Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwvergunning aanvragen voor constructie dakterras:

Bouwvergunning aanvragen voor constructie dakterras

We willen een dakterras laten leggen op een plat dak van 10 m². Dit op de tweede verdieping waarvoor nu nog een toegangsdeur aangelegd moet worden.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwvergunning aanvragen voor constructie dakterras uit heel België:

Houten dakterras leggen

We wonen in het centrum van de stad op de bovenste (4e) verdieping van een appartementsgebouw. We dromen van een dakterras dat toegankelijk is via een luik met trap of ladder. Naast de constructie zijn er waarschijnlijk nog formaliteiten, zoals de goedkeuring van de medebewoners en een bouwvergunning van Stad Antwerpen.

Ruwbouwwerken aan arbeiderswoning uitvoeren

Voor een totaalrenovatie van een arbeiderswoning zijn wij op zoek naar een ruwbouw aannemer voor volgende werken : - plaatsen riool - betonplaat - ophogen voor en zijgevel - plaatsen dak constructie ( hellend dak). Plannen kunnen worden opgevraagd. Bouwvergunning in orde.

Bijbouw van een garage

Bijbouw van een garage in Tervuren Afmeting - 4m x 7,5m. Uit te voeren werken: fundering (60cm) al gegraven, plaatsing bewapeningsnetten,fundering beton,opbouw metselwerk (binnenmuur snelbouw, spouw met isolatie en buitengevelsteen), overspanning ramen, deur en poort, constructie plat dak gewelfsels. Bouwvergunning beschikbaar – werken kunnen onmiddellijk aanvangen

Afbraak en opbouw van aanbouw 25m² 2 lagen

Afbraak van bestaande aanbouw en opbouwen van nieuwe aanbouw aan rijwoning van 25m2 over 2 lagen incl. Fundering, metsen snelbouw & gevelsteen, voegen, metalen liggers, isolatie, plat dak, riolering, septische put, houten balken vloer Bouwvergunning ontvangen, plannen en stabiliteitstudie beschikbaar met detaillering van constructie en opbouw.

Constructie van een kamer

Ik wil graag een extra kamer bijbouwen op een bestaande platform op de eerste verdieping.Ik woon in Vilvoorde en ik heb dus een bouwvergunning nodig.

Aanbouw van een houten terras op de ...

Aanbouw van een houten terras op de eerste verdieping van een bel-étage woning. De constructie is volledig in hout en de planken vloer in Ipé hardhout. De scheidingswand is voor zien in een houten wand IPé hardhout. Diepte van terras is 3 meter - lengte is gelijk met de gevel 6.35 meter. Dienst stedebouw van Antwerpen heet advies gegeven om een bouwvergunning in te dienen. Kan u mij een indicatie geven hoeveel het kost voor het opstellen van het plan.

de woning is gelegen in zoersel. de ...

de woning is gelegen in zoersel. de bedoeling is een uitbreiding van 3 kamers + badkamer boven op de garage: +- 20 m x 5 m. de muren te bouwen in ytong. een steunmuur ong. in het midden van de garage is nodig voor de betonnen overspanning. buitenafwerking met hout/kunststof planken (evneneens alle luifels van het huis te verniewen in hetzelfde materiaal). afbraak vh dak (houten constructie) nodig. nieuw dak met prefab planchetten+isolatie+eternit leien). 4 vensters. electrische radiatoren en boiler, parket vloer, kunststof vloer in badkamer, wc, douche, opbergruimte. plan architect en bouwvergunning klaar. aanvang werken: zo spoedig mogelijk.

carport aangebouwd aan huis open ...

carport aangebouwd aan huis open constructie nog geen bouwvergunning aangevraagd