Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Boechout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Boechout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Boechout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Boechout:

Architect nodig voor functiewijziging

Voor een functiewijziging van een bestaand handelspand naar een horecazaak moet ik een omgevingsvergunning aanvragen. Het huidige pand zou uit 2 handelszaken moeten bestaan in plaats van één.

Plan en dossier indienen voor aanpassing dak

Wij hebben al een dakwerker. We gaan ons dak en zoldervloer vervangen. We hebben geen vaste trap naar de zolder,dus zoeken we iemand die dat voor ons kan uittekenen De bedoeling is dat de zolder een slaapkamer wordt

Architect voor bouwaanvraag in te dienen

We willen een kleine uitbouw (12m²) aan de achtergevel zetten en hebben een aannemer die dit kan doen. Aangezien we een buitenmuur veranderen is er een bouwaanvraag nodig. Ik zoek dus een architect die het nodig kan doen om een bouwaanvraag in te dienen.

Uitbouw aan HOB

Uitbouwen naar achter van een half-open bebouwing. Met onder keldering. Afmetingen achterbouw 6*7. 5m plat dak met lichtstraat. Afmetingen kelder 9*8/12m.

Verbouwing van woning

Huis 1960, ca 60 vierkante meter , vernieuwing en modernisering bestaande oppervlakte door uitbreiding met een achterbouw.

Keuken uitbouw

Verlenging van dak. Terras mee integreren in keuken.

Bestaande woning regulariseren

Ik ben eigenaar van een woning gebouwd in 1966 zonder vergunning. daar ik deze wil verkopen ben ik op zoek naar iemand die een plan wil tekenen dat ik kan indienen bij het gemeentebestuur.

Renovatie keuken

Momenteel hebben we een keuken en badkamer op het gelijkvloers (twee gescheiden ruimtes). Daarvan willen we 1 open ruimte maken (weghalen van 1 steunmuur is noodzakelijk, we hebben dit reeds laten berekenen door een ingenieur), er zal 1 steunpunt blijven staan dat we willen verwerken in het eiland van de keuken. De afmetingen van de ruimtes vindt u in bijlage. Linksbovenaan zal u zien dat we een schuifraam hebben met zicht op de tuin. We willen een open keuken met eiland, in de keuken komt dan een tafel voor zes personen (die eventueel ook uit te breiden is voor meerdere personen). We streven naar een moderne keuken met veel opbergruimte. In de keuken moet ook een toilet verwerkt worden (rechtsbovenaan het plannetje)

Herinrichting kamers

Volgend jaar starten met de herinrichting van onze bovenverdieping:slaapkamer, logeer- en badkamers