Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Berchem (Antwerpen):

Architect voor opstellen plannen uitbouw

Plannen maken voor een extra verdiep op ons huis. Midden in op de bestaande woning . 2 slaapkamers

Architect nodig voor verbouwproject

Onlangs kocht ik 50m² bij achter mijn huis. Nu wil ik dat stuk grond graag integreren als tuin (met terras en fietshok). Ik zou graag een extra raam willen maken, het muurtje van mijn koertje verwijderen, een terras maken, een tuinmuur zetten, en achteraan een berghok + fietshok maken met toegang naar de straat.

Architect voor stabiliteit gebouw en draagkracht appartement

Ik woon op de 6de verdiep van appartementsblok. Het is een blok met 14 verdiepingen. Ik moet geen vergunning hebben of verplicht met een architect werken volgens milieu en stedenbouw. Het zijn geen draagmuren wel word er aangeraden om de stabiliteit en draagkracht te meten De bedoeling is een stukje muur te breken om een geheel te maken met keuken en living.

Bouwvergunning aanvragen

Bij de renovatie van onze woning hebben we een muur laten uitbreken. Nu zouden we hiervoor graag een aanvraag (met architect) indienen bij de gemeente.

Plannen opstellen voor creatie extra kamers

Wij zouden graag de mogelijkheden bekijken om een extra kamer (of twee) te creëren. Ons huis heeft op dit moment twee kamers en een totale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter. Voor de mogelijke extra kamer(s) dachten wij de zolder uit te bouwen. Mogelijk door deze te verhogen (indien mogelijk) of via een mezzanine toegankelijk te maken.

Documenten voorzien voor functiewijziging van winkel naar appartement

Bestaande winkel 140 vierkante meter omvormen tot appartement met 2 slaapkamers slaapkamers Functiewijziging en vergunning voorzien.

Regularisatie verbouwing dak

De mogelijkheid bestaat dat wij een regularisatie dossier moeten indienen ivm verbouwingen aan ons dak 12jaar geleden. Wij lieten door een erkend dakwerker de dakpannen vervangen aan de straatkant en aan de achterzijde het schuine gedeelte plat dak maken. Hij zei ons destijds dat dat zomaar kon maar nu bij de verkoop van. Ons huis zou dit toch een probleem kunnen zijn niettegenstaande er nooit bezwaren werden ingediend of proces verbaal werd opgemaakt. Als dit nodig zou zijn wat is dan het kostenplaatje en hoe lang duurt dit. Wij hebben echter al een ander huis gekocht omdat we hier geen problemen zagen.

Bouwaanvraag uitvoeren voor kantoren

Ik bezit reeds 18 jaar 2 appartementen die sinds de bouw "ingericht en gebruikt" worden als kantoren. Wegens de verkoop, wil de koper een duidelijke bestemming (bouwtoelating) als kantoren.

Architecten voor vergunning

Bestaande toestand regulariseren : appartementen gekocht in 1978 als twee afzonderlijke appartementen kort na aankoop samengevoegd (binnentrap) tot duplex zonder verdere vergunning

Regularisatie nodig van een ééngezinswoning naar een kamerwoning

Ik heb in 2003 een woning gekocht die ik enkel heb gerenoveerd qua water, gas en electriekleidingen betreft. De structuur van de woning werd niet aangepast door mij. Ik stel ze wel te huur als meerkamerwoning en moet dit nu regulariseren. De opbouw van het huis is wel zo dat dit geen gewone woning is maar eerder van in het begin een kamerwoning. Nu blijkt dat de bestemming dient aangepast te worden. Ik heb zelf geen plannen van de woning.