Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
tekeningen nodig voor nieuwbouw, tekeningen nieuwbouw, totale verbouwing van huis uittekenen, tekeningen nieuwbouw, architect voor nieuwbouwproject, plannen tekenen voor nieuwbouw, renovatie en bijbouw uittekenen, plan en vergunning in te dienen voor verbowuing, tekenen van plan bestaand klein studentenhuis, plan maken voor een aanbouw, tekeningen verbouwing, architect nodig voor afbraak varkensstallen, dossier in te dienen, dossier op te maken, vergunning voor uitbreiding nodig

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Borgerhout (Antwerpen):

Plannen maken voor verbouwen woonhuis

Ik zou graag mijn woning uitbreiden met een extra verdieping (dakterras) en heb hiervoor de hulp nodig van een architect. Ik heb zowel hulp nodig bij het ontwerp als bij de stedenbouwkundige aanvraag.

Renovatie rijwoning

Wij hebben in 2015 een woning van 1906 gekocht in hartje Borgerhout. Momenteel bestaat het huis uit een gelijkvloers en een verdieping met slaapkamer en badkamer. Vroeger, zijnde voor 1990, beschikte het huis nog over een mansardedak met bijkomende slaapkamers, dit werd echter omwille van financiële redenen door de vorige eigenaar verwijderd en vervangen door een plat dak. Nu we zo goed als rond zijn met de verbouwingen van de bestaande structuren, hadden wij graag geïnformeerd over de mogelijkheid om opnieuw een tweede verdieping te bouwen.

Architect nodig voor afbraak achterbouw, dak en dakterras

In januari kocht ik een te renoveren huis. Momenteel bouw ik op het tweede verdiep een studio zodat ik daar kan wonen terwijl ik de rest van de verbouwingen kan aanpakken. Ik ben op zoek naar een architect of aannemer om een paar opties te bekijken; Afbraak stuk van de achterbouw zodat ik een groter terras heb en meer lichtinval. Het deel dat afgebroken dient te worden is ongeveer 12 vierkanter meter (gelijkvloers en eerste verdiep). - Bekijken of het dak nog een aantal jaren mee kan. Op zolder bekijken of ik enkele muren kan weghalen. - Opties dakterras. - Nood aan bouwvergunning?

Grondplan van studio

Ik wil een grondplan laten tekenen van een studio. (woonkamer, kamer, keuken, wc, koertje, douche)

Woonhuis verbouwen tot 3 appartementen

Ik heb een woonhuis en wil er 3 appartementen van maken om te verhuren

Tekenen van plan bestaande woning

Voor de dienst stedenbouw heb ik een plan nodig van een bestaand gebouw, dit voor aanpassing bestemming. Het was een kleine woning, nu bergplaats, een achterhuis van 5 op 9 m gelijkvloers met puntdak. Zij vragen plan op schaal met gevelzicht, zijzicht, afmetingen ed. Dit op 1/50. Gewone beschrijving gebouw.

Aanvragen vergunning voor aanbouw veranda

Wij zoeken een architect die de vergunning voor ons plan om ons appartement uit te breiden in orde kan brengen. Op het gelijkvloers willen we de ruimte uitbreiden met 36m2 en dit stuk verdiepen tot 2m60 hoogte (dus nieuwe fundering leggen), en daarboven willen we een veranda aanbouwen. We hebben al een idee van wat we willen en hebben dit reeds grotendeels uitgetekend.

Plan voor dakterras maken op plat dak

Graag willen wij weten of ons plat dak (achterbouw burgerwoning stad) voldoende draagkracht heeft om een dakterrasje op te maken (ongeveer 15 m²) . We willen graag idee krijgen van mogelijke kostprijs van bouwtekening en uitvoering.

Verbouwing keuken/berging/veranda

Onze keuken, veranda en berging zijn momenteel 3 aparte ruimtes. Hier willen we 1 groot geheel van maken. We zoeken nu een architect.

Plan voor aanpassing handelspand

Architect nodig voor plan tekenwerk voor aanpassing gevel. Deur dient vervangen te worden door raam.

Dakverbouwing van rijhuis

Situatie: huidige pannendak is versleten en niet geïsoleerd. De ruimten er onder zijn te klein. Gewenst: vernieuwd, geïsoleerd en verbouwd dak. De vorm aan de voorkant kan niet gewijzigd worden wegens stedenbouwkundige voorschriften, aan de achterkant zijn er meer mogelijkheden doch met beperkingen.

Vergunning voor renovatie woning

Wij zijn op zoek naar een architect om een bouwvergunning te kunnen aanvragen Het gaat om een woning op 36 m2 waar de beneden vloer volledig vervangen dient te worden. Graag had ik een offerte gehad voor de opmaak van het dossier.

Aanleg van een dakterras en de toegang ervan-vergunning

Het betreft een appartement met een plat dak van 80m2, hadden graag dit volledig in bankirai of soortgelijgs laten aanleggen. Ook een omheining van ongeveer 1,50m hoogte in dezelfde houtsoort. Ook de toegang moet voorzien worden door middel van een trap.

Renovatie en verbouwing

Wij zijn op zoek naar een architect die de plannen van ons huis kan tekenen en die mee op zoek gaat met ons naar het realiseren van ons droomhuis door middel van renovatie. We hebben een beperkt budget.