Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen opstellen voor renovatie:

Plannen opstellen voor renovatie

Voor de renovatie van mijn mijn bel-etage rijwoning zoek ik een architect voor een ontwerp en planning. Wijziging richting van de trap, uitbreiding keuken, overdekken koer, toegang tot het dak om buitenruimte te creëren.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen opstellen voor renovatie uit heel België:

Opstellen plan voor extra verdieping in houtskelet of CLT

Wij willen graag een uitbreiding doen van ons huis met een extra verdieping. We hebben nu een plat dak en zouden er graag eentje bovenopzetten. Voor gewichtsredenen denken wij dat hout aangewezen is. De oppervlakte bedraagt 50m². Voor het opstellen van de plannen zoeken wij hiervoor een architect (met ervaring) die ons kan begeleiden in dit project. Deze begeleiding gaat dan om eventuele aanvragen die moeten gedaan worden, is er een renovatielening mogelijk, zijn de werken zelf überhaupt uitvoerbaar en dergelijke.

Plannen voor bijgebouw opstellen

Bijgebouw aan keuken van 5m x 7m aan de keuken uittekenen. Ook nieuwe gevel rond het volledige huis met bijgebouw uittekenen.

Plannen opstellen voor achterbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw opgemaakt uit steen met kunststof ramen. Deze gaat op de plaats komen waar nu het terras is achter het huis en zal zo'n 6m op 4m worden. Het dak zou indien mogelijk stevig genoeg moeten zijn om een dakterras te kunnen maken.

Tekeningen opstellen renovatie zolder

Voor de renovatie van onze zolderverdieping en dak zijn wij op zoek naar een architect om ons te begeleiden bij de opmaak plannen en werken. Het betreft een vrijstaande laagbouwwoning (houtskelet) waar de gelijkvloerse verdieping volledig gerenoveerd is in 2017, en waar nu het dak en zolderverdieping gerenoveerd dienen te worden. In het dak zouden we graag een dakkapel voorzien (die er nu nog niet is) om meer ruimte te creëren.

Plannen opstellen en vergunningen voor dakterras

Wij willen een trap installeren naar een dakterras. We hebben plannen nodig voor het trapgat en de eigenlijke trap zelf. Voorlopig nog onbeslist over het type trap.

Plannen opstellen voor renovatie

Bovenverdieping: er moet een volledige verdieping veranderd worden

Opstellen plannen uitbouw

Wij hebben een huis aangekocht van de jaren 70tig. Deze willen we grondig renoveren. Op dit moment is er een veranda geïntegreerd in de woonkamer, deze wensen te slopen en vast aan te bouwen. We zoeken naar een architect die ons kan helpen. werkzaamheden: keuken, badkamer, aanbouw, vloeren, ramen, verwarming, ...

Aanpassing elektriciteit keuring

Stopcontacten bijplaatsen, nieuwe zekeringenkast, aarding nakijken, uitmeten, plannen opstellen.