Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor steunbalk berekenen:

Steunbalk berekenen

Ik ben mijn huisje grondig aan het renoveren. Ik zou graag twee muren verwijderen (waarvan zeker 1 dragende) en een balk steken op een andere plek zodat mijn trap anders kan georganiseerd worden. Ook omdat ik mijn dak ga laten vervangen, zou ik graag weten wat mogelijk is om aan de structuur aan te passen (en hoe veel dit ongeveer zou kosten). Daarnaast wens ik in de achtergevel de 3 ramen om te vormen naar 1 grote raampartij. Daarvoor zal ook een balk dienen gestoken te worden. Ook hiervoor graag advies en berekening. Voor beide projecten graag hulp bij de melding bij de stad.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor steunbalk berekenen uit heel België:

Berekenen van steunbalk

Een muur weghalen, ik weet niet of dit een steunmuur is en er is een stuk van de muur waar vroeger al een poetrel steekt.

Berekenen van steunbalk

Een muur van 3,5meter moet uitgebroken worden en een steunbalk geplaatst. Graag berekening van balk voor deze overspanning.

Berekening draagmuur verwijderen

Een binnenmuur (prefab. Beton) zo weg moeten, en een steunbalk in de plaats. Ook het kleine raam van de achtergevel wil ik een uiteindelijk vervangen door een groot schuifraam. Voor deze werken is er een vergunning nodig en moet een deskundige de nodige zaken controleren en berekenen. Deze werken wil ik ook niet zelf uitvoeren, maar laten uitvoeren. Waar die steunbalken staan getekend, is nu nog een prefab. Betonnen (steun? ) muur met deur. (zie foto's/tekening)

Berekenen steunbalk ter vervanging van draagmuur

Ik zou graag een berekening voor een draagbalk laten doen die moet komen in de plaats van een draagmuur. Deze muur zou 2 ruimtes die nu door middel van een dubbele deuropening met elkaar verbonden zijn volledig aan elkaar koppelen.

Architect steunbalk berekenen

Ik wil een open keuken waardoor er een steunmuur moet afgebroken worden. Ik zoek iemand die kan berekenen welke steunbalk we hiervoor moeten nemen. De muur is in het totaal 3. 96 meter.

Berekenen van steunbalk

In onze woning willen we een steunmuur uitbreken (waar reeds een opening in is) en een buitenmuur (waar enkel een platdak op steunt) om een schuifdeur te kunnen plaatsen. Hiervoor willen we weten welke steunbalken dienen geplaatst te worden

Berekenen van steunbalk

Berekenen van een steunbalk, er zijn geen plannen dus er is een plaatsbezoek nodig. Dit moet ook schriftelijk afgegeven worden.

Berekenen van steunbalk

Als één van de vele stappen in een totaalrenovatie willen we de muur tussen twee kamers weghalen. Op deze muur rust nu nog een schouw, maar deze verdwijnt op termijn bij het leggen van een nieuw dag (wachttijd van ongeveer een jaar). We hebben een aannemer voor het uitbreken van de muur en plaatsen van de steunbalk, maar hebben een advies van een ingenieur nodig over het type balk. Een plaatsbezoek is noodzakelijk aangezien er geen plan bestaat van het huis. Graag hiervoor een offerte.