diep.