Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Borgerhout (Antwerpen):

Bestaande woning regulariseren: handelspand -> woning

Mijn woning is ingeschreven als handelspand maar wil dit graag laten wijzigen naar woonhuis om zo het KI te verlagen. Van de vorige eigenaar had ik begrepen dat dit vroeger een bloemenwinkel was die een vitrine had. Men heeft in de jaren 70-80 (weliswaar geen exacte datum gekend) de vitrine weggehaald en er gewoon een deur en 2 ramen in gezet. Het heeft dus geen enkel nut meer om dit als handelspand te klasseren. Graag had ik iemand gevonden die deze woning van bestemming kan laten wijzigen bij stedenbouw. Zelf heb ik geen bouwplan maar mogelijk wel op te vragen bij stedenbouw/Felix archief.

Architect nodig voor uitbreidingsplannen balkon

Plannen uittekenen om 2 balkons uit te breiden met 2m². Momenteel 2m² groot. Vergunningsaanvragen indienen.

Draagvermogen plat dak berekenen

Ik zou graag het draagvermogen van mijn plat dak te weten komen, om hier een dakterras op te laten kunnen maken. De oppervlakte van het dak is +-60m².

Stabiliteitsberekening dak

Ik zou graag een stabiliteitsstudie laten uitvoeren voor mijn dak. De oppervlakte van het (platte) dak is 16m².

Tekeningen en vergunningen voorzien voor uitbreiding woning

We zoeken een architect om onze hoekwoning uit te breiden en mee de aanvraag van bouwvergunningen voor in te dienen. We willen de muren optrekken, indien mogelijk aan alle zijden en anders zeker aan de zijkant, en doortrekken naar achter met een extra bovenverdiep en ergens een dakterras indien mogelijk. De grond is ongeveer 65 vierkante meter.

Steken van een poutrel van ongeveer 3 meter

ik wil een muur weghalen om meer licht binnen te krijgen. Daarvoor moet een stuk draagmuur weg. Graag werk hiervoor samen met een architect om stedenbouwkundig in orde te zijn en zeker te zijn dat de stabiliteit van het huis ok blijft.

Meldingsplicht indienen voor het uitbreken van een steunmuur en vervanging door poutrel

Ik zou graag een steunmuur uitbreken en een poutrel steken om zo een open keuken te creëren. Ik ben op zoek naar een architect die de meldingsplicht indient bij de gemeente en het tekenen van nieuwe plannen.

Aanpassen plannen rijwoning voor een renovatieproject

Rijwoning met drie appartementen wordt volledig gerenoveerd. Men moet de huidige plannen van het huis aanpassen omdat deze niet in orde zijn.

Regularisatie van verbouwing

Bij het renoveren van ons huis (+-8jaar geleden) hebben we zelf een muur tussen de woonkamer en keuken verwijderd zonder hiervoor een vergunning te hebben aangevraagd. Momenteel zijn we bezig met het isoleren van ons dak. Om in aanmerking te komen voor een premie moet de weggehaalde (dragende )muren geregulariseerd worden. Mijn vraag is of het mogelijk is een plan op te maken van de verwijderde muren om op deze manier administratief in orde te kunnen zijn.

Ontwerp en vergunning groen dakterras

Ik heb een langwerpig dak van ongeveer 23,5m² (dit is net geïsoleerd) en er bevind zich 1 afvoer voor lucht van de badkamer op. Ik zou hier graag een groen dakterras van maken. Echter vraag ik mij af of dit mogelijk is in Borgerhout, hoeveel dit zou kosten en een uitwerking zodat mijn dak voldoende gewicht kan dragen. Ik zou hier zelf graag met een aantal mensen + planten op willen kunnen. Ik verkies ook een omheining aan te schaffen. Zelf heb ik nog geen exact concept in gedachten. Er is al een deel van mijn dak overdekt waardoor ik automatisch al een klein stuk officieel terras heb.