Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Berchem (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Berchem (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Berchem (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig, regularisatiedossier indienen, nieuwbouw woning te Houthalen Helchteren, bouwontwerp maken, architect nodig voor uitbreiding, ruimte voor kinderopvang maken, architect bouwvergunning, architect verbouwen keuken, interieur volledig vernieuwen, oude schuur tot vakantiewoning ombouwen, renovatie en uitbreiding van de woning, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, verdieping bijbouwen op bungalow, extra verdieping bouwen op bungalow en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Berchem (Antwerpen):

Bouwen van nieuwe woning

Nieuwe woning bouwen. Hulp bij vergunningsaanvraag tekenwerk en aannemer keuze.

Uitbreken muur

Van 2 plaatsen 1 atelier maken, samen ongeveer 5mx6m Momenteel:kleine atelier+overdekte koer >optioneel:nieuwe vloer+toilet huis van 1953,betonen constructie. Geen plannen(opgezocht in Felix archief) Graag ter plaatse langskomen.

Uitbreiding balkon naar terras

Architect-bouwkundige. Ik wil een bouw omgeving vergunning voor een uitbreiding van mijn balkon naar terras.

Bouwvergunning dakterras

Op het plat dak van onze badkamer (2e verdieping - achterbouw) laten wij graag een dakterras aanleggen. Wij zoeken een architect die ons de nodige technische tekeningen maakt (ifv bouwvergunning) en ons begeleidt in de vergunningsprocedure. Foto's ter beschikking.

Vernieuwing voorgevel winkel

Vernieuwing voorgevel winkel. Graag wil ik het uitzicht van mijn winkel veranderen. Vernieuwing voorgevel van winkel en etalage. Daarom zou ik graag willen samenwerken met een architect(liefst in de omgeving van mijn woonplaats Antwerpen) die voldoende ervaring heeft met het ontwerpen van voorgevels van winkels( metalen voorzetwanden eventueel )en die ook ineens de bewoning van een appartement van 1 naar 2 woningen kan in orde brengen Ook zou ik graag een computersimulatie willen zien van het voorgestelde. Naam en adresgegevens bij afspraak.

Regularisatie van herenhuis

Regularisatie verbouwing herenhuis

Bouwovertredingen regulariseren

Oplossen van bouwovertreding. Aard van de feiten: het vermeerderen van wooneenheden zonder vergunning. Wil dit laten regulariseren .

Opmaak bouwplan

Ik wil een ontwerp laten maken voor de uitbreiding van een kamer op de eerste verdieping in onze woning in Berchem. De oppervlakte van de uitbreiding is +-15m2. Er komt een raam aan de achterkant en koepel in het dak. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. Kan u mij hiervoor een offerte bezorgen?

Grondplan appartement uittekenen

Ik zoek een architect of technisch tekenaar die een opmeting en een grondplan kan tekenen van een appartement voor verbouwingswerken.

Totale renovatie rijwoning

Ik ben op zoek naar een architect voor een bouwkundig ontwerp/ bouwtechnische tekeningen ed . Combinatie architectuur en binnenhuisinrichting heeft mijn voorkeur.

Dakterras

Ons bedrijf zal vanaf oktober een pand in de Posthoflei betrekken. Aangrenzend aan dit pand, is een plat dak ! Bij informatiewinning bij de desbetreffende instanties, bleek dat de aanleg van een dakterras zou kunnen ...

Verbouwing dak

Wij zoeken een architect voor het opmaken van plannen voor: Het huidig dak optrekken tot een Frans-zadeldak, zodat we 2 volwaardige zolderkamers krijgen. Het betreft een kleine rijwoning. Geschatte kosten verbouwing is 30.000euro naar offerte van dakwerker.