Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
plannen nieuwbouw tekenen en vergunningen voorzien, architect voor aanpassing van dakkapellen, plan en dossier voor renoveren, aanvraag voor ramen te vervangen, bouwontwerp maken, ontwerp tekenen voor inrichten van kamers en zolderverdieping tot studio, bouwvergunning voor horecazaak, architect voor renovatieproject, tekeningen voor renovatie van een boerderij met schuur in landelijke stijl, plan tekenen, tekeningen voor sauna en wellness uitbreiding, architect voor regularisatie woning in bosgebied, architect voor dakterras te ontwerpen, berekening draagmuur verwijderen, renoveren van winkelruimte naar appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Berchem (Antwerpen):

Architecten voor vergunning

Bestaande toestand regulariseren : appartementen gekocht in 1978 als twee afzonderlijke appartementen kort na aankoop samengevoegd (binnentrap) tot duplex zonder verdere vergunning

Regularisatie nodig van een ééngezinswoning naar een kamerwoning

Ik heb in 2003 een woning gekocht die ik enkel heb gerenoveerd qua water, gas en electriekleidingen betreft. De structuur van de woning werd niet aangepast door mij. Ik stel ze wel te huur als meerkamerwoning en moet dit nu regulariseren. De opbouw van het huis is wel zo dat dit geen gewone woning is maar eerder van in het begin een kamerwoning. Nu blijkt dat de bestemming dient aangepast te worden. Ik heb zelf geen plannen van de woning.

Aanbouw zwevend terras 2e verdiep

Mogelijkheden aanbouw terras 'zwevend? ' aan een appartement op 2 de verdieping.Archtitect nodig? Allicht bouwvergunning... Diepte 1,5 a 2m op 3a4 meter. Richtprijs, hoewel dit moeilijk zal zijn.

Bouwvergunning aan te vragen voor dakterras

We willen een ontwerp voor een dakterras in Groot Antwerpen. Vervolgens hebben we ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van een bouwvergunning. Het houten dakterras zou ongeveer 10m² meter zijn. Graag zouden we graag zoveel mogelijk zelf in orde brengen.

Bouwvergunning - ontwerp

IK wil graag een ontwerp laten maken van een nieuw dak. Het dak kan nog een 30 a 40 cm hoger en dit zou dus ook mijn wens zijn. Het dak zou een platdak mogen blijven zoals het is, maar opgehoogd en geisoleerd.

Bouwvergunning aan te vragen

Wij willen de buitengevel van de woning met crépi aanbrengen nou moet ik daarvoor een vergunning voor hebben ik moet een plan hebben en de woning in viervoud teken en in welke kleur wij de wonen gaan zetten.

Bouwen van nieuwe woning

Nieuwe woning bouwen. Hulp bij vergunningsaanvraag tekenwerk en aannemer keuze.

Uitbreken muur

Van 2 plaatsen 1 atelier maken, samen ongeveer 5mx6m Momenteel:kleine atelier+overdekte koer >optioneel:nieuwe vloer+toilet huis van 1953,betonen constructie. Geen plannen(opgezocht in Felix archief) Graag ter plaatse langskomen.

Uitbreiding balkon naar terras

Architect-bouwkundige. Ik wil een bouw omgeving vergunning voor een uitbreiding van mijn balkon naar terras.

Bouwvergunning dakterras

Op het plat dak van onze badkamer (2e verdieping - achterbouw) laten wij graag een dakterras aanleggen. Wij zoeken een architect die ons de nodige technische tekeningen maakt (ifv bouwvergunning) en ons begeleidt in de vergunningsprocedure. Foto's ter beschikking.

Vernieuwing voorgevel winkel

Vernieuwing voorgevel winkel. Graag wil ik het uitzicht van mijn winkel veranderen. Vernieuwing voorgevel van winkel en etalage. Daarom zou ik graag willen samenwerken met een architect(liefst in de omgeving van mijn woonplaats Antwerpen) die voldoende ervaring heeft met het ontwerpen van voorgevels van winkels( metalen voorzetwanden eventueel )en die ook ineens de bewoning van een appartement van 1 naar 2 woningen kan in orde brengen Ook zou ik graag een computersimulatie willen zien van het voorgestelde. Naam en adresgegevens bij afspraak.

Regularisatie van herenhuis

Regularisatie verbouwing herenhuis

Bouwovertredingen regulariseren

Oplossen van bouwovertreding. Aard van de feiten: het vermeerderen van wooneenheden zonder vergunning. Wil dit laten regulariseren .

Opmaak bouwplan

Ik wil een ontwerp laten maken voor de uitbreiding van een kamer op de eerste verdieping in onze woning in Berchem. De oppervlakte van de uitbreiding is +-15m2. Er komt een raam aan de achterkant en koepel in het dak. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. Kan u mij hiervoor een offerte bezorgen?

Grondplan appartement uittekenen

Ik zoek een architect of technisch tekenaar die een opmeting en een grondplan kan tekenen van een appartement voor verbouwingswerken.

Totale renovatie rijwoning

Ik ben op zoek naar een architect voor een bouwkundig ontwerp/ bouwtechnische tekeningen ed . Combinatie architectuur en binnenhuisinrichting heeft mijn voorkeur.

Dakterras

Ons bedrijf zal vanaf oktober een pand in de Posthoflei betrekken. Aangrenzend aan dit pand, is een plat dak ! Bij informatiewinning bij de desbetreffende instanties, bleek dat de aanleg van een dakterras zou kunnen ...

Verbouwing dak

Wij zoeken een architect voor het opmaken van plannen voor: Het huidig dak optrekken tot een Frans-zadeldak, zodat we 2 volwaardige zolderkamers krijgen. Het betreft een kleine rijwoning. Geschatte kosten verbouwing is 30.000euro naar offerte van dakwerker.