Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor steunmuur uit te breken:

Steunmuur uit te breken

We willen een steunmuur van ongeveer 4 meter lengte verwijderen tussen de slaapkamer en de living. Het gaat hier over een ouder gebouw (nog houten vloeren). Het is het 4e en bovenste appartement (3e verdiep). Het is het dakappartement onder een plat dak, dus er staan geen appartementen meer bovenop. We zijn op zoek naar een architect om te berekenen welke poutrel we moeten gebruiken en alle documenten in orde te brengen voor de bouwaanvraag.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor steunmuur uit te breken uit heel België:

Architect nodig om steunmuur uit te breken

Ik wil een steunmuur uitbreken tussen de living en de aangebouwde keuken. Het is een HOB met 2 verdiepingen gebouwd in de jaren 1920 (volle muur, +/- 30 cm).

Architect nodig voor steunmuur uit te breken en poetrellen te plaatsen

Welke steunmuur? Muren uitbreken, welke muur, poutrellen plaatsen. Stuk aangebouwd worden.

Casco strippen

We zouden graag onze woning casco laten strippen. We zouden graag: - plakwerk van de muren in het hele huis verwijderen - Het houten vals plafond verwijderen - Een steunmuur afbreken - De chappe van het gelijksvloer open breken

Steunmuur + schouw verwijderen

We willen onze keuken uitbreiden en een meer open gevoel creëren. Dit kan bijvoorbeeld door de muur tussen keuken en living uit te breken + daarbij de schouw. De schouw op zolder is al afgebroken, en daar zien we dat dwarsbalken ook op schouw rusten. Zowel schouw als muur zal dus onderstut moeten worden. In de muur zit ook waterleiding die verlegd moet worden. Graag willen we een prijs weten, om af te kunnen wegen of we met dit plan doorgaan of een andere oplossing moeten zoeken.

Uitbreken (steun)muur living plaatsen steunbalk (4m)

We wensen de muur tussen de leefruimte en de keuken uit te breken. Er moet wel rekening gehouden worden met het feit dat het om een steunmuur gaat en er dus een balk moet geplaatst worden.

Uitbreken (steun)muur living + plaatsen steunbalk (4m)

We wensen de muur tussen de leefruimte en de keuken uit te breken. Er moet wel rekening gehouden worden met het feit dat het om een steunmuur gaat en er dus een balk moet geplaatst worden.

Steunmuur uit te breken

We willen de muur tussen de eetkamer en de woonkamer uitbreken. We zouden willen weten wat ons dit ongeveer gaat kosten als we dit met een ingenieur doen voor de berekening en met een architect om te zien of alles goed is gezet.

Steunmuur uit te breken

Bureau architectuur-ingenieur stabiliteit Wensen een steunmuur uit te breken in onze prive woning om de keuken te vergroten.