Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwvergunning aanvragen voor constructie dakterras:

Bouwvergunning aanvragen voor constructie dakterras

We willen een dakterras laten leggen op een plat dak van 10 m². Dit op de tweede verdieping waarvoor nu nog een toegangsdeur aangelegd moet worden.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwvergunning aanvragen voor constructie dakterras uit heel België:

Bouwvergunning voor constructie dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een plat dak in een dakterras. We willen een dakterras laten leggen op een plat dak van 10 m². Dit op de tweede verdieping waarvoor nu nog een toegangsdeur aangelegd moet worden. Ik wil graag ook hulp en advies voor het indienen van een stedenbouwkundige vergunning.

Bouwvergunning regelen voor constructie veranda

Op zoek naar een architect voor de bouwvergunning voor het plaatsen van een veranda van 9 op 3 meter.

Bouwvergunning voor constructie dakterras

Wij willen een bestaand plat dak van 10 m² om bouwen tot een dakterras dat toegankelijk is vanaf onze zolderverdieping. Daar zal dan nog een deur naar buiten gemaakt moeten worden, en het dak zal waarschijnlijk verstevigd moeten worden. Het gaat niet om het creëren van meer ruimte. Op zoek naar een architect voor de vergunning en tekeningen.

Houten dakterras leggen

We wonen in het centrum van de stad op de bovenste (4e) verdieping van een appartementsgebouw. We dromen van een dakterras dat toegankelijk is via een luik met trap of ladder. Naast de constructie zijn er waarschijnlijk nog formaliteiten, zoals de goedkeuring van de medebewoners en een bouwvergunning van Stad Antwerpen.

Ruwbouwwerken aan arbeiderswoning uitvoeren

Voor een totaalrenovatie van een arbeiderswoning zijn wij op zoek naar een ruwbouw aannemer voor volgende werken : - plaatsen riool - betonplaat - ophogen voor en zijgevel - plaatsen dak constructie ( hellend dak). Plannen kunnen worden opgevraagd. Bouwvergunning in orde.

Bijbouw van een garage

Bijbouw van een garage in Tervuren Afmeting - 4m x 7,5m. Uit te voeren werken: fundering (60cm) al gegraven, plaatsing bewapeningsnetten,fundering beton,opbouw metselwerk (binnenmuur snelbouw, spouw met isolatie en buitengevelsteen), overspanning ramen, deur en poort, constructie plat dak gewelfsels. Bouwvergunning beschikbaar – werken kunnen onmiddellijk aanvangen

Afbraak en opbouw van aanbouw 25m² 2 lagen

Afbraak van bestaande aanbouw en opbouwen van nieuwe aanbouw aan rijwoning van 25m2 over 2 lagen incl. Fundering, metsen snelbouw & gevelsteen, voegen, metalen liggers, isolatie, plat dak, riolering, septische put, houten balken vloer Bouwvergunning ontvangen, plannen en stabiliteitstudie beschikbaar met detaillering van constructie en opbouw.

Constructie van een kamer

Ik wil graag een extra kamer bijbouwen op een bestaande platform op de eerste verdieping.Ik woon in Vilvoorde en ik heb dus een bouwvergunning nodig.