Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen of directe omgeving.

413 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: uittekenen plan voor moderne woning, ontwerpen inrichting club, uittekenen verbouwing aan ruime woning, verbouwen en vergroten van bestaande woning, plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie, architect keuken renovatie en verbouwing, verbouwing plus uitbreiding rijwoning, uittekenen van plannen, totaalrenovatie uit te tekenen, architect nodig voor verbouwing, plan Renovatie rijhuis, ontwerp nieuwbouwwoning, renovatie van de woning, bouwontwerp verbouwingen, regularisatie van hoeve en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

Bouwvergunning - ontwerp

IK wil graag een ontwerp laten maken van een nieuw dak. Het dak kan nog een 30 a 40 cm hoger en dit zou dus ook mijn wens zijn. Het dak zou een platdak mogen blijven zoals het is, maar opgehoogd en geisoleerd.

Architect nodig voor afbraak achterbouw, dak en dakterras

In januari kocht ik een te renoveren huis. Momenteel bouw ik op het tweede verdiep een studio zodat ik daar kan wonen terwijl ik de rest van de verbouwingen kan aanpakken. Ik ben op zoek naar een architect of aannemer om een paar opties te bekijken; Afbraak stuk van de achterbouw zodat ik een groter terras heb en meer lichtinval. Het deel dat afgebroken dient te worden is ongeveer 12 vierkanter meter (gelijkvloers en eerste verdiep). - Bekijken of het dak nog een aantal jaren mee kan. Op zolder bekijken of ik enkele muren kan weghalen. - Opties dakterras. - Nood aan bouwvergunning?

Bouwvergunning aan te vragen

Wij willen de buitengevel van de woning met crépi aanbrengen nou moet ik daarvoor een vergunning voor hebben ik moet een plan hebben en de woning in viervoud teken en in welke kleur wij de wonen gaan zetten.

Dakterras in loopglas plaatsen

We zijn sinds anderhalf jaar eigenaar van een mooi industrieel verbouwd huis. In onze keuken hebben we een koepel van 4-5 meter lang op 3 meter breed die voor veel licht zorgt. Deze plastieken koepel (die elektronisch open/ sluit) loopt langs ons klein dakterras waar je met 6 man kan zitten. We zouden graag ons dakterras vergroten door de koepel weg te halen en er een loopbrug te zetten met trapjes in glas. We weten dat dit geen éénvoudige klus is maar we willen het toch graag doen. Is het mogelijk om iemand langs te sturen om hiervoor een prijsofferte te maken.

Afbraak slaapkamer dakappartement voor aanleg terras

Ik heb een jaren 70 dakappartement met 3 slaapkamers, 120m2 en zou 1 vrije slaapkamer willen afbreken om er een terras op aan te leggen. Is dit juridisch/architecturaal mogelijk? Graag een vrijblijvende indicatie vd kostprijs.

Advies architect voor aankoop appartement

Ik heb een optie op een appartement, echter voordat ik definitief toezeg het appartement te kopen wil ik graag professioneel advies dat het appartement structureel volledig in orde is. Ik zou graag weten of er verborgen gebreken zijn en of er noodzakelijke renovaties te wachten staan. Gezien de lopende optie, kijk ik uit naar een spoedige reactie.

Architect renovatie

Het vergroten van de living gelijkvloers waarbij een binnenmuur moet afgebroken worden . Het verkleinen van de keuken om een grotere terras te creéren. Er moeten nieuwe trappen komen in de living .

Aanbouw vervangen en extra aanbouw verdieping tekenen

Bestaande aanbouw dient vervangen met behoud zijmuren (8m aanbouw). Hierop zou ik de 1e verdieping ook willen uitbouwen tot rond de 13m (4 a 4m40 uitbouw). Ik ben een zelfbouwer en heb een architect nodig om plannen op punt te zetten / bouwaanvraag / advies en details stabiliteit

Bouwontwerp nodig voor aanbouw / veranda

We hebben een bepaald ontwerp in onze gedachten (reeds geschetst door een firma) voor onze aanbouw/veranda. Daar de uitbouw het zicht van onze voorgevel verandert en hoger is dan 3 meter moeten we een architect inschakelen. Ook wordt er een deuropening gemaakt in de zijmuur. Daarom zijn we op zoek naar een architect die ons kan helpen met het in orde brengen van de nodige vergunningen , tekeningen enz. De afmetingen bedragen 5 m op 8 m en 3. 50m hoog.

Regularisatie dossier aanvragen

Zou graag een regularisatie aanvragen voor mijn woning. Het is een appartementsgebouw met een winkel dat moet vergund worden.

Renovatie zolder

Ik wil mijn zolder renoveren. Grootte: +/- 70 m². Nood aan een vaste trap, dakkapel, en een splitsing in 2 compartimenten. (douche en slaapkamer)

Bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping)

We willen ons dak optrekken zodat we op 2e verdieping extra kamer kunnen creëren. Hiervoor hebben we een plan nodig en aanvraag bij de gemeente.

