Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Brasschaat:

Plan voor verbouwing opstellen

- De constructie van de eerste verdieping is van hout en wij zouden daar een betonnen vloer willen opzetten. - Nieuwe opening maken voor een raam - schouw afbreken

Opmeten en tekenen inplantingsplan gevelaanzicht

Een inplantingsplan en geveltekening kan opmaken van mijn huis. Betreft om een melding te kunnen indienen voor zijgevel te isoleren

Architect nodig voor vergunning van aanbouw

Ik zoek een architect om voor een aanbouw een vergunning aan te kunnen vragen voor mij.

Plannen voor uitbouw van 35 m² aan bestaande half-open woning

Uitbouw +/- 35 m² aan bestaande half-open woning. Advies voor uitbouw + aanvraag indienen bij gemeente + plaatsen 2 steunbalken

Architect voor renovatie

Betreft volledige renovatie van rijwoning, gebouwd jaren 30, type burgerwoning: hoge plafonds, trappenhal tot aan de zolder. Kelder, gelijkvloers (inkom-trappenhal, voorste en achterste kamer), aanbouw (voor afbraak), 1e verdieping (2 slaapkamers), zolder (vaste trap). Gezocht: architect voor het uittekenen van een aanbouw ter uitbreiding van het gelijkvloers met indeling voor woonkamer, keuken, berging, badkamer en toilet. Geplande werken: isolatie dak en buitenmuren, renovatie voorgevel, nieuwe ramen en deuren, keuken, badkamer en toilet, nieuwe vloer gelijkvloers, vervanging elektriciteit, aansluiting op riolering, afbraak aanbouw, plaatsen nieuwe aanbouw, aanvraag bouwvergunning, opvolging en planning van de renovatiewerken, afwerken tot instapklare woning.

Moderniseren/renoveren woning

Ik wil graag mijn gelijkvloers/achterbouw aanpassen, met het oog op een moderniseren van de woning (open keuken, max lichtinval...). Uitbreken van 2 muren zal nodig zijn (1 met en 1 zonder 'petrel'). Het pand betreft een gesloten bebouwing gebouwd eind jaren 50; waarin nooit fundamentele aanpassingen gedaan zijn geweest. Graag afspraak om kennis te maken/meer in detail te gaan.

Bouwaanvraag indienen bestaande chalet

Wij hebben een houten chalet gekocht van Azalp 80m2 zonder verdiep, zonder kelder, met bestaande bouwtekeningen, grondplan met afmetingen en voor, zijaanzichten en zoeken een architect die de bouwaanvraag wil indienen in de gemeente Brasschaat. Link voor de chalet -en-chalets/chalet-en-vakantiehuis/29438

Ontwerp voor verbouwen en renoveren HOB

Aanvraag bouwvergunning voor een halfopen bebouwing volgens voorschriften gemeente e.d.. Opstellen lastenboek voor aanschrijven aannemer.

Architectenbureau voor nieuwbouw

Wij hebben een grond gekocht . Ik zoek een architect die kennis heeft van pastoriestijl, het gaat over een losstaande woning ( afmetingen 9x15m) .

Aanbouw terras in metaal Bel-Etage woning

Aanbouw terras in metaal Bel-Etage woning. Te voorzien: Scheidingsmuren links en rechts volgens voorschriften Gemeente Brasschaat. De nodige elektrische leidingen voor lichtpunten aan beide zijden. Architect kosten. Aanvraag en opvolging Gemeentelijke voorschriften.