Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekeningen en plannen voor verhogen dak van bestaande woning:

Tekeningen en plannen voor verhogen dak van bestaande woning

Ik zou graag het dak van mijn bestaande woning verhogen. Momenteel wordt deze verdieping enkel als speelruimte gebruikt en is er tevens een badkamer aanwezig, maar we zouden graag hebben dat deze ruimtes wat hoger zijn zodat deze dienst kunnen doen als kinderslaapkamers.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekeningen en plannen voor verhogen dak van bestaande woning uit heel België:

Tekeningen opmaken voor het verbouwen van een woning

Plannen opmaken voor de verbouwing van onze woning van bouwjaar 1983. Het is een bel-etage en verbouwing zou zijn om leefruimte naar beneden te brengen, nieuw aan te bouwen aan bestaande kamer door buitenmuur te doorbreken. Ook nieuwe keuken te bouwen. Hiervoor eerste verdieping herindelen naar een slaapkamer, badkamer en 1 of 2 andere kamers. Het is een rijhuis met gevelbreedte 7 meter, 10 meter diep en we mogen zowel op benedenverdieping als 1ste verdieping tot 17 meter uitbouwen.

Plannen opstellen en dossier indienen voor garagebouw

Nieuwe garage bouwen van 7m x 7,5m en daaraan nog een afdak van 2,5m. De afmetingen zijn iets groter dan op de tekeningen. Een groendak, brede garagepoort, daarnaast een deur en aan de andere kant een brede deur en een raam. Ik heb enkel nog maar contact gemaakt met een aannemer voor het bouwen van de garage. Deze werken zijn gepland rond mei-juni 2019.

Uitbreiding regularisatie

Ik heb mijn huis met een uitbreiding gekocht en realiseer nu dat het niet in orde is. Ik wou dat graag regulariseren maar kan de nodige plannen en tekeningen niet doen, ben ook niet op mijn gemak met de internet declaratie.

Plannen tekenen voor nieuwbouw

Op zoek naar tekeningen voor een nieuwbouw. Ook dossier bouwaanvraag opmaken en indienen, toezicht, veilgheidscoördinatie, EPC-verslag en ventilatieverslag.

Tekeningen aanbouw

Op zoek naar een architect voor het plaatsen van een aanbouw aan een woning. Nieuw stuk is ongeveer 9 x 5 meter en ik heb de oude plannen nog van de vorige eigenaars.

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Voor een renovatie/restauratieproject, zijn mijn man en ik op zoek naar een (interieur)architect, die met ons kan bekijken hoe we het best de keuken en de eetkamer beter met elkaar in contact brengen, bijvoorbeeld door (een deel van) de muur tussen beide ruimtes weg te halen. Omdat de keuken zich bevindt in een aanbouw, en de eetkamer in het oorspronkelijke pand, gaat het hier om een draagmuur (buitenmuur). Het is voor ons wel belangrijk dat het karakter van de woning (oud herenhuis) behouden blijft. Ook plannen we een vaste trap te installeren naar de zolder, en een toilet (al dan niet plus doucheruimte) te installeren op de eerste verdieping. Ook hier kunnen we extra expertise gebruiken.

Tekeningen voor aanpassing zolderkamer naar studentenkamer

Zolderkamer achteraan aanpassen. Ik wil graag een dakkapel plaatsen over hele lengte van het huis deze kamer groot genoeg maken voor een extra gereglementeerde studentenkamer. Hiervoor heb ik van het huis plannen van het huis nodig. Ik zou graag plannen hebben van elke verdieping en dwarsdoorsnede. Hiernaast ook een plan voor de aanpassingswerken.

Plannen voor dampkamp

Voor stedenbouw heb ik tekening nodig afvoer van de dampkap. Heb bestaande tekeningen,waar enkel de afvoeren van de dampkap zouden moeten kunnen getekend worden.