Architect voor renovatie en aanbouw

Ik zoek een architect voor een totaalrenovatie en aanbouw.

Steunmuur uit te breken

We willen een steunmuur van ongeveer 4 meter lengte verwijderen tussen de slaapkamer en de living. Het gaat hier over een ouder gebouw (nog houten vloeren). Het is het 4e en bovenste appartement (3e verdiep). Het is het dakappartement onder een plat dak, dus er staan geen appartementen meer bovenop. We zijn op zoek naar een architect om te berekenen welke poutrel we moeten gebruiken en alle documenten in orde te brengen voor de bouwaanvraag.

Grondplan van studio

Ik wil een grondplan laten tekenen van een studio. (woonkamer, kamer, keuken, wc, koertje, douche)

Bouwtekening maken

Architect: - Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw en een omgevingsvergunning laten aanvragen De afmetingen van de aanbouw in totaal van elk verdiep inclusief dak 1verdiep+dak zijn ongeveer 40m². Afwerking met pvc of aluminium kozijnen en stucwerk binnenzijde Rijtjeshuis.

Plan tekenen en indienen dienst vergunningen

Mijn bestaand appartement, een duplex van 1992 zou niet vergund zijn. Er werd indertijd een plan ingediend op basis van een gelijkvloers appartement. Nu is dus het plan met deels gelijkvloers en deels 1e verdiep niet vergund. Dit zou door middel van een nieuwe indiening van een plan geregulariseerd kunnen worden. Ik zoek dus iemand die een plan mag tekenen en indienen op de dienst vergunningen.

Woonhuis verbouwen tot 3 appartementen

Ik heb een woonhuis en wil er 3 appartementen van maken om te verhuren

Bouwen van nieuwe woning

Nieuwe woning bouwen. Hulp bij vergunningsaanvraag tekenwerk en aannemer keuze.

Bouwontwerp voor twee alternatieven afbraak en nieuwbouw of volledige renovatie

Plannen tekenen: Ik ben eigenaar van het appartementengebouw te 2018 Antwerpen daterend 1949 met 3 appartementen (+/-78 m²) en volledige onderkeldering. Ik overweeg twee alternatieven: 1) Volledige renovatie binnen en buitenkant 2) Afbraak en nieuwbouw van appartementencomplex met 8 of meer appartementen over de volledige bouwoppervlakte +/-170 m² en onderkeldering en ondergrondse garages(Indien toegestaan). Mijn vragen: a) Ik wil een offerte (Prijs (Min. En max. In functie van afwerkkwaliteit), garanties, uitvoeringsduur, kosten voor wekelijkse begeleiding van de werken,... enz) voor beide alternatieven b)Wat zijn de wettelijke bouwkundige beperkingen? C) Welk alternatief levert het hoogste opbrengstrendement?

Uitbreken muur

Van 2 plaatsen 1 atelier maken, samen ongeveer 5mx6m Momenteel:kleine atelier+overdekte koer >optioneel:nieuwe vloer+toilet huis van 1953,betonen constructie. Geen plannen(opgezocht in Felix archief) Graag ter plaatse langskomen.

Volledige renovatie of afbraak en nieuwbouw van appartementengebouw

Plannen tekenen: Ik ben eigenaar van het appartementengebouw te 2018 Antwerpen daterend 1949 met 3 appartementen (+/-78m2) en volledige onderkeldering. Ik overweeg twee alternatieven: 1) Volledige renovatie binnen en buitenkant 2) Afbraak en nieuwbouw van appartementencomplex met 5 of meer appartementen over de volledige bouwoppervlakte +/-127m2 en onderkeldering en ondergrondse garages(Indien toegestaan). Mijn vragen: a) Ik wil een offerte (Prijs (Min. En max. In functie van afwerkkwaliteit), garanties, uitvoeringsduur, kosten voor wekelijkse begeleiding van de werken,... enz) voor beide alternatieven b)Wat zijn de wettelijke bouwkundige beperkingen? C) Welk alternatief levert het hoogste opbrengstrendement?

Uitbreiding balkon naar terras

Architect-bouwkundige. Ik wil een bouw omgeving vergunning voor een uitbreiding van mijn balkon naar terras.

Tekenen van plan bestaande woning

Voor de dienst stedenbouw heb ik een plan nodig van een bestaand gebouw, dit voor aanpassing bestemming. Het was een kleine woning, nu bergplaats, een achterhuis van 5 op 9 m gelijkvloers met puntdak. Zij vragen plan op schaal met gevelzicht, zijzicht, afmetingen ed. Dit op 1/50. Gewone beschrijving gebouw.

Verbouwingen optekenen

Het is de bedoeling om een 3de slaapkamer bij te bouwen boven de keuken, de keuken te vergroten en de badkamer te verleggen naar een andere ruimte.